Roddick už myslí na turnaj v Miami

17. 3. 2008, 12:15
Aktuality 0
Andy Roddick patřil po triumfu na turnaji v Dubaji k hlavním favoritům úvodního podniku série Masters v Indian Wells. Už v 2. kole však jeho cestu uťal Němec Tommy Haas, který odvážnou hrou Roddicka porazil dvakrát 6-4.
Profily hráčů
Andy Roddick

"Tommy hrál skvěle. Do úderů šel s odvahou a vše mu vcházelo. Nedal se zastavit," chválil soupeře Roddick, jenž letos prohrál teprve třetí zápas, 17 jich vyhrál. Andy také přišel o neprůlomonost svého servisu - před duelem s Haasem podání neztratil v 55 gamech v řadě. Německému tenistovi však nabídl dva brejkboly a ten obou možností dokázal využít.

"Vyhrál jsem hlavně důležité fiftýny, což proti Roddickovi, který je vždy těžkým soupeřem, rozhodlo," vysvětloval Haas příčiny svého překvapivého postupu do 3. kola, ve kterém narazí na Verdasca.

"Věřím si, k dalšímu turnaji v Miami vzhlížím optimisticky. Poslední měsíc jsem hrál velmi dobře, musím na tuto prohru zapomenout a pracovat stejně, jako v posledních týdnech," plánuje si Roddick úspěšnější turnaj v Miami.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist