Rusové prý nasadí Safina

8. 4. 2008, 22:16
Aktuality 4
Nečekaný trumf možná vytáhnou Rusové proti českým tenistům ve víkendovém čtvrtfinále Davisova poháru. Nehrající kapitán Šamil Tarpiščev dnes uvedl, že uvažuje o nasazení bývalé světové jedničky Marata Safina, s kterým původně nepočítal ani do čtyřčlenného výběru pro zápas v Lužnikách.
Profily hráčů
Marat Safin si podle slov ruského kapitána zahraje proti českým tenistům

Někdejší vítěz US Open a Australian Open je momentálně na 87. místě žebříčku, daleko za ostatními nominovanými hráči v čele se světovou čtyřkou Nikolajem Davyděnkem. "Počkám a uvidím, jak se kdo cítí na tomhle povrchu. Pak uvidíme, ale jsem si jistý tím, že Safin si v tomhle zápase zahraje," citovala dnes agentura AP Tarpiščeva.

Safin loni chyběl v týmu, který podlehl ve finále soutěže Američanům. V prvním kole letošního ročníku proti Srbsku v nominaci figuroval, ale do hry nezasáhl kvůli zranění. Na turnajích vyhrál v této sezoně jediný zápas, pětkrát odešel poražen. "Úvod sezony mi nevyšel, ale toužím po tom hrát lépe, zvlášť v týmové soutěži," řekl vítěz patnácti turnajů ATP.

"Kdybych byl unavený, skončil bych dávno. Zkouším to, ikdyž to není podle mých představ. Ale nemyslím si, že bych měl skončit jen proto, že nevyhrávám. Mám hodně peněz, a tak mohu dělat, co mě baví. A tenis je mi stále potěšením," dementoval Safin dohady o ukončení kariéry před 14 dny v Miami, kde prohrál už pátý zápas v řadě - s domácím Bobbym Reynoldsem.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
DOBRY.kdyby hral safin,tak vyhrajem
Reagovat
dabelsobul
No, neztracoval bych ho, ale je fakt z formy, podle me to je jen takticky tah Rusu...
Reagovat
smazaný uživatel
No to je jasny ze to nemame vyhrany,taky je pravda ze je Safin hodne z formy,ale podle mne rozhodne ctyrhra,protoze Davydenko hraje skvele,a minimalne jednoho naseho borce porazi.Ale ja si nejsem tak jistej ze daj Rusove Safina,myslim ze daji Juznyho.Myslim ze by to slo vyhrat pres jejich dvojku(2)...
Reagovat
smazaný uživatel
musíme vyhrát kurva, máme super tým!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist