Serena je po operaci palců, vynechá exhibici s Azarenkovou

19. 12. 2012, 14:47
Aktuality 5
Krátce před začátkem nové sezony se světová trojka Serena Williamsová podrobila operaci palců na nohou. Američanka kvůli rekonvalescenci zmešká exhibiční zápas s Viktorií Azarenkovou v Thajsku.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Krátce před začátkem nové sezony se světová trojka Serena Williamsová podrobila operaci palců na nohou. Američanka kvůli rekonvalescenci zmešká exhibiční zápas s Viktorií Azarenkovou v Thajsku.

Vítězku letošního Wimbledonu, US Open i olympijského turnaje odoperovali na Floridě. "S nohama měla dlouhodobé potíže a léčba zahrnovala i menší zákroky na obou palcích," citovala agentura AP lékaře Jeffreyho Rockefellera.

Williamsová se tak nebude moci zúčastnit exhibice, při které se 29. prosince v thajském Chua Chinu měla utkat s viktorií Azarenkovou. "Lékaři mi doporučili, abych po tomto menším zákroku odpočívala a nechala to zahojit," uvedla Williamsová, kterou v exhibici nahradila Číňanka Na Li.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
dadaft
zrovna teď se dívám na opakování finále letošního TM a musím říct, že jsi sekáč Sereno. Masha do toho dávala všechno, ale hrálo se pouze o její servis...
jsem zvědav, kdo tě příští rok dokáže porazit.
Reagovat
dadaft
P.S. na Eurosportu2 následující dny od 17 hod. postupně finále AO, FO a USO.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem to dneska zahlédnul, když jsem přepínal televizi... Já mám to finále TM spojené hlavně s tím, že jsem další den viděl Mashu naživo v Praze. :) Jinak máš pravdu. Masha hrála dobře, ale Serena předvedla neskutečný výkon, hlavně ve 2. setu... Finále USO bych nechtěl vidět podruhé, ale na finále RG se rád podívám znova. :)
Reagovat
dadaft
jj, neskutečný je správné slovo.
v takové formě Serenu nic nerozhodí. vzpomínám si, jak jednou takhle hrála proti Samanthě. obě hráčky byly ve vynikající formě. Sam prohrála těsně první set, ve druhém vedla 5:4 a měla tři brejkboly. už jsem si v duchu maloval třetí set a slavné vítězství..........
.......... ale Serena dala tři esa a přímý bod, srovnala na 5:5, a celý set brala 7:5, Samantha se s toho nesebrala. získat ty tři setboly byla neskutečná dřina a, simsala bim, mrknutím oka byly pryč...
inu Serena. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem na to čouhnul (už v klidu). A Sereno, těch slov od dadafta, že jsi sekáč, si považuj - od něho mají cenu zlata.:-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist