Serena odstartovala Turnaj mistryň vítězně. Souboj debutantek vyhrála Halepová

20. 10. 2014, 15:17
Aktuality 153
Serena Williamsová si připsala první výhru na letošním Turnaji mistryň. Světová jednička v úvodním utkání v Singapuru porazila Anu Ivanovičovou dvakrát 6-4 a vykročila tak za obhajobou loňského titulu. Svou vůbec první výhru na Turnaji mistryň si poté připsala Simona Halepová, která při své premiéře na závěrečném podniku sezony porazila další debutantku Eugenii Bouchardovou.
Serena Williamsová

Serena Williamsová po triumfu na letošním US Open nebyla fit. Z obou turnajů v Asii musela odstoupit, nejdřív vinou virózy, poté kvůli zranění kolena. Do Turnaje mistryň ale šampionka posledních dvou ročníků nastoupila a znovu odstartovala vítězně. Letos už popáté hrála s Anou Ivanovičovou a připsala si čtvrtou výhru v řadě.

Úvodní zápas Červené skupiny i celého Turnaje mistryň odstartovala americká tenistka nepřesně a už při svém prvním podání musela odvracet brejkboly své soupeřky. Williamsová se ale rychle dostala do svého obvyklého rytmu a brzy začala Ivanovičovou přehrávat. Za stavu 2-1 jí poprvé sebrala podání, a i když o náskok přišla, v desáté hře i díky dvěma dvojchybám soupeřky udeřila znovu a set získala pro sebe.

Serena Williamsová a Ana IvanovičováDruhou sadu začala lépe Ivanovičová, srbská tenistka však po rychlém brejku sama přišla o podání. Další servisy si světová sedmička držela suverénně, ale jen do stavu 4-5. Williamsová, která dnes nastřílela 12 es a připsala si 25 vítězných úderů, si po hodině a čtvrt vypracovala na příjmu první mečbol a svou šanci využila.

"Dneska jsem musela opravdu bojovat celou dobu. Ana hrála výborně, takže jsem dřela tak tvrdě, jak jsem to šlo," řekla po zápase Williamsová s tím, že se během zápasu musela povzbuzovat tak často, že asi brzy ztratí hlas. Vedení ve vzájemné bilanci s Ivanovičovou navýšila už na 8-1.



"Dnes jsem se na kurtu cítila dobře. Trochu jsem koleno cítila, ale ve srovnání s tím, jak to bolelo v Pekingu, to je o moc lepší," řekla Serena. "Lepší se to, což je skvělé. Ale musím se dodržovat svůj program, abych tu byla i na konci turnaje. Pokud tady budu, tak tobude ještě lepší."

Třiatřicetiletá Američanka vyhrála na Turnaji mistryň už 16. zápas v řadě, čímž se přiblížila rekordu Martiny Navrátilové. Ta v letech 1983-1986 neprohrála v 21 duelech po sobě.

Serena utrpěla poslední porážku na závěrečné akci sezony před šesti lety, další tři starty v sezonách 2009, 2012 a 2013 proměnila v trofeje. Letos při své deváté účasti usiluje už o pátý titul a zároveň v Singapuru hájí post světové jedničky, kterou by na konci roku byla už počtvrté v kariéře.

Šestadvacetiletá Ivanovičová, kterou od léta trápí problémy s kyčlí, startuje na prestižní akci s dotací 6,5 milionu dolarů potřetí a poprvé od roku 2008, kdy postupem do semifinále dosáhla svého zatím nejlepšího výsledku.

Simona HalepováV druhém dnešním zápase na sebe narazily dvě hráčky, které až dosud na Turnaji mistryň nehrály a které do Singapuru přiletěly se zdravotními potížemi. Simona Halepová i Eugenie Bouchardová nastoupily se zavázaným levým stehenním, ale to bylo asi jediné, co je na kurtu spojovalo.

Jejich hra byla totiž zcela rozdílná. Zatímco třiadvacetiletá Rumunka se výborně pohybovala a téměř nechybovala, teprve dvacetiletá Kanaďanka spáchala 30 nevynucených chyb a pomohla si pouze 13 winnery. Halepová za celý zápas nepřišla o podání, jediné dva brejkboly hned v úvodním gamu odvrátila a už za hodinu a 10 minut vyhrála snadno 6-2 6-3.

"Jsem opravdu moc šťastná, opět jsem našla svou hru. Byla jsem agresivní, trefila jsem několik winnerů. Hrála jsem vážně dobře, s tímto zápasem jsem moc spokojená,"  radovala se Halepová. "Genie je skvělá hráčka. Je mladá a nepochybuju o tom, že brzy bude na vrcholu."



Ve středu by se v druhém kole Červené skupiny měly utkat vítězky úvodních zápasů Williamsová s Halepovou a poražené Ivanovičová s Bouchardovou.

Petra Kvitová, vítězka z roku 2011, vstoupí do Turnaje mistryň v úterý (zhruba od 15:30 SELČ) a potřetí za sebou ho rozehraje s Agnieszkou Radwaňskou. Před nimi v Bílé skupině nastoupí bývalé světové jedničky Ruska Maria Šarapovová a Dánka Caroline Wozniacká.

Výsledky - Turnaj mistryň (tvrdý povrch, dotace 6,5 mil. dolarů):
Červená skupina:
S. Williamsová (1-USA) - Ivanovičová (7-Srb.) 6:4, 6:4
Statistiky:
Esa: 12-0
Dvojchyby: 4-7
Úspěšnost 1. podání: 50 - 62 %
Brejkboly: 4/7 - 2/5
Vítězné údery: 25-19
Nevynucené chyby: 14-23
Halepová (Rum.) - Bouchardová (Kan.) 6:2, 6:3
Statistiky:
Esa: 0-2
Dvojchyby: 1-5
Úspěšnost 1. podání: 49 - 54 %
Brejkboly: 4/7 - 0/2
Vítězné údery: 11-13
Nevynucené chyby: 11-30
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

153
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zápas Simony a Eugeni jsem sledoval pouze na YT. Eugenii zápas absolutně nevyšel, naopak Simona byla takřka neomylná.
Mrzí mě, že nedokázala na příjmu vymyslet nic mimořádného, co by jí mohlo vrátit zpět do zápasu. Těžko říct, jestli mělo nějaký vliv na výkon zranění stehna.
Nezbýva nic jiného než potvrdit pozitivní bilanci proti Aně a pak se pokusit proti Sereně o malý zázrak :-)

Jinak ty řeči o tom, že Bouchardová nemá na TM co dělat na základě toho, že prohraje s Halepovou ve dvou setech jsou vzhledem k tomu, že se tam kvalifikovala již pátá v pořadí a dostala by se tam, i kdyby startovala Na Li coby vítězka GS, absolutně mimo mísu.
Reagovat
spaniel
Obe mely obvazane to same stehno.
Reagovat
Frick
No špatný. Ta její soupeřka hraje úplný hov..no. Před měsícem jí třeba Bára K. smetla v 1. kole kvaldy o Quebec...

No, nic moc. Snad si třeba neobnovila to rameno. Chci věřit, že si uvědomovala to, že nastanou situace, kdy prohraje s nějakou naprostou nounejmkou.

Myslet pozitvně to chce. Na to, že jiný tři (ne úplně špatný) hráčky porazila.

Rok (nebo jak dlouho) dřela na svůj návrat. Byl by nesmysl to položit po prvnim (vyloženě) nezdařenym zápasu.
Reagovat
sprchon
si nechala vzít podání ve 2. setu... Tak snad to ještě zvrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
no, vzala si ho zpět - tak pojď!
Reagovat
sprchon
Srovnáno na 2:2. Ale řekl bych, že se Nicole asi trápí tak, jak jsme viděli na předchozích turnajích :/
Reagovat
sprchon
Předchozí break si sice Nicole vzala zpátky, ale vzápětí si opět prohrála servis a v dalším gamu soupeřka čistou hrou získaný break potvrdila.
2:4 z pohledu Nicole...
Reagovat
smazaný uživatel
no sem zvědavý, kdy to Nicole znovu zabalí.
Reagovat
Frick
Vyhučela s Mitu.

Ta se asi do Prahy nepodívá...
Reagovat
smazaný uživatel
U ní to asi bylo jasné. Otázka je, co "Češkobijka" Beck. Sice myslím, že ani ona by proti P+L nic neuhrála, ale třetí singlistka místo Lisicki by klidně být mohla.
Reagovat
Frick
Je Beck horší než Begu?
Reagovat
Frick
No hádejte - ano prohrála! 6:7 3:6

Je mi jí líto.

Snad třeba i zkusit nějakou 25.000

aby se nějak rozehrála a vzpamatovala...
Reagovat
smazaný uživatel
tak proti Konjuh se ani nic jiného čekat nedalo.
Ty ITF sou hrozně natřískané momentálně, hráčky chcou ještě nahrabat body ke konci sezóny, kde se dá..
Reagovat
Frick
Ta 50.000 v Kanadě natřískaná není tolik. Na nasazení stačilo i 212. místo...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, máš pravdu. ITF-ka mimo Evropu se dají.. ale to sou dost velké náklady..
Reagovat
Frick
Tak i kdyby cestování bylo o 50.000 Kč nákladnější než do Francie, tak se to třeba za jistotu hl. soutěže na AO vyplatí, ne?

Zas tak málo peněz si letos nevydělala. (200 000 USD)
Reagovat
Frick
Ano, vim, že nezdaněných, a že musí platit to a ono, na druhou stranu asi nějaký příjem od sponzorů taky bude...
Reagovat
lars
kdy konci ITF-ka letos ??
Reagovat
Frick
Se jede pořád...
Reagovat
lars
i v prosinci ??
Reagovat
smazaný uživatel
jo..
Reagovat
smazaný uživatel
Jede se dokonce i přes Vánoce - pravda, v Indii, Turecku a Hong Kongu je to asi moc netrápí...
Reagovat
sprchon
Taky je mi to líto, ale moc šancí jsem jí nedával. Navíc i kdyby dala Konjuh, tak v dalším kole by ji pravděpodobně čekala Van Uytvanck, což by byl další veliký problém... Ale to už je jedno. Ať se dá hlavně dohromady a příští rok začne od znova. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, její problém není v tenise, ale v hlavě. Nevím, jaký vliv na ní má to úspěšné tažení sestry, ale asi se to sečetlo všechno dohromady - spoustu zápasů měla výborně rozehraných a pak je prohrála, nedařilo se jí vůbec nikde. Snad se ještě srovná, ona má herně na tu stovku s velkým přehledem, ale jak se zasekne hlava, tak nenadělá nic.
Reagovat
sprchon
Možná to opravdu souvisí s povahou. Říkají, že jsou každá jiná - Kristýna extrovert a Karolína introvert. Nedávno se to tu řešilo a já jsem si z toho odnesl poznatek, že většina TOP hráček jsou opravdu introvertky. Ale herně na to má, to je pravda...
Reagovat
sprchon
Mimochodem, sledujete někdo Konjuh? Já ji ještě hrát neviděl, ale její výsledky mě celkem zaujaly. Zatím se drží spíš na ITF, ale ve Wimbledonu a pak hned v Istanbulu se taky neztratila... Je mladá a dle aktuálního umístění, což je její dosavadní maximum, pominu-li to jedno místo, si myslím, že za rok může doletět někam k Belindě.
Reagovat
Frick
Mladá... Mladá je i Karolína nebo třeba i Petra....

Ono jí je 16!
Reagovat
Frick
Zkrátka není mladá jako mladá...
Reagovat
sprchon
Kdo se o ní zajímá, tak ví, že jí je 16. A to je rozdíl oproti Karolíně nebo Petře... Právě proto mě zaujala a jak bude její zápas na streamu, chci ho vidět. ;)
Reagovat
lars
Myslim, ze hrala uspesne v Asii asi i v Tokiu
Reagovat
ptpc
Trocha. Dnes som pozeral ten zápas s Kr. Plíškovou, resp. tajbrejk a druhý set. Videl som ju po dlhšom čase a musím povedať, že si veľmi zlepšila podanie keď to porovnám so zápasom proti Vinci v januári, ktorý vyhrala. Po AO išla na operáciu ruky(neviem presne, čo jej operovali) a mala pauzu až do FO. Je dobrá ale myslím, že za rok to na Belindu nebude(keď ešte uvážime kam sa posunie ona).
Reagovat
sprchon
Myslel jsem to tak, že v příští sezóně se může dotáhnout na letošní Belindu (tzn. že udělá stejný pokrok jako Belinda letos). Nebo alespoň na TOP 50, pokud bude tedy v pořádku zdravotně a začne hrát předně WTA turnaje.
Reagovat
ptpc
Hej, došlo mi to... Ale aj tak mi je to ťažké odhadnúť - môj tip je, že tú top 50 dá...
Reagovat
ptpc
Hlavne teda, keď som dnes videl jej hru.
Reagovat
sprchon
Na to fakt byl stream? Nebo jsi ve Francii? :D
Reagovat
ptpc
Rád by som bol vo Francúzsku ale bohužiaľ nie som. Áno na to bol stream z Poitiers. Taký som ešte nevidel - totiž kamera kurt snímala zo šikma. Bolo to na figu lebo na vzdialenejšej polovici kurtu si toho veľa nevidel. Na druhú stranu tam bol ukazovateľ skóre takže som bol v obraze.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj prosím vás nemá někdo z vás průběžný vysledek ze zápasu Nicole Vaidišové??
Reagovat
sprchon
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C50-USA-09A-2014
Reagovat
BooOoo
Pražané je tu někdo kdo mě by mě pozval na zítřejší sledování TM?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co myslíte, jak zítra dopadne Petra?
Reagovat
sprchon
6:3, 6:2
Reagovat
Cico93
Rozbije ju!!!
Reagovat
kada.tom
Petra vyhraje dvakrát 6:3 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na úvod zápasu ztratí servis a 1. set půjde do TB, ten vyhraje 7:4. Ve druhém už bude rozjetá a vyhraje 6:1.
Reagovat
FulnekUltras
Nechá na dvorci všechno. Výsledek radši netipuju. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Předchozí zápas skončil, tak během pár minut začne hrát Nicole proti druhé nasazené hráčce kvalifikace :-) Snad to půjde tak dobře, jak včera ;-)
Reagovat
sprchon
Stream asi nebude, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel ne :-(
Reagovat
smazaný uživatel
zatím vyhrála jeden fiftýn. Esem..
Její soupeřka osm.
Reagovat
smazaný uživatel
á tak nakonec gem uhrála. Tak snad to byl jen slabší začátek..
Reagovat
smazaný uživatel
tak je to bída..
Reagovat
smazaný uživatel
ale už si jeden brejk vzala zpět :-)
Reagovat
sprchon
Co když budou mít tři hráčky každá po jednom nebo každá po dvou vítězstvích? Co pak rozhoduje?
Reagovat
smazaný uživatel
poměr setů
Reagovat
PetaM
Těžko můžou mít tři hráčky dvě vítězství .. :)

Ale tři hráčky můžou mít jedno vítězství a rozhoduje počet získaných/ztracených setů. Pak myslím gamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne? Tři hráčky mohou mít 2-1 a jedna hráčka 0-3.

Zajímavé by ovšem bylo, kdyby všechny zápasy dopadly stejným poměrem setů i gamů, takže by nebyla žádná objektivní možnost sestavení pořadí dané trojice a musel by zřejmě rozhodovat los.
Reagovat
blixa
Tak to je mazec :D Jestli si ve škole platil školný, tak bych ho vymáhal zpět, protože tě nenaučili ani sčítání do šesti :D
Reagovat
PetaM
Počkej, má to dobře ne?

Serena porazí Ana, Genie.
Simona porazí Genie, Serenu.
Ana porazí Genie, Simonu.
Genie neporazí nikoho ...

Je to dobře ne? :D
Reagovat
PetaM
*Anu
Reagovat
sprchon
Jo, takhle jsem to myslel vy počtáři! :D Ikdyž je to nepravděpodobné. Spíš si myslím, že v této skupině Serena vyhraje všechno a Ana porazí Genie i Simonu.
Reagovat
blixa
Tvl :D Já jdu vymáhat to školný :D Nebo musím míň pít ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A teď ještě tu náhodu, aby Genie všechno prohrála 2-6 3-6 (nebo 3-6 2-6, to už by snad nehrálo roli :D ), pak Simona porazila Serenu 6-4 6-4 a Ana Simonu 6-4 6-4. Snad jsem to nějak nepomotal...

Pak by byla situace, kdy Serena, Ana i Simona mají 2 výhry, na sety 4:2 a na gamy 32:25. Kdo teda postoupí? Šance, že se to stane, bude tak 1 k milionu, ale bylo by fajn to zažít :-)
Reagovat
sprchon
Že by pak rozhodoval počet vyhraných míčků? :D A pak už jedině los, jinak nevím...
Reagovat
PetaM
A jo no :D Jsem si to špatně vypočítal :D

No ... Taková náhoda zřejmě nebude :D
Reagovat
slacker
NO to opravdu neni nahoda ze pocitas blbe.
Reagovat
sprchon
To už je téměř nemožné... Ale jestli jsem to pochopil, tak tedy prvním faktorem je poměr vítězství. Když se shodují, tak poměr setů. Když se shodují sety, tak poměr gamů. A když se shoduje i počet vyhraných gamů, tak počet vyhraných míčků. :D
Reagovat
smazaný uživatel
pokud mají tři hráčky po jednom vítěztví tak rozhodne vzájemný zápas až potom rozhoduje počet vyhraných a prohraných setů
Reagovat
blixa
Tak to mi vysvětli, jak u tří hráček s jedním vítězstvím rozhodne vzájemný zápas ? :D :D :D
Reagovat
sprchon
Právě o to mi jde :D Když to třeba v bílé skupině dopadne takto:
Caro porazí Mashu a Agu
Petra porazí Caro a Agu
Masha porazí Petru a Agu
Aga neporazí nikoho

Tak v tom případě mají 3 hráčky dvě vítězství a jsme v jakémsi začarovaném kruhu. Takže co s tím? :)
Reagovat
blixa
Poměr setů, pak poměr gamů.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha porazí Petru a Caro. Petra porazí Agu. Caro porazí Petru. Aga porazí Mashu.
Masha-2 vítěztví (Petra, Caro)
Aga-1 vítěztví (Masha)
Caro-1 vítěztví (Petra)
Petra 1 vítěztví (Aga)

Bude postupovat Caro a Masha. Protože Petra porazila Agu takže Petra bude třetí a Caro porazila Petru tudíž bude postupovat Caro
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře zapoměl jsem na Caro s Agou :D ale vzájemné zápasy budou rozhodovat je to na Wikině tak to musí být pravda :))) ale je fakt že rozhodování na vzájemné zápasy nejde
Reagovat
blixa
Chybí ti tam utkání Caro - Aga ;-)
Reagovat
Frick
Los se s holkama moc nemazlil. Nejhůře je na tom Lucka H., která má Beck, jenž tedy zkompletuje "český hattrick", obávám se, že "český vítězný hattrick" a Kristýna se utká vycházející hvězdu zítřka Anu Konjuh. O něco lépe je na tom Terka, která má FEUERSTEINovou...
Reagovat
Frick
Heinová bude hrát i tento týden v Heraklionu, v prvním kole má hráčku z hranice TOP 1000...
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea tam hraje jen čtyřhru s Luckou ?

Jinak doufám, že budou streamy, třeba i na Háčka. ;)
Reagovat
Frick
Andrea se ze singla 7.10. odhlásila...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně udělala radost A.K. Schmiedlová, která vyhrála nad Piter ve dvou setech :)
Reagovat
Cico93
Mne tiež.
Reagovat
FulnekUltras
nakonec víceméně suverénně ovládla Simona nejen v důsledku spousty UEs od Genie, ale i díky svému jasně lepšímu servisu, pohybu a účinnosti agresivních úderů. Kanadská "rychlokvaška" (s trochou nadsázky samozřejmě) prakticky neměla co nabídnout.
Zápasy Simony s Anou i Serenou slibují hodně zajímavou podívanou - a doufám, že dostatečně často bude v záběru i Simčina agentka Virginia Ruzici... ;-)
Reagovat
misa
Už chystáš nějaký komentář před zítřejším vstupem naší hvězdy?
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že zítra se ještě nebudu pouštět do žádných větších akcí. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tady okomentoval vedle, ale ještě pár slov závěrem...

Ana - Serena: Pro Anu velká škoda, že ji nepodržel servis a nevyšly klíčové momenty. Jedním z těch nejklíčovějších byl určitě brejkbol Any za stavu 4:4 v 1. setu, když měla dobře rozehranou výměnu a ten volej mohla určitě trefit lépe... Ve 2. setu byla škoda, že Ana získala hned v úvodu brejk, ale vzápětí o něj zase přišla. Sice si potom třikrát za sebou vyhrála servis čistou hrou, ale při podání za stavu 4:5 to zase dopadlo podobně jako v 1. setu... Je to škoda, protože Serena byla dneska hratelná a když ne vítězství, tak aspoň ten jeden set mohla Ana uhrát.
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/b9o6Ouw8/#prubeh-zapasu;1
Statistiky zápasu zde: https://pbs.twimg.com/media/B0ZH1rhCUAEtdjP.png

Simona - Genie: Asi jako většina jsem čekal, že to bude daleko vyrovnanější. Genie se ale vůbec nedařilo a hodně chybovala, což prakticky rozhodlo zápas. Moc tenisové krásy (zdůrazňuji tenisové :)) k vidění nebylo. Těžko soudit jenom podle dnešních zápasů, ale věřím, že Ana má na Genie i Simonu. Do semifinále vede cesta přes dvě vítězství... Tak ale aspoň ty dnešní zápasy nebyly moc dlouhé a můžu teď jít na "obědovečeři". :D

BTW: To vážně nikdo neokomentuje mou koláž? :)
https://pbs.twimg.com/media/B0YNRipIgAEFoJg.jpg:large
Reagovat
misa
Poháry jsou to vážně hezké :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Poháry??? :D
Reagovat
Cico93
sorry nevidel som ju:)
No tam slova ani netreba:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Říkal jsem si, že to "Singapore 2014" jsem mohl dát trochu výš a "#WTAFinals" napsat jinou barvou, ale už se mi to nechtělo předělávat. :D Hlavní jsou holky. :)
Reagovat
pepin
Kdo by tě také měl komentovat? Podívej se zpátky nějaký rok a ty Tvoje oslavné články nikoho moc nezajímají, ještě jsem neviděl, že by se tu na jejich základě strhla nějaká sálodlouhá diskuze. A jinak Ivan. měla kliku, že Sereně nešel první servis. Ta si chytře vždy počkala a bylo hotovo.
Reagovat
smazaný uživatel
1. Psal jsem o mojí koláži, ne o mých komentářích. 2. Píšeš "Kdo by tě také měl komentovat?" a stejně mě okomentuješ, přestože vzájemně o svoje názory nestojíme. 3. Ty se taky podívej pár let zpátky, jak jsi byl nadšený z mých básní... :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=8141381847911
http://www.tenisportal.cz/zpravy/sarapovova-nezavahala-wozniacka-se-opet-utka-s-ivanovicovou-9786/
Reagovat
misa
To bylo ještě v dobách, kdy jsem tady nechodil. V tebou odkazovaném článku jsem našel upozornění Fandiny na hezký článek o Petře, takže díky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :) Já takhle rád googluju, když je třeba. :D
Reagovat
misa
Dobře, báseň pěkná, ještě bys chtěl být McIlroyem?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to už neplatí. Některé básně už nejsou úplně aktuální. :D Stejně tak báseň o Aničce. Teď už nebrat do ruky golfovou hůl (to ještě chodila s Adamem Scottem), ale spíš obout kopačky (pokud opravdu chodí s Bastianem Schweinsteigerem). :D
Reagovat
misa
Kdybys byl tím McIlroyem, tak bys měl tolik peněz, že by sis mohl vybírat mezi podobnými kráskami :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bych sice mohl, ale nechtěl bych být takový vůl, že nechám Karolínku... :D
Reagovat
pepin
Tak ted jsi mě šarapovče dostal, já ti ani nevěděl, že koláž nejsou příspěvky, jsem to ale trubka.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale tohle ti fakt neoznačím jako favourite. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, to ti odpustím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá koláž! Nejhezčí část vlevo! :D :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! :) Rozumím ti. :D
Reagovat
mrafe
Monty já mám jiné favoritky víc fandím našim děvčatům.Tvoje komentáře mi nevadí, protože jsi slušný a neurážíš. Ráda si je přečtu, možná někdy trochu zarejpám, ale každý fandíme někomu jinému, tedy kromě Katky. Koláž je to zajímavá, ale já nemám Mášu ráda, a ta fotka Caro se mi zrovna moc nelíbí. Ale Anička ta se ti povedla, a ta má všechny fotky pěkné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :) U Caro se mi líbí, jak se i po prohraném finále usmívá. :)
Reagovat
rib
nezbývá než konstatovat, že se Aničce v rozhodující chvíli roztřásla ruka (jak to u ní známe) a Bušica je ještě mládě (jak to u ní také známe). Uvidíme, co přinesou další boje v této skupině...
Reagovat
blixa
Tu vlevo vymaž, jinak dobrý ! ;-)
Reagovat
lars
jj tu trofej nejvice vlevo vymen :))
Reagovat
Mayo
môj koník Genie vyfackaná hneď na úvod...čo už...tak Simona nech postúpi...(:
Reagovat
smazaný uživatel
zatímco Anička šance měla a zahodila, Simona moc práce neměla. Evža možná potěšila Cicka ženštější figurou, od léta docela zřetelně.
Reagovat
smazaný uživatel
ale fakt neviem ako hráčka , ktorá ako jedina tento rok postupila na všetkych GS do druheho týždňa, na troch GS do SF a z toho na jednom aj do finale , môže byť na TM náhodne. + jeden titul a finale v Wuhane. :)
Kiske , občas sa stane , že niekto napíše blbosť ale toto je mega blbosť.
Najprv porozmýšľaj čo chceš napísať a až potom to napíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na slovenským serveru, nebo se to zde hemží bratry Slováky ..:-) No ja nevím od Wimbledonu nic nezhrála, v té Čině to byl dobrý výkon do te doby, než narazila na Petru
Reagovat
smazaný uživatel
jaj a pred Wimbledonom ? nič?
Halepova od Wimbledonu tiež nič nehra. :)
a asi si na slovenskom serveri :D
Reagovat
fretek
Např. na slovenským SME tenisu - i jinde - se to hemží bratry námi
Reagovat
FulnekUltras
Československo forever !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem naštvaná, zese všechny live přenosy na Slovaksport2, to at si strčí do zadku, chci na to koukat v tv a ne na pc.Nechápu, proč to skylink nenabízí (UPC jo).Klidně bych si zaplatila i jediný kanál extra, tohle mě teda pěkně točí!
Reagovat
smazaný uživatel
Já to jednu na tennistv.com, sleduji na apple monitoru a jsem naprosto spokojený
Reagovat
petrulinka
Tak oni to dávají i na Slovaksport1, ale až ze záznamu, teď tam zrovna běží zápas Williams-Ivanovič začátek druhého setu
Reagovat
smazaný uživatel
čital som že to bude chodiť na SuperTennis HD, nejaky taliansky program.
Len neviem či sa mi ho podarí chytiť :O
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se ptal na skylinku a oni nebudou vysílat Slovak2, přesunul jsem se na televizi O2, mám tam mobil i net tak to není dražší
Reagovat
Mayo
Serena s prehľadom na úvod.
Reagovat
smazaný uživatel
To je velký omly, resp. dílo náhody, že je tato holka na TM. Její 2. podání líta stejně rychle jako malé Errani
Reagovat
Cico93
Netrep má 20, prvýkrat je na TM tak má stres.
Reagovat
Cico93
Ježiši toje drist, ako môže býť niekto na TM náhodne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoduše, na granslamech ji vypadly hračky vysoko a tak se dostala daleko a nasbírala bodu. Tohle bude pro ni ukázka pravdy
Reagovat
Cico93
A kto jej akože vypadol. Na tých GS porazila Ivanovic, Kerber 2x, na antuke silnú Navaro, zobrala set Sharapovej!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo antuka je její silná stranka a zde má šance na dobrý výsledek. Ivanovic mívá výpadky
Reagovat
Davor1
na AO, RG aj Wimbledone jej z pavúka vypadla Serena. Ináč by asi nebola ani v jednom semi...
Reagovat
Cico93
Veď na RG mohla Serenu stretnúť až v semi, tak ako jej vypadla z pavúka Serena prosím ťa?
Reagovat
smazaný uživatel
Takové debaty jsou úplně zbytečné. Genie je na TM právem, stejně jako všechny ostatní hráčky. Uhrát minimálně semifinále na třech GS v roce není žádná náhoda a pokud některé favoritky vypadly, tak asi v té době musely mít jejich přemožitelky lepší formu... Současné výkony Genie nemůžou smazat celou sezonu, která pro ni byla průlomová.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale příští rok jde z TOP 10. Pro mě je cca na úrovni Lucky Šafářové.......... Serena si na ni smlsne
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi není, když Genie je na TM a Lucka není. Co bude příští rok, to se uvidí. Já jsem se pouze vyjádřil na téma, jestli je Genie na letošním TM zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
No koupit si drahou vstupneku na TM a pak vidět takovýto zápas, tak jsem nasraný
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si ji nekupuj a máš klid. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem naprosto v klidu, jen jsme nadhodil svůj názor na Bouchard a rozdráždil jsme vosí hnízdo ..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Výkon ala Wimbledon
Reagovat
smazaný uživatel
nechaj tak :)
Reagovat
Roger_Federer
Myslis jako Kvitova v letevh 2012 a 2013?
Reagovat
smazaný uživatel
To si myslím, že Petra i v mizerii hrala lépe, je stabilně od 2011 v TOP 10 ...ja se vsadím, že Bouchard příští rok řekne TOP 10 bye
Reagovat
smazaný uživatel
Zapni si její zápas s Halep a uvidíš. Halepová jede v treninkovém tempu s přehledem
Reagovat
Cico93
Ja nato kúkam, jasne že ide v tréningovom tempe ked jej Genie všetko vyhadzuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nestíhá. Její 2. servis lítá něco nad 120 km/hod a 1. kolem 150 hod/km, což je pomalejší něž Kvitové servis a zhruba stejně rychlé jako 2. servis Halep
Reagovat
misa
Servis Bouchardové je velká slabina.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona takto pomalu podána pořád, jenže na pomalejšíh površích to není problém. Ve Wimbledonu nebo v halách je to hodně znát, je od začátku v defenzívě
Reagovat
smazaný uživatel
Opět je tady vidět kdo kraluje současnému ženskému tenisu. Ani jedna z ostatních si neškrtne .
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Dokud nevyhraje jediný turnaj v roce, tak je to královna.
Reagovat
FulnekUltras
To se ještě uvidí...
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
FulnekUltras
dnes pro ni v duelu se srbskou kráskou nakonec rozhodla jen lepší hlava...
Reagovat
Oin
Bratr S. má první výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, myslím, že Halep ji dá
Reagovat
Oin
Nebo to zase přežene s chlastem a práškama.
Reagovat
pepin
Pánové, Serena s tím bojovala protože ji nešel první servis, myslím jen 50%. Pokud to zlepší tak ji bude těžké porazit. Anna hrála dnes docela dobře, ale měla kliku, že Sereně ten servis nechodil. Pokud ji šel tak bylo hotovo.
Reagovat
FulnekUltras
naštěstí takový FS jako v roce 2012 mít už nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
To neni nic noveho. Serenu jako top 1 drzi hlavne ten servis. Pri vymenach je videt, ze uz je pomala a nestiha.
Reagovat
pepin
Tak dnes to ve výměnách vůbec nevypadalo, že by nestíhala. Některé balonky jsem ani nevěřil, že doběhne a vrátí. Ale prostě servis je servis, Ivan. vůbec nehrála špatně a myslím, že se rozhodne v zápase se Simonou. Buch. si po dnešním výkonu proti Sereně neumím ani představit a to Serena při prvním servisu skomírala i když foukla 12 es.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist