Serena: Přinutím Murrayho zpívat

15. 6. 2011, 10:39
Aktuality 4
Fanoušci ve Wimbledonu se v případě špatného počasí možná dočkají překvapivého zpestření programu. Bývalá první tenistka světa Serena Williamsová se totiž rozhodla přinutit Andyho Murrayho ke zpívání karaoke.
Profily hráčů
Serena Williamsová a Andy Murray

Všechno odstartoval v neděli Murray na sociální síti Twitter. Po odložení finále turnaje v Londýně kvůli dešti se fanoušků zeptal, co by měli tenisté při podobných pauzách dělat. Sám poté navrhnul, že karaoke by mohla být legrace.

Slov britského tenisty se chytila Williamsová, která si prý na turnaje vozí přenosné karaoke. "Jsem pro! Co budeš zpívat?" napsala Murraymu. Ten by si prý vybral písničku Losing my Religion od R.E.M., Williamsová zase Straight Outta Compton od NWA. "Provedeme to na Wimbledonu. Přinesu to a přinutím ho zpívat," citovala americkou tenistku agentura AP.

Pokud by Murray s Williamsovou skutečně zazpívali, nebyla by to první hudební mezihra na Wimbledonu. V roce 1996 při pauze zaviněné deštěm vystřihl improvizované vystoupení zpěvák Cliff Richard a sbor mu dělaly například tenistky Martina Navrátilová, Pam Shriverová, Gigi Fernandezová a Conchita Martinezová.

pva, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Edwin
No,když mu sedne na břicho a dá mu válečky,tak mu nic jinýho nezbude.
Reagovat
carolyn
No, jestli mu sedne na břicho Serena, tak věř, že už nezazpívá
Reagovat
smazaný uživatel
ale zazpívá, akorát to bude Labutí píseň:))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist