Serena během Wimbledonu stíhá psát seriál

25. 6. 2009, 17:27
Aktuality 22
Psaním epizod vlastního televizního seriálu si krátí čas mezi zápasy Wimbledonu druhá tenistka světa Serena Williamsová. Američanka přitom využívá informace získané z příručky pro scénáristy, kterou jí darovala její sestra Venus. Inspiraci pak prý bere ze sledování jiných seriálů jako Zoufalé manželky, Sex ve městě či Family Guy.
Profily hráčů
Serena Williamsová

"Už jsem napsala tři díly. Budete z toho nadšeni," uvedla vítězka deseti grandslamových titulů. "Chtěla jsem psát i v úterý, ale pak jsem začala sledovat Dextera (americký seriál) a nějak mě to vykolejilo. Dnes je ale dobrý den, to budu psát. U mě hodně záleží na náladě a na tom, jak se cítím," dodala tenistka, která se kromě tenisu zabývá i návrhářstvím či herectvím.

V současnosti ale propadla psaní. Letos by měla vyjít její autobiografie, píše i vlastní blog. Zatím však vyhrává scénář. Soustředit se chce hlavně na psaní pro televizi, na film si zatím ještě netroufne. "Určitě pro televizi. Nevím, jestli bych pro filmový scénář byla dobrá. Psaní mě ale hodně baví," řekla Williamsová a zároveň prozradila, že její seriál bude z tenisového prostředí. "Je tam hodně možností. Asi to začne výhrou na turnaji, a pak se to bude odehrávat pozpátku," naznačila děj.

Kromě seriálu na papíře pokračuje však i její seriál na trávě v All England Clubu ve Wimbledonu. Americká tenistka by ráda ke svým dvěma wimbledonským titulům přidala i třetí. "V minulosti jsem tu měla vyhrát víckrát. Letos to snad napravím," věří šampionka z let 2002 a 2003, která letos prošla již do třetího kola, poté co Neuzu Silvaovou a Jarmilu Grothovou vyřadila snadno ve dvou setech. Grothovou dokonce za 57 minut.

O to více času jí tak zbylo na psaní scénářů.

pva, ČTK

Komentáře

22
Přidat komentář
smazaný uživatel
No mňa by aj ten seriál celkom zaujímal. Že čo sa odohráva v jej hlave... nie som ja psychológ? Ale fakt by som to chcela vedieť :P
Reagovat
smazaný uživatel
Ta asi zabudla vysadit prasky.
Reagovat
smazaný uživatel
Co vám všem na té Serreně tak strašně vadí??? - mimochodem - musel jsem napsat dvakrát "s" v jejím jméně, jelikož bude zdejší admin asi velmi chytrý člověk a myslí na vše možné i nemožné...:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys napsal dvě S a jedno R, tak ti to filtrem neprojde. Tady se totiž nesmí psát sprostě, koukni na diskuzi, tam jsou jenom slušňáci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, dvakrát jsem musel napsat "r" - tohle mi od zdejšího admina přijde jako naprosto zbytečný úlet, nevím, co si chce tímto dokázat...Na diskuzi jsou sázkaři, admin asi sází taky, jinak by jim toto nemohl tolerovat - ví, o čem sázení je...Ale nervy jim tam tečou až moc často, no...A některé komenty a´la skott radši nečíst - Kirilenko je na světelné roky vzdálená Wozniacké, nebo jak to tam psal - tomu se lze jenom :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mneee, nic. Keby som ju vsak stretol v noci aj s jej otcom, vyhodim penazenku a uz ma neni.
Reagovat
smazaný uživatel
abudabi, promiň, ale jsi šášula, nebudu tady psát sprostě - napsal bych ti něco jiného...Potkat ona tebe, tak upustí peněženku sama - ze soucitu:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Aaa, tak Ty jej asi fandis, tak sorry. Uz mlcim. To bol len vtip. Ale musis uznat, ze tie "kydy" o serialoch by si mohla odpustit, nemusi byt za kazdu cenu zaujimava.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem neříkal, že jí fandím, protože jí nefandím - mám jiné oblíbenkyně...Ale to, co dokázala, je obdivuhodné, a nezaslouží si, aby se jí tady nějaká nula jako ty vysmívala!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa nevysmievam z jej hry a z "toho co dokazala". Ja si robim srandu z jej reci. Este povedz, ze budes ten serial sledovat a ze si tu k nihu kupis. Mne jej slova pripadaju ako reklama na americke serialy. Ale aby si to zle nevysvetlil, proti USA nic nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, ak chces moralizovat! Podla teba je kazdy nula, kto nehra spickovy tenis a nevyhral aspon 8 GS? Ako mozes povedat o niekom, ze je nula, ked ho ani nepoznas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serrena má spoustu "úletů", jenomže právě proto ji její fandové mají tolik rádi - jde do všeho po hlavě, ničeho se nebojí, má občas (možná často) nemístné a namyšlené řeči, jenomže to k ní patří...No a že píše pizody "svého seriálu" mně vůbec nepřakvapuje, to je celá ona...
Reagovat
smazaný uživatel
Přeháníš, skott je jeden z neserioznějších aktivních čtenářů tohoto webu. Každý z nás ale někomu fandí a on prostě několik tenistů a tenistek nesnáší. Stručně řečeno, v Top 10 podle něj nemají co dělat Ivanovič, Jankovič a Wozniacki, protože jsou to jenom dočasné komety co brzo zhasnou.
Reagovat
smazaný uživatel
A sorry kvůli té "nule" - víš, jak jsem to myslel...
Reagovat
smazaný uživatel
Oki,sme si to vysvetlili. Ja tie zbytocne reci okolo, rad nemam. Ale v poriadku, je to cela ....Serrena. Venus je podla mna sympatickejsia. Je to vec vkusu.
Reagovat
smazaný uživatel
Venus není taková star - vyplývá to z její povahy, je klidnější, vyrovnanější, stabilnějsí (psychicky) a i mně je sympatičtější než její sestra...Ale zase si lidi budou v budoucnu pamatovat víc Serrenu - právě kvůli (nebo díky) tomu, jaká je a jak se chová, no...
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda.
Reagovat
skott
O tom, ze nekoho nesnasim, pises zasadne jen ty.Vetsina toho, co jsem napriklad behem lonskeho roku napsal se vyplnila nebo prave probiha;-) Namatkou: tvrdil jsem, ze Dinara bude dlouhodobou svetovou jednickou - deje se.Jankovic naopak bude vzpominana jako ta nejhorsi v cele historii a prvni misto zase rychle opusti - stalo se.Ivanovic svoji vykonnosti patri do druhe desitky - stalo se.Vaidisova bude nucena hrat kvalifikace turnaju a ani navrat k nevlastnimu otci ji nepomuze - stalo se.
Sice nemam zapotrebi tady resit nejakeho pana Leonidase, ktery se tu dnes objevil poprve (a ze sem chodim opravdu dlouho), ale jelikoz si bere muj komentar opakovane do huby a chova se jakoby vycucl vsechnu moudrost sveta, budiz.Kiri je podle me lepsi tenistka nez Wozniacki, to mi nikdo nevymluvi, ani Leonidas.Jeji hra je daleko pestrejsi, celodvorcova.Jako vyborna deblistka ma navic schopnosti atraktivni utocne hry a prefektnich voleju, neco, o cem stale metr a pul za baseline pobihajici Wozniacki muze jen snit.Ten vyraz ¨svetelne roky¨ jsem mozna zamerne trochu prehnal, ale jejich kariery nejsou prilis odlisne.Kiri byla ve svych osmnacti letech minimalne stejne velkou nadeji.Vyhrala tehdy svuj prvni velky turnaj v Pekingu, kde senazcne porazila svetovou jednicku Sharapovou, to se treba Wozniacki nikdy na ceste za jejimy tituly nepodarilo (nevyhrala dokonce ani nad jednou hracku TOP10).V posledni dobe se ji sice prilis nedarilo, byla delsi dobu bez staleho kouce, ale behem Wimbledonu pry (podle jejich ofi stranek)zacla spolupracovat se Svenem Groeneveldem!, tak snad pujdou jeji vykony zas nahoru;)
Reagovat
smazaný uživatel
Předpovědi ti zatím vycházejí, otázkou je, jestli se to časem u WTA neposune zase jinam. Pokud jsi to špatně pochopil, tak se za chybu z 19:50 omlouvám. Teprve teď vidím, že tam mám jedno slovo špatně, má být: skott je jeden z nejserioznějších....
Reagovat
smazaný uživatel
panebože to se nedá číst,tady na těchto infantilních diskusích se to jen hemží "prvotřídními" rádobytrenéry se schopnostmi přímo věšteckými a úchylkou zvanou narcisismus
Reagovat
smazaný uživatel
skotte, kdy nastane konec světa??? Nevíš to náhoodu???:-)) Je obdivuhodné, jak vidíš do budoucna...
Reagovat
skott
Omlouvat se nemusis, ta reakce nebyla mozna ani tolik na tebe jako Leonidasovo opakovane posmesky.Ja to nevypisoval kvuli tomu abych ukazal, ze mam patent na rozum nebo nejake jasnovidecke dovednosti (ostatne nektere ty ¨predpovedi¨ byly pouze zalezitosti logicke uvahy), ale aby se do me nenavazel nekdo, kdo sam nemuze nabidnout nejaky svuj nazor.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist