Schnyderová se vítězství v grandslamu nevzdává

9. 3. 2008, 14:00
Aktuality 0
Patty Schnyderová po postupu do finále v Bengalúru nešetřila sebevědomými slovy. V jednom z rozhovorů dokonce konstatovala, že stále věří ve svůj grandslamový triumf.
Profily hráčů

Tenistka, která si odbyla velký debut v roce 1996 na French Open, se na čtyřech největších turnajích dostala nejdále do semifinále před čtyřmi lety v australském Melbourne. Ve své sbírce tak stále nemá grandslamový titul, nýbrž „pouze“ 10 triumfů ze dvouhry a čtyři z deblu.

V 29 letech však Schnyderová zdaleka nemyslí na tenisový důchod. „Právě teď hraji nejlepší tenis mého života. Ať tak či onak, vítězství v grandslamu je můj sen, se kterým se jistě dá stále něco dělat,“ konstatovala hráčka, která se nyní vrátila do Top 10 žebříčku WTA.

„Byla jsem mimo elitní desítku asi šest let a není to jednoduché. Konkurence je obrovská a ztratíte-li na chvíli sebedůvěru, jiná hráčka toho hned využije. Myslím, že něco takového se mi stalo,“ dodala Švýcarka.

TenisPortal.cz, Mirek Umlauf / MSN

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist