Serena odkládá návrat, v Tokiu hrát nebude

23. 9. 2010, 09:53
Aktuality 4
Světová tenisová jednička Serena Williamsová se ještě příští týden na turnaji v Tokiu na kurty nevrátí. Osmadvacetiletá Američanka už sice po operaci nohy začala s tréninkem, z turnaje, který začíná v neděli, se ale odhlásila.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Williamsová nehraje od červencového triumfu ve Wimbledonu, když si krátce po svém triumfu na slavném turnaji pořezala pravou nohu o rozbitou skleničku v restauraci.

Po operaci musela vynechat grandslamové US Open a zatím není jasné, kdy se na WTA Tour vrátí. Agentuře AP nicméně před dvěma týdny řekla, že se chce hrát v listopadovém finále Fed Cupu proti Itálii.

Tokijské Pan Pacific Open bude mít i bez Williamsové silné obsazení. Zúčastní se ho vítězka Roland Garros Francesca Schiavoneová, finalistka Wimbledonu a US Open Věra Zvonarevová, světová dvojka Caroline Wozniacká nebo bývalá nejlepší hráčka světa Jelena Jankovičová.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
pekna fotka
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
je to fakt hezká holka.brrrrrrrrrrrr
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist