Šafářová i Minář postupují

27. 3. 2008, 18:11
Aktuality 4
Druhý hrací den na turnaji v Miami začal pro české tenisty výborně. Lucie Šafářová i Ivo Minář uspěli ve svých duelech prvního kola, když neztratili ani set. Šafářová si poradila s Rumunkou Cirsteaovou, Minář s Olivierem Rochusem z Belgie.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová se letos trápí, když za první tři měsíce nové sezony dokázala vyhrát pouhé tři zápasy, včetně jednoho na Hopman Cupu. Částečnou vinu na tom mělo i zranění hýžďového svalu, které ji od úvodu sezony limitovalo. Naposledy prohrála v Indian Wells s Američankou Harkleroadovou a pro Lucku to byla už sedmá letošní porážka.

Změnu k lepšímu by mohla přinést dnešní výhra nad Rumunkou Soranou Cirsteaovou. Šafářová v úvodním setu povolila soupeřce uhrát pouze 15 výměn a získala úvodní set v poměru 6-1. Druhé dějství začala česká tenistka mnohem hůře. Pustila Rumunku do dvou brejků, ale nakonec se sama třemi prolomenými servisy soupeřky zachránila a vybojovala postup do 2. kola, ve kterém ji čeká Italka Knappová - ta měla jako jednatřicátá nasazená v 1. kole volný los.

Dnes už uspěl i Ivo Minář, který se do hlavní soutěže prokousal z kvalifikace. Belgičana Oliviera Rochuse porazil hladce 6-3 6-2, když si pomohl i 7 esy. V 2. kole si zahraje s Argentincem Juanem Ignaciem Chelou, který se letos dost trápí a český tenista tak opět nebude bez šancí.

ATP Masters Series Miami - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
I. Minář (kv.-ČR) - O. Rochus (Bel) 6-3 6-2
D. Sela (Izr) - Lee (Kor) 6-4 6-3
Benneteau (Fra) - Schüttler (Něm) 1-6 6-1 6-2
Troicki (kv.-Srb) - Hanescu (Rum) 6-4 6-1

 

WTA Miami - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Šafářová (ČR) - Cirsteaová (W-Rum) 6-1 7-5

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Minář je neuvěřitelnej debil. Na něj sázet je sebevražda. Lehký zápasy prohraje a těžší naopak. Už poněkolikátý muj tiket v háji kvuli tomuhle magorovi. Mináři nemůžeš hrát vyrovnaně někdy???
Reagovat
dabelsobul
Tak ono sazet ted na Rochuse je to samy, mozna jeste horsi... :)
Reagovat
smazaný uživatel
osobně doufám, že tenhle zápas nastartuje Lucku Šafářovou směrem k lepším výsledkům v dalším průběhu roku...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Rochus už je fakt marnej.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist