Serena: Královna na mé legrační purkle nezapomene

22. 6. 2010, 20:44
Aktuality 0
Světová jednička Serena Williamsová slíbila, že Alžběta II. nikdy nezapomene na pukrle, které jí americká tenistka předvede. Královna by měla ve čtvrtek poprvé po 33 letech navštívit Wimbledon a je pravděpodobné, že uvidí i zápas obhájkyně titulu.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Moje pukrle je opravdu legrační. Myslím, že na něj (královna) nikdy nezapomene," řekla dnes novinářům americká tenistka. 

Serena Williamsová zlehka zkusila své pukrule už cestou z kurtu po snadné výhře v prvním kole nad Michelle Larcherovou de Britovou z Portugalska. "Ale zpackala jsem to. Musím na tom pracovat. Snažím se vylepšit práci zápěstí a klesat pomalu," smála se.

Závěr utkání Sereny v 1. kole:


V protokolu turnaje v londýnském All England Clubu je, že hráči a hráčky pozdraví členy královské rodiny úklonou směrem k lóži.

Na zápas před královnou se Serena Williamsová bude držet další tradice a zůstane v tradiční bílé. Proti mladé Portugalce měla bílé šaty doplněné lehkou červenou linkou na sukni a červenými tkaničkami. "Určitě si na další zápas vezmu něco konzervativního," slíbila.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK, YouTube

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist