Šafářová dál válí, set jí nesebrala ani Kanepiová

30. 9. 2013, 18:27
Aktuality 195
Lucie Šafářová pokračuje i v Pekingu ve své parádní podzimní jízdě. Česká tenistka dnes bez ztráty setu porazila Estonku Kanepiovou a připsala si desátou výhru z posledních jedenácti zápasů. Na silně obsazeném turnaji s dotací více než pět milionů dolarů díky tomu postoupila do osmifinále.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová nastoupila v Pekingu podruhé v řadě proti soupeřce, na kterou má převážně příjemné vzpomínky. A po Australance Stosurové si opět - už pošesté v kariéře - poradila s Kaiou Kanepiovou.

V úvodu prvního vzájemného souboje těchto tenistek po více než roce musela česká hráčka bojovat o svůj servis, ale všechny tři brejkboly odvrátila, stejně jako později v pátém gamu. Poté začala při podání soupeřky kousat i Šafářová, která se dokonce čistou hrou dočkala za stavu 4-3. Při svém podání pak odvrátila další šanci Estonky na snížení a první set vyhrála 6-3.

Rozjetá Češka přehrávala Kanepiovou i v následující sadě, v níž si při každém servisu světové třicítky vypracovala alespoň jeden brejkbol. První proměnila ve třetí hře; Kanepiová sice srovnala, ale od stavu 3-3 už nehrála ani game a s turnajem se rozloučila.

Dnešní vítězství je dalším potvrzením, že se Lucii Šafářové na sklonku sezony mimořádně daří. Po neúspěšném US Open Vyhrála turnaj v Québeku, následně v Tokiu vypadla ve čtvrtfinále ve třech setech s bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou a nyní přešla poprvé v kariéře přes druhé kolo v čínské metropoli.

Příští soupeřkou Šafářové bude buď Světlana Kuzněcovová, nebo Andrea Petkovicová. Ta se v prvním kole postarala o dosud největší překvapení turnaje, když vyřadila obhájkyni titulu Viktorii Azarenkovou.

Světová dvojka už před týdnem v Tokiu nezvládla úvodní zápas a v Pekingu prohrála třetí zápas v řadě. Němce Petkovicové dost ulehčila práci: kromě 44 nevynucených chyb si připsala ještě 15 dvojchyb, a přestože po prohraném prvním setu vykřesala v tom druhém naději, z kurtu odcházela s porážkou 4-6 6-2 a 4-6.

"Byl to hrozný zápas a já hrála strašně, takže k tomu nemám moc co říct," nehledala výmluvy Azarenková. "Každé hráčce se to jednou, dvakrát do roka stane. Mně se to stalo dnes," dodala.

Přestože Běloruska po US Open dva týdny odpočívala, měla být podle ní přestávka ještě delší. "Nejspíš jsem si měla dát delší pauzu a jen se připravovat. Cítím, že jsem nebyla připravená hrát. Moje chyba, že jsem po US Open neohlížela na to, jak mám nakládat s časem a se svým zdravím."

 

Výsledky - Peking - ženy (dotace 5.185.625 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Petkovicová (Něm.) - Azarenková (2-Běl.) 6:4, 2:6, 6:4, Jankovičová (8-Srb.) - Pavljučenkovová (Rus.) 1:6, 6:4, 6:0, Ivanovičová (14-Srb.) - Pennettaová (It.) 7:6 (11:9), 6:1, Bouchardová (Kan.) - Rybáriková (SR) 6:4, 6:1, Voskobojevová (Kaz.) - Fichmanová (Kan.) 6:4, 6:3, Jovanovská (Srb.) - Cirsteaová (Rum.) 6:3, 6:2, Zhang - Peng (obě Čína) 6:3, 6:3, Kuzněcovová (Rus.) - Hsieh (Tchaj-wan) 6:1, 6:1, Hercogová (Slovin.) - Puigová (Portor.) 6:1, 6:4.

Dvouhra - 2. kolo:
Šafářová (ČR) - Kanepiová (Est.) 6:3, 6:3, Erraniová (5-It.) - Doiová (Jap.) 6:3, 6:2.

Čtyřhra - 1. kolo:
Lisická/Medinaová (Něm./Šp.) - Grönefeldová/Peschkeová (5-Něm./ČR) 6:4, 1:6, 10:3.

Komentáře

195
Přidat komentář
Sonja
Nalinka teda Bojanu pěkně vyškolila:-(:-D...gratuluju:-))
A gratulace i Andělce, i když tam jsem to víc přála Lauře.

No, takže Nalinka x Sába...to by měla bejt paráda:-)
Reagovat
tommr
z Li Na jde strach. Petra to s ní nebude mít lehký ... :)
Reagovat
Sonja
Nebo Sara se Sábou...
:-P
Reagovat
slacker
z Li Na strach nejde, jde z Petry ze bude mit "kramy"
Reagovat
ta-dah
hraje 4. zapas na Lotus Court, zacatek ne drive nez v 6.30 p.m. Snad Saru opet da...
Reagovat
tommr
to je ideální čas pro Petru na hru i pro nás fanoušky na sledování ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mne to neni vubec idealni.. : D Mozna stihnu o poledni pauze konec zapasu.
Reagovat
slacker
Kdyz tommr rika pro nas fanousky tak nemyslel tebe :-))) riiiip
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem fanoušek jo? aha..
Reagovat
slacker
Jsi, ale ja si to nemohl odpustit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli sem tuhle novinku už někdo dal tak sorry.. Před pár týdny se tu řešilo, jak Iveta dala fotku na Instagram s Nicole z tělocvičny a jestli se třeba Nicole opravdu neplánuje vrátit.. Ale Nicole má také svůj Instagram(objevil jsem ho až ted :DD ) a ta tam tu samou fotku dala také.. Fanoušci se jí u té fotky ptají, jestli se opravdu vrací a ona jim odpověděla: Že na to pracuje!! Já nevim jak vy, ale já mám strašnou radost!!

http://instagram.com/p/docu41u6jW/
Reagovat
Bob
Co jí vede ke comebacku? Rozvod se Štěpánkem?
Reagovat
misa
Třeba chce jisté slečně pořádně nakopat zadek alespoň v tenise. :-) Návrat ale bude mít hodně těžký a vlastně ani pořádně nevíme, jak vážně to Nicole myslí.
Reagovat
kada.tom
Na Li - parádní přestavení ;-)
Reagovat
dadaft
jj, Bojana si ani neškrtla. ))
Reagovat
dadaft
ovšem zítra se Sabine to bude jiná kávička.
Reagovat
VlS
Slibuješ, nebo doufáš? Ono se Sabčou je to to samý, jak s Petrou, houpačka.
Reagovat
dadaft
doufám.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje zítra se Sarou na Lotus kurt ne před 6:30PM jejich času. Takže u nás ve 12:30.. :) Možná stihnu druhý set.. :-)
Reagovat
tommr
jinak si její zoufalej výkon v prvním setu neumím vysvětlit. Od druhýho setu se už její hra postupně zlepšovala a ruku v ruce s tím upadal i výkon Lepchenkový. Ve třetím setu už šlo jen o to jestli přiletí kanár ... :)
V příštím kole čeká Petru Erraniová se kterou Petra ještě nikdy neprohrála. Doufám, že Petra soupeřku nepodcení a vletí do toho naplno už od samýho začátku. S Erraniovou by se zápas otáčel mnohem hůř než s Lepchenkovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už rekord v počtu tříseťáku drží, ne? Letos v nich je teda "nejlepší".. :D
Reagovat
tommr
třeba jí pouhej letošní rekord nestačí a chce mít největší počet odehranejch třísetáků v celý historii tenisu. Někdy to fakt vypadá, že ty sety vypouští schválně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jaký je celkový rekord?
Reagovat
tommr
jakej je absolutní rekord nevím, ale snad nás novináři upozorní až se k němu bude Petra blížit ... :)
Reagovat
pepin
Tak Petra původně dnes tříseták nechtěla hrát, ale podle nejmenovaných zdrojů po večerním telefonátu s Markem se již začala připravovat na to co prohlásil Andy, že by měly hrát také na 3 vítězné. Tak chce být o krok vepředu. Jinak gratulace i když za ten prvák by zasloužila na pr... Také gratulka "Vlčím očičkám", že zrovna jako Petra to zvládla. Asi se také bude připravovat na 3 sety.
Reagovat
Bob
Tohle je propracovaný plán a pepin má pravdu. Petra za ty tříseťáky dostává extra zaplaceno, všechno je to domluvený, kvůli divákům a taky kvůli Petře, aby se jí zlepšila kondice a pomalu se začala připravovat na tři vítězné sety. Všechno je to výborně promyšlené, výsledek 6:2 6:0 naprosto odpovídá, ten první set je pro diváky a nějak to musí zahrát, víš? Achjo tomrre, je toho tolik, co ještě nevíš :)))
Reagovat
pepin
Je vidět, že máš stejné informace a jsme na stejné vlně. Večer nezapomen poslouchat jak to bude se Sarou.
Reagovat
Frick
Je jak Slavie v hokeji se svejma 7-zápasovejma seriema play-off :-)
Reagovat
Karl
Pokud se začne hrát na tři vítězné sety, tak bude rekord v držení Sereny a nepomůže, ani když si teď Peťa udělá menší náskok. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně!! Šance na TM pořád žije, tak bojuj holka!! :-))
Myslím, že zápasy Sloane vs. Genie musí být skvělý, škoda že je organizátoři jak v Tokiu tak i tady v Pekingu dali na netelevizní kurt..
Reagovat
smazaný uživatel
Presne...uz jsme otom tady diskutovali s dadaftem. Jsou to zapasy budouci velke konkurence a budoucich hracek TOP 5 :-) Asiati bohuzel zatim skryvaji ostatnim kontinentum tyto lahudky :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Petro! Zápas jsem bohužel neviděla, ale hned to napravím až najdu záznam. Příští kolo Sara. To si myslím, že byla nejlepší možná varianta losu do osmifinále. Petro, POJĎ!
Reagovat
misa
probudila, trochu si zvykla na kurt a pak už to byl obvyklý zápas s Varvarou. Třetí set už byl jasný, protože žádná hráčka letos nemá s třetími sety větší zkušenosti než Petra. :-) Příště její oblíbená hráčka top 10 Errani.
Reagovat
tommr
doufám, že začátek utkání s Erraniovou Petra nezaspí podobně jako dneska proti Lepchenkový. S Erraniovou by se jí to mohlo krutě vymstít. Viděl jsem části ze zápasu Errani-Doi a Erraniová hrála velmi dobře ... :)
Reagovat
VlS
Gratulka a pojď aspoň do semi, třeba si ho dáte s Luckou :-)
Reagovat
kada.tom
Pěkně Petro, škoda toho 1. setu, ale důležitá je výhra :-)
A Tomáš je taky na nejlepší cestě postoupit :-)
Reagovat
r176
gratulace k postupu!!
Reagovat
smazaný uživatel
proste blazen, ale fandit ji budu porad dal.
Reagovat
slacker
5:0 ve tretim jdu na obed a doufam ze to Petra uz nepusti :-)))
Reagovat
Fandina
Je to tam. Petra vyhrála 6:0. A já ještě věřím, že Tomáš. První set s Andujarem vyhrál a teď je to 4:1. Tak snad to dá. Já valím na golf. Tome ... pojď pojď pojď
Reagovat
Sonja
Reagovat
Roger_Federer
Chodiš ty nekdy do prace?Nebo školy?:), nebo sis vzala milionaře a maš čas jen sedet u tenisu?:)
Reagovat
Sonja
Co je ti po tom:-P Holt si to umím zařídit.
Reagovat
Roger_Federer
neni mi potom vubec nic..
Všiml jsem si, že neumiš odpovidat na normalni otazku, osobniho charakteru..:)
Reagovat
smazaný uživatel
noo ale lepšie ako Ty
Ty si písal , že finale
Kvitova - Kerber
Kerber za dom

zakže kde teraz bývaš:)))
Reagovat
Roger_Federer
Ano, neveřil jsem ji a prodelal 1700 eu..
Reagovat
smazaný uživatel
ja podal na Petru
Reagovat
smazaný uživatel
Tom čo tam preBoha vystrajaš s tým antukarom Andujarom:)))
Reagovat
kada.tom
Lepchenko úplně odpadla, tak snad to Petra ve 3. setu rychle ukončí a postoupí, proti Errani by měla velikou šanci na ČF :-)
Reagovat
kada.tom
aha, komplikace už ve 2. setu ...
Reagovat
gedzitka
To ne, Petra pouze chtěla set ukončit na returnu, aby v rozhodujícím setu začínala na podání :-D
Reagovat
slacker
Petra uz se snad vzpamatovala a zacine se rozjizdet
Reagovat
slacker
A proc vubec Petra neskuzila v Pekingu tradicni 4hru na rozehrani?
Reagovat
kada.tom
teď potvrdila Petra break a je to 4:1, tak druhý set, doufejme, už nepustí :-) a jestli se Petra opravdu chytá a Lepchenko po šílených chybách odchází psychicky a kazí, tak by to mohla Petra otočit :-)
Reagovat
Fandina
To nevím, ale třeba proto, že teď hrála pořád celý minulý týden a dokonce dva zápasy denně a nebo proto, že se prostě do čtyřhry tady kde je jiný povrch a prostředí už nevešla mezi obsazené.
Reagovat
Fandina
Můj příspěvek výše se týkal čtyřhry Petry v Pekingu.
Reagovat
kada.tom
Petro, co to jako je? tys nechala hlavu v Japonsku, co? ... achjo, koukej to obrátit jako ...
Reagovat
smazaný uživatel
Copak se to děje?
Reagovat
gedzitka
No doufejme, že to je jen pomalejší rozjezd a bude to další tříseťák s dobrým koncem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Petra z Tokia se někde zapomněla :-( U ní těžko říct, jestli to dokáže otočit, první set je zřejmě v háji.
Reagovat
slacker
Sleduje tu nekdo vubec prubeh Petra - Lepcenko? 2 prohrane podani a jeste zadny koment?
Reagovat
smazaný uživatel
Zatiaľ bieda tak čo budeme písať:(
Reagovat
misa
Petra je strašná.
Reagovat
slacker
Strasna podle cisel nebo podle obrazu?
Reagovat
misa
Herně je špatná. Nejde jí 1. servis + vyhazuje se ze všech pozic.
Reagovat
slacker
mela 0/5 na return druheho servisu, to musi byt vyhazovana jak blazen
Reagovat
slacker
Bohuzel streamy v praci nechytnu, tak mi zbyvaji jen ty cislicka
Reagovat
Sonja
udělali jste mi velkou radost:-))
Kdyby dnes postoupily ještě Sloane, Laura a Nalinka, byla by to pecka:-)
Ale Lauře moc na Andělku nevěřím:-(
Reagovat
Sonja
statistiky:
http://www.q3.cz/images/31Saba_Venus.png
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je slusnej kartac...
Reagovat
Sonja
Nole 15/1
Lukáš 6/7

6:0 6:3
Reagovat
smazaný uživatel
Ulo Davaj...Makiri das :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadhera Uly a ted potvrd :-)
Reagovat
dadaft
Venuško moja, lítá ti to všechno out. ((
Reagovat
Sonja
No těch 14 winnerů Sabinky taky hrálo svou roli:-) (Venus jich má 3)
Reagovat
dadaft
to jo.
bože Venus, teď to bylo na síti nechutně ležerní a dobře ti tak...
Reagovat
dadaft
hm, teď už nezbývá než spoléhat na Sábin blackout.
Reagovat
dadaft
kdepak.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabi, to dáš!!!
Reagovat
Sonja
Zatím super:-))
Reagovat
Bob
jasňačka že to dáá :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem dost prekvapenej. Saba nejak jede. Uvidime jestli to dokaze dotahnout do konce
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím paráda :D
Reagovat
smazaný uživatel
koukam pouze na cislicka ale klidne bych se nebranil ctvrtfinale Petra vs. Saba vzhledem ktomu jak Sabinka jede...Snad ji ty betony konecne zacnou jit tak jak se na agresivne hrajici hracku slusi :-)
Reagovat
Sonja
Sabinka se tvrdě ohrazuje proti tvrzení "průměrná":-P
Servis jí dneska píše krásně, to se musí nechat:-))
Reagovat
smazaný uživatel
to mas pravdu :-) ale doted na betonech zatim nijak moc nevynikala...Venus dostava slusnej kotel. Ze Saby jde strach :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju :D
Reagovat
Fandina
Co povrch a míčky, jak to bude vyhovovat Petře?
Reagovat
dadaft
uvidíme, nemám křišťálovou kouli. ;-))
Reagovat
Fandina
doufám, že je to udělané na tělo Nali ... úsměv
Reagovat
VlS
můj "expertní" názor skrz obrazovku je, že povrch je vodorovnej, míčky kulatý a povrch nestihne organizátor mezi zápasy měnit, takže to bude pro všechny stejný. Na- Li má nějaký náznaky ženskejch křivek, takže rovnej povrch jí na tělo uplně nebude, to by ji na bocích tlačilo :-)
Reagovat
Fandina
VlS ... hezký názor na povrch a míčky, já žádný nemám, tak jsem se zeptala ... úsměv
Reagovat
dadaft
Bušička tě v čtvrtfinále vyklepne Sereno.
Reagovat
Sonja
Sloane.
Reagovat
smazaný uživatel
a zase jsou na neteleviznim kurtu. Dvkarat ve dvou tydnech... :-/ To neni proste normalni.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas s Fran sem neviděl, ale ať už hrála dneska jakkoliv, stejně to celé vyhraje.
Reagovat
Sonja
Freedom- :-/ ignoranti...

Ale co mě těší- že bude k vidění Sabinka proti Venus.
Reagovat
Sonja
Co mě netěší- kryje se to se zápasem Noldy:-DD Co už no...nějak to vymyslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodne bych se divil kdyby Sabinka presla pres Venus. Vzhledem k forme Venuse a ktomu, ze na tvrdym povrchu je pouze prumerna.
Reagovat
dadaft
Sonja ...... jj, uvidíme jak na tom bude Venus, ale snad to bude hezký mač.
Reagovat
VlS
Tak na to bych vsadil oceánskou jachtu i s posádkou. Bohužel žádnou nemám.
Reagovat
VlS
si vzpomněla na svoje dobré časy a hrála opravdu dobře, ale Serena se probudila a bylo. Pěknej tenis, bylo na co koukat.
Reagovat
dadaft
jj, škoda že "faktor Serena" zapůsobil i na tak zkušenou hráčku jako Fran.
místo, aby dopodávala set, tak zkazí nalitý volej, kterých už v zápase zvládla milion a pak dá dvojchybu. ((
třeba.
Reagovat
VlS
NJN, co s tím naděláš.
Reagovat
Sonja
nepoznávám...
Jako těší mě, že Fran tentokrát uhraje víc než 1-2 gamy (možná dokonce dosáhne na set?:-D), ale jsem z toho nějaká rozpačitá:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Na te fotce vypada Safik spise jako Lucka Hradecka :-D
Reagovat
Sonja
:-O Já se na tu fotku nepodívala pořádně, koneckonců ani titulku jsem nevěnovala pozornost, a taky jsem celou dobu (doteď:-D) byla v domnění, že to je Lucka H.:-D
Reagovat
VlS
Já bych řek, že to je asi .......... ale radši nic.
Reagovat
smazaný uživatel
mno titulek je Lucie Safarova. Ja fakt nevim :-D
Reagovat
Fandina
Je to Lucinka Šafi ... několik úsměvů
Reagovat
PetaM
Podava levou, takze to musi byt Lucka Safarova :D
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDD Vzpomínám si na tu debatu, moc dobře!
http://www.tenisportal.cz/zpravy/sestava-pro-fed-cup-kvitova-safarova-a-vitezky-french-open-9933/

Od: VlS To admin
Pane, jste si jistý, že pán na fotce je Petr Pála? Já tam vidím Ivana Lendla, ale to jen tak na okraj.

Jinak tady na tej fotce může být i Nadal. Čelenka Nike, levoručák...
Reagovat
VlS
Čekal jsem, kdo ze starý gardy si vzpomene;-)
Reagovat
dadaft
hmm, tak zatím má kupodivu mnohem méně starostí se svým servisem Fran.
Reagovat
dadaft
jsi fakt hrozná Sereno, člověk tu vyplodí nějaký rozum a ty ho musíš hned spražit čistou hrou, že? )))))
Reagovat
dadaft
děkuji, není zač. DF Fran na setbol.
Reagovat
dadaft
syndrom Azarenkové se zdá se šíří, v prvním gemu druhého setu Serena 3 DF v gemu. 0:1
Reagovat
smazaný uživatel
Povrch asi vice vyhovuje Fran. Aga rikala ze oproti Tokiu je pomalejsi
Reagovat
dadaft
řeč těla je myslím srozumitelná - Serena se zatím na kurtu necítí komfortně a netrefuje to úplně tak, jak by si představovala.
podle toho, jak se zase hecuje, raduje nebo rozčiluje, je jasné, že tenhle turnaj přijela vyhrát a žádný jiný výsledek nebere.
Reagovat
dadaft
taky se mi zdá.
Reagovat
dadaft
Fran bojuje, teď to skoulela fantasticky...
Reagovat
dadaft
uf uf, další famózní zápas, diváci šílí a Fran jde znovu do brejku. ))
Reagovat
dadaft
"exciting tennis" hlásí komentátoři.
nelze než souhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Co s tou Serenou je? Ale stejně myslím, že ještě zabere, to ona umí, když jí začne téct do bot.. jinak koukám, že má zase nový ohoz.. už mě Nike docela začíná štvát.. Máša a Serena mají pořád nějaký nový, sofistikovaný šaty a Petře musí stačit obyčejný jednobarevný tričko na čtvrt roku.. nic proti střihu toho, co má teď od Wimbledonu, ani proti těm barvám, ale ten kontrast proti outfitům Máši a Sereny fakt bije do očí.. a dokonce i Lina má teď nový tričko na Peking, jestli se nepletu, takže jestli Petra taky nebude mít něco jinýho, tak se naštvu :)
Reagovat
dadaft
v deváté hře druhého setu nabídla Serena Fran několik setbolů/brejkbolů.
zůstaly nevyužity a tak to teď Fran musí dopodávat...
Reagovat
dadaft
stejně jako v prvním setu ukončuje Fran důležitý gem dvojchybou. ((
5:5
Reagovat
VlS
Hlavně ať dobře hraje, i kdyby to bylo v pytli od brambor. Na módu jsou jiný atrakce než tenis.
Reagovat
Fandina
Serena, Mária a vlastně i NaLinka mají u Nice vlastní řady. A vždycky jsou trochu jiné než ostatní od této firmy. Serena byla opět oblečena moc hezky. Vždycky je zajímavá a novátorská ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
tak o tom žádná, že nejdůležitější je, aby dobře hrála.. :) ale jsem prostě žena a oblečení mě zajímá :) spíš jsem to myslela tak, že to, jak ji Japonci vytrvale strkali na vedlejší kurty bez kamer spolu s tímhle "nezájmem" ze strany Nike ukazuje, že po ní pomalu neštěkne pes, když se jí zrovna tak úplně moc nedaří..
Reagovat
Fandina
Himbeere ... Petra nebyla na streamu asi jen jednou a podle mě to nesouviselo s oblečením, ale s tím, že někdo na netelevizním kurtu hrát ze začátku musí, všechno by se nestihlo dohrát na televizních, pokud jsou kamery jen na několika kurtech. Jinak ta červená Petře moc slušela.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina.. já ani neříkala, že to souvisí s oblečením.. myslela jsem to tak, že mám pocit, že to s tím oblečením dokresluje menší zájem o Petru, než třeba o Anu nebo Caroline (ať už se jim daří, nebo ne) asi je to i tím, že Petra není vnímaná jako taková osobnost, což mi přijde škoda, ale třeba to ještě přijde, až jí půjde líp angličtina a trochu víc se v tomhle světě rozkouká - přece jen je ve špičce ještě relativně krátkou dobu..
Reagovat
dadaft
taky oranžová a bílá Petře sluší.
Reagovat
Fandina
Himbeere ... aha, tak samozřejmě, že podle toho, kolik má kdo úspěchů na kurtu, tak je větší i jeho hodnota obchodní. Pro Nike je jasně zajímavá Serena a Mária, protože jedna je už tenisovou legendou teď a Mária od útlého věku dosahovala tenisové úspěchy a to už několik let. Ana a Caro byly tenisové jedničky a obléká je Adiddas a ty jejich tenisové úspěchy byly dřív před Petrou. Jinak moc přeji Petře, aby úspěchy na kurtu přibývaly a s nimi poroste i její obchodní hodnota. To je jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
dadaft.. myslíš to, co má v tý reklamě na ČEZ? :)
Reagovat
dadaft
nevím, co má v reklamě ČEZ.
líbí se mi, když má oranžovou čelenku.
a bílá sluší tenistům a tenistkám všeobecně.
Reagovat
Frick
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1377145_547578848623998_520237372_n.jpg

Tak koho nám vyměnila Deniska za Rosoláka. Docela pořez tedy...
Reagovat
VlS
A tu modřinu na pravým stehně má taky od něho?
Reagovat
Frick
http://www.imagebam.com/image/dff1f0278762140

Hm, to už by skoro bylo do plavek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
By mě zajímalo, jak vypadáš ty
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli se někdo z vás díval na dokument Ostrov tenisu, který včera večer a dneska odpoledne běžel na ČT2. Byl to docela zajímavý dokument (vyrobený v letošním roce), takže určitě můžu doporučit. Je to o kurtech na Štvanici, o tom jak se proměňovaly a proč dneska nejsou moc využité a nehraje se tam žádný větší turnaj... Jak říkám, docela mě to zaujalo. Jenom mě trošku mrzelo, že tam byl zmíněný turnaj ATP, který se v Praze hrál, ale nebyla tam žádná zmínka o turnaji WTA, který se tam konal ještě poměrně nedávno (ECM Prague Open do roku 2010). Ohledně toho turnaje ATP tam bylo zmíněno, že na Štvanici hráli třeba Kafelnikov nebo Kuerten. Tak si myslím, že by bylo dobré zmínit, že na Štvanici hrály taky Vika (v roce 2008 to bylo poprvé, co jsem ji viděl hrát) nebo třeba Věra Zvonareva, která ten turnaj vyhrála... ČT to bohužel nedala na ivysílání, ale koho ten dokument zajímá, tak ho ještě v pátek od 13:20 budou opakovat na ČT2. :)
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10596723647-ostrov-tenisu/21356226168/
Reagovat
Frick
Ježiš díky moc, snad v pátek nezapomenu!
Reagovat
Fandina
monty, díky za info, snad mi to vyjde a podívám se na to. Dík.
Reagovat
smazaný uživatel
Věděl jsem, že právě tebe to bude hodně zajímat, protože tady o tom často píšeš. :) Já to během týdne určitě ještě připomenu...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem viděl zápas Viky a poslední tři gemy ze zápasu Monicy, takže jsem moc štěstí neměl... Anička hrála brzy ráno, z jejího zápasu jsem si pustil aspoň highlighty.

Vika - Petko: No, už jsem to tady komentoval během dne. Dost mě to mrzí... První set nabídl asi nejlepší tenis v celém zápase. Vika ho bohužel ztratila tím, že Petko doslova darovala brejk v sedmém gemu. Tři dvojchyby za sebou, to se snad ani jinak nazvat nedá. Ještě za stavu 4:5 měla Vika nadějný stav 30-0 na returnu, ale Petko získala čtyři míčky v řadě a první set dopodávala... Ve druhém setu to byla zase Vika, kdo jako první ztratil podání. Bylo to za stavu 1:1 a znovu po třech dvojchybách v jednom gemu (tentokrát nebyly tři za sebou, ale stejně...). Hned vzápětí na to ale Vika odpověděla rebrejkem čistou hrou a poprvé tak prolomila servis Andrey. V pátém gemu 2. setu za stavu 15-15 se Petko neudělalo dobře a docela jsem se obával, aby to neskončilo skrečí. Přál bych si, aby Vika postoupila, ale rozhodně ne takhle... Petko naštěstí mohla pokračovat v zápase, přesto patřil zbytek 2. setu Vice, která od stavu 1:2 získala vlastně pět gemů v řadě. Petko už se tolik nedařilo, naopak Vika začala hrát lépe a do konce setu se vyvarovala nějakým výraznějším problémům na podání...
Reagovat
smazaný uživatel
Šlo se do 3. setu, ve kterém série Viky zpočátku pokračovala. Vika získala brejk a vedla 2:0, jenže vzápětí zase ztratila servis a náskok byl pryč. Myslím, že to bylo zase po dvou dvojchybách na podání. Vika bohužel začala dělat mnoho nevynucených chyb, což se jí nevyplatilo. Za stavu 3:3 ztratila servis, ale následně zabojovala a získala rebrejk na 4:4, přestože měla Petko dva gemboly. Nutno říct, že Vika si ve 3. setu taky dost netakticky vybrala poměrně brzy všechny možnosti jestřábího oka. To tedy nakonec zápas nerozhodlo, ale Viku to mohlo mrzet, když právě v tom osmém gemu dala return přesně na lajnu a čárový to posoudil jako aut. Nakonec ten brejk ale stejně získala... Jenže to bohužel nebylo nic platné. Když už jsem si myslel, že má Vika nejhorší za sebou, tak za stavu 4:4 ztratila servis čistou hrou. Věřil jsem, že Vika ještě získá svoje podání zpátky, ale opak byl pravdou. Petko dopodávala zápas čistou hrou a Vika se v tom posledním gemu docela dost "vyházela" na returnu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, dost mě to mrzí. Mrzí mě to jako každá prohra mojí oblíbené tenistky, ale tady mě to mrzí o to víc, že i po tom 1. setu jsem věřil v obrat Viky. Dlouho tomu všechno nasvědčovalo, ale ve 3. setu se Petko zase trochu zvedla, naopak Vika udělala spoustu chyb... Vika byla po zápase dost sebekritická. Já si nemyslím, že hrála až tak špatně, tedy kromě těch dvojchyb a velkého počtu UE. Bohužel, proti 15 dvojchybám nepomůže ani 6 es a proti 44 UE nepomůže ani 36 winnerů, nebo velmi dobrá bilance na síti (15/18). Přesto Vika mohla tento zápas vyhrát a moc dobře vím, že vyhrála už i složitější zápasy, ve kterých hrála třeba ještě hůř... Na druhou stranu jsem mnohem radši, když je Vika sebekritická, než aby ten výkon nějak omlouvala. To je totiž znak opravdu úspěšných sportovců a lidí celkově. Taky se nedivím, že Vika vidí chybu v tom, jak si naplánovala program. Po Tokiu (kde měla očividně zdravotní problémy) jsem si říkal, že asi bude muset být pár dní v klidu. Sice to asi naštěstí nebylo nic vážného, ale hrát hned další týden na turnaji, to asi není úplně správné. Přiznám se, že jsem byl z toho taky docela překvapný... Je dobře, že si to Vika uvědomila a příště už se určitě rozhodne lépe, protože z chyb se člověk učí. Tahle chyba naštěstí neměla žádné fatální (zdravotní) následky a že Vika dvakrát vypadla hned po úvodním zápase, to je prostě sport. Mnohem důležitější je, aby příště byla fit a předvedla svůj nejlepší výkon. Já věřím, že si Vika schovává to nejlepší na konec, tzn. na Turnaj mistryň. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Flavia: Záměrně pokračuju tímto zápasem, i když jsem ho kromě highlightů neviděl... Průběh ale jasně napovídá, že ten zápas se rozhodoval v 1. setu. Ana prohrávala 2:5 a ztrácela dva brejky. Přesto se jí povedlo srovnat na 5:5 a poté došel set do tie-breaku. Ten měl taky hodně zajímavý průběh. Ana vedla 6-4, ale dva setboly nevyužila. Pak měla ještě třetí a čtvrtý, ale zase nic. Stav tie-breaku byl 8-8 a poté se ke svému prvním setbolu dostala Flavia, ale taky ho neproměnila. Nakonec Ana získala tento dramatický tie-break poměrem 11-9, když při jejím pátém setbolu trefila Flavia return do sítě... Myslím, že nejen zisk 1. setu, ale celkově jeho průběh Aně hodně pomohl. Druhý set už pak byl mnohem jednoznačnější... Jak je vidět z highlightů (viz odkaz), Anička byla správně vyhecovaná a zabrala opravdu v pravou chvíli. Forehandy jí létaly skvěle, tak snad to bude pokračovat i v dalších zápasech. :)
http://www.wtatennis.com/videos/article/3476281/title/beijing-ivanovic-vs-pennetta
Reagovat
smazaný uživatel
Monica - Polona: No a právě Polona bude soupeřkou Any ve 2. kole... Viděl jsem jenom poslední tři gemy a Monča měla problém přizpůsobit se hře soupeřky. Předpokládám, že to takhle vypadalo asi celý zápas... Monica hraje hlavně od základní čáry, zatímco Polona běhá všude možně a dokáže hrát opravdu pestře. Když jí to jde, tak je hodně nepříjemnou soupeřkou. Takže doufám, že Aně budou zase dobře létat forehandy, aby se Polona ke své hře nedostala... Co se týče ještě tohoto zápasu, čekal jsem určitě vyrovnanější výsledek. Mrzí mě, že Monča končí v 1. kole. Na druhou stranu, je to sice proti kvalifikantce, ale říkal jsem, že dostat Polonu není zrovna žádná výhra. Bohužel se to potvrdilo...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak dneska jsou to přesně 2 roky, co jsem začal psát na TP (přikládám odkaz na můj první příspěvek). Ten čas docela letí... Škoda, že jsem si dneska na ty moje "narozeniny" nemohl užít více tenisové radosti, ale co se dá dělat... Díky za dárek (vítězství) aspoň Aničce a ostatní holky to napraví příště. :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-neudrzela-vedeni-5-1-zahodila-setboly-a-do-finale-nepostoupila-8829/
Reagovat
a.magerova
Tak jsem ty narozeniny sice o více než půl hodiny prošvihla, ale dodatečně vše nejlepší.
A koukám, že už tehdá jsme měli společné vlákno ;-)
Takže to naše techtle po USO, bylo načase!!!
Reagovat
Reti64
Hezké a zajímavé komentáře. A všechno nej k tvým "narozeninám":-))
Reagovat
Fandina
Přečetla jsem si článek, který si sem dal z před dvou let, je to hodně podobné složení jako nyní. Pěkné. Já jsem našla také jeden svůj příspěvek z přibližně té doby, nebyl první, ale je o něco málo vousatý než ten tvůj.
http://www.tenisportal.cz/zpravy/v-londyne-se-rozlosuje-turnaj-mistru-ve-hre-je-i-berdych-9058/
Reagovat
smazaný uživatel
Díky všem! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opožděně gratuluji k 2 rokům na TP! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Moja láska čaká bábätko, za 8 mesiacov budem najšťastnejší človek na svete..Ak by ste nevedeli.

Pardón, musel som to niekomu povedať. Ani moji najbližší to zatiaľ netušia..Dovi..
Reagovat
Fandina
Tak to je radostná zpráva. Moc gratuluju, ať se daří!!!
Reagovat
PetaM
:) Gratuluji! Ať je zdravé a šťastné :) :)
Reagovat
MarcelPersch
Gratuluji :)
Reagovat
Nancy_z
Gratulace! Hlavně ať slouží zdraví... Na světě není jen tenis a debatování o něm ;-)
Reagovat
a.magerova
Dej pak vědět, jestli to bude tenista nebo tenistka ;-)
Reagovat
gigin
Gratuluji!! Předpokládám, že jak se prcek narodí, tak bude mít mezi prstíkama na nožkách antuku... :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Diky vsetkým :)
Reagovat
VlS
Gratuluji a přeju hladký průběh všeho souvisejíciho. Jen prosím v klidu vydrž a raketu mu cpi do tlapky, až se narodí :-)
Reagovat
pepin
I já se připojuji, hlavně at je to zdravé i s maminkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Peking nevysílá žádná stanice?
Reagovat
smazaný uživatel
ženský vysílá slovaksport
Reagovat
smazaný uživatel
Právě ti skončil dlouhý zimní spánek? Od ledna jsou práva na WTA úplně jiná než jak bylo mnoho let až do loňska. Eurosport letos vysílal jen pár nižších nezajímavých turnajů + tři grandslamy.

Místo nich to má Slovak Sport. Jednička je na satelitu Skylink a v Praze gratis v DVB-T. Dvojka zatím není v běžné televizi, ale dá se pořídit v outú TV přes drát od pevné telefonní linky. Nebo zaplatit Topfun přes internet.

Nejlepší volba je italský Supertennis s pěkným HD obrazem, který se na satelitní pozici 13E dá přijímat skoro v celé Evropě gratis. Neznáš? Letos mají i ty nejdůležitější turnaje, včetně Turnaje mistryň. Do loňska většinou jen ATP 250/500 + něco z WTA International.
Reagovat
Frick
že by v semifinále byla HODNĚ VELKÝ dilema komu fandit? :-) Lucce se to otevřelo velmi pěkně. Nejtěžší tam má Jankovičovou..

Skoro bych řekl, že PK má na SF menší šanci (Li)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych fandila Petře, kdyby hrála proti Lucce :-) Ale byl by to asi hezký zápas.. :-) Snad tam holky dojdou..
Reagovat
smazaný uživatel
Och..ty máš problém..komu budeš fandit..asi neusneš dnes.))
Ráno si pust selku a možná budeš mít po problému..
Reagovat
dadaft
promluvila světaznalá sázkářská tvrďačka.
jo jo, světoběžnice, která to má všechno v malíku.
Reagovat
VlS
No, tak ti nevím, jak si ráno pustit SELKU a kam? Do chlíva, nebo do kurníku? Do ložnice bych si teda selku nepustil, co kdyby ze mě udělala čeledína?
Reagovat
smazaný uživatel
Ta selka, kterou jsem myslela, už skáče v jiné ložnici...smích
Reagovat
tommr
průběžnej stav kvalifikace na Turnaj šampiónek v Sofii k dnešnímu dni tj. po odehraným druhým kole v Tokiu (jen Lucka Šafářová tam má započítanej už i dnešní postup do třetího kola). Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Lucku Šafářovou. Hvězdička znamená, že hráčka v Tokiu dál pokračuje a může tam proto ještě získat další body:

0. Williams, S. 12260 (+10595) *
0. Radwanska, A. 6335 (+4670) *
0. Li 5565 (+3900) *
0. Errani 4300 (+2635) *
------------------------------
1. Jankovic 3300 (+1635) *
2. Vinci 3060 (+1395) *
3. Halep 2685 (+1020)
4. Kirilenko 2620 (+955) *
5. Vesnina 2125 (+460)
6. Cornet 1790 (+125)
------------------------------
7. Pavlyuchenkova 1750 (+85)
8. Šafářová 1665 *
9. Hantuchová 1640 (-25)
10. Rybáriková 1515 (-150)
11. Jovanovski 1395 (-270) *
12. Svitolina 1285 (-380)
13. Niculescu 1265 (-400) *
...

Lucka Šafářová zabrala za pět minut dvanáct a díky vítězství v Quebecu si může ještě zahrát na letošním Turnaj šampiónek v Sofii. K tomu aby se tam kvalifikovala jí chybí už jen 125 bodů což je její ztráta na poslední postupující Cornetovou ...
První čtyři hráčky nepočítám, protože ty už mají prakticky zajištěnou účast na TM a do Sofie proto určitě nepojedou ...
Reagovat
Vojtaakk
Podle jakých kritérií se kvalifikuje na tento turnaj?
Reagovat
Karl
Takto to vypadá velmi nadějně, jenže ono je to malinko jinak.

1. Jankovic (možná se ale kvalifikuje na TM)
2. Vinci (Katovice + Palermo) = automatická kvalifikace
3. Halep (Norimberk + Hertogenboš + Budapešť) = pokud vyhraje, dostane navíc 1 000 000 USD.
4. Kirilenko
5. Vesnina
6. Pavlyuchenkova (Monterrey + Oireas) = automatická kvalifikace
7. Ivanovic - WC
8. Pironkova - WC

To znamená, že Lucka by se musela během posledních turnajů dostat ještě před Jelenu Vesninu. Nebude to úplně jednoduché, ale Jelena teď vypadla na Sereně v prvním a když se Lucka chytí už tady Pekingu, mohlo by to vyjít. :-)

PS: tommre, ty by jsi chtěl zase Tokio, viď? :-)
Reagovat
VlS
je relativně dost reálné, že se JJ kvalifikuje na TM ( doufejme že ne na ukor Petry) a potom by se linka ještě o jednu posunula. Jen mě při tomto pohledu pořád víc štvou WC pro Pirožku a Anu. Paradoxně vítězka dvou turnajů Pavljučenka možná hrát nebude a Ana bude rozdávat usměvy z kurtu, na který se nekvalifikovala jen dostala podpásovkou dárek. Fujtajbl.
Reagovat
VlS
jsi si jistej, že výhra více turnajů znamená automatickou kvalifikaci?
Reagovat
Fandina
VlS ... takhle by si mohl zpochybňovat WC na každém turnaji. Ber to tak, že se jedná jen o šest míst, ty zbylé dvě jsou jen přiděleny. Navíc to není normální turnaj. Hraje se ve skupinách, jestli se nepletu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě je tady taky faktor Fed Cup. Což znamená, že se klidně může stát, že Roberta, byť i automaticky kvalifikovaná, dá přednost týmové soutěži a vykašle se na Sofii. Podobné rozhodování se může týkat Nasti P. a Marie K.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už má TM téměř jistý... :-)
Reagovat
VlS
Ke kvalifikaci jsem našel jen tohle:
The Tournament of Champions - Sofia is the Season-Ending Championships of the WTA's International Series that features top WTA players and next-generation champions. Six players who have captured at least one International event during the year and who are not participating in singles at the season-ending WTA Championships qualify, plus two wildcards. -
Reagovat
Karl
http://cs.wikipedia.org/wiki/WTA_Tournament_of_Champions

Tady je něco málo.
Já úplně zapomněl na to, že se současně hraje i FC, takže Bobina na 90% odpadá, Jeka by mohla hrát TM a určitě alepoň jedna z tria Nasťa, Lenča a Maria si zahrají taky FC. Takže by mohla hrát Lucka, Danka i Magda, jestli se nepletu. :-) :-)
Reagovat
Fandina
V historii na ofiku turnaje je jak se měnily podmínky a pod.
http://sofia-tennis.bg/en/history
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová si ho zahraje, jelikož Vinci, Vesnina, Kirilenko a Anastasia jedou na Fed Cup. + Jankovic vypadá na to, že pojede na TM.
Reagovat
VlS
právě z toho neplyne žádná automatika za vítězství na více turnajích.
Qatar Airways Tournament of Champions je oficiální název profesionálního ženského turnaje v tenise, hraného od sezóny 2009.
Spolu s WTA Tour Championships (turnajem mistryň) z kategorie WTA Premier, představuje jednu ze dvou závěrečných událostí sezóny WTA Tour, a to v nižší kategorii International. Turnaj nahradil Commonwealth Bank Tennis Classic, který se konal v letech 1994?2008 v Indonésii (kategorie Tier III).
V roce 2009 se jej účastnilo dvanáct tenistek, od roku 2010 v něm hraje pouze osm hráček ve dvouhře. Do turnaje nastupují nejvýše postavené tenistky žebříčku WTA, které v aktuální sezóně vyhrály alespoň jeden turnaj z této kategorie a přitom se nezúčastnily předcházejícího WTA Tour Championships. Dvě místa obsazují hráčky, které od organizátorů získávají divokou kartu.
Celková dotace turnaje činí 750 000 dolarů, ale mimo to hráčka, která vyhrála v průběhu sezóny 3 turnaje v kategorii International a zároveň tento finálový turnaj, má ještě nárok na bonus 1 000 000 dolarů.
V letech 2012?2014 se turnaj koná v bulharském hlavním městě Sofii. V období 2009?2011 bylo prvním dějištěm indonéské Bali a událost se hrála pod názvem Commonwealth Bank Tournament of Champions.
Reagovat
Karl
Já nevím, kde jsem to četl, myslel jsem, že tam. Jen vím, že si tak loni zahrála v Sofii i Hsieh Su-wej. Vyhrála Kuala Lumpur a Kanton.
Reagovat
tommr
já uved jen momentální bodovej stav kvalifikace pro snadnější orientaci jak na tom Lucka asi momentálně je. Přiznám se, že detailní pravidla neznám takže ani nevím jestli víc vyhranejch turnajů znamená větší šanci na postup, ale je to samozřejmě možný ...
Situace se navíc může ještě hodně zkomplikovat, protože se mají hrát ještě další tři turnaje kategorie International (Linec, Osaka a Lucemburk) takže se můžou objevit další kandidátky a situaci dál zamotat ...
Na druhou stranu je taky možný, že některý hráčky, který si nominaci zajistí do Sofie z nějakýho důvodu nepojedou. Jeden z důvodů může být souběžně hraný finále FC jak už správně poznamenal Jan_S. Jankovicová by se zase mohla dostat na TM třeba i jako náhradnice ...
V každým případě Lucka šanci na Sofii pořád ještě má a čím dál v Pekingu postoupí tím ta šance bude větší ... :)
Reagovat
Fandina
Na oficiálních stránkách je uváděný rankings jako Road to Sofia a tam je uveden bodový stav podle oficiálního žebříčku WTA a jsou tam všechny které splňují podmínky pro kvalifikaci, kromě těch dvou udělených karet. V pondělí tam bude nový stav a kdo se bude nominovat postupně z tam uvedených na TM, ten z tohodle přehledu zmizí. Je to oficiální přehled z jejich stránek. Určitě je směrodatný.

http://sofia-tennis.bg/en/wta-rankings
Reagovat
Fandina
V Sofii ses hraje od 29.10. do 3.11. a finále FEDu se hraje 2. a 3.11. mezi Itálií a Ruskem, takže se neví, kdo ještě nebude v Sofii hrát.
http://www.fedcup.com/en/home.aspx
Reagovat
smazaný uživatel
Počet vyhraných turnajů kategorie WTA International nemá žádný vliv! Stačí jeden, pro kvalifikování je rozhodující pořadí na žebříku. Tenistka, která se kvalifikuje a nejede, dostane do žebříku 0 bodů, které nejdou nahradit jiným bodovým ziskem.
V roce 2010 Bali bojkotovala Marfuša, neb tento miniturnaj zřejmě nebyl hoden jejího hvězdného jména.
Reagovat
Fandina
Broz ... a jak je to s FEDem. Když se kvalifikují holky sem a zvolí účast na FEDu, také budou mít nuly bez možnosti nahrazení?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi samozřejmě zasedlý na Mashu, takže mě tvůj příspěvek nepřekvapuje... Jenom bych doplnil, že loni to samé udělala Venus. Taky měla právo zúčastnit se Turnaje šampionek (po titulu v Lucemburku), ale nehrála tam... Myslím, že slovo "bojkotovat" je hodně přehnané. Některé hráčky chtějí mít na konci sezony prostě jiný program a je třeba to respektovat. Aspoň dostane šanci někdo jiný.
Reagovat
Karl
http://en.wikipedia.org/wiki/2013_Qatar_Airways_Tournament_of_Champions

V sekci kvalifikace je pěkně rozepsáno v tabulce, jak by mohla vypadat finálová osmička pro TŠ.
Reagovat
tommr
a dobývá zpět ztracený pozice. Navíc stále živí naději na účast na letošním Turnaji šampiónek v Sofii ... :)
Dneska začala Kanepiová pěkně zostra a byla zpočátku o něco lepší hráčkou. Lucka ale dokázala postupně odvrátit 6 brejkbolů soupeřky a pak v závěru prvního setu sama udeřila. Druhej set už byl jasně v režii Lucky a hrálo se prakticky jen při podání Kanepiový. První brejk ještě Lucka nedokázala potvrdit, ale když soupeřku brejkla podruhý bylo rozhodnuto. Kanepiová toho v závěru měla viditelně dost ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist