Šarapovová v Praze zašla za nemocnými dětmi

29. 10. 2012, 15:22
Aktuality 25
Maria Šarapovová stihla před dnešní večerní tenisovou exhibicí potěšit nemocné děti. Druhá hráčka světa a letošní vítězka Roland Garros, která se večer od 19:30 utká v O2 areně postupně s Petrou Kvitovou a Lucií Šafářovou, jim dopoledne v Nemocnici s poliklinikou Praha Italská rozdávala podpisy a úsměvy. Šarapovová přišla mezi malé pacienty v doprovodu se Šafářovou.
Maria Šarapovová

"My tenisté si někdy neuvědomujeme, jak velké máme štěstí a možnosti. Proto je strašně důležité dělat něco pro ty, co takové štěstí nemají," uvedla pětadvacetiletá Šarapovová v rozhovoru s Českou televizí a serverem iDnes.

Ruska děti upozornila, že jim česky rozumí, ale ty po výzvě tenisové ikony zmlkly. "Jsou plaché," řekla Šarapovová. Společně s Šafářovou rozdaly dětem podpisy na velké tenisové míčky, své fotografie a zapózovaly na společný snímek.

Šarapovová přiletěla do Prahy v neděli večer privátním letadlem pořadatelů pátého dílu exhibice Advantage Tennis po finále Turnaje mistryň. V Istanbulu v neděli prohrála se Serenou Williamsovou.

pva, ČTK

Komentáře

25
Přidat komentář
Chrenda
Jo kupodivu znám i Bohdalku!! A koho znáš ty Stane??
Reagovat
Stan_Borowitz
Tu Bohdalku přitáhneš, viď že jo? Nevyflákneš se na to? Viď, že se na to nevyflákneš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak monty tam už někde sedí a čeká na svou Marušku, snad rytíř zaujmul výhodné místo, aby měl ničím nerušený výhled.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
není jen vynikající světová tenistkou, ale má i vynikající lidské vlastnosti. Patří jí uznání a poděkování za navštívené děti i za jiné podobné aktivity. Díky i tobě Lucie Šafářová !
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím Maria předvádí úžasný tennis A srdce jak předvedla má dobré...
Lucka samdřejmě taky.
Reagovat
Chrenda
Jste oba úplně mimo. Na okruhu s ní nikdo nekamarádí, resp. ona nekamarádí s nikým, je odtažitá a strašně na prachy. Celkově není oblíbená. Taky nechápu kam chodíte na to, že má dobré srdce apod.. Se už konečně proberte z toho slepého obdivu!! Jediné co se jí nedá upřít je, že je to krásná ženská, i když prsa by mohla mít větší!
Reagovat
Stan_Borowitz
to máme ale kliku, že je tu mezi náma někdo, kdo jezdí s holkama po okruhu WTA a je s nima v každodenním kontaktu. Ví, kdo s kým mluví a kdo naopak nemluví s nikým.

A co Bohdalku, tu znáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nakonec bylo pozitivní, že problémem nebyly průdušky, ale zánět nosohltanu. Průdušky by byly horší
Takže rýmečka?
http://sport.idnes.cz/kvitova-se-chysta-na-fedcupove-finale-dws-/tenis.aspx?c=A121029_153133_tenis_ma
Reagovat
smazaný uživatel
zánět průdušek údajně potvrdili ! Kvitová hraje komedii na pokračování.
Reagovat
Bob
My víme, že Petru nemáš rád, tak proč to nadále dokazovat?
Reagovat
smazaný uživatel
Sám hrajete komedii na pokračování,tady na diskuzním foru!
Reagovat
smazaný uživatel
Že vás to stále baví,probírat jednu věc milion let.
Reagovat
Jan
No, jestli avizovali průdušky, vyšetřili průdušky a nakonec to je nosohltan, tak to komedie je. A kvůli tomu odstoupila z TM.
Reagovat
Jan
Pak to vypadá, že důvodem bylo nedopustit na TM další ostudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy jste odborník?Lékař nebo zdravotník?Máte zdravotnické vzdělání?Já tedy ano,takže mě připadá,že vy jste laik.
Reagovat
smazaný uživatel
nemám rád její kecy.
Reagovat
Bob
Ani jeden z nás tří s tím nic neudělá.
Reagovat
Bob
protože já nemám rád ty tvoje.
Reagovat
smazaný uživatel
uklidni se, já nekecám, pouze konfrontuji její vzájemné protichůdné řeči, někdy i k soupeřkám vyjadřující se způsobem, který slušně řečeno je netaktní tudíž i hloupý, ale držme se její hry vždy´t je to tenistka osmá na světě.
Reagovat
Bob
Já jsem v klidu, ale z tvých slov je vycítit jakási snaha na Petru jenom si stěžovat, nebo nám svými diskuzemi dávat jasně najevo, že jí nemáte rádi. Já jsem v klidu, mě je to jedno, jen nejsi natolik chlap, abys přiznal, že jakákoliv zpráva ohledně Petry, která by se dala zpochybnit, tě evokuje k takovým závěrům, ze kterých lze vyčíst, že Petra je srab, že raději zdrhla, nebo snad, že prostě jen simulovala.
Reagovat
Jan
O co tady jde ? Bez ohledu na to jestli jsem laik nebo odborník, ta prohlášení působí divně. Snesu, když Kvitová bude hrát špatně, protože málo trénovala, ať už z jakýchkoliv důvodů. Ale dělat z lidí blbce, to tedy ne. A není to poprvé. Na LOH to prohlášení o zranění taky působilo divně, stejně tak na asijské sérii. A vždycky po prohrách. Ať si hraje jak chce, dobře nebo špatně. Ale omlouvat špatné výkony vymyšlenými zdravotními potížemi, to mi tedy její kredit u mně nezvedne. A určitě ne ani ve světě. A rozhodně to tak vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde.
Reagovat
Jan
Nechci bít psa, ani Petru. Loni mě hodně nadchla, vždycky jsem ji fandil, ale to co se letos děje s prohlášeními Kotyzy a ostatních kolem Petry bije do očí.
Reagovat
Jan
A ještě jednou opakuji, snesu, když bude málo a špatně trénovat, což se pak odrazí na její hře a bude klesat žebříčkem a prohrávat. I když mi to taky vadilo, ale už jsem se s tím smířil. Ale vymýšlet si nemoci a zranění a omlouvat tím špatný výkon, to už je moc. Podívej se třeba na Kerberovou. Na ní je vidět poctivá příprava, která ji vynesla nahoru. U Petry to vypadá naopak. A přitom se stále tvářila jako hvězda, takovýto rozdíl v projevu a odvedené práci na kurtu mi vadí a určitě nebudu sám. A pokud se k tomu přidají výmluvy na zranění, aby ukončila TM a vyhla se ostudě nebo omluvila špatný výkon, to už je nepoctivost na druhou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ses rozhodl, že to tak chceš vidět, tak to tak uvidíš. Bez ohledu na to, co Kotyza či Petra opravdu řekli.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist