Serena byla na návštěvě v Bílém domě

15. 7. 2009, 10:17
Aktuality 3
Americký prezident Barack Obama uvítal v Bílém domě vítězku Wimbledonu Serenu Williamsovou. Ta se již v minulosti několikrát o prvním černošském prezidentovi USA vyjadřovala velmi pochvalně, osobní setkání ale předčilo její očekávání a odcházela naprosto nadšená. I proto, že jí Obama pochválil boty.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Bylo to senzační. Miluju prezidenta Obamu. Je to neuvěřitelná osobnost, zdá se tak normální," uvedla Williamsová po návštěvě, která předcházela Obamově účasti na baseballovém Utkání hvězd. "Navíc si všiml mých bot. Myslím, že to bylo úplně to nejlepší z celého dne, že mi pochválil mé boty," dodala rozzářená tenistka.

Williamsová je známa tím, že si potrpí na módu. Často si sama navrhuje šaty, ve kterých hraje. Pro návštěvu Bílého domu pak zvolila boty na třinácticentimetrových podpatcích. "Zeptal se mě, zda by si i on měl vzít vysoké podpatky. Byl opravdu vtipný," popisovala Williamsová, která se prý neobává možného zranění při chůzi na jehlách. "Vím, že je to pro mě nebezpečné, ale já mám podpatky zkrátka ráda," dodala.

Velmi dobrý pocit měla i ze setkání s první dámou Michelle Obamovou a dalšími členy prezidentovy rodiny. "Nevěděla jsem, že i ona je taková osobnost. Nyní už vím, jak moc důležitá je tato rodina pro Spojené státy. Jejich děti byly rozkošné a i pejsek byl milý," dodala Williamsová.

Den před návštěvou prezidentské rodiny byla světová dvojka natolik rozhozená, že v rámci Světové ligy týmů (WTT), kde hraje za Washington Kastles, prohrála s teprve čtrnáctiletou soupeřkou Madison Keysovou.

pva, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak Michelle Obamová není podle našich pisálků Obamaová? To teda žasnu. Pročpak jí upíráte jedno písmeno? Protože nehraje tenis? Tenistky se jménem na koncové A zprzníte vždycky - Pennettaová, Mirzaová, Medinaová, Sugijamaová, Moritaová. S výjimkou některých Rusek, patvar Safinaová jsem tady už dlouho neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně jí určo pochválil zadnici, tak jako delegátce Mayore Tavaresové na summitu G8 :D
Reagovat
smazaný uživatel
no má ji řádnou
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist