Sela zažil nouzové přistání v Kazachstánu

6. 10. 2008, 16:14
Aktuality 0
Nepříjemný zážitek má za sebou izraelský tenista Dudi Sela. Cestou z turnaje v Tokiu letadlu s třiadvacetiletým hráčem na palubě vysadil motor a stroj musel nouzově přistát na malém letišti na hranicích Ruska s Kazachstánem.
Profily hráčů
Dudi Sela

"Byl jsem hodně nervózní. Už jsem si myslel, že to s námi nedopadne dobře," řekl webu ATP sedmdesátý tenista světového žebříčku, který byl na cestě domů do Tel Avivu, kde se chtěl zastavit před turnajem v Moskvě.

Izraelský daviscupový reprezentant seděl nad křídlem a za letu zaslechl podivný zvuk. Upozornil letušku a po chvíli kapitán oznámil, že stroj má potíže s motorem, ale nejedná se o vážnou závadu. Po třech hodinách se ale letadlo náhle několikrát otřáslo a levý motor přestal fungovat.

"Měli jsme velké štěstí, že jsme byli blízko letiště. Nicméně dokud jsme nebyli na zemi, bylo to docela dramatické," řekl Sela. "Pár lidí bylo v šoku a hodně nervózních. Nikdo ani nedutal," dodal tenista, který s dalšími cestujícími strávil noc v hotelu na letišti, než pro ně z Tel Avivu poslali náhradní letadlo.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist