Serena požádala o divokou kartu v Dubaji. Už ji nudil trénink

17. 2. 2014, 16:33
Aktuality 8
První utkání od překvapivého vyřazení v osmifinále Australian Open odehraje tento týden v Dubaji světová jednička Serena Williamsová. Jak Američanka prozradila, startuje na divokou kartu, protože už ji omrzel trénink po zranění zad.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Sedmnáctinásobná grandslamová vítězka vypadla v Austrálii po třísetové bitvě s Anou Ivanovičovou a od té doby nehrála. Kvůli bolesti zad odvolala účast na turnaji v Dauhá v minulém týdnu.

Záda už ale stačila dát do pořádku a do Dubaje se přihlásila kvůli tomu, že se nudila při tréninku. "Záda se konečně zlepšila, ale nebylo to včas pro turnaj v Dauhá. Tak jsem prostě nakoukla do kalendáře, co následuje po něm. Každodenní trénink člověka po nějaké době unaví, chtěla jsem zápasy," řekla na tiskové konferenci před svým vstupem do turnaje.

Nasazená jednička si vedle dvouhry, ve které ji na úvod čeká ve druhém kole Jekatěrina Makarovová, zahraje ve Spojených arabských emirátech i čtyřhru se sestrou Venus. "Myslím si, že mi to prospěje, když se dostanu co nejvíc do hry," uvedla Williamsová.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
26 stupňů východně: Badr 4
Dubai Sports HD - frekvence 12130 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 90 cm
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13C
Dubai Sports 3 - frekvence 11747 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

nebo
26 stupňů východně: Badr 4
Dubai Sports 1 - frekvence 12130 MHz, symbolrate 27500, polarizace V, parabola 90 cm
Reagovat
Jan
Taky už se nudím. Že bych si zažádal o divokou kartu ? :) A to ani netrénuji. Tak karta by musela být hodně divoká :))
Reagovat
PetaM
Taky jsem o tom uvažoval :D :D :D Už mě nebaví pořád "hrát rekreačně" :D Ale myslím, že by mě smázly i holky ... :D
Reagovat
Fandina
To je zvláštní, že se vždycky najde někdo, kdo dá Sereně divošku ... úsměv

kluci když se nudíte, tak honem a zažádejte ... úsměv
Reagovat
PetaM
Kdo by nedal Světové jedničce Divokou kartu. Tím okamžitě stoupá zajímavost turnaje. To si nikdo nenechá ujít :)

No jo, ale já osobně nejsem vůbec v žádném rankingu, ani v národním :D Tak nevím, jestli by mě třeba vzali na Challenger do Ostravy ... :D :D
Reagovat
Fandina
Já samozřejme vím, že po Sereně každý skočí, to byl pokus o vtip a reakci na Jana, že se také nudí, samozřejmě, všechno nadsázka ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha! Vše má být s malým počátečním písmenem - světová jednička, divoká karta, challenger! A v tvých jiných textech zase bylo toto: Semi, Svět!!! a opět i naše oblíbené "České souboje" !!!!! Všechno České, Americké, Ruské, Německé je s velkým, že ano?

Moc dobře víš, že máš neskutečně gigantický problémy s chybným psaním velkých počátečních písmen. Proč si teda před odesláním neuděláš kontrolu?
Je to opravdu tak těžké pochopit? Případně stačí občas přečíst nějaký článek na sportovních webech nebo v novinách a trochu se inspirovat. Připadá mi, že dnešní fejsbůková mládež pod vlivem výuky angličtiny totálně zblbla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist