Raonic nedohrál zápas, Berdych je v semifinále

17. 4. 2015, 11:17
Aktuality 481
Tomáš Berdych si v Monte Carlu zahraje o své třetí letošní finále. Českému tenistovi ulehčily postup zdravotní problémy Milose Raonice, který dnes kvůli zraněné pravé noze odstoupil ze zápasu za stavu 5-2 pro Berdycha.
Tomáš Berdych

Devětadvacetiletý Tomáš Berdych nastupoval na kurt s nepříznivou vzájemnou bilancí 1:3, ale první zápas s Milosem Raonicem na antuce pro něj dopadl vítězně. Rodák z Černé Hory od začátku vypadal, že není ve své kůži. Ve třetím gamu mu Berdych poprvé prolomil servis a další brejkbol proměnil v sedmé hře. Za stavu 2-5 si Raonic nechal na kurt přivolat fyzioterapeuta a po poradě s ním z utkání odstoupil.

Český tenista tak ušetřil síly pro boj o finále, který svede s Gaëlem Monfilsem. Ani Francouz se dnes na postup příliš nenadřel, přestože s Bulharem Grigorem Dimitrovem odehrál celý zápas.

Od stavu 2-1 vyhrál Monfils pět her v řadě, a když za stavu 1-1 ve druhé sadě odvrátil první dva brejkboly soupeře a vzápětí mu znovu sebral podání, bylo rozhodnuto. Osmnáctý hráč světa už si své servisy pohlídal a za pouhých 58 minut zvítězil 6-1 6-3.

Berdych, který se v letošní sezoně dostal mezi nejlepší čtyři hráče na turnaji ATP už pošesté, má s Monfilsem příznivou bilanci ze soutěžních zápasů 5:1. Letos se s ním utkal už dvakrát, v Miami musel Francouz odstoupit poté, co si zranil kyčel.

"Zatím se mi daří, jsem opravdu dobře připravený," uvedl Berdych, jenž vstoupil do sezony pod vedením nového kouče Daniho Vallverdua. "Udělal jsem, co se dalo, přešel jsem na antuku hned po Miami a tohle je dobré znamení. Daří se mi zakončovat výměny," pochvaloval si český tenista.

Djokovič porazil Čiliče i podvanácté, čeká ho Nadal
Žádné drama neviděli diváci v Monte Carlu ani ve třetím dnešním zápase, v němž se utkali světová jednička Novak Djokovič a Marin Čilič. Srbský favorit měl před čtvrtfinále s Chorvatem bilanci 11:0 a svou převahu prokázal i v Monaku, kde soupeři nadělil v prvním setu "kanára". Druhá sada už byla vyrovnanější, ale ani v ní už Čilič nedokázal zareagovat na rychlý brejk Djokoviče, který za pouhých 65 minut zvítězil 6-0 6-3.

"První set byl podle mých představ. Prvních osm gamů jsem odehrál opravdu výborně. Snažil jsem se v tom pokračovat, ale neudržel jsem koncentraci. Naštěstí jsem neměl s končením zápasu příliš práce," řekl šampion z roku 2013 Djokovič po již 15. vítězném zápase v řadě.

Djokoviče, který má šanci stát se prvním vítězem úvodních tří turnajů Masters v sezoně, čeká v dalším kole Rafael Nadal. Zdejší osminásobný vítěz sehrál se svým krajanem Davidem Ferrerem zápas, který byl delší než ostatní tři dnešní duely dohromady. Nadal v něm byl ve druhém setu blízko rychlejšímu vítězství, ale za stavu 5-4 nedokázal utkání dopodávat a Ferrer si poté dalším brejkem vynutil rozhodující set. V něm už ale Nadal znovu dominoval a za dvě a tři čtvrtě hodiny zvítězil 6-4 5-7 a 6-2.


"Myslím, že jsem hrál tenis na vysoké úrovni opravdu dlouhou dobu, téměř tři hodiny," pochvaloval si Nadal, který Ferrerovi vrátil loňské vyřazení. "Způsob, jakým jsem odehrál třetí set po prohraném druhém setu, byl opravdu skvělý. Ať už šlo o tenis, fyzický výkon nebo mou psychiku."

Výsledky - Monte Carlo (antuka, dotace 3.288.530 eur):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Berdych (6-ČR) - Raonic (4-Kan.) 5:2 skreč
Djokovič (1-Srb.) - Čilič (8-Chorv.) 6:0, 6:3
Nadal (3-Šp.) - Ferrer (5-Šp.) 6:4, 5:7, 6:2
Monfils (14-Fr.) - Dimitrov (9-Bulh.) 6:1, 6:3
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

481
Přidat komentář
ipko
Berdych po výhre 2. miesto v Race rebríčku.. :)
Reagovat
tommr
dneska skvělej výkon od Tomáše, kterej až na jedno malý zaváhání na začátku druhýho setu kdy nepotvrdil brejk hrál téměř bezchybně. Opět se potvrdilo, že Monfilsova hra Tomášovi vyhovuje (jejich celkový H2H je po dnešku už 6:1) .... :)
Postup do finále MC je obrovskej úspěch bez ohledu na to jak to ve finále dopadne. Tomáš má už ted zajištěný druhý místo v letošní Race ... :)
Reagovat
Davor1
Monfils tak pripos*aný výkon, že je to až na smiech. Tými krátkymi pasívnymi údermi do polovice kurtu doslova pozýval Berdycha do útoku, ten nemá problém si agresívnym úderom pripraviť pozíciu a na sieti ľahko zakončiť. Takisto returny Monfilsa sú úplne neškodné, Berdychovi celkom stačí aj druhý servis. Od polovice druhého setu sa o niečo zlepšil, ale už bolo neskoro.

Pre Berdycha to nie je vôbec dobrá príprava na finále, či už zajtra bude hrať proti Nadalovi, alebo Djokovi, tak to bude diametrálny rozdiel oproti dnešku a myslím, že veľa šancí mať nebude, ani jeden zo súperov, ktorých tu porazil, sa výkonom ani len nepriblížil štandardnému tenisu Djokoviča/Nadala. Ale stať sa môže všetko, snáď Berdych zajtra prekvapí...
Reagovat
darek.vrana
Záleží, co soupeř dovolí. Berdych na Monfilsem umí, to jeho pinkání umí trestat.
Reagovat
tommr
tak to si asi neviděl Tomášův zápas s Bautistou - tam dostal pořádně zabrat ...
Už sám postup do finále je velkej úspěch a případná porážka s Djokovicem/Nadalem na tom nic nezmění. Tomáš může ve finále jen překvapit ...
Reagovat
smazaný uživatel
"ani jeden zo súperov, ktorých tu porazil, sa výkonom ani len nepriblížil štandardnému tenisu "

s tadytim s tebou nesouhlasim Bautista-Agut hral vynikajici antukovej tenis proti Tomasovi. Tam si Tomas hodne procvicil v prvnim antukovym turnaji hrat proti dobre antukove obrane. Samozrejme Djok nebo Nadal budou o necem jinym ale to je uz spise nadstandartni tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych gratulace. Měl to lehké.

Monfils tragický výkon, opět ukázal, že vyřazení Fedexe byla jedna obrovská náhoda. První set mizérie, v druhém už ztrátu nedohnal. Monte carlo zatím předvedlo snad jeden vyrovnaný zápas (Rafa-David) jinač nejhorší letošní turnaj. Snad to druhé SF napraví.
Reagovat
smazaný uživatel
na konci to rozhodně lehké nebylo, hlavně psychicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tááááááááááám!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
ipko
Tomáš vo finále!!!!!!!
Reagovat
Mayo
ach jo Gael, toto bola vostuda
Reagovat
darek.vrana
Typický koment na Tp: Tohle finále nelze brát vážně, protože Berdych nepotkal pořádného soupeře. Slabý Stachovský, slabý Bautista, zraněný Raonic a Monfils, který ani zdaleka nehrál jako včera. Ale ve finále by Berdych s tímhle výkonem neměl šanci. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych dnes výborný, mám pocit, ze vyuzíva stále rovnaké zbrane ako v minulosti, ale teraz pri hre viac rozmysla a je nebezpečnejsí, robi spravne rozhodnutia..
Reagovat
darek.vrana
Pravda. Oklikou se vrátil k tomu, co hrál na začátku kariéry, ale s větší jistotou a zkušeností k tomu...
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, 2.místo v Race to London to je bomba ale já už chci ku**a ten titul :D
Reagovat
darek.vrana
Jen radši dodávám, že to je ironie, aby se toho někdo nechyt...:)
Reagovat
Denis92
Neskoro Gael, neskoro..
Reagovat
ipko
ešte nie je neskoro.. :)
Reagovat
ipko
teraz ide do tuhého..
Reagovat
smazaný uživatel
pojď Berďásku, ještě jeden game!
Reagovat
ipko
po každom fiftýne pre Monfilsa, obrovská radosť divákov.. :D
Reagovat
EllNino
Hernych tvl ....v tb vede 6:2 a prohrál 6:8 :D ...
Reagovat
Mayo
môj najobľúbenejší český hráč bol Ulihrach :/
Reagovat
darek.vrana
To můj taky.
Reagovat
spaniel
Forehand: Monfils top 3 říkáš :D No, nebudu rýpat, cekal jsem jeho výhru, ale on na to proste nema, nezahraje dobre ve více zápasech.
Reagovat
ipko
Gael taká laksnosť.. :D
Reagovat
ipko
toto je dôležitý gaem..
Reagovat
ipko
Tomáš už stráca..
Reagovat
MartinPa
Monfils porazil své oblíbené jednoručáky a nyní bezradně šaškuje na síti...
Reagovat
Denis92
Ty vole Gael..s tymto bez do prdele. Paradny vykon proti Rogerovi a Grigorovi a potom predvedies toto? Ved nevie trafit kurt a prehodit siet.. tiket v hajzli.
Reagovat
ipko
to ma serie najviac že Rogera vyklepne a v semi zahrá úplne ho*no..:(
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Místo zajímavého finále opět uvidíme vraždění neviňátek.
Reagovat
ipko
Tomáš vo finále rozhodne nebude bez šance.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
kroťte se, ještě je brzo...
Reagovat
ipko
tak dobre.. ak postúpi Tomáš do finále nebude bez šance.. :D
Reagovat
aligo
co ty víš co Tomáš předvede ve finále :)) třeba překvapí :D
Reagovat
smazaný uživatel
To keď si chce človek podať solo zapas v tenise, aby pátral kto z kamarátov zucastnených má jubileá, kde sa konajú oslavy a kto sa na nich účastní..:))..Absurdné..
Reagovat
ipko
ktože to oslavoval z Gaelovho tímu? :D
Reagovat
Denis92
Napodobne. Vcera som bol nahnevany na seba, ze som proti Dimitrovovi s podobnym kurzom, a ze to dnes musim napravit..a on sa na zapas nedostavil.
Reagovat
ipko
Gael to má v hlave dosť popletené.. :D
Reagovat
ipko
nie, nie, nato sa nedá pozerať.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
No a je po srandě, Monfils se rozhodl hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Monfilsovi tak odišla úderová istota, a nie je si istý žiadnym svojim úderom až do takej miery, že čopuje rutinné údery..
Reagovat
ipko
ono to ale môže ísť..
Reagovat
Mayo
uno uno
Reagovat
Mayo
neskutočne pasívny Monf
Reagovat
ipko
teraz sa Gael potrebuje chytiť..
Reagovat
Kozoroh
Šášo Monfils včera pařil...
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils nepije :-) ale podle toho jak hraje, tak se tomu dneska tezko veri :D
Reagovat
George_Renel
zatím opět soustředěný a výborný. Frantikům to trošku znechucuje....
Reagovat
Kozoroh
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/665499-nejlepsi-tenista-v-historii-sampras-ma-jasno.html#section-artcl
Reagovat
Mayo
nič nové pod slnkom
Reagovat
Kozoroh
Ale před rokem se Pete nemoh rozhodnout, jestli je lepší Roger nebo Rafa (http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/je-tezke-rict-jestli-je-lepsi-nadal-nebo-federer-tvrdi-pete-sampras--1307560). Teď už v tom má jasno :-)
Reagovat
Mayo
ale trvalo mu to dosť dlho :D
Reagovat
smazaný uživatel
o tom není pochyb, nechápu jak se o tom mohou vést nějaké debaty. Federer nejlepším tenistou historie, Djokovic současnosti, Berďa budoucnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak on s Rogerom pinkal v tej indickej exhibície, to je jas, že sa skamošili..Keď bol na SF AO 2014, kedy Rafa vyradil Rogera, tak hovoril, že ešte nikdy nikoho nevidel hrať tak, ako Nadala..Navyše Agassi považuje za najlepšieho Rafu, takže Sampras musí z princípu tvrdiť opak, oni sa nikdy nezhodli a nezhodnú :)
Reagovat
Pe3k
Ne ani Andre nepovažuje za nejlepšího Rafu. Svůj výrok opravil. Nikdo nepovažuje za nejlepšího Rafu, jen blázni a pomatenci jako jsi ty :)
Reagovat
rod_laver
Ten výsledek ankety :-)
Reagovat
Roger_Federer
Tech 6% proti je Rafaeoli25 z 25 svych uctu na idnesu.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovečky no..:)
Reagovat
rod_laver
Z toho usuzuju, že kdyby Sampras řekl Rafa, výsledek ankety by byl stejný. No, já ti nevím .-)
Reagovat
rod_laver
Myslím stejný - ano pro Rafu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak som to nemyslel..Federer si za roky svojej dominancie získal v tenise také postavenie, že bol automaticky a v tej dobe síce trochu zbrklo, ale právom považovaný za najlepšieho v histórii..Toto označenie sa natolko zautomatizovalo, že to ľudia tvrdili unisono tak trochu zo zvyku, bez ohladu na to, že sa vela veci zmenilo..A ten zvyk je tak železný, že v dnešnej dobe je skoro spoločenským prešľapom tvrditl niečo iné, etiketa hovorí jasne...Aj preto také výsledky ankety, som zvedavý kolko z tých 96% by vedelo vymenovat Grandslamovych vitazov z minulého roku..
Reagovat
spaniel
Federer drzi doted vetsinu rekordu ATP, jake nezaslouženě? Nejen lajk, ale i fanoušek to musi vedet. Cisla neodrbes, i kdyz ty se o to neustale snažíš a prosazuješ nekoho, kdo to absolutne nema ničím podložené.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som nikdy netvrdil, že najlepším hráčom histórie je Nadal..

Rogerove čísla sú skreslené obdobím jeho kariéry bez Nadala s Djokovicom..Neviem ako ty, ale ja si najlepšieho tenistu histórie predstavujem ako suveréna bez ohladu na súperov..Logickejšia voľba ako Federer mi dokonca príde aj Sampras, ktorý sa vo svojej éry nikdy nikoho nemusel báť..Teda mimo antuku..Rogerov veľký čierny bod je Nadal, preto správne nemože byť považovaný za najlepšieho hráča, keďže dodnes nenašiel sposob ako poraziť svojho kariérneho rivala..
Reagovat
spaniel
"Teda mimo antuky" :)
O to prave jde, tenis se hraje na vice povrsich a Federer je nejlepsi na trech a na antuce byl druhy za nejlepsim antukarem historie. Nejlepsi neznamena dokonalý a neporazitelny, ale nejúspěšnější. A tvou teorii konkurence se zabývat nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to, Tomáš má set :) Uvidíme v jaké náladě nastoupí oba do 2. setu...
Reagovat
Mayo
Monfils predal.
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils, totálne nedostojný výkon v SF Masters, normálne by som ho prefackal za ten posledný gem na servise..
Reagovat
Davor1
Zatiaľ je katastrofálny, nerozumiem tým obrovským herným výkyvom, jeden deň hrá ako boh a o 24 hodín otočka o 180%.
Reagovat
PH94
Člověk neví, co dřív sledovat :D Skvěle Tome
Reagovat
smazaný uživatel
zatím se to vyvíjí dobře, ale uvidíme, co až začne Monfils hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
tak v 6.gamu to zavánělo Fogninim. Ale stále, vše se může změnit během chvíle.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to začíná, Monfils mírným favoritem. Hraje se o hodně a Tomáš stojí proti vynikajícímu soupeři. Jsem zvědavý jestli Tomáš zabojuje a nebo jestli se pojede ve vyjetých kolejích, kdy se tyto zápasy prohrávají.
Reagovat
Mayo
zapnem ten tenis asi...tak allez GAel
Reagovat
MartinPa
K zápasu Djokovic-Nadal = Rafa může vyhrát, záleží jen na tom, jak se postaví k úderům především ze svého forehandu. Pokud bude hrát ty přeliftované, vysokoodskajující a navíc krátké míče, tak si ho Novak vychutná a bude to další nudný a krátký zápas, nebo bude hrát ploché, rychlé, nízkoodskakující údery co neblíže k čárám a fanoušci můžou řvát Vamos, akorát to bude zase příliš dlouhé, ale po tom fiasku s předešlými zápasy to bude možná příjemná změna.
Reagovat
rod_laver
ATP Barcelona Draw:
Nishikori, Cilic in top half, Nadal, Ferrer in bottom half
Reagovat
smazaný uživatel
Mas link na celý zreb?..

Dik ;)
Reagovat
rod_laver
http://www.atpworldtour.com/posting/2015/425/mds.pdf nz :-) ten jsem hledal na stránkách ATP, příspěvek výše jsem zkopíroval z FB stránky "Troll tennis", jsou tam jak zajímavosti, tak povedené parodie, doporučuju sledovat :-)
Reagovat
rod_laver
Rafa by se měl třepat z Gulby v SF :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Almagro, Fognini, Ferrer, celkom tazký zreb, co zápas to antukár...

A dík za tip, určite sa na to pozriem a stanem sa followerom..:)
Reagovat
rod_laver
Ano, těžký je, Almagro bude na "rozehřátí" těžký souper, Fogninimu ale nevěřím, sice letos Rafu porazil, ale on té doby se Rafa zlepšil a Fognini on neumí a ani nechce využít potenciálu, je to hrozný floutek.. Na případné finále Nishi vs. Rafa se těším :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A já v tom finále chci Nadala s Berdychem :) Djokovic toho letos vyhrál už docela dost :D
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa!
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Merita!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes opravdový tenisový svátek. Bitev titánů není nikdy dost a když čekáme už skoro rok, tak se těší i člověk, který jejich konkurenci příliš nemusí. Doufám, že uvidíme kvalitní tenis s dobrým koncem, jehož v posledních měsících na okruhu ATP mnoho nebylo. :))
Reagovat
smazaný uživatel
A jak podle tebe by ty dobré konce dnes měly vypadat? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Udělal jsem špatný slovosled, na základě něhož ta věta vyznívá jinak, než byla zamýšlená. Mělo to být, že doufám v kvalitní tenis, jehož v posledních měsících na okruhu ATP moc nebylo. Dobrý konec je pro mě výhra Novaka po kvalitním zápase plném strhujících výměn.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda.

Tak to doufáme v to stejné. Já myslím, že to dnes bude nervozní. Dlouho spolu nehráli. Ale něco mi říká, že Novak ve dvou. S ohledem na to, jak oba hrají.
Reagovat
smazaný uživatel
Podľa mňa vznikol akýsi myľný dojem Noleho bezchybnej hry na antuke...Pozrel som si ešte raz highlighty z oboch zápasov, aj Nadalovho aj Noleho a Cilic sa absolútne nebol schopný držať vo výmenách, nehovorím, že Djokovic dnes nevyhrá, ale nie preto, že zatial hrá bezchybne..Pravda je taká, že zatial vobec nebol preverený..Až dnešok ukáže, ako na tom Djokovic je..

Čo sa Miami týka, v IW sa mi páčil herne viac, v Miami to už bolo nepresvedčivé..Nemyslim si, ze dnes vyhrá 2:0, keď moze stratit set s Klizanom a Dogom na harde, je skoro odvazne tvrdit, ze Nadala na antuke zrusi 2:0..
Reagovat
smazaný uživatel
Však je to jen takový můj subjektivní pocit. Porazil Rafu na antuce i v minulosti 2:0. A teď mi prostě přijde, že je to ještě mnohem více možné. Ale může to byt i opačně. Neříkám, že ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslím, že to nebude tak jednoznačné, jak si někteří malují, ale Rafovi na druhou stranu vůbec nevěřím. Pochybuju, že by v současné formě porazil Djokoviče, který hraje evidentně v laufu. S tím Kližanem a Dolgem to mohla být ztráta koncentrace nebo podcenění. To se v zápasu s Nadalem určitě nestane, i kdyby Španěl nastoupil s jednou nohou.
Reagovat
smazaný uživatel
No po dlouhé době si vůbec netroufám tipovat jak to může dopadnout. Ale ani trochu.

Nicméně jsem tam bouchnul na Tipsportu.

Djokovic - Nadal : Nadal
Berdych - Monfils: Monfils

Kurz přes 6 se dá. Možná to výjde. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Heh, ja práve na ich stránke...:)

Ja Monfils Solo, a Nadala skombinujem s dvoma futbalmi na kurz 10, viem o to viac ma bude mrziet, ak Rafa vyhrá a nejaký spotený futbal mi to domrví..
Reagovat
smazaný uživatel
To bude match dneska, nemuzu se dockat. Verim v Rafovo vitezstvi :-)
Reagovat
ipko
dnes dúfam že postúpi Monfils nech je to potom aspoň showmanské finále a druhé semifinále je mi popravde úplne ukradnuté.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Po šesti hodinách obrany zvítězí ten, kdo nedostane křeče :D
Reagovat
ipko
dnes ešte aj Chelsea-United dúfam že bude remízka a Arsenal bude mať ešte teoretickú šancu na titul..
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes tenis samá nuda, raději půjdu ven.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj. dnešný vrchol dňa Reading - Arsenal..:)
Reagovat
ipko
ak Arsenal vyhrá, nič mu už nebude stáť v ceste za ďalším FA cupom.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
FA Cup je súťaž pre tímy, ktoré majú na ňu čas :)
Reagovat
VlS
Běžte do háje s tím fotbalem, snad na to máte dost fotbalovejch fór.
Reagovat
PH94
Asi tak
Reagovat
ipko
je to najstaršia súťaž, vždy sa teším ked ju vyhrá Arsenal.. je to niečo podobné ako keby vyhral Európsku ligu.. :)
Reagovat
Frick
a tak lehce lze protančit až do SF....

no a samozřejmě ani Gael neni ultratěžkej soupeř do semi...

...při vší úctě...

Navíc koukám, že v případě výhry by se Tom dostal na 2. místo race...

...a náskok na 9. hráče by byl už 1140 bodů...

Sezóna má ještě 2/3, ale zrovna pro Keie už by to asi moc lehké nebylo to stáhnout...
Reagovat
smazaný uživatel
Nišikoriho neúčast na TM by mě překvapila. Spíš čekám problémy Ferrera, Wawrinky a Raonice. Berdych to má rozjeté hodně slušně. Zase na druhou stranu se tam zezadu moc hráčů reálně netlačí, ale to může změnit jeden velký výsledek na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Feru tam bude, už teraz má na konte dosť bodov za tunajové výhry..Aj Berdych áno..Wawrinka isto nie..
Reagovat
rod_laver
Tomorrow will be the first time in 3,280 days that Rafael Nadal will not be the favourite in the betting for a match on a clay court...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je husteé..
Reagovat
rod_laver
Nepochybně, před tímto musím smeknout.
Reagovat
spaniel
A jediny kdo s tim nesouhlasí je sam Nadal.
Reagovat
spaniel
Zitra Djokovic a Monfils. Nadal me sice dneska překvapil, ale zitra ho ceka výzva nejvetsi a podle me jeste připraveny neni. Ani bych si jeho vyhru neuměl vysvětlil, vzhledem k letošnímu vývoji. Novak by mel vyhrat ve dvou. Berdych je papírove favorit, ale jen o chlup. Myslim ze vyhraje Gael, byl jsem svědkem jeho vyhry na RG 2013, a podle me se to zopakuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Monfils zopakuje výkon z posledních dvou zápasů, tak by měl vyhrát, ale u něj je to otazník. Djokoviće s Nadalem si netroufám tipovat - podceňovat Nadala na antuce nejde a Noleho může svazovat právě to, že by "měl vyhrát" (může být nervózní nebo přemotivovaný). Rafa hrál poslední dva zápasy výborně ve třetích setech, takže pokud do nich zápas dojde, bude jeho šance minimálně 50%.

Sice je to "jen" SF, ale pro antukovou sezónu i RG je ten zápas hodně důležitý - oběma hráčům může psychicky dost pomoci i naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za vaší dnešní diskuzi o "big 4". To mi zvedlo náladu. :D
Reagovat
janek_da
Reagovat
smazaný uživatel
Keď si hral dnes Ferrera za kurz skoro 4, malo to hodnotu, tak čo zajtra Rafu s kurzom skoro 3?..:)
Reagovat
Davor1
Ono to asi hodnotu má, ale ja by som sa proti súčasnému Djokovičovi bál ísť. Nadal tu presvedčil len v tretích setoch, s Djokom sa do neho tak ľahko nemusí dostať. Byť fanúšikom Nadala, asi by som si zahral Djokovič 2-0, je to dosť možný výsledok a keby Rafa dostal nejako za uši, tak aspoň by potešilo pár desiatok eur :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Zradný zápas..Ja by som proti Rafovi na antuke nikdy nehral, to je ako hrat proti Barcelone na Nou Campe :)..Ale Nole je favoritom, to áno, ale je to velmi zradné..
Reagovat
Davor1
Ako hovoríš no...lepšie si to asi bude pozrieť len tak, s čistou hlavou :-))
Reagovat
Roger_Federer
Ja si to urcite zahraju uz z principu.Mam 3,35
Reagovat
Davor1
3,35 je už fakt slušné. Betfair?
Reagovat
Roger_Federer
jj.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak drzím palce :)
Reagovat
Davor1
Myslím, že Dominik tú stratu celkom v pohode rozdýcha :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No ako on sám hovorí, Nadal mu vyhral uz kopec penazí, a najviac práve v case, ked bol na antuke podcenovaný..Zajtra je vlastne ukazkova situácia jeho profitu..
Reagovat
Davor1
On bol niekedy na antuke podceňovaný? :-))
Ja som ho podcenil len raz- pred rokom vo finále FO. Tam som naložil na Djoka veľmi vysokú čiastku. Kvalitne mi Rafa vypálil rybník...
Reagovat
Roger_Federer
Pamatuju dobu myslim 2002-3 kdy ho dlouho vypisovali 1,8..
Poprve jsem ho videl hrat zive v Umagu 2003, byl
vynikajici.
Mimochodem uz v roce 2003 uhral Nadal 3kola na Wimbledonu, dokazal tam porazit Ancice.
Reagovat
Matti
Ano, myslím, že 1,8 bylo na Rafu i tehdy, když hrál poprvé doma Davis cup proti Rodickovi.
Reagovat
Grigor_Murray
Souboj těchto dvou je vždycky napínavý, můj typ je, že vyhraje Rafík, už taky konečně něco musí vyhrát a Nolemu se nic nestane, když si dá pauzu od vyhrávání :)
Reagovat
panzer.dragon
nechť vyhrá lepší, oba nemam rád, pro Rogera obě varianty sou v něčem dobrý takže doufam, že to bude pořádnej fajt ve kterym si nebudou nic dlužný, možná o fous lepší aby vyhrál srb
Reagovat
Mark976
no pro Rogera by asi bylo lepší, kdyby vyhrál Nadal, nemyslíš:o)
Reagovat
panzer.dragon
bodově ano, ale nadala by bylo lepší počas antukový sezóny držet stranou od titulů aby se nějak nenadechnul, je to ale oboje takový vachrlatý, no už aby tu byl nějakej další turnaj.. :-)
Reagovat
Mark976
on se nadechne až koncem května, teď jen zkouší kvalitu druhých:o))
Reagovat
EllNino
V kvaldě Bukureště hrají Herňa a Adam Pavlásek :) tak uvidíme :)
Reagovat
Mark976
K diskuzi NAD-DJO a FO: 6:0 na French open pro Nadala - to je hodně drsné a navíc 3x poslední tři roky stejné finále a 3:0 ...... spousty porážek Madrid, Řím od Djokoviče před FO....ani tentokrát bych neřešil, pokud Djokovič vyhraje. FO je úplně jiné a Nadal, když bude zdravotně fit, nemá ma GS FO absolutně konkurenci :o) předesílám, nejsem jeho skalní fanoušek :o)
Reagovat
Roger_Federer
myslim ze je to jasne..jdu se osrat.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Castokrát pises srac.ky, ale osrat sa ist nemusis.
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
Roger_Federer
Kamoska jo?...jen tak dal;)
Reagovat
Jabadu
"A nebyl to hloupý chlapec, věřte mi.
Byl z Prahy!" :-)
Reagovat
Roger_Federer
kdo?Rafaeoli25
Reagovat
Jabadu
Ty jedeš v něčem, co já neznám. A ani to poznat nechci. Už dřív mne napadlo - s jakou zavilostí jsi se navážel do Fandiny. Nezlob se, ale to přece není normální. :-)
Reagovat
Fandina
Jasně, kámoška, máš něco proti tomu???????????
Reagovat
smazaný uživatel
Kamoška?..

Len som ta zobral za slovo..joke ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, to jediny ti pomuze :-D tak hodne zdaru!
Reagovat
Jabadu
Jsi tak výrazný, hombre, že tě budu mít rád. Jistě, rozdíl mezi osrat a ožrat je, řekněme, v psané (literární) poloze dost diametrální .... obávám se však, že v poloze alkoholiků to může přinášet jisté obtíže. Nemyslíš? :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ty ses jeste ne ožral nasledne z toho neosral?:)
Reagovat
Jabadu
Budu upřímný. Ano, stalo se mi to. Když mi bylo asi 17 let.
Reagovat
Alois_Mlok
Dnes to ještě španělský mamlas ustál, zítra mu dá ale Djokovič klackem za uši.
Reagovat
steve79
Nejvíce se těším na zápas Nadal - Djokovič. Djoko má neuvěřitelnou formu, ale Nadal se každý zápas zlepšuje. Podle mě vyhraje Novak 6:4, 7:5, protože Novak je silnější psychicky. Rafa si v rozhodujících momentech ještě tolik nevěří.
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, prehral niekedy Nadal s Djokovicom v semifinále?.
Reagovat
Davor1
na antuke nie, na harde minimálne 5-krát...
Reagovat
smazaný uživatel
Viem, že finálová bilancia je na strane Noleho, no v semifinále to bolo posledné roky vždy pre Rafu, aj na harde..Montreal 2013 trebars.
Reagovat
Kozoroh
V SF se v posledních 5 letech objevovali jen zřídka, neboť byli dvěma nejvýše nasazenými na mnoha turnajích. "Převaha" Rafy v SF duelech tudíž nemá žádnou výpovědní hodnotu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bylo asi myšleno čistě statisticky a z pověrčivosti...
Reagovat
MarcelPersch
Davor má pravdu, 5-krát a prohraje i zítra pokud se bude rozjíždět jako dneska, bude potřeba hrát alespoň jako dnes ke konci a to hned od začátku, aby měl vůbec nějakou šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ak Rafa bude prehrávať, začne viac riskovať a tým pádom hrať lepšie..Určite zajtra uvidíme obe varianty Rafaela Nadala.
Reagovat
Kozoroh
Canadian Open 2007 - 7:5, 6:3
Indian Wells 2008 - 6:3, 6:2
Cincinnati 2008 - 6:1, 7:5
Cincinnati 2009 - 6:1, 6:4
Paris 2009 - 6:2, 6:3
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném čtvrtfinále turnaje v Monte Carlu.
Hvězdička * znamená, že hráč postoupil v Monte Carlu do semifinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 13205 (+8485) *
2. Federer 8385 (+3665)
3. Murray 6060 (+1340)
4. Nadal 5435 (+715) *
5. Nishikori 5280 (+560)
6. Raonic 5070 (+350)
-----------------------------------
7. Berdych 4720 *
-----------------------------------
8. Ferrer 4490 (-230)
9. Cilic 3495 (-1225)
10. Wawrinka 3495 (-1225)
11. Dimitrov 3145 (-1575)
12. Lopez, F. 2380 (-2340)
13. Simon 2255 (-2465)
14. Tsonga 2045 (-2675)
15. Monfils 2020 (-2700) *
16. Bautista Agut 1985 (-2735)
17. Anderson 1960 (-2760)
18. Gulbis 1910 (-2810)
19. Isner 1765 (-2955)
20. Robredo 1720 (-3000)
...

Pro Tomáše Berdycha se turnaj v Monte Carlu zatím vyvíjí velice příznivě a po postupu do semifinále se pevně usadil na sedmé pozici před Ferrerem.
Případnej titul by ho dokonce mohl vynést až na pátý místo ...

z ostatních hráčů stojí za zmínku hlavně posuny Nadala na čtvrtý místo a Monfilse na patnáctý místo a další ztráta Wawrinky ...
Reagovat
Fandina
Tak to je super, že Berďa bude zase sedmý a kdyby titul vyhrál, pátý. To by se mi moooooooooooc líbilo. Berďulko pojď!!!
Reagovat
Roger_Federer
Takovy tu byl klid.
Reagovat
Fandina
Když tu nepíšeš, že? Žádné pravopisné chyby, žádné hádky, žádné urážky. Klid a mír, když ty nereješ do druhých.
Reagovat
smazaný uživatel
Opat pekný match, vyzdvihnút treba Davida, v závere druhého setu sa dostal do takého tranzu, že mu nebolo možné dať winner..Samozrejme, ak by Rafa svojou lahkovážnosťou nedopustil jeho zmŕtvychvstanie, tak by žiaden tranz nebol...

Nole sa trochu preceňuje, áno hrá výborne, no dosiaľ nemal súpera..Bolo by pre mňa veľkým prekvapením, ak by zajtra nestratil aspoň set...
Reagovat
yenda1
Tak nás konečně skoro po roce čeká největší tenisová atrakce. Po tragickým dnešku si zasloužíme pořádnej mač! Pokud Nadal zahraje to co dnes (doufám že ne!), bude to rychlé.
Reagovat
babolat.cz
Rafa sice hraje skvěle, ale i přesto si myslím, že kanára Nolemu nedá.
Reagovat
Amputace
:) Také si myslím, že ne.
Reagovat
mahycek
Už jsem se připojil. Co chce Ferrer dělat, když ve 3 setu měl 3 možnosti !!! za stavu 0 - 30 při servisu Nadala s tím něco udělat. To pak nemůže vyhrát, nebo alespoň dotáhnout zápas do teibreaku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Vamos! Chvíli jsem se na ten tenis vzor ATARI 2600 koukal (závěr druhého setu). Ale jo, proč ne, k antuce to nekonečné pinkání tak nějak patří, má to svoje kouzlo, i když u toho nevydržím dlouho.

Blbý je, když se to hraje i na hardech a na trávě.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa!!!! Gratulka. A ... běžte s komercí 25´a s šaškánama kolem "koučinku" kamsi. Nechte zaběhnout sprintery 100 m a do 25' ať nastoupěj znova. A hodnotit "koučing" z hlediště - to může být i potlesk - psychická vzpruha:)))
Reagovat
Mayo
ale ne, to tu bude zase nagrckané :(
Reagovat
Mayo
Vamoooooooooooos E2 Matador (: sme ďalej výborne.
Reagovat
kada.tom
Vamooooooos Rafa!!!
Reagovat
Amputace
Stejně jako proti Isnerovi je Nadal i v dnešním zápase zdaleka nejlepší ve třetím setu. Hraje daleko více na riziko, jeho útoky jsou konečně nebezpečné, nebojí už se tolik FH po čáře. Stále je tam spousta mezer, zbytečných chyb, ale pokud by Nadal dokázal udržet formu z třetího setu v případném zápasu s Djokovičem, debaklu se nebojím.
Reagovat
Davor1
Podľa mňa hral v treťom svoj súčasný maximálny strop, myslím, že lepšie už s pribúdajúcimi rokmi hrať nebude. Na väčšinu okruhu to bude na antuke stačiť. Otázkou je, či to bude stačiť aj na Djokoviča. Ja myslím, že nie.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme - na RG to stačilo. Navíc i Joker může hrát někdy v útlumu.
Reagovat
Amputace
Jsem si téměř jistý, že toto jeho výkonnostní strop určitě není. Rozhodne se na RG. Pokud tam selže, může to skutečně znamenat neodvratný úpadek celé jeho kariéry, pokud naopak usměje, jsem přesvědčen, že zaznamená i další úspěchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som žiadne definitívne súdy nerobil ani po prípadnom neúspechu na RG..Každá sezóna je iná, má svoje špecifiká..Osobne som presvedčený, že Nadal ešte RG vyhrá a rovnako som presvedčený, že sa to raz podarí aj Nolemu..Jasné, že ten kto titul z Paríža túto sezónu nevyhrá, toho može postretnúť s tým spojený úpadok, no za pár mesiacov bude vsetko zabudnuté a pred nami nové zápasy a výzvy, ktoré može opat vsetko zmenit..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych řekl, ono se pořád říká končí ten či onen z top3 nebo top4 a za chvíli se zase ukáže, že to tak není, všichni straší novými tvářemi, přitom Raonič ani Dimitrov na to zjevně nemají a Čorič a Kyrgios budou potřebovat ještě moře času, no a na antuce Nadala s Djokerem neohrožuje vůbec nikdo a možná dalších cca pět let nebude.
Reagovat
Kozoroh
Nadal není ve své kůži, není to terminátor let 2008, 10 a dalších sezón. Možná by pro něj bylo dokonce lepší dnes prohrát než si zítra posílit komplex z No1eho...
Reagovat
Amputace
Tohle extrémní podceňování soupeřů Novaka by se ti jednou mohlo vymstít. Já vím své. Já jsem Wawrinku ve finále AO také podceňoval.
Reagovat
Kozoroh
Neboj. Monfilse ve finále nepodcením :-P
Reagovat
Davor1
V súčasnosti si to môže v pohode dovoliť. Ale tiež prídu časy, keď si bude No1eho vodiť hocaký noname z druhej stovky, potom to pre neho bude o to ťažšie :-))
Reagovat
Nola
neprehanaj, David robil problemy aj Nolemu v Miami, zajtra moze Nole kludne prehrat, sme na antuke, nie na hardoch, je to Rafov obyvak, nie Novakov
zapas zajtra neuvidim, skoda....
Reagovat
Amputace
Navíc: jaký komplex z Noleho? Ten byl nadobro ukončen vítězstvím na RG 2012. Od té doby je jejich bilance vyrovnaná a pokud bych měl mluvit o komplexu, tak by to byl komplex Novakův. Ten totiž Nadala dokázal porazit na GS naposledy v roce 2012 na AO, od té doby s ním pokaždé prohrál. Takže na Masters ať si Novak klidně vyhrává, důležité je, že na RG se zase zhroutí.
Reagovat
Roger_Federer
polozim ti otazku ze slovniku jednoho zdejsiho uzivatele.

Proc je to pro tebe dulezite??
Reagovat
Amputace
Proč tě to zajímá?

Navíc jsem nepsal, že je to důležité pro mě. Je to důležité především pro Rafu.
Reagovat
Roger_Federer
Protoze jsme na verejnem webu a ja mohu psat a ptat se na co chci..;).
Reagovat
Amputace
Myslel jsem, že od předávání těchto mouder je tady někdo jiný :) Zdáš se být infikován :)
Reagovat
babolat.cz
Dokázal by někdo dát do kupy rejstřík ideálních odpovědí na všechny druhy otázek do diskuzí? RF začal dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi proto, že RG je logicky důležitější a cennější než Monte Carlo nebo Řím, jako je důležitější Flushing Meadows než IW a Miami.
Reagovat
yenda1
Honza Kollerů pravej Monackej boss.
Reagovat
Pe3k
Poslední výsledek co jsem viděl bylo 3:0 pro Rafu a ted najednou 1:1 na sety?! Nadal asi brání své H2H s Djokovicem (což je maximálně trapné, obzvlášť když všichni ví, že je Nole prostě lepší hráč než Nadal).
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi asi spadl z Marsu, ne ..??
Reagovat
babolat.cz
14:4 na antuce pro Rafu
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš nám tu prosím tě ve spolek říct podle čeho posuzuješ, kdo z nich je lepší tenista? To bych fakt rád věděl, když skoro ve všech ukazatelích je alespoň zatím lepší Nadal...
Reagovat
Mayo
asi, že do toho lepšie búcha
Reagovat
Pe3k
Počet týdnů jako světová jednička, komplexnejší hráč, bude dominovat další x let. Nadal těží jen z antuky a jeho nejlepší sezony byly když ostatní hráli tragicky (2010,2013).
Reagovat
Amputace
Ještě zapomínáš na sezonu 2008, ale to není důležité. Spíše by mě zajímalo, pokud Nadalovi soupeři z let 2010 a 13 byli podle tebe tragičtí, za jak tragické považuješ současné soupeře Djokoviče?
Reagovat
Pe3k
2008 jsem nezmínil, protože to byla dobrá sezona, na rozdíl od 2010 a 2013. Současná sezona je zatím dost hrozná.
Reagovat
smazaný uživatel
A není problém ostatních, že jsou na antuce tak slabí? Bereš to vůbec i takhle? A s těmi slabými sezonami, totéž se dá říct i o těch kdy vyhrával Federer a teď Djokovič, co musí jako Djoker předvádět extra dobrýho, aby byl první a pořád vyhrával? Kdyby proti němu stál Nadal z r.2013 tak si to budou plus mínus rozdělovat a bude to tuhej boj o většinu titulů, tak to je.
Reagovat
smazaný uživatel
Petrík je miestny duševný mrzák a provokatér, tieto jeho premotivované a značne zakomplexované príspevky treba ignorovať..

Osobne jeho príspevky prehliadam, hoci on často reaguje na moje..Oceňujem snahu začať dialóg..:)
Reagovat
Pe3k
V tom máš naprostou pravdu. Na antuce je naprostá většina atp tragicky slabá. Nadal měl extrémní štěstí, že hrál a hraje v době nejslabší historické konkurence na jeho oblíbeném povrchu, to díky tomu získal tolik titulů a je tam kde je. I nejlepší světoví antukáři (např. Ferrer nebo Monaco) jsou hodně až neskutečně slabí.
Reagovat
Amputace
Tak mi řekni, jaké historické období považuješ za období silné antukové konkurence?
Reagovat
yenda1
Tragická se ti zdá v porovnání s Nadalovými kvalitami. Tímto způsobem by si mohl ponížit úspěch kohokoli v čemkoli. Každý kdo nějak vyčnívá vypadá, že nemá konkurenci. Federer ji taky měl. Nadal taky. Djoko ji má taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže tím říkáš, že Federer zas tak vyjímečný není když antuku nedokázal ovládnout nebo jak to tedy je, když je takový genius a Djoker taky tak jak to, že na něj nedokázali najít x let recept, když je on tak zoufale špatný?
Reagovat
Roger_Federer
Vubec neni spatny, na antuce je to nejlepsi hrac vsech dob.A pokud je nebo byl v plne forme, nedokazali ho porazet ani Federer s Djokovicem.Dva nejlepsi antukari hned po Nadalovy..
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Pe3k je asi na Nadala zasedlej, má potřebu jeho úspěchy shazovat, nechápu proč, protože Nadal dokázal na antuce jasně dominovat i když byli Federer a Djokovič ve svých nejlepších formách, takže bez diskuse jsou jeho tituly z velkých antukových turnajů na stejné rovině s těmi, co jiní vyhráli na hardu a trávě. Slova o slabé konkurenci nejsou fér, i kdyby bylo na antuce víc kvalitních hráčů tak by se toho mnoho nezměnilo a Nadal by stejně vyhrál drtivou většinu titulů co vyhrál, jeho dominance je tak ultravelká, že to nemá obdoby, o tom to je, nikdo jiný takhle nějaký povrch neovládal. Co mě ale ještě víc štve je, že zpochybňuje ty sezony 2010 a hlavně 2013, kdy hrál Nadal skvěle a bezpochyby by většinu titulů uhrál i kdyby hráli Djoker a Federer svoje max, ale to už jsme jen ve sféře dojmů, každý má nějaký jiný, ok, to je v pořádku, ale je zbytečný shazovat výsledky ať už toho nebo onoho, říkat jestli je víc hard nebo antuka to prostě nejde, sorry.
Reagovat
Stan_Borowitz
Borg takto ovládal hned dva povrchy...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale jinak si myslím, že Pe3k jen reaguje na Forehandovy teorie o slabé éře tenisu v době, kdy Fererer sbíral nejvíce titulů. Prostě používá jeho vlastní logiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty slabé éry se těžko posuzují, asi je škoda, že všichni tři nejsou ročník 81 nebo 86 a nemohli si to rozdat jako sobě rovní, pak by tyhle diskuse nevznikaly a mě osobně by zajímalo, jak by to v takovém případě dopadlo, myslím, že plus mínus vyrovnaně mezi nimi třemi, škoda, že se tohle nedozvíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyrovnane by to mozno mal Roger s Novakom..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem skromnější, ale taky si když už mám být neskromný neskromný myslím, že by byli za Nadalem :-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Navíc Novak by sebral Rafovi dost titulů z antuky, která tvoří 70% jeho úspěchů.
Reagovat
smazaný uživatel
A ktorý z tých RG by mu zobral?..Veď tam má s ním 0:5..Nehovoriac o tom, že tam Nole zacal byt nebezpečný až po 25r. svojho zivota..

Rafa by si antuku postrážil a zobral by aj tituly z trávy a hardu, urcite by bol vpredu.
Reagovat
Stan_Borowitz
To s tím Novakem je blbost, neuvědomil jsem si, že jsou vlastně skoro stejně staří...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, ved práve..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, měl by to možná vyrovnané s Novakem, protože Rafa by úplně stejně vypadával v dřívějších kolech se slabšími hráči, jako to dělal na začátku své kariéry a jako to dělá teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Zle sa na to pozeráš..Skús si ich porovnat vekovo..Ak by boli rovnako starí..

Rafa by vypadával pred finále pred 20r. a tesne po nom, rovnako ako vypadával Roger napríklad..Na harde by najprv vyhrával Nole, ktorý na tomto povrchu zaznamenal úspechy najskor..

Dokonca aj na tráve začal ukazovať špičku skor Rafa ako Roger, Nole by zas strácal tu..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ne, nenechám se zatáhnout do nesmyslné diskuse... Věci jsou tak, jak jsou, ne jak by bývaly možná mohly být, kdyby cosi..-
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda..
Reagovat
Stan_Borowitz
Navíc Novak by sebral Rafovi dost titulů z antuky, která tvoří 70% jeho úspěchů, takže Rafa by na tom paradoxně na tom mohl být hůř než dnes...
Reagovat
Stan_Borowitz
Odvolávám, viz výše...
Reagovat
smazaný uživatel
Keď dvaja robia to isté, nie je to vždy to isté..Moja teoria sa dá podložiť, Roger vo finále GS porážal hráčov, ktorí o GS neskor vypadávali v prvom druhom kole..Kdežto Rafa mal na antuke vždy dobrú konkurenciu vo Federerovi v najlepších rokoch, ktorý pravidelne opakoval finále, neskor v Djokovicovi..
Reagovat
Pe3k
Určitě ne. Zaprvé, není to forehandova logika (vůbec slova forehand a logika bych nedával do jedné věty), ale hlavně jde o to, že s teorií slabé éry nepřišel tento slovenský chudáček, ale jiní fandové z jeho tábora o x let dříve. Forehand si neumí ani vyhledat statistiky, natož aby vymyslel svou vlastní teorii...

Já píšu jen pravdu. Na antuce je nejslabší konkurence ze všech povrchů a nejslabší konkurence z historického hlediska. Nehledě na tyto fakta, Nadal je i tak nejlepší antukář.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti fakt nerozumím, tím, že říkáš, že na antuce byla mizerná konkurence jakobys říkal no ani Roger se prostě na antuce nenaučil, čímž zásadně podkopáváš jeho výjimečnost, když je podle tebe Nadal skoro nula, co má jen štěstí. A k té nekonkurenci, řekni mi, v čem byl třeba Hewitt nebo později Ljubičič pro toho nejlepšího nebezpečnější než Ferrer nebo Coria s Ferrerem na antuce pro Rafu, to bylo to samý, ani Ferrer ani Lujbičič, Nalbandian nebo Blake neměli mentalitu vítězů, je to stejný, takže pakliže to měl Nadal jednoduché na antuce, měl to jednoduché i Federer na hardu a trávě, na trávě mu byl občas schopný trochu konkurovat jen Roddick, pokud si dobře pamatuji.
Reagovat
Pe3k
Já nic jakoby nepíšu. Píšu prostě přesně to co chci. I kdybych podrýval Federerovu výjimečnost (což nedělám), tak to na jeho výjimečnosti nic nemění. Federer je i na antuce naprostá špička, jen neumí na Nadala. O Nadalovi jsem nepsal, že je nula. Třeba Coria byl na antuce borec, ale jak dlouho už nehraje? Konkurence na hardu a na antuce se nedá vůbec srovnávat, protože prakticky celá špička byla zaměřena na hard a jen Nadal na antuku. Federer má 9 gs na hardu kde byla po celou jeho kariéru velice silná konkurence. Na trávě už tak silná konkurence nebyla, ale pořád větší než na antuce.

A vůbec nechápu proč to tady musím dokola vypisovat, když si snad každý umí fakta vyhledat sám.
Reagovat
Mark976
můžeš mi napsat konkurenci na trávě pro Federera v jeho letech??? Když jeho jediný soupeř byl tehdy Nadal? Zkus napsat alespoň jedno jméno:o))))
Reagovat
Mark976
a mimochodem, konkurence pro Federera byl jen Nadal, na jakémkoliv povrchu, taky napiš jméno 2004 - 2010, kdo to byl jiný:o) DelPo na US - tím asi nikoho neuspokojíš:o))) zkus být rošku objektivní a nenalhávat sám sobě. Federer začal trochu dřív, pak přišel Nadal a než se někdo mezi ně vetřel _ Djokovič a na chvíli Murray, tak nikdo nikdy jiný nebyl. Wawrinka, nebo Cilic je jen výkřik do tmy, ti to ani jeden nejsou schopni zopakovat. Takže jen znovu pro méně chápavého, kdo byl konkurence na jiném povrchu než antuka pro Federera? Jméno??? :o))))
Reagovat
panzer.dragon
první začal hewitt, toho Fedex přehrával, pak se snažil rodick, ale proti Fedexovi to prostě nešlo :-)
davyděnko, nalbandian taky nebyli úplně jasný zářezy pro krále tenisu Rogera, ale dával je
Reagovat
Mark976
no upřimně, Hewitt byl před Federerem v nejlepší formě a No.1, pak už stagnoval, takže nešel s ním jako jeho souputník. Nalbandian byl borec, to se musí nechat, ale troška disciplíny mu chyběla a hlavně zdraví ( stejně jak u všech argentinců bohužel).....takže bych stále viděl pouze toho rafu
Reagovat
babolat.cz
petříku,petříku
Reagovat
babolat.cz
ty se vždycky zjevíš,když se Rogerovi evidentně nedaří a musíš si najít nějakou oběť, obvykle Rafu
Reagovat
Roger_Federer
Prisam bohu jestli je to zas ten blazen tak se jdu otrat.
Reagovat
Kozoroh
Rafaeoliho 150. nick? :-)
Reagovat
Roger_Federer
Tebe tak obcas povazuju za Rafaeoliho..
Akorad ze se dobre kamufloval a vymenil kabat..;);), ujal ses.;)
Reagovat
Amputace
:D
Reagovat
Mark976
jediné v čem by jsi mohl mít pravdu je, že Djokovič je jediný schopný konkurent Nadalovi na antuce ze současné generace. Porazil ho asi nejvíckrát ze všech, ale chybí mu jistota na FO a to bude i letos, tam má Tvůj super borec bohužel smůlu, dokud Nadal bude fit a hrát....
Reagovat
Stan_Borowitz
Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes to uz zapinat, jsme ve tretim setu...;)
Reagovat
Davor1
neodolal som a zapol už na SP :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
;)
No ja asi ten treti spis vzdam...;)
A necham to na Tobe...
...krom toho, janekda stejne chrni...;D)
Reagovat
smazaný uživatel
A ted mu bude nakládat, jestli Rafa nepřitlačí na pilu a nezačne hrát více agresivně
Reagovat
smazaný uživatel
Ferru !!!!!!
Reagovat
yenda1
Novak asi zítra bude ničit. Jedno koho.
Reagovat
Amputace
Ničit asi ne, zase z toho DJokoviče nedělejte kdovíco. Favoritem bude velikým, ale pochybuji, že to budou nějaká jatka typu 6:1, 6:3.
Reagovat
yenda1
Pokud Novak zahraje "pouze" svůj standard, tak bude drťba.
Reagovat
Amputace
Prdlačky.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase není bůh. Je jednička a v nejlepší formě teďka. Ale klidně ho může zítra vyklepat Rafa, nebo Ferrer. Na antuce je slabší, než na pomalém hardu a zatím v MC zahrál 3 zápasy s hráči, kteří nehráli téměř nic. Takže zase bych Noleho tak do nebes nevynášel. Bude favorit, ale může taky prohrát.
Reagovat
yenda1
Bůh není. Prohrát může. Pokud však zahraje svou normu, stejně jako Rafa bo David není co řešit. Kopečky zatluče, jak hřebíky. Prohraje jen když se bude příliš vyhazovat.(UE)
Reagovat
Amputace
A co je podle tebe jeho standard? A co nadstandard?
Reagovat
Amputace
A ještě něco: ty máš pocit, že to, co zatím v MC předvádí, je Rafův standard?
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle pomalé povrchy jsou přesně pro Rafu a Novaka ( i když antuka ani ne). Uvidíme jak to půjde na rychlém.

Každopádně tam přijde Rogers time ! :)
Reagovat
Kozoroh
Souhlas a byl bych rád, kdyby zítra zpráskal Rafu.
Reagovat
Mayo
sakra, štve ma, nedopodávať zápas
Reagovat
Amputace
Nadal dnes špatný, s Isnerem se mi líbil daleko víc. Nechápu, proč mění raketu, aby měl více top spinu, když to, co potřebuje nejvíce, je razance úderů.
Reagovat
yenda1
Davide hecni to trošičku......
Reagovat
smazaný uživatel
Poslechl tě
Reagovat
yenda1
set se štěstím ušmudlá, pak dá cígo a vyhraje:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jestli sledujes nebo uz spis, ale ted Davidovi osetrovali palec...
...takze se nam to nejak uz vyjasnilo...myslim ten spatny footwork Dejvida. a tim zpusobene UE na FH...;/
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ten David, to je taky dobry blazen, on si osetri palec na konci zapasu...hned se pochopitelne ten jeho footwork zlepsil...
No takhle to honit na posledni chvilu...zase...
Spis? nebo Sledujes?
Reagovat
yenda1
Horší než dnes to zítra nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by dobre, kdyby tem challengerovym hracum nekdo vysvetlil, ze na tech kvalitnejsich turnajich je prijata zdvorilost, ze se rakety meni spis - kdyz hraci meni strany...a ne pred servisem protihrace...
No abych nebyl nejak zly....to tomu Nadalovi prdla struna?
Ja jsem byl uz ve tretim mikrospanku...takze mne to nejak uniklo...ten duvod vymeny...
Diky za upresneni...
Reagovat
smazaný uživatel
tak koukam, desitky reakci, jak to bylo s tou vymenou r.
Je videt, ze ten duel vsichni peclive a s nadsenim sledujete;)
Reagovat
Davor1
ja som to vzdal za stavu 3-0 v druhom a zapnem to, až keď David vyhrá druhý set :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No uz je blizko;D))))
Reagovat
yenda1
obsedantní kompulze
Reagovat
kada.tom
tak zítra SF od 13h Tomáš s Gaelem a ne dříve jak v 15:30 Novak s ... asi s Rafou :-)
Reagovat
mahycek
A je po Ferrerovi, bohužel. Ještě k turnaji. Začíná se moc brzo, 10.30 a je zajímavé, že i utkání jsou krátká??? A dnešní 4 čtvrtfinále, byla krátká a nuda. Kdy naposled, tato část turnaje, skončila, tak brzo ?? Já vím, předbíhám, ale musím odcestovat na vystoupení,(hard heavy), ale zítřejší semif. si ujít nenechám. No, vidíte ještě, že je to tak brzo zítra.
Reagovat
yenda1
Kdy nastoupí ten druhý? Proč hraje jen Rafa? :)
Reagovat
Mayo
to si posr.l/a
Reagovat
smazaný uživatel
Co se děje, proč se nehraje?
Reagovat
Davor1
Ferrer mal medical
Reagovat
smazaný uživatel
Dík.

Sleduju jenom livesport a sem tam stream :D Si říkám proč to nebliká to skore
Reagovat
smazaný uživatel
tem challengerovym hracum, jako kluci se snazi, spicka spicek v te treti vlne, jas jasu,,,je fajn, ze jim tenhle turnaj tak vychazi.... ale po 12 vymenach, aby to slajsem napral hrac do site...to se fakt nehodi...jsem se dostal uz podruhe do mikrospanku, a prisel o uvod druheho setu....
Reagovat
Roger_Federer
Trochu ucty vogo..hraje "King of Clay"
Reagovat
smazaný uživatel
dneska je to "King of vrátím balon hlavně do kurtu a snad se soupeř vyhodí"
Reagovat
smazaný uživatel
Berlocq na turnaji vubec neni...
Carlos se na to vybodl...no a pokud si pletes Berlocqa s Nadalem, tak potes koste...ze ty tam neco nasavas;)
Reagovat
smazaný uživatel
taky si musím dát silnýho turka, začíná na mě jít spaní
Reagovat
Mayo
vamos Býk, je to na dobrej ceste
Reagovat
Roger_Federer
To mi pripomina..jak jsme se bavili o tecj spanelskych hracich..ze.
Ukazka zcela jasna.Ferer to ma porad v hlave proti komu stoji, ikdyz je je ten souper polovicni oproti drivejsku.
Reagovat
Davor1
Ferrer je dnes proste zlý, ale nemyslím si, že to až tak súvisí s Nadalom. Skôr nemá svoj deň. Pred rokom tam Nadala jasne prehral. Podobne Almagro v Barcelone a Verdasco tento rok v Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje špatně, strašně se vyhazuje, dělá moc chyb. Rafa nic nehraje, jenom to vrací do kurtu a to mu stačí.

Tak to vypadá, že Nole si slízne třetí trofej Masters v řadě. :)
Pokud se teda velmi špatně nevyspí. I když i on může mít špatný den a s Nadalem prohrát, kdo ví. Každopádně moc konkurence na turnaji není. Spodní strana pavouka je vymlácená (škoda Rogera, tímto Nole ve finále 6:2 6:2 ať tam je kdokoliv ze spodku) a nahoře je Rafa a podle toho co předvádí si myslím, že zítra pro Novaka v současné formě to bude za slabší hodinku a půl vyřešené. Finále hodina a je to. :) Ach jo :(
Reagovat
Roger_Federer
Finale Nole-Gael by mohlo byt hodne zajimave.
Reagovat
smazaný uživatel
Aaaaaaah. Já ti nevím.

Nole má psychickou výhodu, každej je z něho posraný stejně jak jako byli s Rogera a z Rafy (což už taky upadá).

Takže začínám fakt silně pochybovat, že to může vyhrát někdo jiný, než Nole.
Reagovat
Mayo
Gael sa nikoho nebojí, to je pánes (: . Zase ta predvedie nejakú fintičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že mu fintičky a winnery na lajny můžou vycházet 4 zápasy v řadě? :)

Já ti nevím, nějak tomu nevěřím. Pokud zítra postoupí tom, tak ve finále má druhý finalista jasný titul
Reagovat
Kozoroh
Pokud No1e vyhraje MC, tak získá už 4. titul z Masters v řadě, loni vyhrál poslední 1000 v Paříži.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl mu že mu vadí ty jeho spiny, skáče to hodnmě vysoko a on malý David to nemá rád ...:-)
Reagovat
kada.tom
Rafa hraje pěkně, dneska Ferrerovi nic moc nedovoluje :-)
Reagovat
Mayo
Rafa super, s týmto je trofej jeho (:
Reagovat
Davor1
ak dávajú trofeje aj za prehraté semifinále, tak určite :-))
Reagovat
Mayo
dobre ty Djokovič :D srandujem iba
Reagovat
smazaný uživatel
To je katastrofální tenis...oba halekají jak azarenka s mashou ...
Reagovat
Davor1
Ferrer je nejaký premotivovaný a strašne tlačí na pílu. Tých zbytočných chýb a darovaných bodov je ako maku. Mal by trochu ubrať a viac vyprovokovať Nadala k aktivite, ten stále nie je istý pri útočnejších úderoch a má tendenciu k UE.

Pridal sa aj kus smoly, keď zo 4-5 krát zastavila Davida páska a loptička sa vždy pretočila na jeho stranu. Tiež ten prvý BP bol hrateľný, trochu neskoro zareagoval na Nadalov dropshot, to by pre Djoka bola malina.

Myslím, že to Nadal dotiahne v dvoch, dnes to od Davida nie je ono a u Nadala to na nejaký výpadok nevyzerá...
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa sice vyhrál první set, ale moc se na to dívat nedá...je to taková cesta Erraniové v šortkách ....
Reagovat
Mayo
Vamos
Reagovat
Stan_Borowitz
Vamos Rafa nebo Vamos David?
Reagovat
mahycek
Třeba si ty chyby David vybral, snad už do konce zápasu.
Reagovat
Pe3k
Hrozný tenis. Ferrer zahrál během prvního setu 20 nevynucených chyb a Nadal jen vrací do kurtu a čeká až David pokazí a sám není schopen dát winner.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Rafa dneska tímhle vracením postoupí, tak ho zítra Djokovic totálně rozstřílí.
Reagovat
Mayo
no , kto by to bol povedal :D áno vieme, že ho tam čaká No1e ak postúpi :D
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, pokud ty jeho kopečky mají delku a velký spin, je těžké je zabíjet a ještě k tomu na antuce ..
Reagovat
Pe3k
Djokovic nebude hrát tak dobře jako dneska. Nadal může vyhrát, proti Novakovi se hecne.
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo určitě jenom dobře kdyby Nole vypadl alespoň jednou za čas už v SF a někdo ho konečně sestřelil.:)

Ale nevím, to Rafovo vracení je takové nemastné, neslané. Strašný humus na dívání. Snad se to zlepší. Ty zápasy stojí z diváckého pohledu celkem za prd.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc ti nerozumím, říkáš, že Nadal hraje hrozně a že Djoker je lepší tenista, tak jak může Nadal sakra zítra vyhrát když je v podstatě bez šance?
Reagovat
Pe3k
31 nevynucených chyb a 12 winnerů to je vizitka k poblití, hůř dokázal zahrát jen Wawrinka.
Reagovat
smazaný uživatel
David hraje moc zbrkle a chce s každého balonu utočit, chtělo by to více klidu do jeho uderů
Reagovat
smazaný uživatel
Chýbajú mi z Rafovej strany trochu agresívnejšie FH, nevie si týmto úderom vynútiť taký tlak, na ktorý sme zvyknutí, málo hrá aj FH po čiare, stále volí klasickú variantu..
Reagovat
George_Renel
Dalibor Janda by mohl zazpívat: Hráli jsme kopcovanou vždyť to znáš... No a Ferrer by jen dodal: Kamaráde já jsem prohrával.... ;-).
Reagovat
Stan_Borowitz
:-))
Reagovat
yenda1
Dneska na tenis Monaka. zn. Pyžama sebou.
Reagovat
Davor1
David zatiaľ nie je vo svojej koži. Nadal hrá ale dobre. Na Djokoviča by to ani náhodou nestačilo, ale na prevažnú väčšinu hráčov na antuke úplne v pohode.
Reagovat
ipko
Rafa, dropshot? :D
Reagovat
kada.tom
Rafa zatím moc pěkně, Ferrer páchá UE.
Reagovat
smazaný uživatel
David se snazi co muze, co muze, Rafa mu pomoct nemuze, nemuze :-))))) Davidovi ty lajny proste nesedi v kurtu, nejak se mu rozbihaj :-D
Reagovat
ipko
David ukludni sa.. veľmi veľa UE zatiaľ..
Reagovat
Pe3k
To Rafovi nechal...7 chyb z forehandu během 4 gemů? :D
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa!
Reagovat
smazaný uživatel
Prvý gem a hneď najlepší gem dňa :)
Reagovat
Davor1
latka nebola nastavená veľmi vysoko...
Reagovat
smazaný uživatel
Nesnáším turnaj v Monte-Carlu všechno se hraje velmi brzo
Reagovat
Fandina
Večer se musí do kasín.
Reagovat
smazaný uživatel
aby si mohli všichni v klidu před spaním přečíst diskuze na Tenisportalu.
Reagovat
Fandina
V Monte Carlu? Tak to je to poslední, co by mě napadlo ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
A co by te napadlo?
Reagovat
Fandina
Nauč se číst, neumíš to.
Reagovat
ipko
no, stihol som toto 3.štvrťfinále, ale zatiaľ obrovská nuda.. Novak 10. kanár v tomto roku. za minulú sezónu ich mal 9.. pre Marina dobrý comeback, aj keď dnes sa do poriadnych výmen ani nedostal.. Novak zatiaľ nikto v Monte Carle nepreveril a asi ani nepreverí.. teraz vkladám veľké nádeje do Davida a vôbec by mi nevadilo ak mi by to bolo pre Nadala rýchle a bezbolestné.. :)
Reagovat
Davor1
rýchle to možno bude, ale neverím, že nejaká prehra niekedy bola alebo bude pre Nadala bezbolestná :-))
Reagovat
ipko
rýchle by mi stačilo.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že máte chlapci podané na Davida, keď ste takí presvedčení :)
Reagovat
Davor1
mám :-))
Reagovat
Davor1
a presvedčený nie som, ale myslím, že kurz cez 4 vôbec neodráža súčasnú Nadalovu úroveň...
Reagovat
smazaný uživatel
To áno...
Reagovat
smazaný uživatel
No, nekoukal jsem na kursy, ale souhlasim, kurs neco prez 4, urcite prehnany. Jsem cekal, ze na Rafu bude vypasny kurs nekde kolem 2,5...plus minus...
Dost toho Rafu podcenuji, az zas tak spatny hrac to neni...to je proste moc.
Krom toho, Ferrer...neni ani nova vlna...proti Izzymu bych tu valuaci chapal...
Reagovat
Mayo
Nemáte nejaký kvalitný stream?
Reagovat
kada.tom
dávají to na Nova Sport
Reagovat
smazaný uživatel
Nole ako nož maslom, ale zajtra očakávam tri sety a to bez ohladu na súpera..
Reagovat
Davor1
Marin sa podľa mňa po víťazstve nad Mayerom hrajúcim v životnej forme už videl vo finále a včerajšia hladka výhra proti top antukárovi Tsongovi tento pocit ešte umocnila. Dnes Djoka jednoznačne podcenil, myslel si, že sa porazí sám. Škoda, tak hrateľného súpera v QF Masters už asi dlho nebude mať, dnes to fakt pokašľal na celej čiare :(
Reagovat
Davor1
mala byť reakcia na Vlka :-))
Reagovat
janek_da
Je ale vtipne, jak se Djokovič ani moc extra neraduje. I když asi jo. Chápe, že k tomu vítězství přišel jak slepý k houslím. Ale má celkem obstojný bh, nebo aspoň dneska mu celkem šlapal.
Reagovat
Davor1
:-DDD
Reagovat
mahycek
Jakej Nadal- Djokovič zítra??? Snad Ferrer- Djokovič !!!!!
Reagovat
kada.tom
nene, Rafa postoupí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafovi bych to přál, ale David momentálně hraje lépe. Jedině, že by u něj zafungoval komplex Rafy, ale to myslím ted nehrozí, protože Rafa působí křehce jako nikdy
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten BlackOut Cilice je tedy dost nehorazny...podle mne to dost prehnal s tou frivolnosti...dost to nezvlada herne...
...vse spatne FH, BH, footwork, servis...katastrofalni vykon, jako zatim...
Reagovat
smazaný uživatel
a my jsme si vcera stezovali jak Big1ohn podcenil Rafu...
...a hele tenhle turnaj neprestava udivovat...
Tady to Cilic fakt dost pretap...
Jako jestli si mysli, ze bude otacet s Djokovicem zapas z 0:6, tak nevim...
...jako ten Djokovic, nic moc hrac, ale trochu pokory tomu Marinovi by neuskodilo...
Reagovat
janek_da
no, je to těžke, pokud neproměňuje BP, co mu Djokovič nabídne. Další ukázkové podcenění. Tohle si prostě hráči formátu 1zzyho a Marina dovolit nesmí. Celkem ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
No Big John je aspon format z te B4...ten podcenil jen par fiftynu a zaverecny set...kdezto Cilic jaksi to cele nezvladl...ostuda jako hrom...tohle neni uz ani BigUpset...
Neporazit Djokovice, to je uz jako na povazenou, ale aspon Tito s Tommrem budou mit dnes radost, Titovi vyjde aspon jedno prekvapeni, no a Tommr bude mit radost, ze vyhral outsajder...

Jinak jasne tady chybi Berlocq, kdyby byl, No1e by nemel na SF sanci...vubec ta pulka pavouka dost slaba...co tam mas za hrace....

To pulka s Berdychem, Monfilsem, uplne jine kafe....jako...Monfils x Berdych jasne predcasne finale...

No a pokud by se dnes spatne vyspal David, tak Djokovic to finale ma zadarmo...dostat do SF Nadala...easy souper...proste...
Reagovat
janek_da
Tak to by asi ten tenis neměl logiku SF Nadal-Djokovič. Co to jako je? Já rozumím tenisu, ale tohle bych těžko pobíral. Marně patram, kdy se hralo slabší semifinale. Chci vidět špičkový ATP tenis a ne WTA nebo ITF level, fakt ne.
Ale i tak se toho Djokoviče bojim. Myslim jakože pujde do finale. To by zase bylo finale 6:0, 6:1. Nevim, nevim, co bych dělal s tim talířem. Asi bych ho vrátil rozflakany Brozovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad David potvrdi roli favorita...ale stejne...i SF Ferrer x Djokovic take zustava celkem za ocekavanim...
Jo celkem te chapu s tim talirem, tak v SF by mela byt vzdy ta kvalita...
Sice u Djokovice BH dnes slapal, ale na FH ve snure mne teda vubec nejak nenadchl...a ze mel dnes den...to jeste neznamena, ze zitra ten vykon zopakuje...kdyz mu to jeste Cilic ulehcil...ale mozna Cilicovi po tom USOpen uz chybi vetsi motivace...no, tezko rict...na zraneni takovy hrac se nemuze vymlouvat, ikdyz asi velky vliv na jeho vykon na turnaji to melo...
Reagovat
janek_da
Djokovič má "štěstí", že má pomalejší myšlení. Mu dojde, co teď udělal za výsledek až na RG a tam zase pořádně vyhučí.

Ještěže tento týden je i klasika v Mersinu. Taky antuka, ale má to šťávu. Všichni postupují jak mají. Ilhan, chlape, to je talent. Toho mám rád. Navíc s těmi outsidery neprohrává. Teď hraje s Hanescem. Hmmm, v MC by to byl tahák týdne. V Mersinu zapadá mezi ostatní zápasy, prostě úroveň je o prsa Doly Buster výš.

A koukám, Dejv začíná taky zlobit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja posloucham spanelsky koment, celkem jsou spanelaci prekvapeni vyvojem zapasu...
Jako pro toho Nadala to je sance jako hrom...
Reagovat
janek_da
Mi povídej. To je snad Cvokhaus týden. Ještě vyhrajem nad Francouzkami a já snad začnu dělat radši do kuliček.

Né si dělám srandu, ale to bude asi brzy na wiki pod heslem "Week of miracles" nebo "Miracle on the clay". Akorát že já chci vidět fakt kvalitu. No nic končím s komenty a budu tlačit Davida.

by the way: málokdo má tak zasvěcené komenty jako ty. Je radost je číst. Poznáš kvalitu a dovedeš vypíchnout to klíčové, co dělá tenis tenisem. Takovou schopnost moc lidí, nejen tady, nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako fakt diky, take si myslim, ze patris rozhodne mezi ty sperky TP, tve komenty jsou vyvazene, s nadstandartnim prehledem uderovych technik. Jeste je celkem slusny prispivatel Davor, ikdyz tam to trosku pokulhava ve WTA, ale na ATP jasna extratrida. Treba ten jeho pekny Yuki...ze.

Jinak te obdivuju, ze tlacis Davida, jako jsi fakt dobrej, ze zvladnes i tyhle zapasy treti vlny.....ja jsem ted u toho na chvilu usnul...a to jsem v praci v kanclu...v kresle...takze by se mohlo zdat, ze usnout nejde...

Ze se Ti chce...tohle prezivat. No urcite mas muj obdiv...kloboucek.
Reagovat
Davor1
Ja ti dám, že "pokulháva ve WTA" :DDD

Tento týždeň o dušu tlačím Sweetolinku, to by si mal oceniť :-))
Reagovat
George_Renel
Asi Chorvat neodhadl dávku. ;-)
Reagovat
janek_da
To jsou ty pomalé starty Marina. Snad to ještě stihne otočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pomalý start, ale aspoň rychlý konec :D
Reagovat
janek_da
už začíná vyučovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nolemu úžasne píše BH..Čím lepšie súper do jeho BH zaútočí, tým lepší úder sa mu vráti..
Reagovat
George_Renel
Tak i zítřejší SF začíná Tomáš již dopoledne. Fakt zvláštní.
Reagovat
kada.tom
to je opravdu zvláštní, když se očekává duel Djokovic - Nadal :-)
a v Monacu je tma jako u nás, takže si nemohou dovolit dát první zápas třeba od 14h ... nějak se to natáhne a nedohraje se to
Reagovat
tommr
pro nás jen dobře - aspoň se to nebude překrejvat s FC zápasy ... :)
Reagovat
Davor1
Čo je na tom zvláštne? Berdych s Monfilsom hrali svoje zápasy skôr, majú viac času na regeneráciu a preto budú hrať prvý zápas.
Reagovat
George_Renel
Nerozumuíš mě. Nejde o to, že logicky hraje Berdych jako první. Jde mi o to že začíná v 11 druhý zápas asi ve 13 a v 16 mají po parádě. Přitom je velmi slušné denní světlo do 19:30....
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si na stránkách MC i ze záběrů televize, že na tomhle turnaji je dáván dost velký prostor restauracím, je jich tam víc, než v jiných areálech. Možná se tam chodí strávit den a proto se hraje už takhle dopoledne a večer už mají fanoušci prostor pro jiné strávení volného času.
Reagovat
kada.tom
tak ona to bude ta prevence před protažením zápasů ... domnívám se, že jak u zápasu Tomáš - Mofils, tak u zápasu Novaka s Rafou/Ferrerem se dají čekat 3 sety a když by se třeba každý zápas hrál 3 hodiny, tak to je do 17h + přestávka mezi zápasy a to je už 18h ... navíc si myslím, že je taky čas dát na centrální kurt nějaký ten debl :-)
Reagovat
Davor1
Aha. No, tak to je vec pohľadu, mne to vyhovuje, že sa hrá skôr, cez víkend mám radšej tieto časy, ako keď prvé semi začína o 15:00 a celé to končí večer...
Reagovat
kada.tom
zatím je to jedna velká čtvrtfinálová nuda ... všechno jasné výsledky ... snad to zachrání španělské derby :-)
Reagovat
Pe3k
Je to neuvěřitelné, ale tak nadějně (na papíře) vypadající čtvrtfinále budou muset nakonec zachránit pinkálisti Nadal a Ferrer.

Djokovic udělil dalšího kanára a pokud bude takto pokračovat překoná rekord v počtu kanárů během jedné sezony. Rekord samozřejmě drží nejlepší hráč všech dob Roger Federer a to v počtu 19. Novak je už teď v Dubnu na 10. Respekt.
Reagovat
smazaný uživatel
Na live zebricek zenskejch se ted nadherne diva. Ano, Petra Cetkovska a Denisa Allertova balancuji nad stovkou propasti (a kdo vi jestli zanedlouho nenapodobi Klara a Tereza, ale stejne...

100 - Petra Cetkovska
92 - Denisa Allertova
84 - Klara Koukalova
76 - Katerina Siniakova
64 - Tereza Smitkova
23 - Barbora Strycova
13 - Lucie Safarova
12 - Karolina Pliskova
4 - Petra Kvitova

Celkem 9 hracek v TOP 100 a v dalce nase mlade nadeje s ambicemi na stovku Kristina Pliskova a Barbora Krejcikova. Kdyby se tam dostali i ty dve, tak uz by to byla regulerni pecka. V zenskem tenise jsme regulerni velmoc. Doufejme, ze to potvrdime ve Fed cupu.
Reagovat
tommr
a kam se ti ztratila Lucka Hradecká? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, takže deset. Pecka :)
Reagovat
tommr
a už je taky jistý, že těhle 10 hráček postoupí přímo na FO a první čtyři z nich budou nasazený ... :)
Reagovat
misoSK
Neberte to v zlom, ze som neprajny Slovak, ale po Wimbledone to nemusi byt ani zdaleka take optimisticke, dovtedy si dokonca myslim, ze sa realne moze pozicii jednotky prisposobit Karolina
Reagovat
tommr
je to docela možný. Na druhou stranu je ale stejně tak možný, že si holky na antuce ještě vylepší pozice - zejména Karolína a Lucka k tomu budou mít slušný příležitosti ... :)
Reagovat
George_Renel
Tedy zatím je to dnes na to, že se jedná o významný turnaj a hrají se QC, dost nudné. Snad přinese nějaké vzrůšo aspoň ten poslední mač.
Reagovat
tito
Dnes se rozhodl znechutit Marinovi tenis a nekompromisně jej demoluje.
Reagovat
smazaný uživatel
6:0, 6:2?..

To je teda pozvánka pre Nadala ako sa patrí..:)
Reagovat
tito
Brrrrr
Reagovat
PH94
Novak je jinde..
Reagovat
tito
brutální. Jde z něj strach :-)
Reagovat
Mayo
fúú, teším sa dnes na Rafu s Davidom...to už je súper z kategórie dosť náročných
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovsky rozdil v pohybu - Marin absolutne nekoordinovany...pomaly, u micku je vzdy pozde.
Reagovat
Mayo
Djokovič, ďalší kanár.
Reagovat
smazaný uživatel
... sam Fedex sa neraz vyjadril, ze ma obrovsky talent! Tie jeho bekhendy s vyskokom a uderi len zapestim mozu konkurovat len uderi Dastina Browna, ked je na trave "v deliriu".
Reagovat
Davor1
Videl som tu všetky Monfilsove zápasy a kolo od kola sa zlepšuje. Dnes už tá jeho hra nemala ďaleko od dokonalosti a keď tento vzostupný trend udrží aj zajtra, tak Berdych bude mať len minimálnu šancu.

Veľmi prajem Gaelovi finále, nie je totiž veľa turnajov v roku, kedy ho tenis tak baví a je v pohode ako tu. Keby bol celý rok zdravý a v tejto forme, tak by bolo o jedného top hráča viac. Škoda, že je to taká utópia...

V race sa po dnešku posunul na desiate miesto za Nadala, veľmi by ma potešilo, keby sa do tej desiatky ešte raz, aspoň na chvíľu vrátil...
Reagovat
Mayo
nezabudni, že Wawroš tiež hral skvele a mal ísť dalej ...
Reagovat
Davor1
Wawroš hral skvele len jeden set. A je to úplne špeciálny prípad.
Monfils hrá skvele už 6 setov v troch zápasoch.
Reagovat
Mayo
no však ja som nič nehovoril :D ... uvidíme, to neni záruka, že vyhrá aj další zápas ale ak by vyhral celý turnaj nehneval by som sa...aj keď to pyžamo, v ktorom hrá je dosť zlé ale budiš
Reagovat
Davor1
Je ale veľmi funkčné, tak splýva s tými banermi, že súper niekedy nevie, kde Monfils stojí a nahrá mu to presne na raketu :-))
Reagovat
babolat.cz
až na ten jeho outfit je to super
Reagovat
kada.tom
tak se domnívám, že i dnešní třetí QF bude velmi rychlou záležitostí
Reagovat
Mayo
Ten Monfils je absolútne fenomenálny, pekne do finále dúfam príde.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, na to SF si netroufám vsadit. Ale přeju oboum, snad to bude podívaná.
Reagovat
PH94
No1e to zase spráská na kopici
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že Rafa svoj dnešný zápas zvládne, o Djokovica sa nebojím..Tak ako bol tenisový svet v rokoch 2011-2014 presýtený zápasmi týchto dvoch, v súčasnosti ho nevyhnutne potrebuje, chce ho vidieť..Bude tomu skoro rok, čo hrali spolu naposledy, to je pri počte ich zápasoch skoro rarita, najma keď sú zvyknutí hrat spolu 5-6krát ročne..
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to stejně. At vždy vyhraje ten lepší, Noleho nemam rad ale proste nejlepší. Bohužel me osobně chybí ty bitvy TOP 3. Kdy člověk nevěděl kdo vyhraje jestli Roger Rafa nebo Nole. Petisetaky poradne napínavé souboje souboje do posledního míčku. Tedka hraje Nole v top formě a vyhrává vše co se dá stylem 6:2 6:3 apod. Chce to trosku drama do ATP :)
Reagovat
tito
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, Nole má na prvý pohlad jasnú pozíciu, od jesenne je to on a tí ostatní..Napriek tomu z toho vytazil len jeden GS, s vitazstvom na USO by tá štatistika vyzerala úplne ináč, to je velký cierny bod pre Djokovica..Zbiera síce jeden masters za druhým, ale jemu ide urcite tiez hlavne o majore a tam veru pokryvkáva..

Kazdý turnaj je iný, striedajú sa nám obdobia a obdobíčka, verím, že aj súčasná situácia rýchlo pominie..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud zklame Rafa tak zůstavá bohužel v mých očích Roger jako jediný rovnocenný protivník pro Noleho. Ovšem to musi dojit do finále
Reagovat
tito
Rafa na Noleho vzhledem k počtu UE t.č. nemá. Bude mu konkurovat až v průběhu antukové sezóny a doufejme, že jeho forma bude gradovat na RG. Ale jinak si myslím, že to bude "jiný" zápas, než jaké hraje Nole proti ostatním soupeřům. Krom Rogera tedy. Ale ten se taky naposledy vyházel. Nadějí je poctivý přístup k tréninku u R+R a snaha změnit stávající dominanci Djokoviče.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem jenom zvědavý co dnes ten Nadal, jak moc ho ten třetí set včera nakopl. Pokud neuvidím starého dobrého king of claye, který Ferrera vymaže z kurtu, nebudu pochybovat o vítězi tohoto turnaje. Djokovic hraje naprosto strojový tenis bez výkyvů (i těch psychických) a už vůbec nerozumím těm, kteří si myslí že s Cilicem to dnes bude velká bitva na 3 sety. Můj tip je ve dvou za nejakou hodinku a čtvrt. Pokud Rafa zklame a naplní se můj očekávaný scénář, bude zajímavé i to finále. Přeju to jak Berdychovi tak Gaelovi a očekávám že se o to hodně porvou. Antuce zdar ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, jak dlouho Djokovic udrží současnou formu. Už se to táhne od Šanghaje, kde ho vyřadil Roger, od té chvíle (včetně) prohrál 3 zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nepochybuju o tom že i letos bude nejlepší ze všech, pokud se ten Nadal nějak zázračně nevzpamatuje. Protože takhle občas zahrozí Federer (který má výpadky), občas Murray (kterému nevěřím že by Novaka ve formě porazil), jinak nikdo. Třeba Berdych někdy bude mít vyloženě svůj den :D
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud Roger dojde do finále, tak má Nole většinou co dělat. Viz. loni, Wimbledon v 5ti setech, TM nenastoupil a na rychlém povrchu je Nole proti Rogerovi celkem bez šancí. Viz. Sanghai a Dubai
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bylo v takovem treningove-exhibicnim tempu...
Ale ja jsem rad, ze se i v tomhle zapase Favorit se potvrdil...dost bylo uz tech prekvapek...
Takze doufam, ze to bude pekny den, a bez prekvapeni ho i dokoncime, a take dalsi favorite Cilic s Ferrerem vklidu postoupi do SF.
No jinak Gael nemusi byt smutny, ja si myslim, ze s Berdychem si uz zaleta...a divaci budou spokojeni;)
Reagovat
tommr
já budu jako tradičně fandit outsiderům Djokovicovi a Nadalovi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty jsi byl vzdycynky charakter, to je jas...
Ja jsem spis na ty favority, neumim si pomoct,...takze Marin s Davidem to jisti.
Jinak prekvapeni mam take rad, jak ty, ale...vseho s mirou;)
Reagovat
janek_da
No jasne neni nad Big4. Teda ja spis pocitam jenom Big3 - Big John, Berdych, Berlocq. A toho Baghdatise beru jenom takovy spojovnik, ale proč ne.

Ta další vlna Čilič, Monfils, Gulbis, Dodig je momentalně dost za nima. Hm, někdo by psal o slabé éře. Ale je to fakt spíš tim, co ostatnim ta B4 dovolí. Bobmbarďáci.

Jinač si mužem pogratulovat k pěknym tipum, tak se to děla. Dnešní Djoker, ale bude určitě nebezpečný. Dovede potrápit kdekoho. Taky bych s nim měl problem. Hraju tenis a on by na mě vyrukoval s gymnastikou. Ale snad Marin nedospustí překvapení, tak jak včera 1zzy. Jako k tomu jeho zapasu se budu často vracet. I jsem si ho zapsal do deničku s červeným vykřičníkem. Tož tak, dneska už to bude podle plánu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, zatim Marin predvedl neskutecny BLACKOUT, hned na zacatku...
...zatim tedy roli favorita vubec, ale vubec nezvlada...
Tak snad tu zase nedojde k nejakemu BigUpsetu...fakt uz jich bylo dost, kdo ma potom ty turnaje jako sledovat...potom ta SF nemaj tu kvalitu...

Jo jinak B4 Big John, Berdych, Berlocq...tady to je bez nejakych pochybnosti, ale Marcos? Ja ti nevim Janku, ale podle mne ho Kyprane dost medialne vytahli nahoru...asi jeden s nejprecenovanejsich hracu v historii...
Spis jsem stoupenec tech, co tvrdi, ze tim spojovnikem je Bellucci...jasny kandidat na B4...ale chapu ze se snazi tam prosadit toho hrace z Kypru...no...ale stejne,,,
Reagovat
Davor1
Bellucci, no neviem, ten je mimo antuku jalový, síce každoročne zahviezdi na RG, ale zvyšok roka je taký nemastný- neslaný. Ja by som tam dal skôr Bhambriho, ten má síce slabšiu antuku, ale na hardoch si to dáva s prstom v nose a na tráve tiež ťažko nájdeš konzistentnejšieho hráča :-))
Reagovat
janek_da
To je asi otázka, kdo preferuje přírodní povrchy, ten je spíš pro Belluciho.Kdo trávu, ten spíš Baghdatise.
Bhambri je takový dobrý kompromis, který neavadí žádné skupině fanoušků.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Baghdatise protlacuje hlavne travarska klika...
...ktera tlaci i toho Yukiho...hlavne kvuli prave tomu kriketu...se tady asi neshodnem. O kompromisu nemuze byt rec.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako promin Davore, ale Yuki se venuje hodne Kriketu...kdyby nemyslel furt na ten kriket, tak mozna...
...jo, ale ja jsem si vsiml, ze hodne lidi ho do te B4 tlaci...pry nova vlna...
Bellucci ma vysledky na saku....schopny na saku prestrilet i tribunu...tady Yuki zatim dost pokulhava...
Reagovat
Davor1
presne tak, nová vlna :DDD
Reagovat
kada.tom
Grigor to dneska totálně nezvládl. Stejně jako včera Stan.
Gratulace Gaelovi, Tomáš to zítra nebude mít lehký, ale věřím, že na Francouze i tentokrát recept najde :-)
Reagovat
tommr
z Monfilse jde strach ... :(
Reagovat
janek_da
A je to. Pravda, trochu to Grigora zabolelo, alespon poznal, co mu chybi a treba ho to trochu nakopne. Protože to je zoufalé, co hraje.
Reagovat
Fandina
Včera mu to na Stana stačilo, každý den není posvícení.
Reagovat
Fandina
Ale jinak, dneska Grigor udělal dost chyb, spíš bych řekla, že k tomu byl donucen a také nebyl dostatečně rychle u míče. Pořád je co vylepšovat.
Reagovat
smazaný uživatel
včera sem to teda neviděl, ale Stanislas prej dal v celým zápase 4 winnery a měl 40 nebo tak něco UE. To je celkem nic moc statistika. I na holku by to bylo dost nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger měl 20:38, takže si to podělili hoši.
Reagovat
Fandina
Gael měl dneska 7 winerů. Je fakt, že Stan ve druhém setu hrál jak po tahu. Na so sahl, bylo vedle. Na rozdíl od Grigora, který na co sahl, bylo uvnitř.
Reagovat
Fandina
Grišulka dneska nic. Tak škoda, co se dá dělat. A zítra Berďulko moc držím palce, koukej Gaela přehrát. Lehké to nebude. Berďo pojď!!!
Reagovat
George_Renel
mi dnes přijde jako dvojník Veselého.....
Reagovat
Fandina
Gael hraje úžasně. Na co šahne, to mu vyjde. Gríša nemá šanci. Škoda.
Reagovat
Pe3k
Jdi už někam. Ty jsi větší zklamání než poslední film od Wachowských. Nechápu všechny ty co pořád tvrdí kolik vyhraje Grigor grandslamů...Vždyť on bude rád, když se někdy probojuje na turnaj mistrů.

Btw. Roger by si z prohry s Gealem neměl nic dělat, on zrovna prostě hraje suprově a nejlépe udělá, když se mu v dalších turnajích vyhne. Připravený byl určitě dobře už nyní.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak podle toho co jsem četl na FB ,tak Roger už dneska zahájil přípravu na Istanbul a Madrid.

Jako Gael je velmi precizní letos v Monte Carlu. Roger by to měl těžké i kdyby hrál na 100%. Tím nulovým servisem tomu moc nepřispěl, ale Gael by jej asi taky přehrál
Reagovat
Davor1
Gael, ten footwork je neuveriteľný, absolutely brilliant :-))
Reagovat
tommr
Saturday
R1 - Lucie Safarova v Caroline Garcia
R2 - Petra Kvitova v Kristina Mladenovic
Sunday
R3 - Petra Kvitova v Caroline Garcia
R4 - Lucie Safarova v Kristina Mladenovic
R5 - Karolina Pliskova/Barbora Strycova v Alize Cornet / Pauline Parmentier
Reagovat
Fandina
Cornet ne?
Šafi s Caroline ještě nehrála a Petra s Mladenovic 2:1.
Reagovat
janek_da
ani tady neuniknu tomu FC?
Reagovat
tommr
tak promin, ale zatím se tu dneska ještě neobjevil žádnej samostatnej článek k FC ...
Reagovat
Fandina
Škoda toho prvního game ve druhém setu, už už to vypadalo, že by mohl být Gríši, ale Gael nakonec v pohodě. Tak ještě zkus zabrat Gríšo. Go!
Reagovat
kada.tom
Grigor úplně mimo ...
Reagovat
Davor1
Je herne niekde úplne inde ako Dimitrov, je lepší absolútne vo všetkom. Tento turnaj ukazuje svoje reálne možnosti a tie sú celkom jasne TOP5, okrem big4 nie je hráč s väčším potenciálom. Snáď nezačne šaškovať a dokončí ho v dvoch.

Dimitrov nehrá horšie ako včera, ale je vidieť úplne iná úroveň súpera, Monf hrá skvele, zatiaľ čo včerajší Wawrinka bol už pri nástupe na kurt hlavou totálne mimo a na jeho hre sa to jasne prejavilo, tie vyše metrové outy neboli náhodné.
Reagovat
smazaný uživatel
A to jeste Gael ani nezacal letat...
Reagovat
Davor1
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils, ten má na antuke talent od Boha a vsetky predpoklady, aby bol TOP 3 hráčom, po boku Rafy s Djokovicom..
Reagovat
smazaný uživatel
Moc dobrý je. :)

Měl by Dimitrova vyřadit pokud udrží svoje tempo. No a pokud tempo bude i zítra, tak vyřadí i Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
Nielen Berdyha, ale s týmto pohybom a úderovou istotou može vyhrat celý turnaj..Djokovic mal s ním namále aj na harde, nevidím dovod, preco by to na antuke nemohlo výjsť..
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Djokovič není bůh ví jaký antukový král. Monfilsovi turnaj trošku vychází. Ale proč ne, ať vyhraje ten lepší. Djokiho je třeba párkrát vypálit. Doufám, že nevyhraje.

Teď jsem četl článek, že RF s Edbergem od zítra zahajují důkladnou antukovou přípravu až do Istanbulu. Roger jde do sebe, asi ho ta prohra trošku vytočila. Věřil jak je ready a nic z toho. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jestli viděl ten dnešní zápas, tak si nemá co vyčítat. Gael má formu, kéž by to vyhrál celé, nějaký výraznější úspěch by si po dlouhé době zasloužil.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer hral včera v prvom sete veľmi dobre, písal som to aj včera, naozaj na jeho pomery výborný pohyb a defenzíva, samozrejme útok..Bolo tam niekoľko svetových výmien..Nezvládol koncovky setov a mal pech na žreb..
Reagovat
smazaný uživatel
Minuly rok ho na FO vyřadil Murray... To je myslím dostatečný argument proti tvemu tvrzení.
Reagovat
smazaný uživatel
Minulý rok Nadal vyhrál French Open.
Minulý rok byl ve finále Monte carla Wawrinka s Federerem.

Minulý rok bylo 17¨dubna o 5 stupnu tepleji než dneska.

Nevím proč pořád porovnáváte to kdo koho kdy porazil. Jako kdyby jste nevěděli, že vše co se stalo v minulosti se vůbec nepočítá. A ve sportu už vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale samozřejmě, ze se musíš dívat do minulosti, abys posoudil, jestli ma šanci byt antukový TOP3. Něco jiného by bylo, kdyby byl velký talent a bylo mu 20 let třeba, tam výsledky z minulosti tolik nehrají roli. Jenomže La Monfovi bude 29 a je bez jakéhokoliv antukoveho úspěchu.. Kdyby byl takový talent, nějaký úspěch by udělal. Za druhé mi tom tvrzení od Forehanda přijde směsné, ještě včera ho považoval za hráče do poctu...
Reagovat
smazaný uživatel
Na hlúpy príspevok, hlúpa reakcia..Tolko k tomu hráčovi do počtu, treba si prečítať celé vlákno..

Monfils je flákac, navyse jeho kariéru dosť brzdia zranenia..A opakujem, hovorím o jeho potenciále, nie o jeho súčasnom postavení v hierarchii tenisu..Kazdopádne, úspechy z antuky má, semifinálová účasť na RG nie je na zahodenie..Andy to má porovnateľné..
Reagovat
smazaný uživatel
To jo no. Murray je totiž na antuce na úrovni hráče druhé stovky..
Reagovat
Roger_Federer
Nekdy to tak vypada :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja píšem o tom, že Gael má potenciál stať sa na antuke TOP 3 hráčom..Jeho najlepší antukový tenis je proste vyššie, než Andyho antukový top a nie je to nič, na čo by sa mali Andyho priaznivci hnevať..Andy je samozrejme v globále určite lepší hráč, Gael si však antuku viditeľne užíva, kdežto Andy ju musí vzdy viac menej pretrpieť..

A to, že pred rokom vyradil Gaela práve Andy predsa nijako nevylučuje, čo som napísal..
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale reagoval na vencapeho, který to podal tak, že prohrát s Murraym na antuce je příšerná ostuda hodná doživotního posměchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já chápu, co myslíš. Ale podle mě ho přeceňuješ na základě zápasu proti jalovému Dimimu. Podle mě prostě hráč, který má potenciál být TOP 3 na antuce by za svou kariéru vyhrál na antuce více než jenom malý turnaj v Sopotech v roce 2005, ve finále byl celou kariéru ve Stuttgartu, Nice a Acapulcu. Vdyť to je opravdová bída.
Reagovat
smazaný uživatel
To áno, výsledkovo je to bieda..Monfils má okrem stabilnosti výkonnosti veľký problém aj s psychikou..Na RG prehral dvakrát zo stavu 2:0, s Fogninim aj s Robredom..Vie sa vypnúť k svetovému výkonu, keď nie je favorit, no tlak z "povinneho" vitazstva neunáša..
Reagovat
darek.vrana
Jeden turnaj z něj hned nedělá druhého Rafu. Viděl jsem, jak na úvod málem prohrál s Kuzněcovem. Nicméně tenhle vývoj se mi líbí, protože Tomáš má podle mě větší šanci proti němu než proti Dimitrovovi.
Reagovat
tommr
na antuce to s těma šancema vidím obráceně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tomáš se mlátil 1:45 hod se Stachovskym, potom hrál s polomrtvým Raoničem. Tady taky není moc co hodnotit.

Pokud chytne Gaela v dnešní a včerejší formě tak končí v SF.
Reagovat
kada.tom
Nooo, jsem zvědav na tenhle zápas, postup přeju samozřejmě Grigorovi, který by byl i pro Tomáš přijatelnějším (H2H navzdory).

Každopádně zápas řídí Gianluca Moscarela, takže si ten zápas užiju, protože Moscarela dokresluje atmosféru každého zápasu svým neortodoxním řízením zápasů :-D
Reagovat
George_Renel
Tuším že vyhraje ten, který zařadí méně exhibičních a divadelních vložek. Osobně bych si pro Tomáše přál spíše Francouze. Myslím, že jeho hra je pro Toma zkousnutelnější.
Reagovat
smazaný uživatel
já si přeju spíš Dimitrova. A v druhých zápasech Cilic a Ferrer.
Reagovat
tommr
já bych tentokrát preferoval spíš Dimitrova. Monfils je na antuce a v téměř domácím prostředí velice nebezpečnej a po výhře nad Federerem bude navíc ve velký psychický pohodě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasnym favoritem zapasu je Letajici Cirkus Gaela Monfilse...
Je to celkem jednoduche...Dimitrov hraje s handicapem....nebot jeho 2D-tenis trochu pokulhava za 3D tenisem Gaela.
Proste Dimitrovovi chybi tzv. vertikalni udery. Tam ma Gael jasne navrch... pul metru nad kurtem normalne zahrava svuj BH...a FH i jeden metr nad kurtem...
No ale Rebel slusne sestreluje i ty letajici objekty, takze...asi souhlas, Pro Berdycha by byl prijatelnejsi Gael, a asi by byl i favoritem v pripadnem duelu.
Reagovat
slacker
CO je 2D a 3D tenis? jesli 2D je prilepni na zakladni care tak tomu rikam 1D = pohyb jen v jedne dimezi a 3D mam vyhrazeno pro pohyb v treti dimenzi, coz zahrnuje letani nekolik metru nad zem.
Reagovat
smazaný uživatel
vsak Gael leta normalne, to ze mu chybi konzistence...v tech vertikalnich uderech...je vec druha...
Reagovat
smazaný uživatel
Bolo by fajn, aby zápasy šli v podobom tempe, keďže cca. 17:30-18:00 mám povinnosti a tenis mi unikne..Snáď aspoň prvý set Nadala stihnem, kazdopádne som zvedavý aj na Djokovica, na antuke som ho zatial hrat nevidel..
Reagovat
PH94
Skvělá vyrovnanost výkonů od Tomáše :) To finále by si tu zahrát rozhodně mohl :)
Reagovat
George_Renel
redakci, že dala včas článek k aktuálnímu dění.
A také gratulace Tomášovi k výhře nad Milošem. Tom hrál velmi soustředěné a skvěle returnoval v době, kdy Miloš zranění nedával nejevo. K vítězství měl našlápnuto i tak. Výhru vůbec nepovažuji za méněcennou.
Teď nastoupí Rster a musí mu dát pořádně do těla, ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No a další SF... letos jen jedinkrát ze 7 turnajů se do něho Tomáš neprobojoval a zítra si zahraje o třetí letošní finále; pokud si poradí s Dimitrovem nebo Monfilsem, posune se v race dokonce na 2. místo za Djokovice.
Reagovat
smazaný uživatel
Důležité je ty SF a F promenovat v tituly. Snad se mu to někdy podaří. Pokud se sejdou okolnosti tak muže Tomas MC vyhrát. Možná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Okolnosti se nesejdou. To by musel být No1e zraněný a to se mu nestává. Jinak je naprosto bez šance.
Reagovat
Fandina
Proč by ne. Předloni Berďa v Římě Noleho porazil. Šance umírá poslední.
Reagovat
smazaný uživatel
Panta Rhei, Fandino. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole dneska letí s Cilicem, jak tady vehementně prosazuje Vlk.
Reagovat
tommr
a šanci na to finále bude mít velikou - proti Dimitrovovi i Monfilsovi bude přinejmenším na papíře favorit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že Dimitrova porazí a Monfilsa nie..

Gael je velmi nestabilný a jeho zápasy sú vysoko rizikové..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně je třeba aby někdo už sestřelil Djokoviče.

Od října prohrál 3 soutěžní zápasy...

Z toho 2x s Federerem a 1x s Karlovičem. Forma je neskutečná. Ať mi nikdo neříká, že se takové tempo dá držet celou sezónu. Někde se to musí projevit.
Reagovat
tommr
já bych Djokovice ve finále proti Tomášovi viděl docela rád. Na antuce by ho Tomáš porazit moh a případná porážka by ho tak nebolela jako kdyby prohrál s někým slabším ... :)
Reagovat
darek.vrana
Neříkal jsi včera, že ani proti jednomu favorit nebude?;-)
Reagovat
tommr
no ale včera jsem tou dobou ještě nevěděl, že Raonic je zraněnej a dneska Tomášovi skrečne ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist