Šafářová a Kvitová neztratily ani set, Češky dělí bod od finále

19. 4. 2014, 14:21
Aktuality 95
České tenistky rozehrály semifinále Fed Cupu proti Italkám na výbornou. Po sobotních dvouhrách v Ostravě vedou nad obhájkyněmi titulu Italkami 2-0, když Lucie Šafářová porazila hostující jedničku Saru Erraniovou a Petra Kvitová si následně rovněž ve dvou setech poradila s Camilou Giorgiovou.
Lucie Šafářová (Česká sportovní)

Lucie Šafářová získala první bod tenistek v semifinále Fed Cupu poté, co v úvodní dvouhře porazila světovou jedenáctku Saru Erraniovou 6-4 6-1.

Šafářová vstoupila do utkání skvěle a čistou hrou vzala Italce servis, ale pak se po chybách trošku trápila a prohrávala 1-3. Trpělivě a přitom razantně se snažila dobývat obrannou tvrz jménem Erraniová a s postupem času byla stále úspěšnější. Navíc využívala slaboučké druhé podání Italky, z kterého posílala vítězné returny.

Od půlky prvního setu si Šafářová pomáhala i servisem, držela si bezpečně podání, hrála agresivně a měla zápas pod kontrolou. První set získala za čtyřicet minut a ve druhém od stavu 0-1 vyhrála šest her v řadě a jistě duel ukončila.

"Ze začátku byla trošku nervozitka, ale potom jsem se zkoncentrovala, dodržovala jsem taktiku a už to šlo dobře. Šla jsem si agresivně pro body, byla jsem ale i trpělivá a občas si šla pro body na síť," řekla Šafářová v televizním rozhovoru.

Petra Kvitová hrála zápas po třech týdnech a její hra se odvíjela od výborného podání. Dala i několik es z druhého servisu a soupeřku si držela od těla. V obou setech vždy hned v první hře vzala Camile Giorgiové, 54. hráčce světa a čerstvé finalistce z Katovic, podání a i ve výměnách hrála razantně a dostatečně přesně.

"Jsem ráda, že jsem zápas po pauze zvládla. Pomáhala jsem si servisem a Giorgiová na tomhle povrchu nestíhala, což bylo dobře," řekla Kvitová, která si pomohla 11 esy. "Jen závěr byl malinko dramatický," komentovala Kvitová poslední game, v kterém odvrátila tři brejkboly a nakonec proměnila čtvrtý mečbol.

Světovou šestku Kvitovou nepřibrzdilo ani přerušení zápasu. V prvním setu se od stavu 4-3 pro domácí hráčku dvacet minut nehrálo kvůli výpadku osvětlení. "Bylo to hodně nezvyklé, v hale se mi to ještě nestalo, ale zvládla jsem to," řekla Kvitová.

V neděli mají tenistky tři šance duel rozhodnout. Jako první půjde na kurt v poledne Kvitová proti Erraniové, s kterou má pozitivní bilanci 6-0, ale je možné, že kapitán Italek zkusí poslat na kurt Robertu Vinciovou nebo Karin Knappovou. Čtvrtou dvouhru by pak měly hrát Šafářová s Giorgiovou a na závěr přijde čtyřhra.

"Dneska to byl dobrý den. Potřebujeme ještě jeden takový a dotáhnout bod, který k finále potřebujeme. A je jedno, kdo ho získá," řekl kapitán Petr Pála.

Češky a Italky posledních pět let soutěži družstev vládnou. Tým okolo Kvitové vyhrál v letech 2011 a 2012, Italky triumfovaly v letech 2009, 2010 a loni.

Postupující družstvo se v listopadovém finále střetne s vítězem utkání mezi Austrálií a Německem, v němž Němky vedou rovněž 2-0 na zápasy. Pokud vedoucí týmy svá vedení udrží, budou hrát Češky proti Němkám v domácím prostředí.

- FED CUP 2014, SEMIFINÁLE -
(Česko / Ostrava, tv. povrch - hala)
sobotní výsledky (19. 04. 2014)
Česko - Itálie 2-0 ... po sobotních dvouhrách
Šafářová - Erraniová 6-4 6-1
Kvitová - Giorgiová 6-4 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

95
Přidat komentář
Frick
Hraje tam Petra C., v prvním kole Meusburger, ta letos nic neuhrála, mohla (nebo spíše měla) by jí dát. Stejně jako jakoukoliv jinou účastnici turnaje. Tak za vavříny!
Reagovat
Frick
A Petra porazí Sáru / Karin / Bobinu, tak by se tedy hrál rovnou debl? A kdo by ho hrál? Nebylo by fér dát šanci Kláře a dát s Andy jí?

Já bych tedy klidně Kláru šoupnul do ostrýho zápasu, ale to je asi unreal, co?
Reagovat
smazaný uživatel
No musím dnes před Petrou smeknout. Až na ten konec to vše zvládla bravůrně. Co se týče Lucky tak s tou jsem, až na 1. set, také spokojen.
No a na neděli se těší moc. Doufám, že se Italky zmůžou ještě na něco. Giorgi asi proti Lucce vyhraje. Pokud proti Petře nastoupí Roberta tak se nejsem moc jistý a na Petru bych nevsázel. Přestože Vinci hraje letos mizerně, určitě Kvitovou trochu potrápí ateprve se ukáže psychika Petry. No a nebo to bude Knapp, která předvedla proti Sharapové parádní hru. Doufám, že bude debl.
Reagovat
smazaný uživatel
máte někdo záznam??
Reagovat
smazaný uživatel
Lucinka dostala do prvního kola celkem těžkou soupeřku :-))
Petra by se do čtvrtfinále mohla dostat, ale proti Jeleně ji na antuce nevěřím. Ony vůbec všechny soupeřky, s kterými by se mohla Petra ve čtvrtfinále potkat jsou těžké. Jelena, Ivanovic, Petko, Pennetta.. no vyber si :-)
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/1051/MDS.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
a Klára má Sáru, taky nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
AHA, teď se dívám, že už to tady je. Tak pardon :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že vše bude opět záležet jenom a jenom na Petře a na tom, jak si povede. Nevím, jestli má los ve Stuttgartu lehký, nebo těžký, ale domnívám se, že Jankovičová do ČF ani nedojde - tam bude nejspíš Penneta, i když... jeden výsledek nic nedělá, jsem zvaděvý, jak jí to půjde teď.
Petra má šanci dojít si i do finále, protože pokud předvede to, co předvedla dneska, může porazit i Jankovič, i Halep v SF.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Dneska hrála Petra super a pokud se jí bude dařit takhle i ve Stuttgartu, není se čeho bát. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím, přeci jenom hrát na antuce proti Jeleně nebo Simoně je trošku jiný kafe. Na dnešní zápas bych vůbec nehleděl.
Já hlavně doufám, že jí fed cup pomůže psychicky a dostane se trošku do ráže. Právě před (pro Petru) těžkou antukovou částí potřebuje nějaký takovýhle impuls, který ji tak nějak pozitivně naladí.
Reagovat
Frick
To už je k vzteku, ten Lucčin los. :-( Nicméně, těch zápasů má s hráčkama TOP 10 od začátku roku tolik, že už se nelze furt vymlouvat na těžkej los. Pokud se Lucka cítí na hráčku TOP 20, tak jako taková BY MĚLA tak ve 20-30% případů porazit hráčku TOP 10. A Mařena se nezdá, že by byla neporazitelná.

Ovšem je to samozřejmě k vzteku, když se člověk podívá na toho pavouka a vidí tam, že hráčky, co jsou na WTA rankingu okolo ní, maj v 1. kole kvalifikantky.
Reagovat
lars
Tak spatny los pro 1. kolo nepamatuji
Lucie-Masa,
Jankovicova -Ivanovicova
Klebanova- kvalifikant ??:))
Klara - Errani
Reagovat
carolyn
Chystáte se někdo do Barči? Kdo tu budete dejte vědět :-*
Reagovat
smazaný uživatel
Když to bude 3:0, bude se hrát 4. dvouhra nebo je rovnou konec?
Reagovat
PetaM
Když to bude 3:0, tak se hraje čtyřhra :)
Reagovat
Fandina
Vloni se také v Ostravě hrála po 3:0 s Austrálií čtyřhra.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud se nepletu, tak by se měla hrát čtyřhra..
Reagovat
carolyn
4hra se určo dohrává, přece od loni nebo od kdy se to dohrávání nově zavedlo, myslím
Reagovat
dadaft
http://www.tyden.cz/rubriky/sport/tenis/safarova-se-dostala-do-zony-mela-jsem-ze-hry-skvely-pocit_304659.html#.U1KrXaJ9nZ5
Reagovat
Fandina
holky, Lucka od poloviny prvního setu a Petra od začátku jedničky s hvězdičkou ode mě. A moc držím palce zítra. Ještě bod a a je to. Pojď pojď pojď!!!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2014&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com ....tak los celkem na ho ....Lucka zase smula na los a hned v 1. kole dostane Mášu, Klárka zase Errani ...to je fakt pech, snad jen Petra měla štěstí ve 2. kole buď Kleybanova, nebo kvalifikantka, jinak jsou tam další super zápasy, třeba Jankovic- Ivanovic, Cibulkova- Lisicki,Wozniacki - Kanepi, Pennetta- Petkovic, prostě co zápas, to hvězda, tak nezbývá než holkám přát hodně štěstí ...:)
Reagovat
tommr
chudák Lucka - takovou smůlu na los snad žádná jiná hráčka nemá ... :(
Jinak je taky zajímavý, že ve Stuttgartu bude hrát i Pennettaová. S tím jejím zraněním kvůli kterýmu údajně nemohla proti nám nastoupit ve FC to asi nebylo tak strašný ...
Reagovat
dadaft
na druhou stranu i jiné hráčky mají těžký los - Jankovič - Ivanovič, Petkovič - Pennetta...
je to hodně našlapaný turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to si snad děláte legraci.. Masha vs. Lucka už v 1. kole?!
Tak to bude sakra těžký, ještě si pamatuju ten zápas z Miami, kde to byl nervák(alespoň pro mě) tak doufám, že to pro Marii dopadne dobře jako v Miami! :D
Ale ve 2. kole Nasťa? To bude těžké obhájit titul, ale budu jí věřit.. antuka+hala=neporazitelná Maria
Tak snad tato rovnice bude platit i nadále!! :D :-))
Reagovat
slacker
Ja zase doufam ze se zreknes ceskeho obcanstvi a do smrti uz nebudes mluvit a psat cesky
Reagovat
VlS
Tak já naopak doufám, že tentokrát budete mít s Montym smůlu.
Reagovat
smazaný uživatel
pokrok ve hre, zvladly uskali svych zapasu, obe se mi libily.. :-)
Reagovat
EllNino
Neskutečný, Kája dá dvojchybu a Cibule si zakřičí "Pome" ...za ty její buranský kecy už by jí měl někdo pořádně nakopat do "riti"
Reagovat
Frick
V tom případě nebude třeba zvláštní přesnosti.
Reagovat
VlS
Chceš říct, že netrefit takřka nelze?
Reagovat
r176
a zítra určitě proti Petře nastoupi Vinci.Petra na ní hrát neumí
Reagovat
LukasH
Vinci letos a loni je obrovskej rozdíl.
Reagovat
tommr
nepřekvapilo by mě kdyby italskej kapitán proti Petře místo Erraniový nasadil bud Vinciovou nebo Knappovou. Pro Petru by to bylo nejspíš o něco těžší než kdyby hrála s Erraniovou, protože s Vinciovou má negativní bilanci a s Knappovou ještě nikdy nehrála, ale myslím si, že ten třetí bod nakonec stejně získá at už bude hrát proti kterýkoli Italce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že jakmile se tu vede nějaká diskuse ohledně Petry a její hry, tak to tady nevypadá moc dobře!
Já bych rád napsal něco k tomu, jak na mě Peťa půsibila v dnešním utkání. Možná se to nezdá, ale Giorgi je opravdu poslední dobou na dobré vlně, hraje kvalitní tenis a opravdu je to velká naděje italského tenisu do dalších let.
Petra teď dlouho nehrála, proto jsem se hodně bál, co ukáže, jak jí to půjde, co bude ok, co bude problém.
Řekl bych, že dnes odvedla opravdu VÝBORNÝ VÝKON. To, že bude Petra hrát zápasy, ve kterých nebude dělat chyby, je prostě něco, s čím u Petry nemůžeme počítat. Ona má takový styl a ty chyby tam budou, ale dnes na mě působila snad ve všech ohledech úplně v pohodě. Neztratila ani jeden servis, nabídla na konci až 2 breaky, které odvrátila, zaservírovala 11 es X udělala jen dvě dvojchyby, působila na mě uvolněně, v pohodě a konečně se mi zdálo, že je na kurtě opravdu zase "happy a v pohodě".
Bylo by fajn, kdyby podobné výkony přenesla do dalších turnajů. Určitě by s podobným stylem a s podobnou podobou dnešní hry mohla konkurovat těm nejlepší.
Dnes výkon na úrovni TOP 10, skvělý návrat, perfektní podívaná na "happy Petru"! Zítra porazit Saru a pak jedeme na titul ze Stuttgartu! Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Na jednu věc jsem zapomněl - pohyb! Je znát, že Petra zhubla, přišla mi dnes i díky tomu o to uvolněnější. Běhala tak, jak bylo potřeba a ukázala, že kondice jde nahoru. Všechno chce čas a já věřím!!!
Reagovat
VlS
Petra dnes hrála moc dobře, Kamila není jednoduchá soupeřka.
Reagovat
Jan
Také jsem měl obavy, jak bude Petra hrát a zvládla to výborně, stejně jako Lucka. Také se mi zdá že zhubla a je jí to asi ku prospěchu. Vůbec jsem se bál, že to Petře nepůjde jak se jí to často stává a to samé u Lucky. Takže 2:0 je fantastický výsledek, v takový jsem příliš nedoufal, zvláště po zprávách, jak hraje Giorgi dobře. Ještě je třeba urvat zítra 3. bod, vypadá to nadějně i když každý den a každý zápas může být jiný.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hrála fantasticky hlavně podání ji dnes vyšlo 11 es za 2 sety je úžasné.
Reagovat
tommr
jj Petra dneska odvedla dobrej výkon. Znovu potvrdila, že ve FC hraje vždycky líp než na normálních turnajích ... :)
Reagovat
PetaM
Teď se dívám na záznam (byl jsem na FC v hale) a musím říct, že teda kamera nemá Petru ráda. Sorry, ale v televizi vypadá o 20 kg těžší, než ve skutečnosti. Ani se člověk nediví, že to o ní pořád někdo tvrdí a přitom kdyby jí viděl naživo, takovou hovadinu ani nevypustí z pusy ... :)
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Petra je štíhlá a vždyccky byla, každý kdo ji někdy viděl ve skutečnosti tohle ví a nikdy nebude psát nebo říkat, že tomu tak není.
Reagovat
carolyn
Já jí viděla vivo několikrát a klidně řeknu že to břicho prostě má. Na to kolik jí je let, tak mi to břicho štíhlé nepříjde. Ale je mi to v celku fuk, nevím proč to pořád řešíte
Reagovat
PetaM
Protože teorie je jasná:

Když hraje dobře - musíme napsat, že je tlustá, protože to není možné, abychom jí pochválili.

Když nehraje dobře - napíšeme, že nehraje dobře, je pssychicky labilní a ještě k tomu, že je tlustá a budeme úplně mistři :D
Reagovat
carolyn
tak tohle co píšeš je hlavně doména čechů :-) od toho já se distancuju

Když někdo vyhraje - nepochválit
Když někdo prohraje - pomluvit ho na celou stránku
Reagovat
carolyn
FC jsem nesledovala
Ale k tomu břichu - vetšinou tu čtu, že se řeší jen její břicho, né celá postava - ona na svou výšku štíhlá je, ale to břicho prostě má, viděla jsem jí vivo tak to klidně řeknu. Já jen říkám, že na její věk to břicho není pěkné. Nic víc
Ano kamera přidává, tak v TV to celkově kazí dojem štíhlé petry.:-)
Reagovat
PetaM
Tak tohle je český portál, tak proto to píšu :D

Jinak bříško asi má, ale není tak výrazný, když je člověk kousek od ní. V televizi to teda vypadá, že má prsa nejmíň tak 5 a je těhotná ... :D
Reagovat
carolyn
Jasný :-)
Ale tak to je o televizní kameře známé :-*
Ale třeba takové šarapce to břicho neudělá ani kamera :-P
Reagovat
pepin
Tak ona nám to Lunej snad napíše, byla tem dnes přímo u zdroje. Jinak Petra tlustá určitě není, to potvrdilo již spousta lidí včetně moji dcerky, ale jak píšeš, ten špíček tam je a i dnes v tom oblečení byl vidět. Divím se a docela to nedovedu pochopit, že při tom tréninkovém úsilí a námaze nejsou stavu jej odstranit.
Reagovat
Fandina
Sharapovou jsem ve skutečnosti také viděla, je vysoká ramenatá a kostnantá a žádné ženské křivky nemá. O Petře toho bylo napsáno už mnoho, má ženskou postavu a nevím, proč se tomu každý tak diví. Někdo má tuk rovnoměrně, někdo na určitém místě a ještě k těm bříškům, mají ho všechny holky a někdy se těžko rozlišuje, jetli je to tuk, nebo svalovina. Pokud mají na sobě upnuté oblečení, tak ho má každá.
Reagovat
PetaM
Já tam byl dneska s Lunej :P :D A myslím, že Lunej napíše až zítra .. :) :)
Reagovat
Fandina
vedle sebe ve Wimbledonu 2011.
http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2011/07/02/123186-kvitova-and-sharapova-with-their-wimbledon-trophies.jpg
Reagovat
Jan
Je ten kravál, co vyluzují fanoušci na trubky horší v TV nebo v reálu ? :)
Reagovat
PetaM
:D :D :D Bavili jsme se o tom, že to přímo nesnášíš :D Ale musím říct, že v televizi mě to štve, ale když jsem byl tam, tak to bylo super a udávalo to rytmus. Nejvíce mě štvali ale ke konci jistí prostějovští fanoušci, kteří to trošku přehnali s alkoholem a byli trochu více hlučnější. Jinak super atmosféra a trubky jsem skoro nevnímal (pokud nějaký opilý blbec nezačal troubit do podání - což bylo ke konci celkem znát :D - a člověk by řekl, že dospělý chlap nějaké to pívo snese ... :D :D )
Reagovat
Fandina
Já byla na FEDech a DC už tolikrát, že to ani snad nespočítám a souhlasím s tím, že když se má hrát, tak je ticho, že člověk slyší i jak snad soused dýchá, s nadsázkou, samozřejmě a když se nehraje, tak se povzbuzuje a jsou i trubky a také záleží na důležitosti vývoje utkání, když je to hodně vyrovnané, tak je víc povzbuzování a když je vývoj jasný, je toho méně. A atmosféra na místě se nedá srovnávat s televizí. Tam je člověk do utkání a fandění vtažen u televize je prostě v jiném prostředí.
Reagovat
Titan
Tak Karolina se snaží obhájit titul...:-) Zatím dobrý.
Diverzní operace v Ostravě je ovšem krajně nesportovní gesto záškodníka...:-)))
Reagovat
VlS
v Kuala 7:6 1. set, Karolíno drž a nepusť!
Reagovat
smazaný uživatel
Donna vede 3:1 ve třetím, ale bohužel na její zápas není stream...
Reagovat
smazaný uživatel
Donna je ve finále!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, oni chtějí napodobit Itálii, kde loni taky neměli osvětlení? Nebo snad v ČEZ aréně zapomněli zaplatit za elektřinu? :D Jinak co poslouchám Svačinu, tak podle něj jsou všichni na ústupu. No, třeba o Mashe nebo Makiri nemá zrovna moc dobré informace...

Mimochodem, Andrejka byla v tom rozhovoru nějaká sebevědomá... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Svačina podle mě občas při komentování doplácí na to, že dělá až moc sportů a nemůže tak mít o všem 100% info (i když zase na druhou stranu většina fotbalových komentátorů v čt je v tomhle ohledu mnohem horší a to přitom jiný sport než fotbal nedělají).
Reagovat
smazaný uživatel
A co Marek říkal? :-)
Neviděl jsem dneska ani ň, teď jsem přišel z brigády! :DD

Ale koukám, že Katka zvládla první kolo kvaldy! Tak jen tak dál! :-) Nakonec ten postup z kvaldy není nereálný, má to celkem hratelné! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možné. Svačina komentuje tenis, skoky na lyžích, dostihy, poker... Jinak musím souhlasit, co se týče těch fotbalových komentátorů. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No napřed říkal o Camile Giorgi, že loni na US Open porazila bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou, která je ale na velkém ústupu ze slávy... No a pak zase mluvil o ruském týmu, že Rusky jsou taky na ústupu. Masha prý pořád nechce reprezentovat (přitom jsi včera sám psal, že teď nehraje kvůli ramenu a příští rok plánuje hrát) a Makiri je teď vidět na turnajích WTA už jen velmi málo. Přitom Makiri byla od začátku sezony zraněná a poprvé letos hrála až v Charlestonu...

Katka super, už jsem to okomentoval vedle... Jo a podívej se do vzkazníku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem se podíval do vzkazů! :D Letos se mi to video možná líbí ještě víc než loni! :-))

Tak Marek toho komentuje fakt dost a souhlasím s ghostem, že fakt nemůže vědět všechno v každém sportu, který komentuje.. :-) Ale myslím, že to vždy je on, který řiká, když se dostane na téma Masha a FC, tak vždy řekne, že Maria nechce reprezentovat, protože se nemusí s Tarpischevem.. Teda nikdy a nikde jsem nic nenašel o nějakém konfliktu mezi nimi, tak nevím kde to bere! :D Jestli máte někdo jiné informace, rád se poučím! :-) Ale pořád Marka považuju za jednoho z nejlepších komentátorů ČR! :-))

A s tím fotbalem s vámi souhlasím! :D Jediný kdo je tam dobrý je Bosák! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Fotbal na ČT mě baví jenom tehdy, když komentuje Bosák a reportérku dělá Monča Čuhelová. :)
Reagovat
tommr
a v čem neměl pravdu? O tom, že je Wozniacká na ústupu ze slávy už dneska nepochybuje nikdo. A to, že Sharapovový a Kirilenkový se ted nedaří je taky mimo jakoukoli pochybnost. Že je to způsobený vleklejma zraněníma je zase jiná věc ... :)
Reagovat
pepin
Máš pravdu, krátce a výstižně je to tak. Jestliže někdo nevidí a nepovažuje za ústup pokles z čísla jedna za deset tak je to špatný, kulantně řečeno.
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. O těch zraněních jsem neslyšel ani zmínku, přitom právě Makiri letos odehrála zatím jenom jeden turnaj (respektive jeden zápas). Jako mluvit o něčím ústupu (nebo dokonce o tom, že se málo objevuje na turnajích WTA), když je tři měsíce zraněná, to mi přijde trochu mimo mísu... Co se týče Mashy, tak Svačina taky neřekl úplnou pravdu o tom Fed Cupu (to už jsem napsal haitikovi)... A co se týče Caro, tak to by podle prozatimního Race žebříčku mohl tvrdit hned o několika hráčkách (včetně Petry), že jsou na ústupu. Myslím, že by bylo lepší počkat si na konec sezony... Tím samozřejmě nepopírám, že Caro už na tom byla mnohem líp. Na druhou stranu, z pozice jedničky se může už jedině ustupovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si to schválně pustil ještě jednou na ivysílání... Svačina tam mluvil o ústupu ruských tenistek a na závěr dodal: "Kirilenkovou už vídáme na turnajích zřídka." Nic víc k tomu neřekl... Myslím, že tohle je hodně nekompletní informace, což by se na veřejnoprávní televizi nemělo stávat.
Reagovat
tommr
u Wozniacký ale přece nejde jen o momentální pokles ale o dlouhodobej trend. Nikdo jí nesoudí podle jejího postavení v letošní Race. Poslední dvě sezóny skončila až desátá a letos to zatím vypadá na ještě větší propad ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím, ale když si vzpomenu, kde byla jednu dobu Anička nebo Masha po zranění (když taky předtím byly jedničkami), tak mi přijde i ta druhá desítka celkem solidní. Celou kariéru se na vrcholu nedrží nikdo, tak to zkrátka bývá... Ale holt to asi beru jinak než ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc se nehraje?
Reagovat
smazaný uživatel
Nefungujou světla v aréně.
Reagovat
smazaný uživatel
Diky..a jakto?
Reagovat
smazaný uživatel
Prý kvůli tomu, že v Ostravě byla bouřka.
Reagovat
tommr
byl to od ní opravdu excelentní výkon. V prvním setu tam byla zpočátku trocha nervozity, ale ve druhým setu už Erraniovou jasně přejela. Jsem hodně zvědavej jestli Erraniová nastoupí do singlu i v neděli ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedivil bych se, kdyby to riskli s Knapp. Nicméně Petře to může být skoro jedno, pokud by zahrála na 60% svých možností, tak porazí Errani i Knapp.
Reagovat
Jan
Nebo nasadí Vinci.
Reagovat
tommr
jj Petře to může bejt celkem jedno proti který Italce bude hrát. Při jejich momentální formě a na tvrdým povrchu by si měla poradit se všema. A pro mě jako pro diváka by byl zápas s Knappovou nebo Vinciovou mnohem zajímavější ... :)
Reagovat
rib
Lucka paráda, ale tu Chládkovou by už měli odstavit... Komentátor, který soutěží s hráčkami o pravdu a ještě jim chce vyrobit problém, to je úpadek, zejména když se to děje v rozhovoru s Luckou, která právě vyhrála....
Reagovat
Jan
Já nevím co stou Chládkovou pořád máte. Pro mě byla úplně v pohodě, komentuje zasvěceně a určitě hrála na vyšší úrovni než všichni zde, co ji kritizují.
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou, Chládková nic špatného neříkala a je také pravda, že jsme každý jiný a každému se líbí něco jiného. Svačinu také moc nemusím, ale dnes měl s ruskama a Carolinou pravdu, jsou prostě na ústupu at se to líbí komu chce či ne.
Reagovat
tommr
souhlas - mě Chládková taky příjde v pohodě. Někdy mi ty zdejší ataky na ní příjdou stejně iracionální jako středověký hony na čarodějnice ... :)
Reagovat
pepin
Přece něco musí říkat a měla spoustu dobrých postřehů vůči Petře. Ona to také hlavně vidí a vnímá z pohledu hráčky a ne jako zde z pohledu laika a amatéra.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tebou. Osobní zainteresovanost z projevu Chládkové byla znát až moc a nepůsobilo to dobře.
Reagovat
carolyn
pepin
Svačinu jsem slyšela jen párkrát a teda taky ho moc nemusím, pamatuju si ale ještě horší komentátory než on jako byl/je Pouva(snad se tak jmenuje). Nevím zda ještě tenis komentuje, já český moc neposlouchám, spíš vůbec :-)
Reagovat
pepin
Tak Pouva ten je myslím na Nově a komentuje hlavně F1 a motoristický sport. Tenis snad nedej bože nekomentuje. Ale zdaleka nejhorší je ten slovák na Slovak sportu, to je teda expert.
Reagovat
carolyn
pepin,
ale cca před 5 lety myslím tenis komentoval, snad to byl on.
A k moto sportům jsem se tu už vyjadřovala, že je to nejhorší komentování, takže pokud je to Pouva, tak bych se nedivila, že to tehdá při tenisu byl on :-)
Reagovat
Jan
S těmi tmavými vlasy má Lucka hned lepší jiskru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně! Ze začátku jsem si myslel, že to bude špatný, ale pak pro Erraniovou bez šance.
Reagovat
Ethan
Zvládla to dobře, první bod je tam :-)
Reagovat
VlS
jóóóó
Reagovat
Jan
Skvělé Lucko. Ze začátku, když jsi prohrávala svá podání jsem si říkal no nazdar a viděl to ztracené, že máš zase špatnou vlnu, ale pak jsi to zvládla skvěle.
Reagovat
Frick
Na jedničku to nende, ten start zápasu byl slabej, co se týče podání. Ale je to tam 6:4 6:1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist