Robsonová vyřadila Venus Williamsovou a vyzve Serenu

14. 5. 2013, 08:37
Aktuality 256
WTA ŘÍM - Laura Robsonová v Římě zabránila souboji sester Williamsových. Talentovaná Britka v úvodním kole porazila Venus Williamsovou a v dalším zápase tak vyzve světovou jedničku Serenu.
Laura Robsonová

Laura Robsonová si minulý týden v Madridu proti Agnieszce Radwaňské připsala první skalp hráčky Top 5 a nyní v Římě si vyšlápla také na bývalou světovou jedničku Venus Williamsovou. Devatenáctiletá Britka o více než 13 let starší Američance sebrala šestkrát podání a utkání hrané v silném nárazovém větru vyhrála 6-3 6-2.

"S větrem jsem měly vždycky problémy, takže to pro mě - hlavně v prvním setu - bylo těžké. Nejtěžší pro mě byly gamy na servisu, protože jsem kvůli větru musela dlouho čekat mezi prvním a druhým podáním, Ve větru je dost složité hrát kvalitní tenis, ale jsem ráda, že jsem vyhrála," komentovala Robsonová.

Venus Williamsová a Laura Robsonová"Když jsem viděla los, byla jsem docela nabuzená. Vzpomínám si, že když mi bylo 14 let, tak jsem říkala, že bych proti Venus chtěla hrát, a teď se mi přání splnilo. Byl to těžký los, ale o to víc jsem nadšená, že jsem postoupila dál," radovala se bývalá juniorská vítězka Wimbledonu.

Robsonová si výhrou nad Venus zajistila další prestižní souboj, vyzve totiž i mladší ze sesterského dua Williamsových Serenu. "Vždy jsem s ní chtěla hrát. Bude to dobrý test, hraje asi nejlepší tenis. Bude to šíleně těžké, ale půjdu tam a budu se snažit ze sebe vydat jen to nejlepší," uvedla Britka, jež bude hrát proti světové jedničce poprvé v kariéře. Serena letos prohrála jen 2 z 33 duelů a 19krát v řadě neprohrála, z toho 11krát na antuce.

Robsonová se může zapsat do historie, obě sestry Williamsovy dokázalo na jediném turnaji porazit jen sedm hráček: Arantxa Sánchezová-Vicariová, Steffi Grafová, Martina Hingisová, Kim Clijstersová, Lindsay Davenportová Justine Heninová a Jelena Jankovičová. V 19 letech a 3 měsících by to navíc dokázala jako nejmladší nejmladší.

"Má skvělou hru, je mladá a 'free'. Je to levačka, což je pro ní plus. Je to skvělá holka a je dobré ji vidět hrát takhle dobře. Nikdy jsem s ní ještě nehrála, těším se na to. Bude to těžké druhé kolo," řekla Serena, jež v neděli vyhrála turnaj v Madridu.

Jedinou nasazenou hráčkou v akci byla první den Samantha Stosurová. Australanka si až na třetí pokus připsala první letošní výhru na evropských turnajích na antuce, když porazila 6-2 6-3 Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu. V dalším duelu turnajovou devítku čeká Číňanka Shuai Peng, se kterou si poradila ve všech pěti vzájemných střetnutích.

Kiki Bertensová si poradila se zkušenou Francescou Schiavoneovou, když v sedmdesátiminutovém prvním setu odvrátila setbol a v tie-breaku se dostala ze stavu 1-4. Utkání nakonec vyhrála 7-6 6-1.

Překvapením je porážka Světlany Kuzněcovové. Ruska, jež si v Římě v roce 2009 zahrála finále proti krajance Dinaře Safinové, v italské metropoli končí už čtvrtý rok po sobě hned po svém úvodním vystoupení. Letos navíc vypadla po debaklu 1-6 1-6 s rumunskou kvalifikantkou Simonou Halepovou. Ta v dalším kole vyzve světovou čtyřku Agnieszku Radwaňskou.

- WTA PREMIER 5 ŘÍM -
(Itálie, antuka, 2.369.000 dolarů)
pondělní výsledky (13. 05. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Stosurová (9-Austr.) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) 6-2 6-3
Robsonová (Brit.) - V. Williamsová (USA) 6-3 6-2
Lisická (Něm.) - Burdetteová (USA) 6-1 6-2
Moritaová (Jap.) - Cirsteaová (Rum.) 6-1 6-3
Shuai Peng (Čína) - Niculescuová (Rum.) 4-6 6-3 6-2
Burnettová (It.) - Cornetová (Fr.) 6-2 6-2
Oudinová (USA) - Makarovová (Rus.) 2-6 7-5 4-2 skreč M.
Muguruzaová (Šp.) - Johanssonová (Fr.) 1-6 6-0 6-2
Jankovičová (Srb.) - Pironkovová (Bul.) 6-3 6-0
Halepová (Rum.) - Kuzněcovová (Rus.) 6-1 6-1
Bertensová (Niz.) - Schiavoneová (It.) 7-6(5) 6-1

Čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková/Martičová (ČR/Chorv.) - Birnerová/Burjačoková (ČR/Ukr.) 6-0 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

256
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem dneska pomohl Petře citátem, tak tady ještě jeden.
"A tak vám říkám: Proste a bude vám dáno, hledejte a naleznete, tlučte a bude vám otevřeno."

:)
Reagovat
Roger_Federer
Přiznam se, že Andersona jsem dnes v
hledačku nemel a ani by me
nemapadl..Po tve poznamce vedle pod jinym člankem, jsem na tento zapas mrknul a
pořadne z analizoval..Našel nejlepši
kurz..a poslal do hry.. Dobry tip z peknym kurzem..
Reagovat
smazaný uživatel
Dík, ale byl to opravdu jenom tip bez jakékoliv analýzy. A víš jak. V TB to bylo 6:3 pro Čiliče. Většina zápasů je o jednom, dvou míčcích. Tedy kromě top5.
Jinak škoda Carlose. Ale jistit se dal.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu se taky zapojit do hádky?
Reagovat
smazaný uživatel
On se tady někdo hádá? To se ti asi zdá :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
"cukr a bic", mne to prijde vyrovnany.. ;-) Ale vsechno jsem necetla. :-))

Jinak Robson, mam na ni uz delsi dobu pifku, ja ji dam Kim, ja ji dam Venusi, dobre, Serenko! :-)
Reagovat
tommr
Aga schytala výprask od Halepový zatímco Ula naopak vypráskala Ivanovicovou. Obojí je hodně velký překvapení ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zase líbí, jak píšeš, že my píšeme, a oni píšou a prostě všichni píšeme :) nemáš pravdu, mně je šumák, kdo komu fandí, ale docela mi vadí, že jsem JÁ kritizovaná za to, jak fandím a co vidím nebo nevidím. A nikdo se tady nerozplývá nad hrou Petry, to zase nevím, kdes to četl ty. Ty když budeš fandit tenistům z Honolulu, který místo s míčkama budou hrát s kokosama a budeš psát, že jsou skvělí i když ne, myslíš, že mi to bude vadit? My se střetáváme vždycky jen u Petry, nevím, co vám ta holka tak strašnýho udělala, že vám i vadí, jak jí fandíme. A pokud vím, já mám většinou u příspěvků smajly a nemám problém s někým normálně komunikovat. Ale asi se pletu :)
Reagovat
pepin
Petrulinka, Lunej, Fanynka5 - fakt mně se líbí jak tu pořád píšete, že my co Petru pořád nechválíme ji nadáváme nebo urážíme. Jste asi někde vedle nebo blbě čtete. Ani Brož ani Tommr ani já ji nenadáváme nebo urážíme. Máme prostě jiný názor než Vy a tak to prostě je. Podívejte níže jak to správně napsal Roger, copak ji uráží? Pakliže nevidíte, že herní projev Petry je špatný tak je to pochopitelně Vaše věc, i když to tady sami píšete, tak nám nevyčítejte, že se o tom normálně bavíme.
Reagovat
PetaM
Teď se nebavíme o tom, jak hraje Petra, ale o tom, že my máme pořád stejné kecy :D Jsem Petřin fanda a vidím, že hraje blbě :D To vidíme všichni, o to se nebojte. Jen prostě jsme takoví, že řekneme, že příště to půjde a pak se do nás začne navážet, že jsme zaslepení a tak :D A přitom sami přiznáváme, že Petra hraje špatně, ale prostě věříme v lepší zítřky :D Jde o kritiku nás a né o Petru, proto se hádáme :D :D :D
Reagovat
Fandina
Už dávno jsem si všimla, že nejde o Petru, ale o to, aby jedna strana měla pravdu a druhá ne. Úsměvné. Tyhle hrátky mě neberou. Podle mě dneska Petra nakonec otočila a zahrála líp než Sabča, vyhrála a dál držím palce, jen ať to zopakuje pokaždé a jdeme dál. Držím palce Peťo ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
pepin
Já také přeji Petře jen samé výhry a nikomu nic nevnucuji, jen jsem opět níže četl, že ji někdo napadá apod. tak jsem se k tomu vyjádřil. Jinak at si píše každá co chce.
Reagovat
Fandina
občas jí tady někdo napadá, podle mě nespravedlivě, ale já to nejsem ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Stale ty same, sebeuspokojujici řeči, stale tech samych diskutujicich...
Dnes tenisove dalši podprumerny vykon, hodny tak hračky okolo 40 mista..
Lisicka, ji zapas doslova darovala...

tommr
Pokud se bavime o top 3, je to zcela jina liga hlavne v urovni psichyky..Jen nedokažu pochopit, že stim nejsou schopni rok nic udelat, až na male zablesky vyjimky.
Reagovat
smazaný uživatel
Stále ty samé řeči od RF. Už jednou jsem psala, proč tedy na Petřiny zápasy koukáte, abyste pak mohl kritizovat ? Dívejte se radši na mužský a nechte nás žít !
Reagovat
smazaný uživatel
Že Petře nefandíš nebo ji kritizuješ, je tvoje věc, ale nevím, proč kritizuješ nás? Já taky neřeším, jestli tvůj oblíbenec hrál blbě a ty mu přesto fandíš... takže tě mám taky škatulkovat mezi sebeuspokojující naivky"?
Reagovat
PetaM
A co jako, že jí ho Lisická darovala? Petra daruje zápas kde komu :D :D :D A nikdo z nás fandů neříká, že dneska Petra hrála dobře. Slepí nejsme :D :D Jen říkáme, že každá výhra se počítá, ať je jakákoli ;) A mimochodem, desítky lidí tady před zápasem se Serenou říkali, že Petra odejde z výpraskem 6:0 6:0 ne-li ještě ze zlatým kanárem (nebo jak se tomu říká). Nakonec z toho byly tři sety a Petra málem vyhrála :D Takže ... Asi tak
Reagovat
tommr
já si myslím, že Petra je nejspíš obklopená lidma, který mají podobnej přístup jako její největší místní zastánci. Oni to s ní určitě myslí dobře, ale bohužel nejsou schopný se podívat realitě do očí a hlavně vyvodit z toho nějaký důsledky. Takže hlavně klídek a pohoda, nic se neděje, ty řeči, že Petra hraje tužku jsou jen pomluvy, hlavně nic a nikoho neměnit a jedeme vesele dál ... :)
Reagovat
Fandina
Ten zápas byl dobrý, Sabča hrála moc dobře a Petra nakonec zabrala a dotahla to do vítězného konce. Byly tam nakonec pěkné údery od Petry a pěkně si pak i Sabču vodila. Kdo to neviděl, je slepý. Dobrá výhra od Peti nakonec.
Reagovat
Fandina
Ono i kdyby nebyla Petra nebo jakákoliv jiná tenistka obklopena lidmi, je to jedno. Stejně záleží na ní jak zahraje ona. A pak to hodnoť. O nic jiného nejde. A už vůbec ne tady. Záleží na ní jak zahraje a nikdo jiný to neovlivní. Peťo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Je fajn, že určuješ, jakými lidmi se Petra má nebo obklopit, dovol mi, abych jí fandila podle svého, můžu? :) Nemusí se ti to líbit, mně se taky nelíbí některý tvoje názory, nicméně je toleruju aniž bych musela do tebe rejpat. Takže nevidím chybu jen na svý straně :)
Reagovat
Roger_Federer
Fandit nekomu neznamena, nemoct byt kriticky a slepe přitakavat..Vydim veci jinak..Tohle je tenisove diskuzni forum a každy mužeme projevit svuj nazor..
Muj nazor je, že Petra Kvitova ukazala, že ma potencial na vic, než už rok a pul hraje..
Jeji vysledky a hra maji klesajici křivku..Tenis je jeji prace a ona a jeji tym nepracuji dobře..
Reagovat
Fandina
Petra a její tým pracují nejlépe z našich holek. Přeji jí i jejímu týmu, aby přišly další úspěchy a fandím jim.
Reagovat
PetaM
Co tady pořád taháš to, že slepě fandíme a nevidíme, jak na tom Petra je. To přece není pravda. Všichni vidíme, že hraje špatně, ale jen jsme řekli, že v koncovce byla lepší, což byla a vyhrála. Poslední 2 gemy byla lepší a to je fakt. První set uhrála trpělivou hrou a chybama Lisické. Druhý set prohrála svými chybami a agresivní hrou Lisické. Třetí set byl na půl v režii Sabine a na půl v režii Petry. Koncovka patřila jí, vyhrála, toť vše. To, že hrála špatně je fakt, který je. Je to jen její problém, jak hraje. Jestli vyhrává, nebo ne. My jen fandíme, toť vše. A když napíšeme, že příště to bude lepší, neznamená to, že teď hrála dobře a příště bude hrát ještě lépe. Prostě si přejeme, aby hrála lépe a napíšeme to. To, že se tak nestane je věc druhá :D :D :D Pokud si Petra mákne, a pořádně, má na to vyhrávat GS .. :)
Reagovat
Roger_Federer
Usmev...Ja vim, ty Petře přeješ všecko nejlepši...Fandi fandi, je to nejlepši, třeba Kvitova vyhraje diky tomu RG..
Reagovat
Fandina
... úsměv. Kdyby bylo podle mě, tak by Petra vyhrála už všechno nejen RG. Takže v tom to není, to mé fandění Petře je i v tom, že jí věřím. A pokud někomu věříš, tak to je základ fandění a to mám s Petrou. Maximálně se mohu seknout. Ale také jsou jiní, kterým fandím a nemusím jim moc věřit, nebo alespoň na někoho. Ale Petře fandění je super, protože jí věřím a přeji.
Reagovat
petrulinka
Pěkně jsi to napsal. RF, tommr apod. prostě nikdy nepochopí, to znamená někomu fandit. Už jsem to tady psala několikrát. Oni prostě nechápou, že my taky vidíme, že Petra nehraje dobře, a že má na víc, ale protože jsme její fanoušci, tak jí držíme palce a fandíme u každého zápasu a budeme ji podporovat a fandit pořád dál. To ostatní si musí vyřešit sama Petra a její tým. Je to jen a jen na nich a my Petře ani jejímu týmu s tím nemůžeme pomoct. Oni neumí pochopit, že my řekneme ano, nehrála dobře, ale vyhrála a fandíme dál a nic víc neřešíme. Jenže oni mají zapotřebí pořád něco pitvat a rozebírat, jenže dle mého názoru úplně zbytečně.
Reagovat
tommr
nad průměrnou soupeřkou - Lisická při vší úctě dlouhodobě na víc než na umístění okolo 30.místa nemá. Výhra se i tak samozřejmě cení, ale výkon Petry byl opět velice nepřesvědčivej. Po relativně dobrým prvním setu stačil jeden nepovedenej míček na začátku druhýho setu a hra Petry se úplně zhroutila. Ještě štěstí, že proti Petře dneska hrála podobně nevyrovnaná soupeřka, která zase předvedla kolaps ve třetím setu a Petře to v závěru hodně usnadnila ... :)
Ani v dalším kole nebude Petra bez šance, protože bude každopádně hrát proti soupeřce, která není zrovna ve formě a která jí relativně sedí - je jedno jestli to bude Stosurová nebo Pengová. Neumím si ale představit, že by Petra s tou dnešní hrou mohla sehrát vyrovnanej zápas s Azarenkovou nebo Sharapovovou, o Sereně ani nemluvě. Ten výkonnostní rozdíl mezi Petrou a absolutní špičkou se mi zdá stále větší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uvidíme, ale potřebovala by se propracovat k těm špičkám... Letos na antuce se to Petře zatím nepovedlo. Snad Řím ?
Reagovat
PetaM
Kéž by ...
Reagovat
Fandina
Řím by byl dobrý, ale je známo, že je tu dost pomalá antuka na ranařky útočnice jako Peťa. Ale i tak záleží na soupeřkách a losu tak držím palce Peťo ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
pepin
Je zajímavé, že je to poslední dobou u Petry běžný jev, ale ještě je zajímavější, že se o tom v podstatě nikde nepíše, je ticho po pěšině. Také bych si přál její konfrontaci s Vikou, i když si myslím, že díky soupeřce a jejímu jménu se bude hodně soustředit a vyvaruje se velkých výkyvů jako proti Sereně.
Reagovat
tommr
na nějaký zlepšení na antuce už moc nevěřím. Kdyby Petra obhájila lonský body byl by to malej zázrak. Nějaký menší zlepšení by mohlo přijít možná na trávě ... :)
Reagovat
petrulinka
To jsi trochu mimo, ne? Pokud si dobře vzpomínám, tak poslední souboj Petry ze Serenou vypadala pro Petru velmi dobře, sice to nedotáhla do vítězného konce, ale hrála s ní naprosto vyrovnanou partii. A co se týká Sharapové a Azarenky, tak s nimi docela dlouho nehrála, takže bych netvrdila, že na ně nemá. Ale stejně nechápu, o co pořád tobě a ostatním podobným jde? Však se na Petru nikdo z vás dívat nemusí? Vy nikdo pořád neumíte pochopit, že my fanoušci máme Petru rádi takovou, jaká je i s její hrou, někdy bohužel špatnou, někdy lepší. Tak například fandím i jiným našim tenistkám a neřeším, na kterém se zrovna nacházejí místě v žebříčku, prostě jsem jejich fanynka, tak fandím a podporuju za každých okolností. A tom fanouškovství je. Ostatní věci, jako je její psychika u zápasů, fyzička apod. je na jejím týmu. Takže nechápu vo co go?
Reagovat
tommr
ten zápas se Serenou hrála Petra už před nějakým časem - já hodnotím její momentální šance a ty se mi zdají velice malý ...
Jinak já píšu normální zhodnocení zápasu a přidávám svůj názor na to jak to vidím s vyhlídkama Petry v dalších kolech. Nechápu co se ti na tom pořád nezdá. A taky nechápu proč o sobě pořád mluvíš v množným čísle: "my fanoušci". Ty jsi nějaká mluvčí všech správnejch fanoušků? :)
Reagovat
Fandina
To je dobrý nápad .... petrulinka je mluvčí všech správných fanoušků Petra. Má na to nejlepší nick a vůbec je to správná fanynka, která fandí přeje a nekritizuje nespravedlivě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to aby Petra častěji vypadávala v 1., 2. kole. Pak pořád můžeš psát "poslední zápas se Serenou byl vyrovnaný".
Reagovat
smazaný uživatel
Napsaný je to opravdu dobře. Jen mě zajímá, že někteří říkají, že se nedá žít ze vzpomínek co Petra dokázala a je nutný se soustředit, jak hraje teď. Přitom ale ti samí to přesně dělají, protože pořád srovnávají, jak hrála v r. 2011 a pořád to připomínají. Petra má z loňska 2 tituly, vítězství v FC, z top10 neklesla. Letos má titul, hraje jak hraje, navíc ještě není konec sezony, abych ji posílala někam dolů. :)
Reagovat
petrulinka
Souhlasím a hlavně si myslím, že pro nás opravdové fanoušky je důležitý každý Petřin vyhraný zápas, a když se jí nepovede, tak fandit dál. Samozřejmě, že mě štve, když Petra hraje blbě, ale přece je zbytečné ji tady očerňovat a nadávat jí. Pokud fandím, tak fandím za každých okolností. Ale to už jsem tady psala mockrát. Ono bohužel je to stejné, jako u některých "jako" fanoušků, jak já jim říkám, kteří například fandí hokejistům, ale jakmile prohrávají, tak na ně kydají špínu. A o tom si myslím fanouškovství není.
Reagovat
Fandina
Tak ono to kritizování a házení špíny když se nedaří se netýká jen hokeje, tady je to pokaždé, když Petra nebo i Tomáš prohraje. Hned se objeví kritici, kteří vykládají, že oni to věděli a že mají pravdu v tom, jak špatně hrají a nikdy to nikam nedotahnou. A nebo melou o kondici nebo nadváze Petry. Rádoby odborníci, také hodně rozumí psychice. A hned se na oběti vrhají a kritizují, pomlouvají. Přitom je jasné, že vyhraje ten lepší a o nic jiného nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je pořád dokola, jak víš. Pro ty, co Petře nefandí nebo je jim ukradená budeme pořád ti samí naivní blbci, přitom ale oni sami si u svých oblíbenců dokážou chyby omluvit, ale běda, jak to udělá někdo jinej, hned ho posílají do cvokhausu. :) Taky je to o povaze jedinců, takže je fajn, že fandové Petry se tu najdou a že je s kým to normálně rozebrat, aniž bych člověk dostal přes držku :))))
Reagovat
Fandina
Obávám se, že jsou tu tací, kdo nedokáží chyby omluvit u nikoho, nemají své oblíbence, u kterých by chyby omluvili. Pořád rejí.
Reagovat
freeteepek
Kde kdo odkazuje na rok 2011 a jak se Petra zhoršila. Tehdy vyhrála 6 turnajů, ale taky vypadla asi 10x v prvním kole. A prohrávala s mnohem slabšíma soupeřkama, než byla dnes Lisická. Já vidím pokrok v tom, že i když má Petra velký kolapsy během zápasu, jako dnes, dokáže se z toho nakonec zvednout.
Na ní je fakt vidět, že jeden míček za druhým za jakéhokoliv stavu mydlí švihem na maximální riziko. Proto občas přijde i nějaká ta nepochopitelná minela. A proto vyrábí série chyb. V dnešním zápase přes 40. Většina z nich ale pochází z nepovedeného druhého setu.
Ve třetím setu, po té chybě Lisický, kdy podobně jako Petra netrefila ve výhodné pozici odkrytý kurt, Petra začala hrát trpělivěji. Začala si útok více připravovat.
Škoda, že Petra takto nemění taktiku včas, kdy je ještě nahoře. Třeba po vyhraném prvním setu. Vždyť jí přece musí být jasný, že dva sety za sebou nevyhrála už ani nepamatuje:-)) A hraje se na antuce, kde to tak neumí.
Reagovat
petrulinka
Jestli jsem se tedy dívala dobře, tak v roce 2011 vypadla 5x v prvním kole, v roce 2012 3x a letos zatím 1x.
Reagovat
Fandina
Petra vyhrála a to je podstatné. Ke konci třetího setu zabrala, otočila stav a dotahla zápas do vítězného konce. Sabča přitom dobře útočila a některé winery byly lahůdkou. Je doře že Peta předvedla, jak je a tom tenisově líp a vyhrála. Džím palce. PEťo ... pojd pojD pojd
Reagovat
smazaný uživatel
Videla jsem jen prvni set a ten byl naprosto normalni. Petra hrala celkem dobre bez chyb. To ze dostala kanara, to se proste stava. Naopak si myslim, ze ji to hodne psychicky pomuze, ze ten zapas otocila a z kanara se otrepala a nakonec vyhrala.
Reagovat
petrulinka
Souhlasím, pro mě je taky důležité, že to Petra ustála a vyhrála. Myslím si, že u spousty lidí je ten problém, že mají snahu přeceňovat již výše zmiňovaný rok 2011. Podle mě, kdyby totiž nevyhrála TM a Wimbledon, ale třeba místo toho nějaké jiné menší turnaje, tak by si toho pomalu ani nikdo nevšiml a nikdo by se do ní tak nenavážel. Protože pokud jsem si pořádně prohlédla její výsledky z roku 2011, 2012 a letošní, tak tam žádný šílený propad není. Je to víceméně stejné.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi poněkud vedle. V tenisu jde o velké tituly, vše ostatní je příprava, která někdy vyjde a někdy ne. Roku 2011 vyhrála dva velké tituly z pěti možných a byla proto vyhlášena nejlepší tenistkou.
Loni z šesti možných příležitostí nevyhrála nic, hrála jen dvě semifinále a jinde s ohledem na svoje postavení totálně propadla. Na prohry v úvodních kolech sere pes, pokud jsou přebity třeba jen jedním grandslamem.
Taky koukám na atletiku. Všechny ty diamantové ligy mají sportovci pro prachy a pro přípravu. Tyhle jejich výhry nebo prohry si nikdo nepamatuje. Úspěšný atlet musí brát medaile z MS (vždy v lichých letech) a OH (každé 4 roky). Nic víc.
Reagovat
petrulinka
Tak ty tady patříš mezi věčné pesimisty a kritiky Petry, takže se ani nedivím. Samozřejmě, že ve sportu jde o velké vítězství, ale podle mě se i menší vítězství cení. Myslela jsem to spíše tak, že Petra ani v roce 2011 neměla vyrovnané výkony, měla tam úplně stejné výkyvy jako dnes. Ale na Wimbledonu byla zrovna nahoře, dařilo se jí, takže s přehledem vyhrála, totéž pak na TM. Ale mezitím měla také výkyvy, kdy to šlo nahoru - dolů. Jenže to už si jí začalo všímat více lidí a začala kritika.
Reagovat
freeteepek
Souhlasím s tebou, že jde o zisky titulů. A především těch největších. V r.2011 nefungoval trojblok Serena, Vika, Maria. Tehdy to měla Petra snazší. V té době vládla pevnou rukou ženám Carol. Kde je ta dnes se svojí hrou? Spousta holek přitvrdila, kurty se zpomalují. To Petře rozhodně nehraje do karet. Bohužel se Petře stále nedaří eliminovat větší množství chyb, který dělala vždy. Dnes to ale na úplnou špičku na pomalých kurtech nestačí. A bohužel někdy ani na slabší hráčky:-( Potřebuje zásadním způsobem zlepšit kondici, aby měla jistotu, o kterou se může opřít. Kondice není tak moc ovlivnitelná psychikou. Na rozdíl od techniky. Dnes Petře zamrzla ruka na forehandu. Navíc nestíhala být včas u míčů. To je blbá kombinace:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Znáš to, kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde :))
Reagovat
petrulinka
Tak Brož a spol. jsou na to experti, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Brož je hlavně expert na satelity, taky to umí dát skvěle najevo :) Některé bych poslala na kurs asertivního chování :)
Reagovat
smazaný uživatel
petrulinka: Si mě s někým pleteš. Petra patří mezi oblíbené, ale za celou dobu jsem o ní napsal pár vět. Spíš zpětně lituju času, který jsem dřív věnoval dánsko-polské pinkalce.

Lunej: Dám ti jednou dobrou radu. SD satelitní přijímače jsou pár let úplně out - jeden takový starší používám jen pro poslech rádia, některé cizí stanice jsou extrémně dobré, nesrovnatelné s naší FM komerční žumpou.
Volný Supertennis s HD obrazem je od letoška na WTA turnaje skvostný. Dále je známo, že Slovakšport má práva na většinu WTA až do konce roku 2016. Bez MPEG-4 přijímače si ani neškrtneš. Pár korun na nový přístroj se u vás nenajde?
Reagovat
tommr
porovnávat Petřinu výkonnost jen na základě počtu vypadnutí v prvním kole je zcestný. Tady výjímečně souhlasím s Brožem - rozhodující je počet titulů a ty častý výpadky v prvním kole jsou jen podružnej i když samozřejmě velice nemilej detail. A co se týče titulů tak je snad každýmu jasný, že Petra pořád ztrácí. V roce 2011 to bylo 6 titulů z toho 2 nejcennější, v roce 2012 jen 2 tituly a letos zatím jen 1 menší (a rozhodně to nevypadá na další) ...
Od Petry se po roce 2011 navíc čekalo, že počty titulů zůstanou přinejmenším stejný a postupně bude ubývat těch předčasnejch výpadků. Zatím to vypadá přesně naopak - ubývá titulů a ty předčasný výpadky stále nemizí ...
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: ...jednu dobrou radu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za radu, to to nešlo říct předtím normálně bez rejpanců? Co se týče mýho rozpočtu, těší mě tvůj zájem, ale momentálně se nenajde. Ale pokud chceš být hodným sponzorem, meze se ti nekladou.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že úspěchy, kterých dosáhla Petra v roce 2011 se od té doby neopakují, to je jasné, GS, TM a další tituly tu nejsou. Ale neznamená to, že nebudou, nebo nemusí být. Petra je ještě mladá a pořád se může vyvíjet a možná zmizí i ta nevyrovnanost. Tak věříme, fandíme ... Peťo pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda:-(...semifinále v Madridu a v následujícím turnaji prohra hned zkraje...co se dá dělat no. Gratulace Ule.
Reagovat
smazaný uživatel
*na turnaji
Reagovat
petrulinka
No teď se taky koukám, že Ana prohrála. To hrála Ula tak dobře nebo se Aně nedařilo?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to netuším, nebyl stream...
Reagovat
petrulinka
Mimochodem dnes byla ta nevyrovnaná psychika krásně viditelná u Caroline, ve třetím vedla 5:2 a nakonec zápas prohrála. Jsem taky ženská, takže vím, psychiku mám nalomenou raz dva, ale na druhou stranu by žádný chlap nevydržel porodní bolesti, takže asi tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi neměla prostředky, co tlumí bolest?
Reagovat
smazaný uživatel
O tom je jeden hezký vtip. Víš, proč si ženský myslí, že porodní bolest je ta nejhorší? Protože neví, jaký je to chytnout kopanec do koulí. hihi
Reagovat
petrulinka
Vzhledem k tomu, že nedávno v jednom pokusu nějakému chlapovi nasimulovali porodní bolesti a on to nevydržel, tak soudím, že chlapi to prostě nevydrží. Prostředky na tlumení bolesti neboli epidural si dávají jen některé ženy, není to moc dobré pro miminko.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť je to nesmysl, tyhlety simulace. Kdyby je nasimulovali ženě, tak to taky třeba nevydrží. jednak každý má jiné vnímáni bolesti a zatímco některé ženy na hekárně křičí bolestí, jiné jsou celkem v klidu Navíc před a během porodu se vyplavuje tolik hormonů, že je to úplně něco jiného. Tím nechci říct, že to nebolí, ale ta realita se vnímá jinak.
Reagovat
Fandina
Jsem-tady-dnes-prvne ... muži nejso uzpůsobeni pro bolest při porodu, to je obecně trzená věc.
Tady je také jedna simuace
http://tn.nova.cz/zpravy/zajimavosti/muzi-si-vyzkouseli-porod-bolest-nevydrzeli-video.html
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko se bavit o něčem, kdo to neprožil, neuvěří :) Mám stejný názor, kdyby chlapi rodili, vymřeme. Sice chlapi vypadají tvrdě a někdy to i dávají najevo, ale ve skutečnosti vydrží míň, je to tak prostě daný, bez urážky, ženy vydrží víc, jsou k tomu uzpůsobený. A co se týče epiduralu, není pravda, že je škodlivý pro miminko, proč? Naopak, žena není unavená, vystreslá a porod je hladší. Ale to jsem OT :)
Reagovat
freeteepek
Přesně, ty hormony. To je doping. ženy to mají s vnímáním bolesti jinak, zvlášť při porodu.
Reagovat
Fandina
Goooooollll!
Reagovat
Fandina
k vítězství. Přesouvalo se to, byly hezké rány od obou i tradiční UE, ale vyhrála ta lepší. Závěr patřil Petře. Super Peťo a příště zase ... pojĎ pojĎ pojď
Reagovat
VlS
Budoval jsem rozvinutou industriální společnost a stihl jsem tak až poslední hru. Co proboha v tom druhým setu Petra vyváděla? 9 míčů za celej set, to snad musely být Sabininy UE. Nešla si ke kadeřnici, prohlídnout Coloseum, nebo tak něco?
Reagovat
petrulinka
No ona Peťa v prvním gamu druhého setu při podání Sabči vedla 0:30, měla nalitou smeč na 0:40 a pěkně si to nasmečovala do sítě. No a od té chvíle jako by z kurtu odešla. Nešlo jí nic, všechno do autu. Naštěstí v tom třetím se jakž takž vzpamatovala.
Reagovat
freeteepek
Petra měla na začátku za stavu 0:30 na raketě 2 brejkboly, jenomže narvala jednoduchou smeč do sítě (celý kurt odkrytý) a rozsypala se. Přestal jí fungovat forehand. Ještě na zač. třetího setu s Lisickou tvrdě bojovala o svůj servis, nakonec se v polovině třetí sady chytla na velký minele Lisický. Pak už měla mírně navrch...
Reagovat
petrulinka
A co lidi víte? Třeba Petra chtěla být jako Serena, která taky dostala ve druhém setu kanára, a pak vyhrála :-)
Reagovat
freeteepek
Já už nějaký čas Petru podezřívám z toho, že takovou hru má prostě ve smlouvách se sponzory:-))
Reagovat
petrulinka
No tak uvidíme, jak podle smlouvy bude hrát další zápas, který by teoreticky mohl být se Stosur, a v případě výhry asi Azarenka. Tento zápas bych si moc přála, dlouho spolu nehrály, i když to ječení nemusím.
Reagovat
Fandina
Goooool!!!!
Reagovat
petrulinka
Peťo pojď!!!!
Reagovat
petrulinka
No a teď všichni k televizi a fandit hokejistůůůmm!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jeden! IDEMO:-))
Reagovat
petrulinka
No to jsem celkem čučela, že Ula vzala Aně první set!
Reagovat
Mayo
fuj tí srbáci :/ ... jedine Bojana :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo- Fuj jsi ty:-D
petrulinka- No Ana není mezi ženami žádná výjimka, taky má výkyvy a klidně se může stát, že ještě prohraje:-/
Reagovat
petrulinka
To vím, však kdo sleduje ženské zápasy, tak to zná. Kolikrát už jsem si u nějakého zápasu říkala, že to ta nebo ta asi vyhraje, no a pak kouknu a prohraje. Je to prostě tak, ženské hold mají tu psychiku ve vypjatých momentech horší, no :-)
Reagovat
Mayo
Sonja - já vím :)
Reagovat
smazaný uživatel
a to na nejakyho echt dobryho, ponevadz tyhle pravidelny psychovlny, to se hned tak nevidi. S takovoudle se Petra neposune ani o pid a na nejakej dalsi Grand Slam muze zapomenout.
Reagovat
smazaný uživatel
Takový zápas se odehraje maximálně 1x za 10 let.
Reagovat
smazaný uživatel
vtipnej....
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, dobře. U Petry maximálně 1x za týden.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak jo. Ale jen tak mimochodem, nedávno někdo taky schytal kanára.... Ale to byla jakási Američanka, jenom současná světová jednička... Takže dnes opět nervy, ale s dobrým koncem a jen to se počítá...
Reagovat
smazaný uživatel
Nerozumí proč tady taháš nějakou Američanku. Všichni se radují. A třeba já jí věřil i za stavu 0:3 v posledním setu.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ono nejde ani o toho kanara, kdyz si promitnu poslednich iks Petrinych zapasu, tak to je to plus minus furt stejnej pribeh, kanar nekanar; ale aby bylo jasno, ja nejsem na ni nastvanej, je mi ji spis lito, ale treba za to ma zaplaceno od sponzoru, ktery nechtej investovat do nekoho, kdo by travil na place 45 minut a vyhraval 6:0, 6:0, to se tam ty reklamy moc neohrejou....:-)
Reagovat
Fandina
Ono přece nejde jen o Petru. Všechny holky hrají nevyrovnaně a to Serenou byl jenom příklad, že žádná není imunní.
Reagovat
PetaM
Doufám, že Petra tahle ubojovaná výhra nakopne ... Budu fandit dál, ale už je to fakt o nervy :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
JÓ ! Tak jsem první dva sety nemohla sledovat, podívám se na záznam, co se tam zase dělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace k vítězství,ale s tímto stylem hry se Kvitová na turnaji stejně daleko nedostane.
Reagovat
smazaný uživatel
...kdyz ji milujes, neni co resit!!!
uaaaaaaaa

PS: Zaopas jsem nevidela, ale musela vyhrat hlavne sama nad sebou a to byva tessi nez nad Serenou, Masou a Azou dohromady ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Co říct? Prostě Petra, gratulka, hurá, přežila jsem to :)) Třeba to takhle ona potřebuje, vyhrát, pak se nervit, zvednout se, někdy s úspěchem, někdy ne, ale je prostě taková. A proto ji mám ráda, i když je to někdy hodně těžký :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viz můj komentář z 14.05.2013 15:24

Kde je ten zatrolený doutníček?
Reagovat
George_Renel
se stalo skutkem.
Ale ty holky jsou fakt uzlíčky nervů. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
to byly nervy -_- :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě jedna šance... Lukáš vypadl v prvním kole, škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Odveta dokonána:-D Gratulka.
Reagovat
smazaný uživatel
Vikimu gratulace. Snad se zvedá chlapec. Aby ale nezapomněl v jakých sr..ách byl.
Reagovat
smazaný uživatel
Až porazí Gulbise, uznám, že se zvedá..:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ona chce, kdyby nechtěla nechá se vyklepnout ve 2 setech a nebude se tam takhle honit. Jen to někdy prostě nejde
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, ne !
Reagovat
Mayo
wozniacka potvrdila to čo sa od nej očakávalo...Sabina do toho ! vyhrať
Reagovat
smazaný uživatel
Cha ! Naštěstí ti to nevyšlo .
Reagovat
Mayo
škoda veľká veru fanynko :/ ... Sabča ani za boha urobiť konečne nejaký prelom
Reagovat
smazaný uživatel
tož, co se ti na tej Sabče tak líbí ? Já jí tedy fakt nefandím, pa.
Reagovat
Mayo
fanynka - ONA sa mi ľúbi :)
Reagovat
Mayo
ten Dimitrov je trápny...prehrať v úvodnom kole s Gaskétom...hlavne, že má byť neviem aký intergalaktický...
Reagovat
smazaný uživatel
a teď už to prosím dopodávej.. moc prosím, prosím, smutně koukám.. :'(
Reagovat
smazaný uživatel
No teď při brejku bylo vidět jak Peťa chce a jak chce ukázat , že chce vyhrát!! tak teď to podání :);) Pojď!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jdeme do finále. Tadádadá.
Reagovat
PetaM
Tohle bylo velké Pojď ... Tak teda Pojď Peťo!!! Jeden game ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, Peťo, takhle to nepůjde...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, ach jo !
Reagovat
petrulinka
Já to nechápu. Téměř stejný úder, který pokazila na posledním turnaji jí srazil psychiku a Petra prohrála a dnes skoro to stejné. Přece hráčka z top10 se nemůže takto psychicky složit po jednom nepodařeném úderu. To přece není možné.
Reagovat
smazaný uživatel
Kapičku lepší, jen udržet to zatrolené podání...
Reagovat
petrulinka
že by obrat?
Reagovat
smazaný uživatel
3 : 3, to je opravdu lepší...
Reagovat
smazaný uživatel
4 : 3, Peti, to podání !
Reagovat
smazaný uživatel
Uf.
Reagovat
smazaný uživatel
A Peti, teď tuplem to podání !
Reagovat
freeteepek
Petra dokáže i nemožné:-) Ale je fakt, že už by na to měla být připravená. Stává se jí to poměrně často. Co ten její psycholog s ní dělá?
A kde je Kotyza? Asi zase na dovče. Naštěstí i Lisická udělala ve třetím setu velkou minelu, která jí srazila, resp. Petru nakopla k normální hře:-)Samozřejmě k vítězství ještě potřebovala trefit v důležité chvíli minimálně 2x lajnu. Ale to už si věřila, tak se jí to podařilo:-))
Jak toho komentátora Slovak Športu nesnáším pro ty jeho blbý kecy, tak dnes přesně trefil, kdy se zápas dvakrát zlomil.
Reagovat
petrulinka
No tak já Slovaksport nechytnu, čili jedině na pc, tak to raději sleduju stream zdarma. Letos mě fakt štvou na Eurosportu, od začátku roku ani jeden tenisový turnaj. Jinak taky jsem přemýšlela, kde je asi Kotyza. Možná, že má volno a Petra je tam sama. Tak uvidíme, jak se s tím popere. V Dubaji se poprala dobře.
Reagovat
George_Renel
Jedním nepodařeným nalitým úderem dokázala Petra sebe zakopat až pod zem a Němku vynést do oblak. A také smutné.
Reagovat
smazaný uživatel
není na tom nic neuvěřitelného. To je v poslední době tipická Petra. Já už ty její zápasy ani nesleduju.. nemám na to sílu.
Reagovat
petrulinka
"typická" se píše s tvrdým "y" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
díky za opravu, pro příště si to budu pamatovat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
...výsledky přinejlepším nulové, spíše záporné, plat pravidelný... Když jsem ho viděl v televizi, tak jsem si říkal, co může takovej cucák s mokrým razítkem na diplomu po profesní stránce Petře dát??? Neměla by mít za psychologa zkušeného odborníka??? Doufám, že Černoškova trpělivost přeteče a tyhle pijavice Petře odřízne z těla. Jediný on je ten, kdo může udělat změnu, protože pijavicím tento STATUS QUO evidentně vyhovuje.
Reagovat
petrulinka
Nevím, co s tím má společného Černošek? Asi jsi trochu mimo ne? Pokud vím, tak jí finančně pomohl v začátcích, a teď je to tak, že mu Petra dává určité procenta z toho, co vydělá. Takže tvoji poznámku jaksi nechápu. Ale s psychologem naprosto souhlasím. Chtělo by to nějakou psychickou vzpruhu nebo cvičení, které si udělá, když se jí nebude dařit.
Reagovat
smazaný uživatel
tak pokud se nic nezměnilo, tak je pořád její manažer a tečou jí peníze z výkonů Petry a aktivit s tím spojeným. Petra je jeho investicí... Když nezasáhne on, tak nikdy jiný nemá větší moc udělat změnu
Reagovat
smazaný uživatel
Černošek s tím má společného to, že její manažer. Tak se Petra nemusí o nic starat, než o to hrát kvalitní tenis.
Černošekova agentura zařídí hotely, reklamní aktivity, vybavení, trenéry atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že psychologům se přisuzuje zbytečně velkej význam. Pokud hráč má prostě deku, těžko se s tím něco dělá. Možná pomůže víc pokec s kámoškou, pár facek než "odborník", kterej bude říkat naučený věci. Znám pár psychologů, kteří hezky mluví, ale stejně si to pak člověk musí vyřešit sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Na ty facky by se mohl udělat nábor. By byla fronta jak u Lenina.
Reagovat
smazaný uživatel
:)) Já budu první, je to můj nápad :)))
Reagovat
dadaft
"...odřízne pijavice z těla..."??? - no tvl.
Reagovat
smazaný uživatel
Slyš, Izraeli! Dnes jdete do boje proti svým nepřátelům. Nebuďte malomyslní, nebojte se ani neděste ? nemějte z nich strach. Hospodin, váš Bůh, který vás předchází, bude proti vašim nepřátelům bojovat za vás a dá vám vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že jsi pil včera :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mám nějaké okno. Co jsem včera dělal?
Reagovat
smazaný uživatel
chlastal :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Á už si matně vzpomínám. Hromadný vrah hrál s Nišikorim. Řešil se nějaký Petřin úspěch. Nebo to byl jen sen? Kdoví...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, přesně tak. A na konci to možná bude opravdu sen, ale třeba taky ne..
Reagovat
dadaft
no a co, Serena taky dostala kanára.
Reagovat
petrulinka
Petra má čelenku dole, tak doufám, že dnes to bude znamenat obrat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem to chtěla napsat.:) Na Petru si hráčky prostě věří, když vidí její výkyvy během hry.
Reagovat
pepin
No a je tu stejná situace jako již po kolikáté. Jen jsem zvědav, kdo zde bude zase šířit to, že se nic neděje.
Reagovat
Michaelus
Něco se očividně děje protože už tohle Petra předvela bohužel mockrát.
Reagovat
petrulinka
Nikdo netvrdí, že se nic neděje, jen my, kdo jsme fanoušci Petry, tak jí prostě fandíme za každých okolností. Stejně to, v jakém je nyní Petra rozpoložení asi moc neovlivníme. Nebo snad ano?
Reagovat
Michaelus
jestli Petra bude 3.sety předvádět ve všech zápasech po celé roky, tak už to nevydržím a asi dostanu infarkt-Winner-Petro jseš jednička-UE-Tak lacině!!!
Reagovat
Michaelus
Já už na to nemám sílu :-(
Reagovat
pepin
Nemáš pravdu, jsou zde tací, kteří vehementně tvrdí, že je na tom lépe než loni a tady vidíme obrázek, a ne poprvé.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana- Co se dějee?:-((

Vik- Cože?:-D
Reagovat
Michaelus
Ale no tak Petro teď toho kanára vystřel k Sabině na 3.set
Reagovat
smazaný uživatel
Ptáček přilítl :/
Reagovat
Bob
To jsou přesně ty situace, kdy Petra absolutně zapomene hrát tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
chudák holka, nechtěla bych být v její kůži, když se jí to takhle začne sypat.. moc bych jí přála, aby s tímhle dokázala něco udělat, protože jí to musí pěkně kazit radost ze hry..
Reagovat
smazaný uživatel
píp píp..
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda, ptáček... A to jsem si myslela, že by to mohl být relativně klidnej mač. Uvidíme, jak se s tím Petra popere, tak do toho !
Reagovat
petrulinka
Já už si říkám, že by to chtělo s Petrou zatřást. Ten set byl fakt hrozný a to jsem velká fanynka Petry. Teď, jak jí to Sabina zkrátila, tak jsem očekávala úder po lajně a ona jí to nahraje přímo na raketu. No to už jsem se kácela ze židle. Vždyť přece u tenisu nebo i u dalších sportů musí u hry přemýšlet. Ale mně přijde, že to tam Petra mrská, jak ji napadne. To přece není možné, takto podobně odehrávat téměř každý zápas, myslím s takovou psychikou. Ach jo Peťule pojd!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Můžete si vybrat.
Reagovat
freeteepek
přežili to ti borci? Pocitově to má myslím hodně společného s lavinou. Nebo ještě horší?
Reagovat
freeteepek
Jakou paseku nadělal jeden nepovedený úder:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Taková pěkná hra a tolik nevyužitých šancí...snad na to nedoplatíš:-/

Jinak gratulace Cibulce k obratu a Bobina už to snad doservíruje:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ač Bobině dost a dlouho fandím, za tento zápas to přeju Vesnině. No už je MP :(
Reagovat
smazaný uživatel
Už je konec. Nekoukala jsem, proč jsi to přál dnes Vesnině?:-)
Reagovat
smazaný uživatel
V každém setu vedla o brejk, ne-li dva. Pak si to komplikovala. Smutná porážka.
Reagovat
smazaný uživatel
A Volandri je hňup, 16 nevyužitých breakballů, zatímco Simon využil snad každou šanci. Nic no:-)
Reagovat
smazaný uživatel
no nechci nic říkat , ale myslím že tou pokaýenou smečí za stavu 30:0 se to zlomilo a Petra půjde z kopce . Snad neříkám pravdu :/
Reagovat
petrulinka
nestraš, já doufám, že to ještě otočí :-)
Reagovat
LukasH
Ano. Ta smeč byl asi zlomový bod. V tu chvíli mě to napadlo.
Reagovat
freeteepek
Petře nejde forehand. Bohužel. Už jsem jí chtěl pochválit za vynikající slajs po lajně. Na raketě měla 3 brejkboly, jenomže pak zkazila tu jednoduchou smeč a následně další 4 returny. To je prostě Petra...
Reagovat
smazaný uživatel
proboha, vy jste to privolali :(. To nedelejte, efekt motylych kridel apod. Musime jen tise naslapovat a hlavne nic nespoustet!!
;)
Reagovat
petrulinka
Lidi nepřivolávejte to, musíme Petře věřit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by to tommra a jeho pětník.
Reagovat
Roger_Federer
Bože, bože nejlabilnejši hračka top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
1. set doma.. škoda jen, že to u Petry vůbec nic neznamená.. fandíme dál..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Lisicki kdovíjak nehraje, takže pokud se Petra nevyhází sama, měla by to vyhrát. Ale .... :))
Reagovat
smazaný uživatel
A žádnou vlnu. >:-O
Reagovat
smazaný uživatel
No, Petra si posledni dobou casto rovna vlasy, takze ja bych volala po navratu v vlnitym vlasum a treba by s rovnymi vlasy zmizely i ty vlnite vysledky ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá teorie. A co tak ostříhat nakrátko a zmizely by maratony vůbec.
Reagovat
dadaft
dohola!
pak bude Petr(a) rubat všechny 60 60. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Říká se, že kudrnatí lidi bývají vzteklí, což např. u McEnroe přesně platilo :) Navíc teď je 2. set a ten je většinou kritickej :)
Reagovat
dadaft
držím taky palce Magdě Rybárikové, zápas s Li Na by nebyl špatný. ))
Reagovat
Bob
nervy začínají :D
Reagovat
dadaft
my nerves are made of steel.
Reagovat
smazaný uživatel
Já žádný nervy nemám, zatím :))
Reagovat
PetaM
Tak tak .. Nervy zatím žádné. Zatím pohoda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sejdem se tam kdesi daleko ... na poli.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petro přeju úspěch a nám fandům pevné nervy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Smitková vyhrála v Praze v 1. kole :)
Reagovat
Elrondin
poslední dobou se jí moc nedařilo, tak snad jí vítězství nad dobrou hráčkou nakopne, Terko pojď ;o)
Reagovat
dadaft
Stuttgart 1K
Madrid 1K
Řím 1K
Reagovat
smazaný uživatel
schválně co na to tommr:D jak pořád říká, že se hráčkám za Petrou jednou zadaří...
Reagovat
freeteepek
Už i na antuce prohrává s ranařkama o mnoho hůře postavenými na žebříčku. Může jen vzpomínat na doby, kdy byla světovou jedničkou. Vypadá to s ní nedobře.
Reagovat
Bob
jaký má propad. Bojano gratulace :)
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOJANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Reagovat
Bob
Idemo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že hned další zápas proti Jeleně:-)...
Ale krásně to ubojovala! Velikáánská gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsme Bojanu docela rychle podcenili, a nebo Caro přecenili?:-)
Reagovat
Bob
Nevadí, bude to zajímavý zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)..Já Bojaně věřila od začátku, že může Caro porazit...proto mě ten vývoj 1.setu překvapil a rozesmutněl. Naštěstí zabojovala a otočila to:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já už jí pa tom prvním setu nevěřil. A ve třetím to vypadalo jako jasná záležitost, ale nakonec se to obrátilo. Tak si alespoň zahraje proti JJ.:-))
Reagovat
Bob
V tie breaku vedla Caro 4:2. To se kurzy na Bojanu zvedly :D
Reagovat
smazaný uživatel
Oskar- Hm, podle mě už zejtra proti JJ nebude Bojana moct...dnes ke konci zápasu mlela z posledního, chytala se za obvázané stehno...Uvidíme. Každopádně i kdyby byla 100% fit, Jeca by pro mne ve vzájemném zápase byla favoritkou.
Bob- Caro vedla dokonce 5-2:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No a Caroline taky, z 0:4 ve třetím do TB....Takže to odepisování Bojany bylo předčasné....
Reagovat
smazaný uživatel
Bojana se rozjela :) Pěknej TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Bojaně gratulka za bojovnost. Mně připadá, že vždycky, když za Caro přijde její táta, tak to pak prohraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl TB 5:2 pro Caro? To bude monty vzdychat. Alespoň, že ji vyřadila Bojana.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro ve 3. setu vedla 4-0, pak jednou podávala na vítězství a pak se šlo do TB, kde vedla 5-2 no...ale Bojana se nedala:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já na to nekoukal, jen na vývoj skóre, ale co je ta Carol schopna projet, nad tím někdy zůstává rozum stát.
Říkal jsem si, jestli nebyl na návštěvě Piotr - a on asi jo. Neměl by tam snad v době, kdy Caro vyhrává, radši vůbec chodit....
Reagovat
George_Renel
Teď se poroučel Jirka Veselý. Vypadá to na černý tenisový týdne. Vzepřete se tomu ještě Tomáši, Petro, Lukáši!
Reagovat
anton77
tvl, to by mě fakt zajímalo, co tam ta Andy vyáděla. Vede 4:1 40:30 ve druhym a projede to 4:6, pak už jsem sice čekal kanára, takže aspoň trochu překvapila, ale proti indisponovaný Julče fakt děs běs. Člověk furt čeká, že se to zlomí a vono je to snad čim dál tim horší..
Reagovat
Karl
Ta Andrejka je ale lepoňka. :D Ve druhém setu vedla 4-0 a 30-15 a teď se dívám, že konec a prohrála. Drobná paralela s Berdychovým utkáním v Madridu proti Wawřošovi. :D
Reagovat
Karl
I přesto všechno je to vydařený turnaj pro tuhle sympatickou Češku. Doufejme, že se jí stejně ba lépe povede i na Roland Garros. :-)
Reagovat
George_Renel
odmítla vyhrát.....
Reagovat
Bob
Andy a Bojano zaberte! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Centr:
Vesnina Elena (RUS) [33] < Vinci Roberta (ITA) [15] - Roberta sice od FC ještě nevyhrála a potýkala se se zraněním, nicméně tipuji, že dnes už vyhraje.
Dimitrov Grigor (BUL) [26] < Gasquet Richard (FRA) [9] - Jenom pocit. Přál bych to moc Grigorovi, měl by už dnes Rišára konečně porazit, ale nějak tuším, že to nedopadne. Ještě stále mám v paměti jejich poslední souboj v Bankoku, kdy Grigor dokázal prohrát už téměř vyhraný zápas. Tipuji tříseťák.
Djokovic Novak (SRB) [1] > Montanes Albert (ESP) [89]
Starace Potito (ITA) [293] < Federer Roger (SUI) [3]
Williams Serena (USA) [1] > Robson Laura (GBR) [39] - Laura hraje ráda proti silným hráčkám. V takových zápasech hraje naprosto bez tlaku, ostychu a s velkým nahecováním se, přesto by to měla Serena zvládnout ve dvou a nepřipustit komplikace. Včera se byla podívat na zápase, tak si snad Lauru nastudovala.

Supertennis Arena:
Haas Tommy (GER) [14] > Youzhny Mikhail (RUS) [30]
Volandri Filippo (ITA) [111] < Simon Gilles (FRA) [17] Stephens Sloane (USA) [17] < Pennetta Flavia (ITA) [104] - Flavia se vrací po zranění, proto není žebříčkové postavení tolik směrodatné. Sloane hraje od AO bídně a měla též nějaké zranění. Navíc domácí prostředí i H2H 0:2 mluví také pro Flavii.
Radwanska Agnieszka (POL) < [4] Halep Simona (ROU) [64] - Simona včera přehrála jednoznačně Světlanu, nebude pro Agu lehkou soupeřkou. Ta vypadla v Madridu s Laurou, navíc nemá antuku za extra oblíbený povrch, přesto tipuji, že si to dneska pohlídá.
Istomin Denis (UZB) [45] < Berdych Tomas (CZE) [6]
Reagovat
smazaný uživatel
Pietrangeli:
Wozniacki Caroline (DEN) [9] > Jovanovski Bojana (SRB) [48]
Kvitova Petra (CZE) [8] > Lisicki Sabine (GER) [34] - to je loterie, obě hráčky dokáží zahrát jeden den parádně a druhý bídně. Navíc se tam točí nepříjemný vítr a předpokládám, že bude dělat Petře hodně problémy na podání. Přesto ale tipnu Petru, měla by to ubojovat - je velice pravděpodobný tříseťák.
Berlocq Carlos (ARG) [63] < Wawrinka Stanislas (SUI) [10] - Standa už je unavený, tipuji, že na turnaji prohraje brzy, ale dnes ho ještě favorizuji.
Del Potro Juan Martin (ARG) [7] < Kuznetsov Andrey (RUS) [82]

Court 1:
Zeballos Horacio (ARG) [47] < Verdasco Fernando (ESP) [53]
Benneteau Julien (FRA) [32] = Almagro Nicolas (ESP) [12] - tady nevím, jak je to s tím zraněním, možná bych tipl i Benetku.
Ivanovic Ana (SRB) [13] > Radwanska Urszula (POL) [35] Cilic Marin (CRO) [13] > Anderson Kevin (RSA) [27]

Court 2:
Medina Garrigues Anabel (ESP) [58] < Kirilenko Maria (RUS) [12] - Anabel sehrála v Madridu dobré utkání se Serenou, mohla by překvapit i tady, ale mám pocit, že si to Makiri pohlídá. Knapp Karin (ITA) [100] > McHale Christina (USA) [54]
Reagovat
smazaný uživatel
Court 3:
Tsurenko Lesia (UKR) [68] < Lepchenko Varvara (USA) [31]
Mladenovic Kristina (FRA) [43] < Cibulkova Dominika (SVK) [16]
Flipkens Kirsten (BEL) [21] > Wickmayer Yanina (BEL) [42] - Když jsem viděl, jak byla Yanina proti Petře marná, tak nemám o postupu Kirsten příliš pochyb.

Court 4:
Chardy Jeremy (FRA) [29] > Lopez Feliciano (ESP) [43]
Rosol Lukas (CZE) [33] > Troicki Viktor (SRB) [42] - Lukáš by měl Viktora dát. Jejich poslední střetnutí z Bukurešti je celkem nedávné a tam ho jasně přehrál.
Pavlyuchenkova Anastasia (RUS) [19] > Oprandi Romina (SUI) [44] - Nasťa hraje v poslední době pěkný tenis. V Madridu moc nechybělo, aby vyřadila Viku. V posledním střetnutí na turnaji v Oeiras sebrala Romina sice Nastě set, přesto by si to měla Nasťa pohlídat.

Court 6:
Goerges Julia (GER)[25] > Hlavackova Andrea (CZE) [86] - Julče sice bylo špatně v Madridu a musela odstoupit z turnaje, v tomto zápase je pro mě ale jasnou favoritkou.
Zheng Jie (CHN) [50] < Rybarikova Magdalena (SVK) [53] - Jie dokáže být nepříjemnou soupeřkou, ale já věřím Magdě.
Petrova Nadia (RUS) [11] < Suarez Navarro Carla (ESP) [22] - tady je přání otcem myšlenky, tlačím Karličku.
Reagovat
smazaný uživatel
No, vypadá to, že Julia fakt není ve formě, 1.set projela 6-2...
Koukám, že i Bojana je nějaká marná, když si nechá naložit od Wozniacki na antuce 6-2:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Taky na to koukám, asi je Julče ještě blbě....Nevím, jestli Bojana vůbec někdy pořádně prorazí, přitom se zdála tolik nadějná - škoda.....
Reagovat
dadaft
-Sonja- ...... Wozniacká není antukářka, ale Bojana na antuce zatím v kariéře neuhrála vůbec nic, tuším jedno druhé kolo, takže nechápu ten údiv, že prohrává s No.9...
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea je rozehraná, možná se jí prostě vrátilo trošku sebevědomí.. a Julče ani nemusí být blbě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla síla. Z 0:4 a BP se Juča zvedla na 6:4. Kdo se bojí nesmí do lesa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl teda pěkně divokej průběh, ale Julča to nakonec dala. Ovšem ty kurzy na ní v průběhu druhého setu byly fakt výživný.:))
Reagovat
Vojtiik
hihi Oskare, kuznetsova bez komentare favorizujes proti JMDP? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď na to koukám, to mi nějak ulítlo, asi šotek či co - favorizuju Juana!:))

A tlač pořádně Grigora!:))
Reagovat
Vojtiik
ja jsem si rikal no:)) jojo, ted tlacim vesninu at hraje grigor co nejdriv a nekryje se mi to moc s hokejem, ktery bych taky rad videl.. ale pres grishu vlak nejede :D tak jedem
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, ten zápas holek vypadá na dlouho, už se jde do třetího, takže si budeme muset na Grigora ještě počkat.:))
Doufám, že už toho Gasqueta konečně porazí, hru na to má. Ale když si vzpomenu na ta utkání na RG a v Bankoku, kdy to vypadalo slibně a pak nic, mám obavy. I když na RG měl křeče....
Reagovat
Vojtiik
právě, na tom rg stacilo, aby ty krece prisly o 10 minut pozdeji, to by vedl 2-0 a verim ze by to dohral:)) navic kokain se po te vymene, kdy grigora chytla krec pozvracel ne? ten taky byl zralý na ručník pomalu:D .. od te doby grigor zlepšil hru, fyzicku a hlavne sebeduveru a dokazal si, ze je schopny porazit i hrace jako je djokovic nebo nadal a koks tedka letel dvakrat v prvnim kole, tak snad, snad... ja mu dneska věřím:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, na RG měl kousek k tomu, aby vedl 2:0 na sety. Máš pravdu, Grigor se svíjel v křečích a Rišár v ten moment křtil kurt obsahem svého žaludku.:))
Jasný, zlepšení u Grigora přišlo ve všech směrech a co by nezvládl ještě před pár měsíci, dnes už zvládá.
Takže uvidíme, snad už to klapne.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hezká holka, ale ten její outfit mi strašně přípomíná "french maid" - měla ho i v Madridu...už jí chybí jen černé punčocháče a hadr na utírání prachu :)
Reagovat
dadaft
míň bodů, míň peněz,
ale co si budem povídat,
lepší turnaj než Madrid.
Reagovat
PetaM
Laura je taková všelijaká ... Na některých turnajích vyřadí hráčky Top 10 nebo bývalé světové jedničky. Na jiných turnajích vypadne s hráčkami mimo Top 100. Taková Petra v mladším provedení :D :D Ale přejme jí úspěch :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyby porazila i Serenu, tak by byla z nich nejmladší nejmladší... Že si autor nedá víc záležet. Nejmladší z nejmladších, už mě to leze ....
Reagovat
carolyn
Lauro, to budou mít tady kluci radost!
Máš tu čím dál více fanoušků :-))
Reagovat
Laura
Vím to :))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ono je to moderní. Přišel s tím skott, pak já a další se začali nabalovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by s tím někdo musel chodit, každý si ji snad mohl prohlédnout sám, když na USO válela a vyřadila Kim...tak se nedivte, že má podporu:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No já si všímám, že ono je hodně moderní začít přát a psát o někom, koho tu lidi vychvalují a pořádně jí ani neznají. Jasněže důkaz k tomu není, ale bývá to tak s mnohými hráči, Paire budiž důkazem. Prostě neštěkne ani pes a když se o někom píše a začne se fandit, tak se lidi nabalujou, i po 1 výkonu třeba.
Reagovat
ludolf
Moderní to určitě není, možná je to módní.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně Laura vždycky připomene letošní děsný utkání s Petrou na AO. Obě hrály blbě, Petra bohužel ještě víc, až mi jí tentokrát bylo opravdu líto, když jsem viděla, jak je najednou prostě bezmocná.
Reagovat
a.magerova
No.... Pairemu fandím od letošního AO, když jsem si všimla v zápase s Rogerem, že nevypadá vůbec špatně :-))
Stejně jako v roce 2011 jsem si všimla ve Wimbl v zápase s Rogerem Mannarina :-))

tomasinho - to jen abys věděl, že nepodléhám módním trendům, ale pěkným chlapům, ale to Ty vlastně víš z vlastní zkušenosti :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) Jasněže, to jsem si už stačil všimnout. Mám rád ženy, které nepostrádají dobrý vkus :-))
Reagovat
carolyn
tomasinho - nezapomínej na náš plán, tak tu ted nepodlejzej Magerce!!! :-P Nebo nic nebude!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně budeš mít ARoda, já jsem byl jen jako záminka, aspoň to nezastírej :D

A víš jak, stará láska nerezaví, otřepaná fráze, ale stále funguje :-))
Reagovat
carolyn
tomasinho, co ty víš jak to bylo dál v plánu a co/kdo byl jako záminka :-P
Reagovat
smazaný uživatel
žádné překvapení, mladá vyřadila starou...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist