Šafářová boj o semifinále prohrála

17. 4. 2009, 16:32
Aktuality 2
Lucie Šafářová, poslední zbývající Češka na turnaji v Barceloně, v katalánské metropoli dohrála. V dnešním čtvrtfinále nestačila na Italku Francesku Schiavoneovou, které podlehla 3-6 a 5-7.
Lucie Šafářová

V utkání ztratila česká fedcupová reprezentantka celkem šestkrát vlastní servis. Duel musel být za stavu 3-4 ve druhém setu přerušen kvůli dešti. Přestávka ale Schiavoneovou nevykolejila a dalším proměněným brejkbolem ve 12. gamu souboj ukončila.

Osmadvacetiletá Italka na turnaji s dotací 220 tisíc dolarů vyřadila už druhou českou hráčku. Ve druhém kole si poradila i s Nicole Vaidišovou. Její soupeřkou v boji o finále bude krajanka Roberta Vinciová, která rovněž ve dvou setech zdolala Bělorusku Anastasiji Jakimovovou.

O dalších semifinalistkách v Barceloně ještě není rozhodnuto. Stejně jako včera, i dnes totiž program poznamenal déšť, kvůli kterému musel být přerušen zápas mezi Ruskou Marií Kirilenkovou a domácí Martinezovou Sanchezovou.

Výsledky - Barcelona (dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Schiavoneová (It.) - Šafářová (ČR) 6:4, 7:5, Vinciová (It.) - Jakimovová (Běl.) 6:3, 6:3.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
je to skoda, mela si na vic... ale nemusis se za svuj vysledek stydet. Skoda ze jen ten servis Vam dela takovy trable.
Reagovat
smazaný uživatel
".... servis Vam dela takovy trable."
Co je to za blbost? Slovo vám s velkým písmenem na začátku? Koho konkrétně má autor na mysli?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist