Šarapovová a Serena se odhlásily z Pekingu, Turnaj mistryň snad stihnou

30. 9. 2011, 13:50
Aktuality 9
Druhá tenistka světa Maria Šarapovová a Serena Williamsová se odhlásily z turnaje v Pekingu, který začne o víkendu. Čtyřiadvacetiletou Rusku nepustí na kurty poraněný levý kotník, kvůli němuž v Tokiu skrečovala čtvrtfinálový zápas s Petrou Kvitovou.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Zranění podle agentury AP není vážné a Šarapovová věří, že se stihne dát dohromady do Turnaje mistryň v Istanbulu, jenž odstartuje 25. října. "Vyšetření naštěstí ukázalo, že vazy nejsou moc poškozené," uvedla ruská tenistka.

Třicetiletá Serena Williamsová se kvůli nespecifikovanému zranění odhlásila z turnaje v Pekingu druhý rok po sobě. Naposledy hrála ve finále US Open, kde nečekaně podlehla Stosurové.

Už včera se z Pekingu kvůli zranění zad odhlásil i nejlepší tenista světa Novak Djokovič.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
skott
Rad bych obe na Turnaji mistryn videl, ale Serena si tam absenci v Pekingu na 99% nezahraje.
Maruska snad bude v poradku, letos se vraci Turnaj mistryn do haly a tam se ji v minulosti darilo naramne.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že Serena na Turnaji mistryň nebude. Nedokážu odhadnout, jestli letos ještě bude hrát vůbec nějaký turnaj... Masha tam podle mě určitě bude. Věřím, že se brzy uzdraví. Jinak doufám, že si účast v Istanbulu brzy zajistí Vika. Moje dvě oblíbenkyně už to mají jisté (Caro, Masha), tak ještě třetí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedokážu odhadnout, jestli...
Na tom přece nezáleží. Vynecháním Pekingu už ztratila šanci body potřebné pro dosažení 8. místa v Race žebříku dosáhnout. Během zbývajících dvou týdnů se hrajou jen menší turnaje (470 + 280 bodů).
V podrobných WTA pravidlech jsem možnost udělit WC pro Istanbul nenašel, netuším tedy, jestli je to letos vůbec možné. V každém případě by to bylo nehorázné rozhodnutí. Co by na tohle asi řekla osmá hráčka v pořadí (aktuálně Bartoli), která si postup uhrála?

Jinak kombinace oblíbenkyň tohoto čtenáře je z mého pohledu neuvěřitelná :-DDDD
Carol a k tomu tichoučká a děsně sympatická Maruška!
Reagovat
skott
Nenasel, a pritom je to hned na prvni strance.Zajimve, jak se tady rad vsem vysmivas, kdyz neco neznaji a pritom dodnes v pravidlech sam neumis hledat.

The Tournament shall consist of a singles draw of eight (8) players
(including one (1) Wild Card, if applicable) in a round robin format to be determined by the WTA.

Sama uz se Serena sice na 8.misto nedostane, ale to neznamena, ze se nemuze kvalifikovat.Je 11. v race a odhlaseni nekolika hracek je realne, osobne tomu davam prave to 1%;-)
Reagovat
smazaný uživatel
V pdf dokumentu (482 stran), který se dá stáhnout na níže uvedené adrese, nic takového není.
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/rules.pdf

Jen tento text:
For Premier WTA Championships rules, including qualification, competition structure, scoring, prize money, ranking points and media requirements, see the 2011 Premier WTA Championships Rulebook Supplement which will be available on the official WTA website as well as the PlayerZone and TournamentZone websites.
Reagovat
skott
pravidla k Turnaji mistryn 2011

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/wtachampsrules.pdf
Reagovat
skott
super ze te vlastni text, ktery sem davas primo navadi a presto to nenajdes:)
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě hodně blbej den, jak jsem už psal :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že hodně lidí vždycky předem propočítává žebříček, ale já to nedělám. Zaprvé nejsem příliš zdatný v matematice a zadruhé mi stačí počkat si, až ten žebříček v pondělí vyjde. Momentálně mám z prvních třech míst velkou radost. Škoda, že ještě Ana Ivanovic není o trošku výš... No a nevidím důvod, proč bych neměl mít rád Caro a Mashu zároveň. Obě jsou to krásné, šikovné a sympatické holky. Jestli je někdo potichu a někdo ne, to je mi úplně jedno. Upřímně řečeno, ani si nedovedu představit, že by Masha byla potichu. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist