Serena: Pokud nebudu na vozíku, chci hrát finále Fed Cupu

8. 10. 2009, 21:35
Aktuality 16
Američanka Serena Williamsová by ráda nastoupila v listopadovém finále Fed Cupu proti Itálii. Ve stejném smyslu už se před časem vyslovila i její sestra Venus. Tím by se staly Američanky velkými favoritkami, přestože se hraje na italské půdě.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Určitě chci hrát. Ještě ale vůbec nevím, jak na tom bude moje tělo po Dauhá (Turnaji mistryň). Nevím, jestli budu moct chodit, nebo budu na vozíku," uvedla po prohře v třetím kole turnaje v Pekingu, kde dnes nestačila na Rusku Naděždu Petrovovou.

Serena Williamsová se stane v pondělí znovu světovou jedničkou, její sestra Venus je v žebříčku třetí a Liezel Huberová je na špici ve čtyřhře. Američanky navíc všech devět vzájemných duelů proti Italkám vyhrály.

"I kdybych byla na vozíku, tak máme skvělé hráčky jako Melanii (Oudinovou) či Liezel. Tým se dostal do finále i beze mě, ale teď bych ho velmi ráda podpořila," připomněla Serena svou neúčast ve čtvrtfinále proti Argentině i v semifinále v Česku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
smazaný uživatel
ja jim fandim
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda úroveň tenisových fandů. Proč se školáček Tomašíňo nepodívá do statistik hráček, aby viděl, jak ty mladé Američanky hrají na antuce? Ta vaše Alexa je tragédka. A z výkonů Oudin od USO se dá tušit, že už jí sezona skončila. Kdyby se hrálo na rychlém povrchu u nich doma, tak možná. Ale pochybuju, že by Italové udělali s volbou povrchu chybu. Antuka na jedno použití v halách je sice drahá a nedobrá, ale jim půjde hlavně o výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Mi jde ale o princip, ne o šanci vyhrát, to je kurevský rozdíl Brozi
Reagovat
smazaný uživatel
Mi jde ale o princip, ne o šanci vyhrát, to je kurevský rozdíl Brozi
Reagovat
Tenvi
Pěkné no.. USA dostaly do finále uplně jiné hráčky a sestřičky Williamsovy chtějí slíznout smetanu samy.. nikdy jsem o nich neměl valné mínění, ale teď klesly až na uplné dno.. tohle se nedělá..
Reagovat
smazaný uživatel
Zase jeden chytrák. Znáš snad kromě Williamsek nějakou jejich tenistku, která má šanci porazit na antuce ty dvě Italky?
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejde o šannce, ale o zásluhy, ostatní dřou na to, aby si pak "madame serena" mohla přijít zahrát finále
Reagovat
smazaný uživatel
jenomže je to právě takhle vymyšlené, aby ty slabší hráčky prorazili daleko a Serena s Venus do potom dotáhli do konce!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to vymyšlené špatně prostě, zkus se vžít do role takové Oudinové nebo Glatchové, které to dotáhli do finále a teď si nakríčí velká huba Serena slíznout všechnu smetanu
Reagovat
smazaný uživatel
Ale neslízne jí jenom Serena slíznou jí wšichni w týmu... a nezáleží na tom co si myslí lidi... kazdy dobre wi ze si tu zasluhu zaslouzi wsichni.. a pochybuju ze by takowa Oudinová porazila Flavii... musí tedka prijit ona aby je tak porazila.. historie se bude hlawne ptat jakej tym to wyhral... coz bude USA a ne jakej clowek we finale wyhral.. celej tym prispel k titulu takze zasluhu budou mit wsichni... i ti co nehrali!!!
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle s tebou fakt nesouhlasím, chápu, že je větší šance vyhrát se Serenou, ale proč upírat těm mladým holkám šanci hrát finále, když si to sami vybojovaly?? Myslím, že tohle v tom týmu ani nemůže děůat dobrotu, když někdo dře jak kůň snaží se, i když není top a a na finále si pak přijde namachrovaná primadona Serena a zařídí body, to prostě znehodnocuej práci celého týmu během roku.
Reagovat
smazaný uživatel
ale takhle by premyslela wetsina treneru tymowe souteze!! do tech welkych boju posilat ty nejwetsi hwezdy!!! Ja wim ze to muze wuci Oudin a Glath nezprawedliwe ale oni si tu slawu taky uzijou!!! a proc tam nenasadit Serenu která když chce tak wyhraje jakej koliw zapas... a wyhrat we fed cupu bude chtit urcite!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ted si me pobavil, pry kdyz chce, tak vyhraje kazdy zapas :D tak proc nevyhrava zadne turnaje??? a prestan psat jak retard vsude misto normálního v to dvojité, vypada to otresne
Reagovat
smazaný uživatel
me je ale uprdele jaky to je!!! na grandslamech je skoro neporazitelna!!! protoze tam ma chut hrat!!! na jinych turnajich neni takowa atmosfera jakou si Serena predstawuje.. na grandslamu tu atmosferu ma.. a w posledni dobe tech grandslamu ma docela hodne si myslim!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to lemra no, co se nedokíže připravit k normálnímu zápasu, navíc pokud ji někdo rozběhá, je proazitelná, ať je to grandslam nebo challenger, končím tuhle debatu, nenávidím takové ty retardace jako všude psát W a tak, navíc jde vidět, že se neshodnem no.
Reagovat
smazaný uživatel
njn.. namam rad se s nekym hadat... Serenu taky zrowna dwakrat nemusim, ale pokud chce USA oprawdu wyhrat fec cup nezbywa jim nic jineho nez tam poslat ji! to snad chapes.. Oudinova s Glathovou by na to asi nestacili... ale nechci je podcenowat posledni dobou se Melanii hodne zlepsila, ale finale fed cupu bude o necem jinym...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist