Safin vynechá turnaj v San Jose

13. 2. 2008, 14:54
Aktuality 0
Obavy pořadatelů turnaje v San Jose se vyplnily. Kvůli zranění se na něm neukáže bývalá světová jednička Marat Safin, který tu měl sehrát exhibici s Petem Samprasem.
Profily hráčů
Marat Safin

Ruského tenistu trápí únavová zlomenina pravé nohy a žaludeční problémy. O uplynulém víkendu sledoval jen z hlediště souboj v Davisově poháru, ruský tým však i bez něj postoupil přes Srbsko do čtvrtfinále.

Safin tak musí oželet i plánovanou exhibici proti Petu Samprasovi. V té jej nahradí Němec Tommy Haas, zápas je na programu v pondělí před prvními duely hlavní soutěže v San Jose.

Rus není jediným tenistou, který se z SAP Open odhlásil. Kvůli zraněním se museli omluvit také Chilan Fernando Gonzalez a Argentinec Juan Martin Del Potro.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist