Semifinále Berdych - Söderling? Bude to rychlé, odhadl Lendl

3. 6. 2010, 16:07
Aktuality 2
Legendární tenista Ivan Lendl pozorně sleduje cestu Tomáše Berdycha grandslamovým French Open a drží mu palce, aby uspěl. Bývalý první hráč světa a trojnásobný vítěz na Roland Garros řekl, že páteční semifinále se Švédem Robinem Söderlingem bude rychlé.
Profily hráčů
Ivan Lendl

"Je to pro Tomáše skvělý úspěch a semifinále je otevřené. Oba můžou prohrát i vyhrát," citovala Lendla ředitelka prostějovského challengeru Petra Píchachalová-Langrová po jeho příjezdu na Hanou. Lendl bude hrát na Moravě v pátek golf, ale objeví se i na kurtu při sobotní exhibici s Jiřím Novákem.

Lendl uvažoval, že zápas Berdycha se Söderlingem bude jasnou záležitostí, jako poslední tři zápasy těchto tenistů. "Ivan si myslí, že to bude rychlé na jednu nebo na druhou stranu," řekla Píchalová-Langrová. Ostravský rodák, vítěz pařížského grandslamu v letech 1984, 1986 a 1987, bude přát Berdychovi. "Moc mu drží palce a přál by mu, aby uspěl."

Podle Píchalové-Langrové sleduje Lendl průběh French Open pozorně od začátku turnaje. "Říkal, že si všímal Berdycha od prvního zápasu a něco málo viděl na vlastní oči," řekla.

pva, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
tomas verim tomu vyradi soderlinga, a zajtra si idem na to vsadit, tomas je vo forme
Reagovat
smazaný uživatel
lebo Soderling nie
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist