Serena: Musím být hladová

25. 8. 2009, 17:53
Aktuality 34
Cíl pro zbytek sezony? Zvítězit na US Open, říká druhá hráčka světa Serena Williamsová. Když tam uspěju, jinde už vyhrát nepotřebuju, tvrdí.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Sestry Williamsovy jsou známé tím, že právě na grandslamových turnajích ze sebe vydají všechno. Znovu se to chystají potvrdit za týden, kdy v New Yorku začíná US Open.

"Musím zůstat soustředěná, konzistentní a hlavně - hladová," řekla Serena Williamsová novinářům několik dní před vypuknutím tenisového svátku.

Američanka, která nad hlavu zvedla už 11 grandslamových titulů, by podle svých slov nebyla spokojená, kdyby si letos dala za vitrínu jen trofeje z Australian Open a Wimbledonu. Chce ještě třetí.

"Kdybych bez nějakého důvodu na US Open neuspěla, musela bych vyhrát všechno ostatní po zbytek sezony," tvrdí Williamsová. "Nepotřebuju vyhrát žádný jiný turnaj. Jen chci znovu zvítězit na US Open."

Mimo grandslamové turnaje si mladší z obou sester příliš úspěchů letos nepřipsala. Jen jednou se dostala do finále, v dubnu v Miami, a tam se musela sklonit před Victorií Azarenkovou. Poté, co ve Wimbledonu porazila sestru Venus a získala tam třetí titul v kariéře, měla možnost sebrat Dinaře Safinové její pozici světové jedničky. To se jí ale nepovedlo, na amerických betonech neuspěla, minulý týden v Cincinnati vypadla v semifinále s pozdější vítězkou Jelenou Dementěvovou.

"Asi jsem měla (zápas s Dementěvovou) vyhrát, ale nevyhrála," krčí rameny Williamsová. "Nemůžu říct, že bych cítila nějaký zvláštní zápal do hry. Ale samozřejmě jsem se snažila uhrát dobrý výsledek. Doufám, že budu mít další šanci na US Open."

Podobně si vedla i loni. Mezi Wimbledonem a US Open se jí nedařilo, na přelomu srpna a září pak zabrala a v New Yorku pak neztratila ani set. Toto léto je ale výjimečné tím, že mezi Wimbledonem a dalším grandslamem odehrála tři turnaje. "Všechno si to vybralo daň," vysvětlila Serena s tím, že si měla naordinovat delší pauzu.

Komentáře

34
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, ať se co nejdále protlačí Kim ä Maria, když se dostane nějaký Čech do druhého kola, bude to nádhera, ale nerozplývejme se předčasně, ti naši dokáží pohnojit leccos..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Todlecto sou jako videa o Serene nebo co? Jako je to dost vod vjeci.....
Reagovat
D.A.N
A kdyby toho bylo málo tak ještě poslední chuťovčička :-))http://www.youtube.com/watch?v=4vrojpBD2iU
Reagovat
smazaný uživatel
Tá pesnička v tom videu je krásna. Nevieš ako sa volá?
Reagovat
smazaný uživatel
Už netreba ! Našla som názov: Yanni-Nightingale
Reagovat
D.A.N
A ještě jeden http://www.youtube.com/watch?v=fhaxKLMDW7s není co dodat snad jen tohle jiný neumí.
Reagovat
D.A.N
http://www.youtube.com/watch?v=FpJ5Agjf5WA koukat s otevřenou pusou :-).
Reagovat
letityfanousek
Držím jí palce, pokud nebude ve finále, tak to bude zklamání. V chlapech je podle mne vítěz Roger 60%, 30% Murray, jiný vítěz by mne šokoval (Djoko, Del Potro). Roddick bude rád za čtvrtfinále, Rafa je velká neznámá.
Reagovat
smazaný uživatel
Titul by som doprial Dementievovej alebo Safinovej,ale ako favoritky vidim a podla mna aj vyhraje niektora z Wiliamsiek,zrejme Serena...

Muzi budu vyrovnanejsi,ak to nevyhra Federer,tak by som to prial najviac Roddickovi,pripadne Djokerovi ci Del Potrovi,kedze Safin je asi nerealny :-) Murrayho rad nemam,ale semi bude skoro urcite,rovnako ako u Nadala,ktory mal sice pauzu,ale to skor moze byt jeho vyhoda a na GS sa s nim proste uz pocitat musi aj na betone,aj ked cim rychlejsie kurty,cim vacsia nevyhoda prenho...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v zenskej casti si myslim ze Williamsky si doma nenechaju ujst vitazstvo a finale by som videl ak ich neda dokopy zreb ne sestry Williamsove. Drzim palce ale tiez Dementieve a Safine nech su aspon v semifinale. Co sa tyka muzskej casti tak tam to nie je take jednoznacne ako u zien. Roger vyzera ze po Cincinnati chyta formu a na US open bude najvacsi favorit aj mu prajem nech zista 16ty GS a hlavne 6US open v rade vobec ziadny American este neziskal viac ako 5US open cize prajem mu to moc ale na druhej strane naozaj kazdy ma sancu z top 6. Del Potro ak sa da do poriadku tak vo Washingstone aj Montreale hral skvelo cize dufam ze zreb ho neda Rogerovi uz vo svrtfinale. Ale finaloveho supera Rogerovi vidim najskor Andyovcov. Ci uz Murray alebo Roddick kazdopadne mozu hrat porazit Fedexa aj v 5setovej bitke, no uvidime teda sa uz tesim
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomínej ne Rafu s Novakem, já osobně favorizuju Roddicka, hraje v životní formě, bude hrát doma, pro mě největší favorit Roddick a Roger a pak v závěsu trojka Murray,Del Potro,Novak a za nimi Rafa,Tsonga,Verdasco
Reagovat
smazaný uživatel
Roddick ma super formu a napr. proti Djokovicovi v pripadnom stvrtfinale by som mu veril,ale proti ostatnym 3 potencialnym superom(Federer,Murray,Nadal)vidim jeho sance podstatne horsie..som zvedavy aj na Soderlinga,vo Wimbledone by siel,nemat tazky zreb,tiez daleko,zalezi ako na tom bude zdravotne...
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně mám raději když jsem najedený...Nedávno ukazovali,jak Serena zhltla svůj obídek-začala kuřecím soté s rýží,pak hovězí steak 500 gramů bez přílohy,těstoviny s čočkou,pak ještě moučníček a závdavkem 2 banány,to celé zapila litránkem podmáslí a nakonec froté ručníkem otřela mastná ústa a vydatně a zdravě odříhla...tak jak chce být pořád hladová? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože a teď o pár řádků níže čtu titulek,že "Šáfářová byla pro Serenu ve čtvrtfinále snadným soustem!!!!!"
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to nejvíce přál Andymu Roddickovi a Agnieszce Radwanske =) Myslím si však, že z mužů vyhraje buď Roger anebo druhý Andy (Murray), což by mě také potěšilo-jako odměna za jeho tvrdý trénink a za vzestup formy i výkonnosti... =) Zaslouží si to. No a z žen si myslím, že to vyhraje Serena přeci jen, nikdo jiný mě nenapadá-Dementěva pokud si udrží formu i v New Yorku a ta by si to také zasloužila.
Reagovat
smazaný uživatel
JMDP se dostane daleko. =) Pro mě budoucí světová jednička. =)
Reagovat
smazaný uživatel
Dementieva .. tý bych to přál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze vyhra Serena, ale prajem to Kim Clijstersovej. Z chlapov myslim vyhra Roger, samozrejme, ze mu to aj prajem. Ale vobec by mi nevadil Novak alebo Rafa, nech ma teeez kompletku.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo si myslíte že vyhraje US Open? A koho byste chtěli jako vítěze? Já osobně si myslím že vyhraje Serena, ale rád bych aby už konečně vyhrála nějaký ten grandslam Dementieva.
Reagovat
smazaný uživatel
Vieš koho by som chcela ja? US OPEN by mohol vyhrať Djokovic a z bab Jankovic (už by si konečne zaslúžila) alebo Sharapova. Ale inak ma poteší ktokoľvek z mojich oblúbených.
Reagovat
smazaný uživatel
ja to nejvic preju Dementevový...doufam ze to nebude jedna ze sester..Dementieva uz neni nejmladsi a myslim ze uz je spravnej cas by ten grandslam ziskala:-)myslim ze to je jedna z poslednich sanci:-)nevim jak dlouho vydrzi hrat na takovehle urovni:-)jinak si myslim ze treba Maria..a z chlapu Roger a dobrej vysledek ale preju i Rafovi:-)moje tipy sou Dementieva a Federer:-)aspon bych to tak chtela:-)tak uvidime
Reagovat
skott
vyhraje nektera Ruska, preju si aby vyhrala Ruska a mezi chlapama Roger a i vitezstvi preju Rogerovi:D
Reagovat
smazaný uživatel
jaké překvapení, komu taky jinýmu může přát elegán fanatik vítězství než ušklebencovi...
Reagovat
carolyn
Tak já USO bych přála Rafanovi, když mu chybí, ale myslím že ten letos toho moc nedá, uvidíme za rok, ale kdo ví...
Reagovat
smazaný uživatel
Mxslím, že vyhraje Roddick nebo Murray a přeju to to novakovi
A mezi ženami, vyhraje Serena, ale přeju to Marii nebo dementeve, ta by uz zaslouzila grandslam
Reagovat
smazaný uživatel
Cokoliv, jen né letošní klišé Roger+Serena. Ideál by byl Rafa a Dementieva, reálný odhad Murray (nebo eleg.) a Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som tejto vypasenej tenistke želal, aby ju porazila Dinara Safina na US open. Stále jej vyčíta a vysmieva sa jej, že je sv. jednotka a nevyhrala žiaden Grenslemový titul. Safina hrá pekný agresívny tenis aj ked má niekedy neuveritelné výpadky a nehrá ako svetová 1. Ale narozdiel od vypasenej sa každý zápas snaží hrať naplno za každého stavu a nechová sa na kurte ako keby bola myslou niekde na dovolenke, ako to predvádzala v posledných zápasoch tá poriadne nakŕmená serena, ktorá hovorí o sebe do médii, že ona je stále svetová jednotka.. Opica namyslená je to...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz tady je widet zeji na jinych turnaji nezalezi... kez by puchla a wypadla by nekde w semi:) nebo jeste driw a wypadla by s Elenou nebo Dinarou to bych se fakt musel smát:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ráda bych,kdyby vyhrál někdo jiný než jedna ze sester..
Reagovat
smazaný uživatel
už jem se podle titulku lekl, že fakt zhubne...
Reagovat
smazaný uživatel
To budu reci typu vyhrala som 4 z 5 GS a som len dvojka poondiaty rebricek:D Treba hrat aj inde ako na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
chtel jsi rict 3 ze 4 ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nie 4 z 5 vyhrala US open 2008, AO 2009 Wimbledon 2009 a kebyze US open. Viem ze ranking je za rok teda 4GS ale 4z 5 znie lepsie ako 3zo 4:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist