Serena a Thiem se odhlásili ze Cincinnati

14. 8. 2019, 10:42
Aktuality 7
Dvojnásobná šampionka Serena Williamsová nestihla během dvou dnů vyléčit bolavá záda a přišla o start v Cincinnati. Dominivca Thiema připravila o start na podniku Masters nemoc.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová v neděli vzdala kvůli bolestem zad finále v Torontu proti Biance Andreescuové. A zatímco Kanaďanka se po náročném týdnu z dalšího turnaje v Cincinnati okamžitě odhlásila, Američanka věřila, že problémy odezní stejně rychle, jako se objevily, a v Ohiu startovat bude.

V úterý ráno si v Cincinnati zkusila zatrénovat, bolavá záda však nakonec sedmatřicetiletou Williamsovou na kurt v Cincinnati nepustily. Šampionka z let 2014 a 2015 se krátce před vstupem do soutěže odhlásila.

"Jsem smutná, že se musím z turnaje Western & Southern Open odhlásit, protože je to jeden z turnajů, na kterém hraju moc ráda. Vyzkoušela jsem všechno, abych tu byla schopná hrát a po dnešním ranním tréninku jsem stále doufala, že to půjde. Ale bohužel záda nejsou stále v pořádku a vím, že bych neměla hrát," oznámila Williamsová.



Místo Sereny dostala šanci její krajanka Jessica Pegulaová, která před dvěma týdny ve Washingtonu získala první titul na okruhu WTA, Kazašce Zarině Dijasové ale podlehla ve dvou setech.

Z turnaje mužů se odhlásil Dominic Thiem. Rakouský tenista před dvěma týdny vyhrál domácí turnaj na antuce v Kitzbühelu, po přesunu do Kanady ale bojoval s nachlazením a možná i proto minulý týden v Montrélu prohrál hladce 0-2 na sety čtvrtfinále se Španělem Robertem Bautistou.

S nemocí čtvrtý hráč světa laboruje i tento týden v Cincinnati a tak se musel z posledního přípravného turnaje před US Open omluvit. Místo Thiema si v Ohiu zahraje Argentinec Federico Delbonis, jenž ve druhém kole vyzve Francouze Richarda Gasqueta.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
MFish
A není skutečný důvod ten, že spolu budou trénovat na ten mix? :-D
Reagovat
Cico93
Poďme spoločne hľadať chybu v článku...
Reagovat
EllNino
bolavá záda nepustily? :D
Reagovat
Cico93
minulý týden v Montrélu prohrál hladce 0-2 na sety čtvrtfinále se Španělem Robertem Bautistou.
Reagovat
EllNino
to je věcná no :)) ale to, co jsem psal, je taky blbě :)
Reagovat
Cico93
:-D
Reagovat
blixa
Toho si nikdo nevšimne, to je u tebe normální ;-) :-P
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist