Serena: Forhend byl na dovolené, zachránil mě servis

2. 7. 2009, 22:01
Aktuality 5
Svému servisu děkovala Serena Williamsová za postup do finále Wimbledonu. Americká tenistka nastřílela dvacet es v třísetovém dramatu s Jelenou Dementěvovou, které trvalo dvě hodiny a 49 minut a zapíše se do dějin jako dosud nejdelší grandslamové semifinále v open éře od roku 1968.
Serena Williamsová

"Za tuhle výhru bezpochyby děkuji svému servisu," řekla Serena po utkání. "Když jsem to potřebovala v důležitých okamžicích, tak jsem si podání udržela," řekla. Platilo to zejména v deváté hře třetí sady, v které volejem odvrátila mečbol Rusky a pak už nezaváhala.

Dementěvová souhlasila, že především servis Williamsové byl dnes skvělý. "Občas jsem nevěděla, jestli na mě z druhé strany podává Serena, nebo Andy Roddick," smála se Ruska.

Vítězka si naopak po duelu na tiskové konferenci postěžovala na svůj forhend. "Moc se dnes neukázal. Myslím, že odjel na Havaj," vtipkovala. "Ale je dobré, když vyhrajete i s jedním úderem na dovolené," dodala Williamsová.

Světová dvojka zároveň ocenila výkon Dementěvové. "Nepamatuji se, že by kdy takhle dobře podávala. Nedělala moc chyb a nedala mi ani kousek místa na vydechnutí, musela jsem hodně makat," uvedla.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je to skoda celej treti set byla Jelena lepsi, pak neda jeden match point a uplne se sesype, coz se dalo cekat. Me bylo do breku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono toho bylo víc. Takovej vopruz jsem už dlouho neviděl. Ve druhém setu za stavu 4-3 a brejkbolu stačil ani ne 1 cm a míč by se čáry nedotkl a Dementová by za stavu 5-3 podávala. Plus několik dalších míčů, co jí skončily na pásce nebo se z ní vytočily ven. Tolik smůly na jedno utkání :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jj presne...tohle byl jeden ze zapasu kterej mela Lena vyhrat:-):-(ale zase si myslim ze by jí takovej zápas moch nakopnout pac takhle dobre hrat a hlavne podávat sem ji nikdy nevidela:-)doufam ze to stesti bude mit priste a hlavni je ze i ona byla po zapase pozitivní ikdyz ta porazka musela bolet:-(
Reagovat
smazaný uživatel
No bolo o to o chlp. Jelena ju skoro dala. Serena mala vela stastia. Ked som pisal ze Dementieva ju porazi tak malokto veril a mala ju na lopatkach no tie Rusky su moc slabe vo vyhravani GS. Vedia byt vysoko v rebricku ale ked dojde do tuheho tak vyhraju Williamsky...
Reagovat
misoSK
williamsky vedia akurat na wimbledone, na ostatnych grandslamoch su mizerne
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist