Roland Garros? Alibi pro učitele

2. 6. 2009, 15:58
Aktuality 5
Rumunka Sorana Cirsteaová se snaží skloubit tenis a studium na střední škole. Když není v lavicích, tak hraje turnaj. A díky postupu do čtvrtfinále Roland Garros má teď pro kantory perfektní alibi, že nechodí za školu. "Teď mě mohou vidět v televizi, takže je jasné, že se někde neflákám," řekla tenistka.
Profily hráčů
Sorana Cirsteaová

Devatenáctiletá hráčka v pondělí po téměř tříhodinové bitvě přetlačila i s puchýři na noze bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou, když třetí set vyhrála 9-7. Při své šesté účasti na grandslamovém turnaji tak poprvé postoupila do čtvrtfinále.

Rodačka z Bukurešti se snaží studovat klasicky, bez výjimek, "Vždycky jsem chodila do obyčejné školy, normální třídy," řekla 41. hráčka světa, jež doufá, že letos školu dokončí. Maturitu bude skládat těsně před US Open v New Yorku, takže čas na učení mít bude.

Momentálně totiž v Paříži moc nestuduje. "Abych byla upřímná, tak do učebnic nekoukám vůbec. Snažím se jen soustředit na Roland Garros," řekla obdivovatelka Steffi Grafové, kterou v hledišti pozorně sledoval její slavný krajan a někdejší vítěz Paříže Ilie Nastase.

O postup do semifinále se nejmladší z letošních čtvrtfinalistek střetne s turnajovou třicítkou Samanthou Stosurovou.

pva, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Prečo ja niesom tenistka.....
Reagovat
smazaný uživatel
Na příjem BBC (28 stupňů východně) nebo německého Eurosportu (19 stupňů východně) stačí libovolný FTA přijímač bez dekódovací karty. Komplet s parabolou se dá pořídit za 2000 Kč. Pak se už neplatí vůbec nic.

Eurosport: 19E - 12225 MHz, symbolrate 27500, polarizace H
BBC: 28E - 12440 MHz, symbolrate 27500, polarizace V

Na Eurosportu je Šarapova - Cibulková, na BBC je utkání Murray - Gonzalez.

Připravte se včas na Wimbledon 2009 !!! Na BBC už od prvního kola dávají na 5 kanálech současně přenosy z 5 kurtů. Vyberte si, na jaký zápas se budete dívat!
Reagovat
Mercury
...ale Ty už jsi skoro horší než spam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi v pohodě? Dobrá rada čtenářům je snad spam?
Zajímavé je, že na webech specializovaných na TV a satelitní příjem o možnosti koukat na sport zdarma čtenáři vědí. Tady na tenisportalu to ale vypadá, že sem píšou jenom pubertálové a legrační sázkaři, pro které jsou tyhle informace evidentně obrovským překvapením. Zato hledat na netu směšně nekvalitní tenisové streamy umíte dokonale.

Dodatečná informace k tenisu na BBC z Wimbledonu. Transpondér na 12440 MHz má 7 kanálů, z toho 5 kanálů během Wimbledonu používají na přenos z 5 kurtů současně. Obraz ze všech kurtů má anglický komentář. Změna kurtu se provede na dálkovém ovladači stejným způsobem jako se přepínají TV programy.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale človek má na starosti aj iné veci, než len pozerať stále dookola tenis. Takže sa mu to asi niekomu neoplatí, nie??
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist