Richard Williams: Moje dcery budou hrát finále

30. 6. 2009, 21:15
Aktuality 13
Jako z většiny vládců se i z tenistky Venus Williamsové stává mocné monstrum. Ve Wimbledonu vyhrála od roku 2007 již třiatřicet setů v řadě, včetně těch dvou, v kterých dnes ve čtvrtfinále demonstrovala svoji sílu na Agnieszce Radwaňské. Nyní doufá, že ona i její sestra Serena opět dojdou až do finále.
Profily hráčů
Richard Williams

"Jestli jsem neporazitelná? Ráda bych řekla, že ano, ale pracuji na tom," smála se starší ze sester Williamsových. Ve Wimbledonu to už tři roky platí. Na londýnské trávě útočí svůj třetí titul za sebou.

V All England Clubu prohrála devětadvacetiletá tenistka za uplynulých deset let jen čtyřikrát: dvakrát se sestrou Serenou, jednou s Chorvatkou Karolinou Špremovou a Srbkou Jelenou Jankovičovou.

V utkání proti Polce Radwaňské opět dominovala svým rychlým servisem. Občas míč z její rakety letěl skoro dvousetkilometrovou rychlostí. "Byl skoro bezchybný," přikývla Venus spokojeně.

Zastavit Venus se pokusí ve čtvrtečním semifinále světová jednička Dinara Safinová. Na trávě to ale nebude mít jednoduché. "Chci udělat další krok k finále," doufala Venus ve finále se sestrou.

Ta vyřadila nebezpečnou Victorii Azarenkovou z Běloruska. "Jestli se já cítím neporazitelnou? Ne, ale inklinuji k tomu a hlavně bych ráda hrála finále s Venus," doplnila Serena Williamsová.

Otec Richard Williams si je jistý, že Serena a Venus si zahrají finále. "Obě hrají extra dobře," uvedl Williams. "Hrají jako Williamsky, a to je pak těžké k nim jen přiblížit," dodal.

Pokud se jeho dcery dostanou do finále, on z Londýna jako loni odletí, protože se na jejich vzájemný zápas nedokáže koukat.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

13
Přidat komentář
misoSK
bohuzial mal zase pravdu stary williams, to finale sa ani neoplati pozerat
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je turnaj holek Williamsových, ať se to někomu líbí nebo ne!!! 21. století takřka ovládly!!! Jsou fantastické a až skončí budou tenisu moc chybět!!!
Reagovat
Chandler
Nevíte s kym to dycky sedí R. Williams na tenise, jeho manželka to není, ta rastafarianka sedí jinde...
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho novy objav - "mlada hladacka zlatej zily", ak sa nemylim, tak sa s nou uz ozenil. Ako sa vola neviem.
Reagovat
Chandler
hledačka zlatý zily, co taky jinýho..
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jeho žena sedí inde a on sa medzitým oženil s inou - mladšou? Rozviedol sa s tou Oracenou, či ako sa volá? Ináč ja som tú jeho hledačku videla aj minulý rok s ním sedieť a myslela som si, že to je jeho dcéra :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dcera ? Vsak vies predsa, ako vyzeraju dcery R.Wiliamsa a Oraceny!:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale s tym, ze budu hrat jeho devcence finale, ma Richard pravdu. Vyzera to tak, ze sa trafi ! Kurnik.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja viem, ale tak to bol len taký prvý impulz :) A asi bude mať vážne len pravdu..
Reagovat
smazaný uživatel
Richard Williams: Moje dcery budou hrát finále-doufám že ne
Reagovat
smazaný uživatel
Elena skončí s křížkem po funuse podobně jako Berďa a Američankám opět naroste jejich již teď velké sebevědomí. FŮŮJ!
Reagovat
smazaný uživatel
Venus rozbije Dinaru ta sa sama dvojchybami porazi...
Dementieva vyzera mat formu aj dufam ze ma sancu ale fakt je ze Dementieva este nemala na turnaji silnu superku. Azarenka mi pripada byt skoro na takej urovni ako Elena mozno 90% a Se_rena ju znicila...
Reagovat
smazaný uživatel
ani nevis, jak se s tim "rozbije" ztrapnujes
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist