Šarapovová si poranila lýtko a do semifinále nenastoupila

17. 5. 2008, 14:42
Aktuality 0
Ruská tenistka Maria Šarapovová pondělní návrat do čela světového žebříčku vítězstvím na turnaji v Římě neoslaví. Jednadvacetiletá rodačka ze sibiřské Ňaganě si těsně před dnešním semifinálovým utkáním proti Srbce Jeleně Jankovičové poranila lýtko na levé noze a odstoupila.
Profily hráčů
Maria Šarapovová (© AFP Photo)

Šarapovová podle agentury AP utrpěla zranění při rozcvičování na zápas. V pátek hrála téměř do půlnoci skoro tříhodinové čtvrtfinále proti Patty Schnyderové, stejně ji potrápila ve středečním utkání druhého kola i Dominika Cibulková.

Čtvrtá nasazená obhájkyně titulu Jankovičová se v nedělním finále utká s vítězkou druhého semifinále mezi francouzskou kvalifikantkou Alizé Cornetovou a Ruskou Annou Čakvetadzeovou. Osmnáctiletá Cornetová postoupila mezi nejlepší čtyři také bez boje, v pátek jí vzdala kvůli bolavým zádům Serena Williamsová.

Skreče či odstoupení před zápasem letos provázejí jak ženský, tak mužský turnaj v Římě. Minulý týden skončila v areálu Foro Italico předčasně obě semifinále mužského turnaje Masters, když jedním z odstoupivších byl Radek Štěpánek.

ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist