Serena porazila Kuzněcovovou a po roce si opět zahraje o titul

3. 4. 2008, 23:03
Aktuality 0
Američanka Serena Williamsová, v Miami obhájkyně titulu, dokázala v semifinálovém střetnutí s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou otočit nepříznivý vývoj utkání a vyhrát 3-6 7-5 6-3. Po roce tak na oblíbeném turnaji postoupila znovu do finále, v němž se pokusí získat již čtvrtý triumf z tohoto prestižního podniku.
Serena Williamsová porazila Kuzněcovovou a po roce si opět zahraje o titul

Serena Williamsová v Miami obhajuje titul a sama se nechala slyšet, že tento turnaj miluje. Jak by ne, v Key Biscayne už třikrát vyhrála a i letos se jí daří. Na cestě do semifinále zaváhala jen v tiebreaku úvodního setu s Italkou Pennettaovou, ve čtvtfinále doslova smetla z kurtu světovou jedničku Justine Heninovou.

Dnes narazila na Rusku Světlanu Kuzněcovovou, která je čerstvou finalistkou z Indian Wells. Domácí tenistka do zápasu nejlépe nevstoupila, když úvodní sadu prohrála 3-6. I v druhém setu více chybovala Williamsová, ale lépe zvládla koncovku celé sady a po výhře 7-5 srovnala na 1-1 na sety. V rozhodujícím dějství hned v prvním gamu prolomila Kuzněcovová podání Williamsové a zdálo se, že cesta Sereny za obhajobou skončí v semifinále. Ovšem i s podporou publika se dokázala do zápasu vrátit a vyhrát třetí set 6-3.

Serena Williamsová se tak pomstila za čtvrtfinálové vyřazení své sestry Venus, které s Ruskou Kuzněcovovou prohrála dvakrát 4-6. Mladší ze známého sesterského dua tak už počtvrté z pěti vzájemných duelů Kuzněcovovou porazila. Po roce se tedy může těšit na další finále, ve kterém bude obhajovat titul proti lepší z dvojice Jankovičová - Zvonarevová.

WTA Miami - čtvrteční výsledky:

Čtyřhra - čtvrtfinále:
S. Williamsová (8-USA) - Kuzněcovová (3-Rus) 3-6 7-5 6-3

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Blacková/Huberová (1-Zim/USA) - Peng/Sun (Čín) 6-3 4-6 10-6

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist