Šafářová ve Španělsku onemocněla, její start je nejistý

5. 2. 2014, 14:23
Aktuality 193
Český fedcupový tým potkala před utkáním prvního kola ve Španělsku další komplikace. V chladném počasí v Seville onemocněla Lucie Šafářová; místo tréninku ulehla do postele a její start ve víkendových bojích je nejistý.
Lucie Šafářová (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)

Ve Španělsku jsou české dvojnásobné vítězky Fed Cupu z let 2011 a 2012 už bez jedničky Petry Kvitové. Světová šestka onemocněla minulý týden v Paříži. Nyní hrozí, že tým kapitána Pály nastoupí o víkendu i bez své dvojky.

Lucie Šafářová oslavila v úterý 27. narozeniny a od týmu dostala jako dárek náramek. Dnes ráno se ukázalo, že z tréninků v chladném počasí a drobném dešti prochladla. "Ulehla do postele a budeme doufat, že se dá do víkendu dohromady," řekl Pála na facebooku českého fedcupového týmu.

Kapitán nepovolá do Sevilly další hráčku, utkání tak případně odehrají Klára Zakopalová, Barbora Záhlavová-Strýcová a Andrea Hlaváčková. "Kdyby se Lucka neuzdravila, tak i tak máme dost silný tým. Síly budou vyrovnané, očekávám na kurtu velké boje a musíme se na to připravit s Luckou i bez Lucky," řekl Pála.

Počasí tenisu ve Španělsku příliš nepřeje. Ráno museli pořadatelé vysoušet dvorec a program tréninků se neustále mění. "Dopoledne jsme se dostali na kurt na hodinu a půl a snad si zahrajeme i odpoledne. Normálně je na Fed Cupu den naplánovaný, ale teď to řešíme operativně. Holky to ale zvládají dobře," podotkl kapitán.

Krátce vysvitlo i slunce, a když už hráčky netrápil déšť, začal foukat silný vítr. Ten zvláště při nadhazování míčku na podání dělá tenistkám problém. "S tím se musí každý vypořádat. To je venku běžné a neměl by se tomu poddat," řekl Pála.

Tenistky mají ve Španělsku před sebou ještě dnešní odpolední trénink a možnost přípravy ve čtvrtek a v pátek, kdy je na pořadu losování pořadí zápasů. V sobotu jsou úvodní dvouhry v plánu od 12:00, nedělní dvouhry a čtyřhra od 10:30.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

193
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
:-):-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Buďme v klidu, třeba Španělky tají, že jim onemocněla Toro Toro a Carel Suárez a ty dvě zbývající by mohly vyřídit i Ája s Bárou.
Reagovat
tommr
na Báru bych opravdu moc nespoléhal. Připomínám, že zrovna minulý týden prohrála v kvalifikaci na Paříž s Arruabarrenou hladce 1:6 5:7 ...
Reagovat
Roger_Federer
Kolik ti je plus minus let..?
Reagovat
Roger_Federer
bylo to dolu do vlakna.
Reagovat
Fandina
hádej ...
Reagovat
slacker
Mezi 40 a smrti
Reagovat
Fandina
... blízko smrti ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nám všem hrabe, že se nehraje, tak dáme kvíz, kolik je Fandině let a kdo uhodne, dostane její fotku s vlastnoručním podpisem :)
Vidíš Fandino, jak jsi v kursu, co já bych za takovou pozornost dala :D:D:D
Reagovat
Fandina
Podle mě bys za takovou pozornost, jaká je tu věnovaná mně, nic. Buď ráda, že se tady tobě nikdo nevysmívá a nedělá z tebe osobu nechápající psaný text ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
kolem 30-35.."intelektualka", bezdetna..nahodne kratkodobe znamosti.Sebestredna, trosku egoisticka.Mas se hodne rada.Spatne uznavas nazory jinych..;):)..

osobne bych se bedivil, pokud jen vystupujes jako zena..ve zkutecnosti jsi ajtak, chlap..usmev
Reagovat
Fandina
ale ne, věk neřeknu, ale jsem vdaná a mám dvě děti
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tady ze všeho a všech máš akorát prču :):)
Reagovat
Fandina
z tebe ne ... úsměv
Reagovat
pepin
Doufám, že aspon štastně vdaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze mě určitě taky, ale to nevadí, o nic nejde, všichni jsme tu jen písmenka, která oživnou, když se dají prsty na klávesnice :)
Reagovat
Fandina
Ty znáš někoho nešťastně vdaného? Přece neni problém se rozvést, když ti to neklape, nebo se nebrat, když ti to nepřipadá ono. Ale jinak si nestěžuji, super, pohodička.
Reagovat
Fandina
Nemám z tebe legraci, u tebe není důvod, písmenka jsme, ale i za nimi je realita ... úsměv
Reagovat
PetaM
Slušný muž se ženy na věk nikdy neptá :) :)
Reagovat
Roger_Federer
tezko rict kdo je kdo....?
Reagovat
PetaM
:D :D Bože Bože ... :D :D
Reagovat
Fandina
Je to tak, jak píšeš, nikdo nevíme, kdo je za kterým nickem, pokud se sám neodhalí, nebo ho neznáme osobně jinak. Takže se dohadujeme, podle toho, jak tu píše, kdo je kdo. A záleží jen a jen na každém z nás, intelektu, citu, jak jsme schopni toho druhého odhadnout, nebo motivy jeho psaní tady.
Reagovat
Karl
Dneska, jak jsem se díval na video z tréninku, tak jsem si všimnul, že Andrea už nehraje s raketou Yonex, ale začala používat Babolatku. Tak jsem si nahledal její zápas na AO a měla ji už tam, takže ji má asi už od začátku nové sezóny. Doufám, že se jí s ní bude dařit. :-)) Á propos, všimli jste si, že od Yonexu teď spousta hráčů utíká? Vzpomeňme na Caro, která stejně jako Andrejka (znovu) hraje s Babolatem a nebo Bernie, který začal hrát s Headkou. Stejně tak Klárka Zakopalová, ta ale před Headem používala Wilson. :-))
Reagovat
Karl
Andrejka:
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Andrea%2BHlavackova% 2BInternazionali%2BBNL%2BItalia%2BXwXyHfZp4avl.jpg
http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/99/09/5f/99095fe4fd820d8fde1f4fd81b383b13.jpg

Klárka:
http://i3.cn.cz/14/1377631892_zakopalova.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Klara%2BZakopalova% 2BGarbine%2BMuguruza%2B2014%2BMoorilla%2B8AY4X4tNzO9l.jpg

Je tam mezera.
Reagovat
gigin
Who is it??

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/999399_832371383445040_1204464743_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Malá Anička. Dávala to i na Twitter... :)
Reagovat
gigin
Správně. Zase vyhráváš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka se odhlásila z Dauha.

http://www.qatartennis.org/news/more/2/460
Reagovat
PetaM
:O
Reagovat
smazaný uživatel
takže by Petra mohla být nasazená jako 4:D
Reagovat
PetaM
Ne že mohla, ona bude :D Jen škoda té nemoci. Nebýt jí, věřil bych v dobrý výsledek, nebo minimálně v obhájení ČF :) Takhle bude záležet na tom, jak na to bude a taky na losu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Což Li bude asi světovou dvojkou co...však si to taky nezaslouží nikdo jiný než ona.
Petra se snad dá do kupy :)
Reagovat
PetaM
No jo, to mi vůbec nedošlo. Tak to je super zpráva. :D Bez pochyby si to zaslouží, super :)
Reagovat
PetaM
A Aga bude 3 ne? Teda podle toho, co uhraje/obhájí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, tak to je velká škoda. :( Vika má problémy s nohou už delší dobu. Myslím, že něco podobného ji trápilo už loni během Dauhá a hlavně potom... Organizátory to určitě taky mrzí, protože nebudou mít na turnaji obhájkyni titulu. Na druhou stranu, zdraví je přednější a pokud bude Vika v pořádku, tak to může dohnat na dalších turnajích. Loni právě v Dauhá vyhrála titul a pak už toho do začátku antuky moc nenahrála... Brzy se uzdrav, Viko!
Reagovat
smazaný uživatel
A Petra může být 5., ale musela by celý turnaj vyhrát, což je velký sci fi.. :D
Reagovat
tommr
během turnajů v Doha a v Dubaji ještě ne, ale pokud bude Azarenková takhle pokračovat i nadále tak jí Aga taky nejspíš brzo předstihne ... :)
Reagovat
tommr
Wozniacká prej taky ještě nepotvrdila účast v Doha. Víš o tom něco bližšího? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, ale na svých stránkách má Dauhá jako příští turnaj. Teď trénuje v Dubaji...
http://carolinewozniacki.dk/

Co ty víš, třeba se chtějí holky dívat na olympiádu. :D Bez Mashy a Viky bude turnaj v Dauhá samozřejmě hodně ochuzený. Vždycky mě mrzí, když mám na turnaji méně favoritek než obvykle, ale v průběhu olympiády mi to až tak vadit nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
je vycházející hvězdou a Petra je zapadající hvězdou měsíce ledna :D:D Píšu to jako vtip, než dostanu vynadáno za svůj sarkasmus. No ale moc se nepletu, už ani nevím, jak Petra vypadá :)
Reagovat
Roger_Federer
spise supernova...

K tomuto konci vedou dvě možné cesty: buďto se jedná o masívní hvězdu, která ve svém jádře vyčerpala zásoby paliva pro fúzi a začala se hroutit pod silou své vlastní gravitace.
Reagovat
Fandina
nepřeháněla bych ... vypadly ji jiné než se očekávalo. Mně spíš vadí, že je teď nemocná, třeba na FEDu nechyběla snad nikdy, takže to mě dost děsí, aby nebyla Petra víc nemocná než dosud.
Reagovat
misa
Jak to tady sleduju posledních pár dní, začínáš být k Petře kritická i ty :-)
Reagovat
tommr
Petra byla při FC více či méně nemocná už několikrát - třeba ve finále proti Srbsku 2012 nastupovala po viróze a na jejích výkonech to bylo hodně znát. Kdyby se tentokrát nehrálo ve Španělsku v tak špatnejch podmínkách tak by zřejmě taky nastoupila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak i já? Tys mě taky řadil k davu fanatiků? :D Jako její fanynka jsem samozřejmě zklamaná, že Petra zatím moc nehraje, vidím, když hraje blbě, ale snažím se to brát s nadsázkou, jinak už jsem v blázinci. Stejně si myslím, že se tam Kvitovci všichni jednou sejdou :D
Reagovat
Fandina
Já to myslela tak, že Petra nikdy kvůli nemoci neodřekla účast na FEDu a hrála a máš pravdu, že s tím Srbskem to bylo také po nemoci a možná i jindy nehrála fit, už si to nevybavuji, ale teď čtu, že do Dauhá pojede, ale neví se jak se z té nemoci vylíže. Tak proto se dost děsím, jak na tom zase bude se zdravím.
Reagovat
smazaný uživatel
A ta druhá cesta? Koukám, jak teď hodně filozofuješ..:)
Reagovat
Fandina
byla vloni nováčkem roku a teď zase objev měsíce, není divu, hraje dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Já v první chvíli četla, že byla miláčkem roku :D:D Ale protože je u mužské populace hodně oblíbená, tak by možná vyhrála i tady :D
Reagovat
Fandina
Lunej ... tak že je oblíbená, není divu. Nejsem chlap a líbí se mi moc. Ale hlavně se mi líbí jak hraje bez respektu a přitom s rozvahou. Jako holka je tedy líbezná a moc dobře vypadá i na kurtu a to se v tenise počítá. Ve skutečnosti třeba vidíš některé holky, které jsou super hezké, ale když hrají na kurtu, tak to tak nevnímáš, u ní ano. Ale obecně je to jemná panenka, moc hezká holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi mě něco uniklo...))o kom si ted básnila...??Kdo se pohybuje na kurtu jako panenka...bože...doufám že nemyslíš Kvitovou...!!??
Reagovat
PetaM
Kdybys četla, tak bys pochopila, o kom píše ;)
Reagovat
Fandina
Psala jsem, že vypadá jako panenka, myšleno vzhledem a na kurtu také vypadá dobře. Řeč je o Eugenii Bouchard.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je pěkná, ale není to můj typ :D:D Mně třeba chováním na kurtu a celkovým projevem víc panenkovsky připadá Lucka Šafářová. A hodně se mi úsměvem líbí Bethanie, ta je taková svá :D Ale tohle je debata spíš pro mužské plemeno :D
Reagovat
Fandina
A Petra ve skutečnosti také připomíná v obličeji panenku, má velké oči a to je líbivé i u dětí. A na kurtu, když jí vidíš na živo, tak je moc super, jak se pohybuje na těch vysokých a štíhlých nohách, je to na ní dominantní, navíc, se teď specializovala na chození po špičkách, takže to ještě asi podtrhuje.
Reagovat
Fandina
Lucku jsem viděla dostkrát na živo, i se s ní bavila. Ona je moc milá, jak na kurtu tak ve skutečnosti a má hezké oči. A na kurtu je asi opravdu nejmilejší svým projevem. Hezky se tam pohybuje a hezky se na ní kouká.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ano...jsou obě sympatické.Hodně ženská,je podle mě také Zakopalová,nesmí se moc křenit,to občas umí...
Jinak je kočka Wozniacká i Ivanovičová..na ty se dá dívat.
Reagovat
Roger_Federer
Ta druha cesta uz neni tak vystizna..
Reagovat
misa
Jen mi přišlo, že dříve jsi Petru vůbec nekritizovala. Je ale možné, že mám špatnou paměť.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, párkrát jsem tu nemluvila slušně, co se týče Petry a pak jsem nějak přestala mít potřebu ji pořád komentovat, hlavně když vypadávala, na to tu byli jiní kofři. :) Tak je začátek sezony, teď jsem nabuzená, ale počítám, že za pár měsíců mi zase dojde dech :D:D I když si nemyslím, že bych ji nějak zvlášť kritizovala :)
Reagovat
pepin
Tak když si tu kritiku zaslouží, tak proč ne. Lézt někomu kamsi protože mu fandím není fér. Ale je také pravdou, že i tací se tady najdou.
Reagovat
Fandina
Proč by mělo být chválení Petry lezení jí někam? Já nemám důvod jí nikam lézt, nic mi neplatí za to, že jí fandím, když budu chtít, tak jí nebudu fandit, až jí přestanu věřit. Mě za fandění Petra neplatí, tobě ano?
Reagovat
Fandina
mně neplatí ... oprava
Reagovat
pepin
Podívejte se paní a přečtěte si můj příspěvek a to pozorně. Jinak přijde to rčení, že potrefená husa vždy zakejhá.
Reagovat
Fandina
Ano ozvala jsem se a co má být. Já Petře fandím a nikdy ji nekritizuji, protože to nemám za potřebí, na někoho nasazovat psí hlavu. Ptala jsem se tě, proč by měl někdo někomu lézt někam při fandění. Na to si mi neodpověděl. Díky za odpověď. Přece když někomu fandím, tak z toho nic nemám, kromě radosti z úspěchu. Nebo ano?
Reagovat
VlS
Lucka jako panenka NEEÉ. Lucka je pistolnice, Billy the Kid, ledovej pohled, instinkty zabijáka, žádná panenka. Fujtajfl. Panenka je Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Lucka svým projevem je jemná holčina, že dává pecky s tím nesouvisí, Genie taky není žádná pinkálistka :) Tak Caro se mi nelíbí vůbec, my jsme s Fandinou psaly o vzhledu :) A proč by panenka to nemohla všechno vystřílet? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Caro je ovšem moc hezká a šikovná panenka! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Roger_Federer
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=326816&sId=&mId=
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tohle mne nejak uz rozhodit nemuze:))) ..mimochodem - ja bych chtel k tem vyrazum masovy vrah i videt seznam tech posahanych pohunku, kteri potom ty jejich rozkazy provadeli...

...spis mne rozhodilo, ze americka armada si to straduje s letadlovou lodi k vysostnym vodam Ruska, aby pomahali s bezpecnosti...
Rakousky Olymp. Vybor potvrdil anonym hrozici, ze budou uneseni dva jejich sportovci...eh...jeden ulet za druhym...

Tak se nejak snazim aspon sportovne na to koukat...

Premiera SLOPESTYLE zatim v rozpacich...Maxence Parrot potvrdil, ze to je snowboardak telem a dusi...fakt dostal svym slovum a nadchl...
....jenze tahle trat utopila uplne holky...kvalda o nicem...hodne padu, dost tezko se jim sjizdelo ciste...nektere pady fakt hnusne...trat podle mne dobra na nejake neofiko jizdy...na OH...spis asi ulet...ale pozde tady bycha honit... Cekam na druhe jizdy holek, jede tam Sarka Pancochova...mela by jet na full, tak jsem zvedavy...jak se ji zadari...lehke to nebude:)
Reagovat
tommr
z oficiálních stránek Fed Cupu:
http://www.fedcup.com/en/news/168960.aspx
Lucka je plná optimismu takže bud byl ten rozhovor pořízenej ještě předtím než onemocněla nebo to s ní není tak strašný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neco pro vas...

http://www.bbc.com/sport/0/winter-olympics/26044782
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz! Myslím, že Maruška mluví moc hezky a nejen za sebe. Pro většinu sportovců je olympiáda vrcholem kariéry. Zrovna u tenisu se o tom dá polemizovat (mají grandslamy, žebříček atd.), ale jsou i sporty, kde je ta prestiž olympiády ještě daleko menší (např. mužský fotbal). Pak jsou samozřejmě i neolympijské sporty (motorismus apod.), ale pro velkou většinu sportovců je olympiáda opravdu nejvíc...

Jinak bych ještě doplnil, že Masha není jedinou ruskou tenistkou, která má velmi blízký vztah k Soči. Masha tam prožila dětství a Elena Vesnina tam pořád žije. :)
http://www.wtatennis.com/news/article/3652598/title/elena-vesnina-5-things-about-sochi

Jinak jsem se právě dočetl, že trať ženského sjezdu je taky celkem nebezpečná a byly tam nějaké pády...
http://sport.aktualne.centrum.cz/dalsi-nebezpecna-trat-trenink-sjezdarek-museli-prerusit/r~fd8408f68f1411e39bd20025900fea04/

Nechápu, proč na největších akcích (OH, MS) musí pořadatelé vždycky udělat náročnější tratě, než ve Světovém poháru. Není to jenom případ Soči, ale bylo tomu tak i ve Vancouveru a řekl bych, že i na MS v Ga-Pa (2011)... Lindsey bude během olympiády dělat pro NBC (podobně jako Masha) a sama říkala (viz odkaz na video), že při závodech SP bylo v Soči všechno naprosto bez problémů. Když jsem si přečetl ten dnešní článek o tréninku sjezdu, tak jsem docela rád, že tam Lindsey nejede. Na něco takového musí být člověk opravdu stoprocentně fit...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152200721058007
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Maruska propaguje, propaguje:)

Jinak Sarka Pancochova to ma za sebou, prvni jizda byla bodove sice asi trosku podcenena, ale ve druhe nebojovala o lepsi vysledek, takze prime finale uteklo zaslouzene....musi do SF:))) Ale i tak very good:)

Mne se sjezd ve Vancouver libil...sice narocna delka, ale trat byla udelana profesionalne...mozna u holek mohla byt jeste kratsi...jenze to bychom pak nemohli obdivovat Julii Mancuso na trati a Lindsey Vonn:)

Trat na slope, tady v Soci...dobra pro chlapy...holky na tom utopene...hodne padu atd...
Reagovat
slacker
Tsss slopestyle, me ten pristup k druhe jizde docela nasral. Disciplina kvalitne na urovni sjizdeni toboganu v aquaparku
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě, Lindsey ten sjezd ve Vancouveru sednul ideálně. :)

Jo, na Šárku jsem se taky díval. Nejsem si úplně jistý, jestli v té druhé jízdě zvolila dobrou taktiku. Mohla už být přímo ve finále a takhle ještě musí jet semifinále. V sobotu to bude docela loterie, když ze dvanácti postupujou jenom čtyři. No, snad toho dneška nebude Šárka litovat... Jinak moc šikovná byla Anna Gaser z Rakouska. Hlavně ta její druhá jízda byla perfektní, což poznal i takový analfabet na snowboarding, jako jsem já. :) U většiny ostatních holek bylo vidět, že se ještě trochu šetří.
Reagovat
smazaný uživatel
No dost holek padalo teda...spis s tim mely problem...druha jizda Sarky byla o nicem...

Pak jsem se koukl i na akrobaticke lyzovani, muldy, uprimne... slopestyle je proti tomu paradni a atraktivni disciplina...tedy divacky...ale zase areal na muldy udelali rusove paradni, to jo....trat je rychla, pekne udelana...to se jim povedlo:)

Ale vic nez Nikola, mne zaujaly tyhle tri :D)
https://pbs.twimg.com/profile_images/3631858795/d8804d7d1d6cc9f53b838c8ed2f635c1.jpeg

Podle mne, kdyby hraly tenis, tak Maruska, Vika, Anicka nemaj u Tebe sanci :D))))))
Jinak ty kanadanky jsou fakt neskutecny....vsechny segry primy postup:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jízdu v boulích jsem nesledoval... Děvčata na fotce jsou určitě sympatická, ale pořád se mi daleko víc líbí moje tenisové favoritky. :) Jinak i při tom slopestylu tam byly hezké a sympatické holky. Ale musely v cíli trochu ukázat obličej, jinak se to těžko poznává. :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak kazdy mame radi neco...jasne, ale kdyz to porovnam jako divak s curlingem, rychlostnim krouzenim dokolecka dokola na bruslich, sankami, bobami nebo cekanim nez bezkari a biatloniste dobezkujou s vyplaznutym jazykem na povolenem dopingu, nebo komedii se skoky, kdy uz je to pomalu spis matematika... tak diky bohu za ten rozvoj ve sporte a za snowboard...slopestyle je divacky tedy mnohem atraktivnejsi, rampa asi tolik uz ne, ale cross je teda paradni... ikdyz pro mne na OH je porad nejvic asi zajimavy sjezd....no a hokej, ale to bych asi neporovnaval...

Jinak s Sarkou souhlas... druha jizda uplne vypustena, o nicem...
Reagovat
smazaný uživatel
Holky byly i sympaticke ve "vzduchu" :)

jo to mas pravdu, ale tahle norka Silje Norendal teda v civilu ani nevypada, zeby snowboard jezdila :D))))

http://pub.nettavisen.no/multimedia/na/archive/01242/silje_norendal_12422443x4.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Taky díky za odkaz!! :-))

http://www.youtube.com/watch?v=vjig8fR3oHU tady je video, kde Maria také povídá o Sochi.. :-))

Slopestyle.. Taky jsem koukal,.. Přiznám se, že tuhle disciplínu jsem viděl poprvé v životě.. :D
Snad toho Šárka nebude litovat, tu druhou jízdu mohla zajít líp.. Trošku k naštvání být první nepostupující.. Tak snad to dá v tom SF!!
Trošku mě zarazil přístup té závodnice, která jela první.. Teď se mi úplně vypařilo jméno, vím jen, že to byla Američanka, že jí je 16 let a že křestním jménem se jmenovala TY!! Ale ta její 1. jízda, když vynechala všechny skoky a ty i zábradlí.. Trošku mi to přišlo jako na truc, jako by řikala, že to sjíždět nebude, že se nechce zabít, měl jsem z toho prostě takový pocit! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to je fešanda... :)

Tady zase můžeš zvolit nejkrásnější Češku na olympiádě...
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-olympijske-hry-zoh-soci-2014/193946/anketa-top-10-ceskych-krasek-olympiady-zvolte-nejhezci.html

Hlavně Klárka Křížová tam má moc hezké fotky... :)
http://img.blesk.cz/img/2/full/1923853_.jpg
http://img.blesk.cz/img/2/full/1923854_.jpg
http://img.blesk.cz/img/2/full/1923852_.jpg

A tady je vedle Evy Samkové moje oblíbená basketbalistka Katka Elhotová (viz odkaz). :) Tohle focení holky absolvovaly ještě s Barborou Strýcovou před pár lety pro Sport magazín (byly to snímky ve 3D). Mám to doma schované a myslím, že právě v tom čísle je i zajímavý rozhovor s Mashou (někdy po RG 2011). :)
http://img.blesk.cz/img/2/full/990844_.jpg

No a taky se koukni na ruské olympioničky, protože to je jedna kočka vedle druhé... Přiznám se, že žádnou z nich neznám. :D Ale třeba ta hokejová brankářka mi celkem vyrazila dech. No jo, zřejmě slušnej oddíl... :)
http://www.navratdoreality.com/?p=view&id=18794
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si na vas vzpomnel, kdyz jsem ji videl:)

Slopestyle take nejak nesleduji...spis mam rad ty jejich propagacni videa:) nez zavody... Nektera jsou opravdu povedena...

Tam bylo dost sporu kolem trati...zranil se nani milacek Ameriky White...takze nekteri protestovali, ze ta trat neni uplne ok.
Na druhou stranu, nekteri zase byli nadseni....extremni narocnosti... ono podle mne ta trat je dobra na Xgames...ne na OH...dost holek to nestihalo...

Ale cely humbuk kolem trati zacal, kdyz si na trati, na treningu zlomil klicni kost Nor Torstein Horgmo, asi hlavni favorit...ktery byl nucen tak odstoupit...

Koukni na jeho propagacni video...opravdu stoji za to....

http://www.youtube.com/watch?v=T4KVfJeMV8k
Reagovat
smazaný uživatel
...velka skoda, ze musel odstoupit:/
Reagovat
slacker
me teda vadi jak na to zavodnici zvysoka serou a jak vsichni postupuji dal do "semifinale"
Reagovat
smazaný uživatel
No ty ses nam rozsoupl:D)))))) jedna norka a podivejme na tu "spoust"...:D))))

No ja na to uz tak nejsem, mam vybrano, :))) a ta je stejne 1000x nej od vsech:)P A asi vis koho mam na mysli:)

...P.S. ja jsem si rikal, ze te tim dostanu:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
...tak pokud ten system jim dava tu moznost...tak proc se tam rozflakat v kvalde, to uz je fakt lepsi se rozflakat v SF...:)

Nekteri to zmakli uz v treningu:D)))) Coz asi teda nebyl nej napad... radeji bych byl, kdyby na to Torstein kaslal, a sel na to na plno az v SF...takhle ten zavod je dost ochuzenej, to samy White...
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, máš hodnou ženu. :) Ale pohled na pěknou sportovkyni taky není k zahození, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To propagační video je fakt pecka!!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jj, to je...:)
Reagovat
VlS
sobota, Neděle i pondělí déšť střídaný lijákem. Jsem zvědavej, jestli se to vůbec podaří odehrát. Být organizátorem, sháním halu.
Reagovat
smazaný uživatel
podle mne to prelozi...
Reagovat
Fandina
Doufám, že to bude v hale. Doporučuji jim to ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
ja myslim ze by si tm mel zavolat, nebo lepe zajet.;)
Reagovat
Fandina
Já doufám, že si to tady přečtou ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Ale to je skoda jen doufat..kdyz mas moznost konat, neco stim problemem udelat..
Reagovat
Fandina
Já myslím, že oni ví, co mají dělat.
Reagovat
Roger_Federer
To me u tebe trochu mrzi, jsi chytra mas spoustu dobrych poznamek a postrehu, ale ted kdyz to muzes zuzitkovat se distancujes..Bud trochu prubojnejsi..:)
Reagovat
Fandina
No vidíš, jak nechci pomoci. Jenže já jsem líná kamkoli jet a hnout se od počítače. A také musím vydělávat. Já nejsem jako ty, že se mi vrství peníze na kontě sami o sobě. I teď skáču z jednoho okna do druhého a dělám něco na webu, nejen tady píšu na TP. Takže proto. Ale chystám se letos do Říma nebo do Madridu nebo Wibledon, uvidím a samozřejmě tady turnaje v okolí na podzim a doma také pojedu někam si zafandit ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
Prej vrstvi..;)..Sedim v kancelari denne od 7:00-17:00, casto dele do noci, nezridka kdy soboty, nedele..

Jde o to, ze by si mela vice vyuzit svuj potencial a kdyz jsou ti Spanele tak nepripraveni, rict jim svuj nazor, popostrcit je.Myslenku mas proste super.
Reagovat
Fandina
Ty sedíš od 7 do 17 a já dělám z domova, takže někdy třeba dělám i v noci, jindy třebe nemusím nic. Jinak s tou halou to není moje myšlenka. Je to to první, co člověka a kohokoli napadne. Jen se mi zdá lepší volit halu, než přesouvat hraní časově. Prostě udělat to v tomhle termínu a v hale, když je venku takovéhle počasí. Ale to nemusím přece nikomu radit, to ví každý, že jsou tyhle varianty. Napsala jsem, že já bych volila spíš halu, pokud to je možné i z důvodu dodržení termínu. Ale jak je to reálné, to všechno musí vědět oni a vědí to.
Reagovat
Roger_Federer
vidis jak si sikovna..ty si obhajis vsecko.;)
Asi se nebudes mit taky spatne, kdyz si muzes dovolit pendlovat pi Evrope a turnajich..;)
Reagovat
Fandina
Jasně, že na ježdění musíš mít peníze, bez nich by to nešlo ... úsměv
Reagovat
Fandina
Roger_Federer a ještě dodatek, nevím, čím jsem se zasloužila od tebe dneska tolik chváli. Co se děje? Upřímně, já o sobě vím, že jsem šikovná, ale nemám potřebu to tady někomu dokazovat. Ať si každý myslí o mně co chce, já vím svoje a nepotřebuji se o tom bavit na TP. Tady fandím tenisu a to mě baví.
Reagovat
Fandina
oprava ... chvály ... tvrdé y
Reagovat
smazaný uživatel
se omlouvám, že sem znova tahám Petru, ale řekl bych, že řadu lidí zde zajímá, jestli bude hrát příští týden v Dauhá.

Z fanklubu Petry: "Have spoken Jiri [Petřin otec] today. Petra will definitelly be in Doha, but it is a mystery, what form she is going to show here after that virus week. Nevertheless, she shall have a 1st round BYE, so hopefully she will get into it again..."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobrá zpráva!
Reagovat
smazaný uživatel
to se vubec nemusis omlouvat...
...sefka tvrdi, ze muzeme tady psat co chceme...takze v pohode, krom toho informace velmi zajimava:) a k veci...co si prat vic.
Reagovat
VlS
a pojď, pojď, pojď nic? Ty to teda flákáš. Petro, pojď, pojď, pojď .................ď
Reagovat
smazaný uživatel
flakam, nebot se divam na OH, na Slopestyle...kluci jedou kvaldu...
...zatim mne nejvic nadchl Maxence Parrot...
Jinak trat je tak nejak obstojna...okoli arealu...eh...nic zajimaveho...pohled na hory.... nadherny:)
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho po chlapech jedou holky, a mezi nema Sarka:)
Reagovat
tommr
tak aspon z toho nebude žádný penále. Na nějakej úspěch v Doha nebo v Dubaji to ale taky nevypadá, protože si neumím představit, že by se Petra tak brzo po tý nemoci mohla potkat s formou, kterou ztratila v Austrálii ... :)
Reagovat
Fandina
Jakto, že používáš moje povzbuzování? Nevšimla jsem si, že bych ti to dovolila. Apropo, možná že jsem jenom špatně četla a nebylo to moje povzbuzování, mám totiž problém se čtením psaného textu, jako kdyby tady byl jiný než psaný a tištěný :-) ... úsměv
Reagovat
Fandina
Doufám, že se Petra pouzdraví, ty zprávy o ní zatím nevypadají dobře. Držím palce Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
marika
Ty máš problém i se čtením psaného textu? My mysleli že s chápáním.

Ted si jen nejsem jistá, zda jsem měla do předmětu dát nick Fandiny, když reaguji na ní, nebo nick toho, kdo je na začátku vlákna? To je asi nějaká zdejší novinka jsem si všimla. Nikdy dřív jsem to totiž tady, ani nikde jinde neviděla.
Reagovat
Fandina
Ahoj, nevím kdo jsi, ale asi mě budeš sledovat, že o mně víš co tu píši. Takže podle tebe nemám problém se čtením, ale chápáním, tak to je samozřejmě velký rozdíl. S chápáním toho, že mě takhle někdo sleduje a objeví se zničeho nic nick marika, který tady o mě píše jako o nechápavci tedy nemám. Jsi úsměvná.
Reagovat
Fandina
a dodatek ... my jeho veličenstvo celý TP ... a o mně oprava ...sorry
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. I kdybych měla tisíc problémů s chápáním, tobě to musí být úplně jedno. Tobe se to nějak dotýká, co tu píši nebo proč na mě tak reaguješ. Tady je x nicků, proč zrovna já ti stojím za reakci. Že jsem podle tebe hloupá, tak buď ráda, že si chytřejsí a druhému se nevysmívej.
Reagovat
Frick
http://www.wetteronline.de/wettervorhersage/sevilla?prefpar=weather

Nevypadá to vůbec dobře...
Reagovat
Fandina
OT ... WTA vyhlašuje hráčku měsíce? Mám dojem, že vloni se měsíčně nic nevyhlašovalo. NaLi gratuluji.
Reagovat
Frick
Zatím nic moc tedy. Smitková i Voráčová out a Martincová se trápí ve 3 setech s holkou, co není ani na žebříčku WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, kolik lidí tam v tomhle počasí přijde..
Reagovat
smazaný uživatel
moc asi ne...hur pro spanely i sledovanost TV.... podle mne dost uprena pozornost sveta bude na OH v Soci...a tady asi FC bude jen tezko, tezko konkurovat...
takze mozna i kdyby bylo hezky...asi cast divactva by byla odvata mysli do Ruska...:)
Coz mne pripomina, ze dalsi hvezda snowboardu White se na trati vcera vyvalil a odstoupil ze zavodu...;/...eh...takze to je teda tyden...
Reagovat
VlS
nechme rozvíjení konspiračních teorií. Myslím, že Španělé si teď těžce drbou sami sobě hlavy a jsou z toho nešťastní taky. Hrozí jim možná finanční průser. Když nebude tenis, nebudou přenosy, nebudou reklamy, nebudou peníze. Náklady jsou vynaložené a zaplacené, příjmy pitenciálně v háji a kopa problémů navrch.
Kdyby tam bylo normální " průměrné " počasí, tak problém není, bohužel počasí je nenormální. Jako organizátor bych s tím počítal. Když s tím nepočítá organizátor, měl bych ho na to důrazně upozornit činovník ITF.
Nevěřím, že by se někdo spoléhal na něco tak bejistého? K čemu by byl trénink Španělek v teple v hale, když pak příjdou na jinej povrch? To je prostě hloupost. Spíš je zatím lemplovství a malá představivost několika jednotlivců, neochota ITF dělat si zlou krev s organizátory, ................
už jsem něco podobného zažil v jiném sportu a umím si to představit v živejch barvách. Zapomeňte na konspirační teorie, prostě máme pech na počasí.
Reagovat
slacker
Moje rec
Reagovat
smazaný uživatel
ale ne... Spanele pouzili tajnou zbran HAARP, cilene zacloumali s pocasim...aby vsichni onemocneli, krom ukryte v betonovem ukrytu Karlicky...aby mohli vyhrat kontumacne a koukat v klidu na OH....

...horsi dopad to ovsem muze mit na mozky lidi...takze, az hracky nebo Pala budou zapominat i sve jmena...tato teorie se 100% potvrdi...:D) Pak to hnat ihned do Haagu...
Reagovat
VlS
ale pěšky. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych teda zkusil i kolobezku:)
at to vypada moudre, ani prijet ani prijit...
Reagovat
VlS
A obutej neobutej, oblečenej neoblečenej a pod tlapkou dar nedar, co? Že bys byl Vlk Zdenička?
Reagovat
smazaný uživatel
:) ja ne, ale tam na ne bude urcite cekat nejaka chytra horakyne:)
Reagovat
VlS
Nemotej do toho Božku Němcovou, to je Fimfárum, Zdenička, Královna Koloběžka 1.
Reagovat
smazaný uživatel
Toz ja jsem na tu klasiku, to vis konzerva:)
Reagovat
VlS
Pan Werich je už taky klasika
Reagovat
smazaný uživatel
No to sice je, ale kdyz jde o WTA....
Kdyby to bylo ATP, DC...tak jasne Werich:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bez Petry má ten tým takovej nevšední náboj nebo co. Sem si myslel, že Barunku a Klárku v týmu už snad nikdy neuvidím. Těším se jako blázen :-)
Reagovat
VlS
A holiny a gumák máš? V sobotu se na kurt možná bude hodit i loďka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hele, ale mozna vznikne novy sport....skrizeni lakrosu, veslovani a tenisu...ovsem rakety musi zmenit klasicky vyplet, na vyplet s blanou, aby se dalo zaraz veslova i pinkat...
Reagovat
VlS
No, vono kdybys použil kajakářský pádla, tak bys nemusel debatovat, co je FH a co BH, ty jo, to je objev, rakety s 2 hlavama :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) To by sojka hledela, jake by to byly nove solidni czopy:)...
hele a mozna dva micky ve hre?
Reagovat
VlS
Jo, a rozhodčí by mohli dělat Dlouhej, Širokej a Bystrozrakej, už aby se začalo hrát něco normálního, nebo tady zblbnem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sleduju ted snowboard:) Tedy, co se deje v treninzich...no a uz zitra se jede kvalda...:) sice bez dvou skvelych maniku, ale tak snad...to zbytek sjede ve zdravi:) a nepolamou se na te ruske rulete...

Hele a ted mne napadlo, treba se tam jeste ochladi, a zacne padat do toho snih...takze rozhodci by mohli byt Ito, Tepes, Freitag - v zkratce ITF:))) aby to bylo jako vic regulerni:)
Reagovat
VlS
Vlada Tepéše Napichovače, alias hraběte Draculu?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, toho neee, ale toho Jurie :D) Ikdyz....:)
Reagovat
Frick
A co Hingisová? Ta to dokázala se vrátit. A ten návrat nebyl ta neúspěšnej.... (3x vyhranej turnaj WTA)
Reagovat
Frick
...jen ten konec, ten byl nedobrej...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že jseš online. Četla jsem teď odpověď od gabiny ze včera. Až jsem se rozesmála, jak mě psala ,ať si neberu při tenisu za vzor Petru, že to není dobrý vzor pro mladé.... Ta by koukala, kdyby mě viděla, stará baba......Tenis miluju, kdybych měla možnosti, tak bych od dětství proháněla tenisák, jak divá....Jinak holek ve Španělsku lituju, hrát v takovém nečase....Pochopitelně i těch Španělek....
Reagovat
Fandina
Tak to jasné, že podle toho, co je za nickem se nepozná věk, pokud to člověk sám nenapíše, nebo hodně nenaznačí stylem psaní, obsahem nebo i třeba velkými písmeny Ti, tam se to také pozná, že jde o zkušenějšího, nechci psát staršího, pisatele. Jinak souhlasím, že počasí je blbé pro všechny a doufám, že to naše holky ve Španělsku zvládnou bez újmy na zdraví a držím palce, pokud budou hrát, aby třeba i vyhrály.
Reagovat
Jan
Už je to tady. Španělům taktika s tímhle prostředím vyšla. Někdo kompetentní by to měl ITF a Španělsku omlátit o hlavu.
Reagovat
slacker
Jakoto ze teplokrevnym spanelskam nemoce nehrozi?
Reagovat
smazaný uživatel
Presně tak, podmínky jsou pro všechny hráčky nastaveny stejně (a když už, tak by to chladné počasí víc mělo uškodit Španělkám.)
Lucky mi je líto, přeju brzké uzdravení.
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes jim to otriskat o hlavu i ty?

Sice asi prezidentovi Federace Bittimu je zbytec si stezovat...jasne, ci celemu vedeni...ti to odeslou stejne vyboru pro FC...

Takze muzes napsat Vyboru pro Fed Cup, jeho predsedou je Georg von Waldenfels (nemec, mozna bude mit pro detaily pochopeni:)...ale uprimne, asi bys take neporidil:) Se 6 jeho "pohunky"...nehnes....

Ale je tu jedna cesticka:D) Vnejsi dohled nad soutezi ma z WTA Diana Myers...na tvem miste....tam bych zkusil uderit:)

Ale ta zase asi neporidi nic z ITF...takze bumerang....

Ve vysledku si v Spanelsku budou delat co uznaji za vhodne....hralo se tam uz venku v unoru, hralo...takze je vse ok...pocasi neridime...hriste odpovida nejakym normam, odpovida...rozhodci jsou pripraveni...takze se hraje:)

Ale zkus to....za to nic nedas:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, taky si myslím, že je to určitá taktika Španělů. Hrát začátkem února venku na antuce ? Ťuk ťuk na hlavu. Čekala jsem, že zase někdo vytáhne okřídlenou větu " Všichni mají přece stejné podmínky. " Blé, už je mi z této klišeovité věty nanic. Ono totiž všichni nejsme stejní, některé věci někomu vyhovují lépe, někomu hůře...Antuku od Španělů chápu, ale venku ? v zimě, plískanici a větru ? Nedlouho po žhavé Austrálii ? To je prostě hazard s lidským zdravím.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně se uzdrav, vše ostatní je podružné. Důležité je, aby tenistky přežily ve zdraví tyto podmínky.
Reagovat
slacker
Trvam na tom ze zima, plískanice a vitr nebyl zamer Spanelu
Reagovat
smazaný uživatel
To si klidně trvej, ale nemohli v únoru čekat žhavé slunce.... Jak říkám, antuku chápu, ale venku ne.... Možná byl záměr, aby naše holky trochu odpadly ? No v každém případě, je to hazard se zdravím a počasí mohli předvídat, tečka.
Reagovat
VlS
Mimochodem, je to o tom, co jsem psal včera , Georg Von Valdenfels se vyznačuje titulem " svobodný pán z ValdenFelsu, je mu 70, je členem řídicího výboru Wagnerovského festivalu v Bayeruthu a tak dál. Typický masorád a ruky třepač, takový, jakých jsou všechny mezinárodní spolky plné. Sběratelé titulů a funkcí, fotografií z předávání cen a čestných diplomů a tak dál, kteří za nic nenesou odpovědnost.
Reagovat
slacker
Takze obdoba naseho spiciho knizepana
Reagovat
slacker
Proc zrovna zhave slunce? To je podle tebe nutna podminka k hrani tenisu pod sirym nebem?
Reagovat
Jan
Myslím, že útočíš na nesprávném místě. Nejde o to žhavé slunce, ale o chladné počasí a nachlazení našich holek. O to přece Španělům v skrytu duše šlo. Nemusí být žhavé slunce, ale přiměřená teplota.
Reagovat
slacker
Vysvetli me laskave proc ma pocasi pusobit na nase holky a zaroven nepusobit na spanelky? Vis vubec jake pocasi v tomto terminu ve spanelsku obvykle byva? Je to zbytecne paranoidni a blizenecky pohled
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, myslela jsem to v nadsázce. Únor je únor, a při současném " bláznění " počasí téměř všude, mohli Španělé očekávat něco takového.
Reagovat
slacker
Z meho pohledu sezeni za peci v Praze mi prijde ze letosni zima je nejaka teplotne nadprumerna. nevim co z toho mam vyvozovat za zavery o pocasi o tisic kilometru dal
Reagovat
smazaný uživatel
nevymýšlej zbytečné otázky a zamysli se sám....Počasí je pochopitelně pro všechny stejné, alespoň objektivně ( subjektivně je to pro každou jiné ...). Španělky hrají ovšem doma a naše holky teprve dojely a zvykají si na počasí. Druhá věc je ta, že podle mě, si to domací dobře nezvážili, protože tuto nepřízeň počasí můžou odnést na zdraví všechny...
Reagovat
smazaný uživatel
no tak ! Ach jo.
Reagovat
slacker
Tak ja furt nevim v cem spociva ta lepsi odolnost spanelek. Tenistky litaji do posledni chvile po svete nebo drepi doma a je jedno kde v evrope si budou odvykat od australskeho leta.
Reagovat
Jan
Pokud ve Španělsku v tuto dobu bývá takové počasí, jaké je tam teď, je hloupé pořádat utkání venku. fanynka5 ti to všechno rozepsala, nemám k tomu víc co dodat. Prostě hazardují se zdravím holek nebo doufali, že naše hráčky onemocní, což se jim povedlo.
Reagovat
slacker
Jediny zpusob jak Spanely potrestat je nedovolit hrat pro nevyhovujici podminky a zkontumovat zapas v nas prospech 3:0. Kdyz jim toto bude hrozit priste si to lepe rozmysli nebo pripravi nahradu
Reagovat
Jan
Kdyby bylo něco takového možné, bylo by to ideální. Proto jsem psal, že by jim to někdo měl omlátit o hlavu.
Reagovat
slacker
Sem asi uplne blbej, ale furt nechapu tu vetu o kalkulaci se zdravim nasich devcat a zaroven neriskovat zdravi jejich devcat. Jako spanele jsou podle tebe zvykly hrat za techto podminek venku?
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže to pro všechny není stejné, Španělé jsou na zimu zvyklí mnohem míň jak naši, takže je to výhoda pro naše...
Reagovat
Jan
Rád bych věděl, jestli Španělky trénovaly také venku nebo někde skrytě v hale. Tvoje logika, pokud oba týmy trénovaly venku, je samozřejmě bez chyby. Ale onemocnění Šafářové je výhoda pro Španěly, tak si to přeber jak chceš.
Reagovat
slacker
I kdybych pristoupil na tezi o "skrytem" trenovani v hale. Furt mi nestimuje proc nasi neudelaji proste totez?
Reagovat
Jan
Ptáš se na nesprávném místě.
Reagovat
slacker
A hlavne ta nemocna Petra co se Spanelsku a hrani venku vyhla galaktickym obloukem. lehke a dobre izolujici sportovni obleceni (bunda, dlouhe kalhoty) pro teploty okolo nuly neni zadny high tech co by si nasi nemohli dovolit
Reagovat
LukasH
A to víte jak, že Španělky jsou na to mnohem míň zvyklý? Jistě, jsou tam horký léta, ale řekl bych, že přes zimu v tomhle počasí normálně hrajou a neběží do haly jako u nás hned když se ochladí.
Reagovat
Jan
To nevím, co na sobě měly, ale podstatné je také co dýchají. A když se hodní v chladném vzduchu a dýchá ho, doplň si sám ... A to žádným oblečením nezakryjí.
Reagovat
slacker
Ptam se na spravnem hrobe, ty tu rozvijis konspirace bez ohledu na fakta. Tak snad umis svoje nazory obhajit proti mym tvrzenim.
Jedine co nasim muzu doporucit je si dukladne prostudovat pravidla za jakych podminek muzou odmitnout nastoupit pro nezpusobile podminky. A do kdy musi byt odehrano, tezko nas muzou nutit zustavat do utery a pozdeji. Teda mozna muzou ale selsky rozum mi to nebere kdo by to povolil
Reagovat
slacker
Ja vychazim z toho ze na tohle pocasi ve Spanelsku zvykli nejsou, takze v nem nehraji. Nechce se mi to overovat ale pocitalo se s teplotami mezi 15-20. Tak v tom ja bezne chodim na jare bruslit na inlinech jen v lehkem obleceni
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto s tebou souhlasím,na jihu Andalusie prostě zima nebývá,celé toto období tam jezdí fotbalové kluby z celé Evropy na soustředění,v nedalekém Jerez de la Frontera se celou dobu testují F1 a já sama hrála jednou v lednu ve Valderramě golf . Tak nevím,proč by pořadatelé v únoru nedali tenis ven na antuku.prostě je smůla,že bude ted pár dnů pršet,ale taková hrozná zima nebude,kolem patnácti ,to jde,at nefnukají a makají.
a ten Pála si může něco sehnat na tu jeho palici...nemám ho stejně ráda..
Reagovat
slacker
Ten golf chodite hrat s Fandinou? Ja jen minigolf jako spravnou proletarskou variantu k burzoustkemu golfu
Reagovat
smazaný uživatel
Fandinu jsem včera chtěla vyzvat na dva vítězné..))a nějak se k tomu nevyjádřila)))a to ona moc často zase nedělá..úsměv...
Reagovat
Fandina
Já bych golf moc s tenisem nesrovnávala. Ten se dá hrát i na sněhu, když na to přijde a vezmeš si třeba barevné míčky, ale proti tenisu se tam můžeš i dost dobře oblíknout. Přece jenom se tam pohybuješ daleko méně než v tenisu. Ale jinak je pech, že zrovna teď je ve Španělsku hodně nevlídné počasí, protože třeba vloni touhle dobou se tam taky FED hrál venku. Škoda, že je tam tak hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
Teorie, ze to byl umysl spanelu aby nase hracky nastydly se mi zda dost smesna. Rozhodne nemohli pocitat stim, ze nase holky nastydnou a spanelske tenistky budou v pohode. A pokud by nahodou byla pravdiva, tak by to rozhodne byla teorie , protoze kdyby se zeptaly spanelskych tenistek, jestli chteji hrat v tomto pocasi tenis, tak by rozhodne nesouhlasily. Ja si myslim, ze s takovyma teplotama a takovym pocasim nepocitali.
Reagovat
slacker
Tak kdyby jsme hrali s Gronskem tak by na te teorii neco mohlo byt :-)))
Reagovat
tommr
mě se ta teorie zase tak směšná nezdá. Každej kdo aspon trochu sleduje ženskej tenis si už přece musel dávno všimnout, že naše největší hvězda je extrémně citlivá na klimatický podmínky. Nějakej úmysl co nejvíc znepříjemnit Petře život volbou prostředí zápasu tam určitě byl. Dělají to tak ostatně úplně všichni a je to hlavní důvod proč je při DC/FC zápasech volba domácího prostředí tak důležitá ...
Reagovat
Jan
Přesně to jsem měl na mysli. Volbou povrchu vždy chce domácí tým to co nejvíce znepříjemnit soupeři a že se hraje venku, proč nezdecimovat naše družstvo ještě víc, což se jim povedlo.
Reagovat
slacker
Smesna zacina byt i vase prace s fakty.
1) Hraje se v tuto dobu ve Spanelsku venku poprve?
2) Ktere hracky byly cilem predchoziho likvidace?
3) Proc jsou spanelky imunni na spatne pocasi a nase holky ne?
4) Petra se nachladila bez ohledu na Spanelsko
Mam dojem ze si zoufale ohybate fakta aby pasovaly do vasich zaveru a k tem nevyhovujicim mlcite
Reagovat
tommr
sorry, ale směšný jsou naopak tvoje protiargumenty a to natolik, že na ně snad ani nemá cenu odpovídat. Vyjádřím se proto jen stručně k tomu poslednímu bodu. To, že Petra onemocní ještě před odletem do Španělska nemohli organizátoři v době plánování místa zápasu samozřejmě vědět. A myslím si, že kdyby se nehrálo v tak špatnejch podmínkách tak tam Petra možná nakonec jela. Už jsem tady zminoval, že v roce 2012 nastoupila Petra do finále proti Srbsku i když byla ještě vyčerpaná po viróze ...
Reagovat
Jan
Nedělej z toho vědu. Prostě mě to napadlo, to je celé. V každém případě se domácí tým snaží nasadit vše k oslabení soupeře. Sice příklad odjinud, ale na MS ve fotbalu v roce 1934 hrálo ve finále Československo s Itálií. Naši vedli a v přestávce 1. poločasu si Mussolini nechal zavolat rozhodčí a vysvětlil jim, jak mají "správně" pískat. Italové pak našim nejlepším hráčům polámali nohy nebo je jinak zranili aniž by jim to rozhodčí odpískal jako fauly a vyhráli a stali se mistry světa. Nebo z tenisu. Pamatuji jak nedávno hrálo Slovensko DC s Velkou Británií, britský hráč dal out, bylo to na čáru, ale už v deblovém koridoru, dost jasně viditelné a umpire kýval hlavou, že to bylo OK.
Reagovat
slacker
Stava se z tebe Quesh natreny na cerno
Reagovat
slacker
Smesny je jak tu pracujes s tim ze ty spatne podminky si Spanele naplanovali
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist