Rafa trénuje dál a strýc Toni věří v účast na US Open

3. 8. 2014, 15:20
Aktuality 19
Zranění pravého zápěstí nebrání Rafaelu Nadalovi i nadále se připravovat na US Open. Španělský tenista pokračuje v tréninkovém procesu na rodné Mallorce, jen musí oželet možnost pilovat obouručný bekhend. A jeho trenér strýc Toni zůstává optimistou. Věřím, že US Open stihneme, řekl.
Profily hráčů
Rafael Nadal a strýc Toni

Rafael Nadal si v úterý během přípravy na americké betony poranil pravé zápěstí a druhý den se po sérii vyšetření odhlásil z turnajů Masters 1000 v Torontu a Cincinnati, kde měl v následujících dvou týdnech obhajovat titul. "Zranění si přivodil během tréninku při běžném pilování bekhendu," řekl tenistův strýc a trenér Toni Nadal.

Lékaři světové dvojce doporučili dva až tři týdny klidu, což znamená, že by Nadal mohl stihnout poslední grandslam sezony US Open, na by měl za tři týdny od 25. srpna obhajovat loňský triumf. Osmadvacetiletý Španěl navíc hraje levou rukou a tak na Mallorce i nadále trénuje - s ortézou na pravém zápěstí se vyhýbá pouze obouručnému bekhendu.

Rafael Nadal má pravé zápěstí v ortéze"Rafa má teď zápěstí znehybněné a uvidíme, jak se zranění bude vyvíjet. Rozhodující testy a vyšetření se budou dělat tři týdny od úrazu, tedy v úterý nebo ve středu před US Open," vzkázal fanouškům svého synovce Toni Nadal.

"I nadále trénujeme, jen jsme trochu blokováni tím zraněním. Když budeme dobře připraveni, tak se US Open zúčastníme, ale v případě, že Rafa nebude konkurenceschopný, hrát nebudeme. Musíme být trpěliví, ale jsem optimista a doufám, že na US Open chybět nebudeme," dodal trenér čtrnáctinásobného grandslamového vítěze.

Toni Nadal se nesnažil odhadnout, zda bude jeho svěřenec schopný hrát v září krátce po US Open Davisův pohár proti Brazílii. "Teď se upínáme pouze k US Open. Co bude potom, se teprve uvidí."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

19
Přidat komentář
Denis92
Federer on Bouchard (and others...): "She has a good attitude. She doesn't fist pump after every point - which I can't stand."
Reagovat
gigin
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10509487_596262783825721_4031903712154403881_n.jpg?oh=3beb0fed63ad6da4689c4aae289fcc60&oe=5449F829
Reagovat
Denis92
Multitalent :)
Mas k tomu nieco viac? Ja som nasiel iba clanok este pred udalostou ze sa nieco take bude konat..boli tam hraci z NHL ako Spezza, Kessel ci Scheifele.
Reagovat
smazaný uživatel
Rád by som si s Rogerom ten hokej zahral..A radil by som mu aj rukavice :)
Reagovat
tito
rozklikni toho chlapíka :-)
http://www.fiskars-shop.cz/sapina-woodxpert-xa2-fiskars-126006/d-94243-c-1007/
Reagovat
gigin
Raonic on #Gulbis: "He's different than the idea you might have of him. It's refreshing. He's funny, relaxed, with a great sense of humour."

a

Milos #Raonic on #Gulbis: "We played doubles together recently and I loved it. Even in the tough moments, he made me laugh."

no a jas jasů:

Latvia is so beautiful. Ernests Gulbis is one lucky bastard.

To je zatím vše. Češč. Na měsíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína vypadla? :O
Reagovat
EllNino
jojo, ale Bacsinszky je rozhodně na vlně, letos už má hodně vyhranejch zápasů, každopádně je Karol první možná náhradnice do hlavní soutěže :) ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad se odhlásí někdo. Třeba Sharapova ;)
Reagovat
klarat
:-) Ta je nažhavená na 1. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
No čo Dominik, je tá dlaha pravá, čo hovoria španielske zdroje?..:-)
Reagovat
Cico93
Zdroje tvrdia, že zranenie je vymyslené. ;)
Reagovat
Roger_Federer
:)...takovych prohlaseni jsme slyseli v roce 2012 id Toniho 26..jinaj vubec nechapu proc by si daval na ruku nejakou imitaci dlahy..:), jiste ze je prava.
Reagovat
klarat
Bylo to asi myšlené tak, jestli s tím jen pózuje. ;-)
Reagovat
Hypertac
To das Rafane!
Reagovat
Mayo
...při běžnem pilování backhandu...no žeby pochopil Tonko konečne, kde treba zabrať (y)
Reagovat
Mayo
aj keď zase až takto to nemusel preháňať :D
Reagovat
Mayo
Vamos El Matador !
Reagovat
Cico93
Ty to zvládneš.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist