Při úderech jsem neslyšel míč, komentoval Nadal hluk pod zataženou střechou

30. 8. 2017, 11:38
Aktuality 12
Rafael Nadal si po úterní třísetové výhře nad Srbem Dušanem Lajovičem v prvním kole US Open stěžoval na hluk pod střechou na centrkurtu, která musela být zatažena kvůli dešti. Pořadatelé přitom kvůli tomu udělali ve srovnání s loňskem řadu změn.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Neslyšel jsem při úderech míč," řekl světový hráč číslo jedna a vítěz 15 grandslamů. "Chápu, že je to show, a užívám si to. Ale podle mne by se při zatažené střeše mělo víc dbát na klid, protože všechen hluk zůstává uvnitř," dodal Nadal. Podle něj je to v tomto ohledu v New Yorku horší než ve Wimbledonu či v Austrálii.

Podle mluvčího amerického tenisového svazu Chrise Widmaiera přitom pořadatelé oproti loňsku udělali řadu protihlukových opatření. K těm hlavním patří přemístění mobilního vysílače či modernizace klimatizačního systému.

Přesto připustil, že po zatažení střechy bylo na kurtu stále hlučno. Svaz proto bude i nadále spolupracovat s příslušnými odborníky, aby došlo k odstranění problému.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
Faddova
Rýpalové ať si poslechnou tiskovku, Rafa to nevytáhl, ptali se ho na to novináři a vůbec to nevyznělo takhle jednoznačně - říkal, že si užívá podporu diváků, ale ten hluk je někdy prostě moc silný, což mu vzhledem k americkému publiku, které ze všeho musí udělat show, věřím.
Reagovat
a.magerova
Ale on už o tom začal mluvit hned po zápase na kurtu... proto to asi pak novináři vytáhli....
Reagovat
aligo
Přesně
Reagovat
D@nny
Neni se cemu divit, kdo ten clanek vydal. Dulezite je, ze z toho ma radost. Nadal nic nezkritizoval, jen odpovedel na co se ho ptali na kurtu po zapase a na tiskove konferenci.
Reagovat
smazaný uživatel
ma opet zase pravdu...tohle se mu zase neda uprit, uz po nekolikate!
Jeho postrehy jsou zasadni...
...betony nici tenis, nejprirozenejsim povrchem je trava a strecha na outorovy turnaj proste nepatri, nebot potom neni ani slyset mic...
...misto sochy by meli spis plnit jeho prani...opet by se turnaje zazelanaly travickou a stridali by se eventuelne s antukou, ktera by mohla mit misto nekde na jare...cili v obdobi setby a hralo by se pekne pod sirym nebem, a behem destove prestavky by se hraci mohli integrovat ruznymi spolecenskymi hrami v primem prenose...rozhodne by to byla vetsi show nez poloprazdny kolos behem zapasu svetove zenske jednicky...s polkou, ktera se zatim uci zahrat lepe druhy servis...

Je to hrac s vyjimecnymi myslenkami...
Reagovat
peggy
Chapu Rafu,myslim,ze je jeden z hracu,ktery snese hodne.Loni jsem tam byla a pod strechou to byl velky hluk.Zase musi pochopit,ze utkani se musi odehrat.Byla to ucelna Rafova pripominka.
Reagovat
Stan_Borowitz
je to marný, prej nevadí, ani když soupeř(ka) řve tak, že neslyšíš míč, a navíc se s tím údajně nedá nic dělat. A to jde o ztišení jednoho člověka, ne tak několika tisíc.
Reagovat
aligo
Není to prostě RG! Smiř se s tím....
Reagovat
Padme
to dodržování klidu diváci moc nejsou...
Reagovat
Lunej..
Stezoval si nekdo jiny krom Nadala?
Reagovat
smazaný uživatel
Este sa stazuje Lunej na TP...Casto, na vsetko, aj na Nadala..
Reagovat
Lunej..
Ale jdi, Kecale:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist