Preview: Wimbledon 2014

22. 6. 2014, 13:50
Previews 309
Andy Murray loni vyhrál jako první britský tenista po 77 letech slavný Wimbledon a nyní přichází čas na obhajobu. Na trávě v All England Clubu patří bývalý svěřenec Ivana Lendla mezi favority, ale za ty hlavní se považují Srb Novak Djokovič či sedminásobný vítěz turnaje Roger Federer ze Švýcarska. Favoritkami ženské dvouhry jsou pak Serena Williamsová a Maria Šarapovová.
Wimbledon 2014

Andy Murray minulý rok ve Wimbledonu pod vedením Lendla zvládl tlak a naplnil očekávání šampiona. Jenomže jejich spolupráce letos skončila a Murray se po loňské operaci zad jen pomalu dostává do pohody. Za trenérku angažoval bývalou wimbledonskou vítězku Amélii Mauresmovou z Francie, ale je otázkou, jestli se už jejich práce projeví. Na přípravném turnaji na trávě v Queen's Clubu padl Murray překvapivě brzy již v osmifinále, v němž nestačil na Radka Štěpánka, letos Brit nehrál ještě ani jednou ve finále. Ožije loňský šampion ve Wimbledonu?

"Nikdo jiný nebude pod takovým tlakem jako Murray," řekl trojnásobný vítěz Wimbledonu Američan John McEnroe na stránkách turnaje. "Na druhou stranu ten tlak nebude takový jako loni. Už to vyhrál a to se pak hraje lépe."

Největší šance na titul se dávají Novaku Djokovičovi, který je díky místním speciálním pravidlům pro nasazování hráčů turnajovou jedničkou. Vítěz Wimbledonu z roku 2011 a momentálně druhý hráč světa tu minulý rok prohrál ve finále. Letos má ve svém realizačním týmu nově také bývalého tenistu Němce Borise Beckera. "Becker ho nenaučí servis volej, hráče nelze najednou předělat, je mu spíše mentální oporou," řekl jiný Němec Michael Stich.

První hráč světa a král antukové Paříže Španěl Rafael Nadal loni vypadl ve Wimbledonu v 1. kole a jeho cesta turnajem je nevyzpytatelná. "Osobně mám pocit, že dělám věci lépe než dřív. Je pravda, že jsem v posledních letech na trávě neodehrál tolik zápasů, ale jsem přesvědčen, že můžu hrát zase dobře i na trávě. Nemluvím o vítězství, ale o hře," řekl těsně před Wimbledonem druhý nasazený Nadal.

Na trávě patří stále k nejlepším Roger Federer. Potvrdil to ziskem sedmého titulu v německém Halle a do Londýna znovu přijel v dobrém rozpoložení. "Vyhrávat a získávat tituly se nikdy neomrzí. Pro tohle tenis hraju, je nádherné si na konci turnaje vyslechnout ovace diváků. Už toho mám hodně za sebou a žiju jen pro tituly. Tento grandslam je o hodně jiný než Roland Garros, kde se většina pozornosti upíná na Nadala. Nedivím se tomu, on je na antuce opravdu nejlepší. Tady je to více otevřené, uspět můžeme všichni a já věřím tomu, že na to stále mám, že jsem stále schopný Wimbledon vyhrát," řekl před startem slavného turnaje jeho sedminásobný vítěz Federer.

Největší českou nadějí je ve Wimbledonu finalista z roku 2010 Tomáš Berdych, který je turnajovou šestkou. "Rád bych si znovu zahrál finále," řekl před turnajem.

V rámci přípravy na Wimbledon došel Berdych, vítěz letošního ročníku turnaje v Rotterdamu, do čtvrtfinále na podniku v Queen's Clubu. "Hra na trávě je hlavně o pohybu. Člověk se musí dostat níž, což pro mě není snadné, protože jsem těžší, ale když to zvládnu, tak si myslím, že moje hra trávě sedí. Dobře podávám a hraju míče ploše," řekl Berdych.

Pozornost se ve Wimbledonu upíná i k mladším tenistům. "Prosadit se může třeba Milos Raonic nebo Grigor Dimitrov. Tihle dva chlapíci mají velké šance dojít daleko," řekl McEnroe o kanadském a bulharském tenistovi. Dimitrov ukázal dobrou formu na travnatém turnaji v Queen's Clubu, kde minulý týden získal titul.

Ženský trůn je prázdný, favoritkami Serena a Šarapovová
Zatímco pokus Murrayho o obhajobu trofeje bude ve sledovanosti u Britů konkurovat fotbalovému mistrovství světa, ženský trůn ve Wimbledonu je volný. Loňská šampionka Marion Bartoliová z Francie ukončila krátce po Wimbledonu kariéru a nyní mimo jiné navrhuje šperky.

Favoritkou je tak opět světová jednička a pětinásobná vítězka turnaje Serena Williamsová, které se však letos na turnajích velké čtyřky příliš nedaří - v Austrálii padla v osmifinále se Srbkou Ivanovičovou a na antuce v Paříži nestačila už ve druhém kole na Španělku Gabrine Muguruzaovou. "Ona je můj tip na šampionku," řekla bývalá vítězka Wimbledonu Chris Evertová. Nad formou Američanky, jež ve Wimbledonu minulý rok vypadla už v osmifinále, však visí velký otazník, přesto stále platí, že pokud Williamsová přijede do Londýna v herní pohodě, bude jen těžko hledat konkurenci.

Její největší soupeřkou by měla být šampionka French Open Ruska Maria Šarapovová, s níž by se Američanka mohla potkat už ve čtvrtfinále. "Znovu může dojít daleko Genie Bouchardová, nikoho se nebojí a hraje výborně. Mezi další hráčky, které je třeba sledovat, patří Petra Kvitová, Sam Stosurová a Simona Halepová," prozradila svůj tip Evertová.

Pro Petru Kvitovou, která je v Londýně největší českou nadějí, je Wimbledon nejlepším grandslamem kariéry. Než dosáhla v roce 2011 na trofej, byla v roce 2010 v semifinále a v posledních dvou ročnících ve čtvrtfinále. "Každý rok něco obhajuju, na to už jsem zvyklá a na trávu se těším," řekla Kvitová. Jen pár dnů před začátkem turnaje ji však trápí svalové problémy se stehnem. Kvůli nim ve čtvrtek vzdala čtvrtfinále na turnaji v Eastbourne. Česká jednička je ve stejné čtvrtině pavouka jako druhá nasazená Číňanka Na Li, které se však ve Wimbledonu příliš nedaří.

K nebezpečným patří na trávě také Polka Agnieszka Radwaňská - finalistka z roku 2012 a semifinalistka z loňska, či Rumunka Simona Halepová, která má skvělou sezonu. Pozornost se bude upínat i na Bělorusku Victorii Azarenkovou, velké výsledky se od ní ale spíše neočekávají, neboť od Australian Open léčila zraněnou nohu a na kurty se vrátila až tento týden. Při premiéře však na trávě v Eastbourne neuspěla. "To je přesně to, co jsem chtěla. Soutěžní zápas, pořádný test. Jsem ráda, i když výsledkově to nedopadlo. Ale jsem na začátku, můžu si ze zápasu vzít hodně pozitivních věcí," řekla však pozitivně po prohře Azarenková.

Velmi dobré výsledky má v letošní sezoně také bývalá světová jednička Ana Ivanovičová, která v roce 2014 vyhrála už tři turnaje. Naposledy triumfovala na trávě v Birminghamu. "Je to hodně speciální turnaj, který není stejný jako ty ostatní, což se mi líbí. Zamilovala jsem si zdejší prostředí, už když jsem tu hrála jako juniorka a od té doby si to tu vždy naplno užívám. Moc se těším na celý turnaj," uvedla Srbka, která si ve Wimbledonu zahrála v roce 2007 semifinále.

Související články:
Kompletní los dvouhry mužů
Kompletní los dvouhry žen

Komentáře

309
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pise se rok 2006, a homogenita finale sester williams je prorazena uplne, stejne jak ledoborec prorazi tvrde ledy...oceanu.
Byl to opravdu zajimavy rok. Nutno dodat, ze Serena ani nenastoupila. Ale Venus si opet brousila zuby na nejslavnejsi tenisovou trofej... Jak k finale Justine x Amelie vubec doslo?
Da se rict, ze za vse muze Jelena, nebo Jeca jak ji fandove rikaji;))) Tato hracka budila v tech letech velke nadeje, ktere nikdy uplne nenaplnila, tehdy zastavila Venus, a tim zarucila jedno z krasnych finale Wimbledonu. Jeco dobra prace;) Skoda, zes neurvala aspon jeden GS, urcite ten jeden za tenhle paradni kousek by ti slusel;)
A samotne finale? Jen tezko se da popsat... Amelie, ktera hraje vylozene "chlapskym" stylem, opirajic hru o fenomenalni servis, a prechod na sit a fantasticky slajs...Amelie predvadela neskutecnou praci na siti, a diky tomu se tvorilo krasne tenisove predstaveni, na druhe strane pani profesorka tenisu, technicky genius te doby, hracka jen pro tenisove fajnsmekry;) To ve vysledku dalo opravdu krasnou podivanou...Take to bylo finale, kdy divaci mohli na okruhu WTA obdivovat o obou jednorucaky v ruznych pojeti... Justine byla ve finale podruhe, a buhuzel se ji nepodarilo trofej ziskat...ale opravdu bylo tezke to nektere vylozene neprat,,,po tom co ukazaly na kurtu....

Zapas Amelie x Justine... no zacatek byl pro Justine velice nadejny;) 6:2 / ale potom se vse obratilo...
----------------------
http://www.youtube.com/watch?v=Rha9kPzR7sw
Opet je mozno slyset nejen legendarniho Johna...
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste jedna poznamka: opravdu to bylo obdobi tezke krize herniho projevu na trave... muzete si povsimnout tu vydrenou atletickou drahu na zadni lajne... silene...BL styl slavil sve marnive uspechy...a tyhle holky byly ve WTA jak pohlazeni...
Byl to paradni rocnik, Roger odolal Rafovi, a to byla velka radost a slava... bohuzel Rogerovi v roce 2008 uz dosly sily, padl a trava zaplakala poprve...zaplace jeste dvakrat...v r. 2010 a da se rict, ze mozna Rebel prisel o svou zivotni moznost vyhrat GS... no a rok 2011...byl hodne kruty k trave, ale nastesti Lendl se chopil jednoho skotskeho fracka, udelal z neho poradneho chlapa, a cela Britanie ozila a s tim i ten povrch;) Mejme nadeji, ze se rozhodne rok 2011 uz nebude opakovat...a uvidime finale, ktere si ten povrch zaslouzi... sami uznate, ze koukat na antuce na finale Andy x Wawrinka by bylo neco tak divneho...;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
takze normalni travarske finale Roger x Andy come on!!!:)))
Kudrnaci jed na obhajobu;)!!!!
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=802118159812323&set=a.228775710479907.66614.228562853834526&type=1&theater

Nole sa už naťahuje
Reagovat
smazaný uživatel
Jedno za kterou ligu pinkate, ale porad mate jeste cas si predelat tym...;) Nebo vubec sestavit, pokud jste jeste tak neucinili. Melo by to teoreticky fachcit do 12:00 !!!!!! naseho casu. Jenze znate to, jak to obcas byva s lokalnimi casy serveru a tak;)
Radim to tedy zmaknout do 11:00 !!!! tedy 11:03 podle jejich casu.

V te zakladni verzi zalozene Denisem bez omezeni to muzete pekne jeste posmudlit...;)

Co se tyce II.ligy tam bych doporucoval nesmudlit, a jeste se aspon jednou zamyslet nad tim, jestli mi v tymu netrci nejakej ten hrac, ktery visi na black listu;D)))
------------------------------------------------------------------
Jinak v chatu najdete viteze TITOVA POHARU...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Svatek tenisu je tu. Takhle nervozni z hracky az z treti stovky zebricku vazne muzu byt pouze zde v tomto tenisovem chramu... Wimbledon proste dela divy... Tak jeste par hodin a nejvetsi tenisovy turnaj zacina... Lets party on grass!!!
Reagovat
A.R.R.
Vážení kolegové, již za pár hodin vypukne svátek svátků, nejkrásnější tenisové šílenství, tak vám přeji nechť vám vaši favorité dělají radost a tenis co pohladí oko i duši :-) DAWAJ!!!!
Reagovat
Frick
Petra K. - Pavlásek (???)
Lucka - Troy Hahn (kterýho skoro nikdy nikdo neviděl)
Petra C. - ???? (Nemá nějakýho Frantíka?)
Klára - po rozvodu
Andrejka - Italo-Belgičan Fabrizzio
Bára - Jakub Hern-Záhlava, Čechoněmec, jenž ani po 8 letech manželství nenašel pořádnou cestu ke svýmu rodnýmu jazyku
Karolína - ???
Kristýna - ???
Tereza - ???

U těch Plíščat je to zajímavý. Nejsou zas tak neznámý, aby něco na ně nevyštouraly
Reagovat
Mayo
Hurrá a je to tu, už dnes Wimblas začíname ... na tento turnaj som sa toho roku dosť tešil z GS, tak snáď nesklame :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je pecka, ze jedes s P. C. na titul;)
Ta se mne do tymu ani nevlezla, takovej mam pretlak hracek... kazda by chtela...jenze ja na ne nemam mista...:)))

Jo...jinak koukni za 5min. do vzkazu;)
Reagovat
smazaný uživatel
koukl jsem az za hodinu. snad to nevadi :)
Reagovat
Cico93
Ale vo. to. strah. nemám tak nevym noo dobrou noc a Cau;)
Reagovat
darek.vrana
jo vom sem taky slišel. ten je prej taky dobrej, tendlencten turnaj. snat mi bufe fungovad tabled, abyh se taky kouk. vo to strah ale nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/22/article-2664938-1F03D74000000578-905_634x539.jpg

Ale Andy ma trenovat tenis a ne nohejbal. Amelia si to evidentne mysli take... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/TeamAnaUK/status/480443613092921344/photo/1

Ester ma konturenci... :-D
Reagovat
Cico93
Ana je iný level!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Aničce a Tomášovi by to spolu taky slušelo! :)
Reagovat
gigin
Gladiator II. Coming soon to a grass court near you.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10376297_574596435992356_1645726291859179907_n.png
Reagovat
smazaný uživatel
Hoho, pěkně :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak nebylo to na mne, ale jestli jde o Wimblas...velmi povedene;)
Reagovat
gigin
To musí být divočina :)))
Reagovat
Roger_Federer
Jj, vcera jsme se spolem ubytovali,Fandinka doletele soukromim letem jejiho kamarada, od te doby jsme nevylezli z pokoje, co budu zrovna tobe vykladat je to narocne.:)musel jsem zrusit i veceri z Petrou K..;),
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, to je jen ku prospechu Petry...nemyslim zresene setkani s tebou, ale ta zrusena vecere... jeste by neco pozrela, a uz by jsme tu meli plno argumentu, proc prohrala... a si pis, zebys to nemusel ve zdravi prezit;)
Reagovat
Roger_Federer
No ja mam obavu, ze prave to zruseni vecere, tim nahlodani psichicke pohody, bude duvodem vypadnuti PK+ spatni rozhodci, aspon urcite podle nejmenovaneho fanouska..Q....e.:)
Reagovat
smazaný uživatel
uz ho nechte zit, sam uznal, ze to bylo hloupy ;)
Reagovat
PetaM
Snad jestřáb pomůže ... :D
Reagovat
J.M.
Já jsem pořád přemýšlel, proč a jak by s ní měl Thiem v Londýně trávit čas, tak až teď po odpovědi toho pravého se mi ulevilo.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No ogare, ty se hlavne modli, abys nejel zbytecne...
...a jeste tok neproklinal estooooniii;D)
Reagovat
gigin
Však já už si bukuju lístky do divadla a tak...
Reagovat
smazaný uživatel
:DD)) tak to jako fanda Gulbise...je rozumny napad;)
Reagovat
gigin
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10464173_872814619413542_1562054337914708076_n.jpg

Tak vše nej, Jankelo! Už by ses mohl vrátit. Pekla na okruhu není nikdy dost :))
Reagovat
a.magerova
Tak už i Janíček je třicátník ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fanda nieje v HD kvalite, tak prečo davajú na Fandu Djokoviča, Li Na či Murrayho...nechapemmtomu :/
Reagovat
PetaM
Na Nova Sport mají přednost (nechápu) čeští hráči. Na Fandu šoupnou ty "méně významné" :D :D

Jo, sorry, doufám, že nevyvolám hádku, kdo je méně, či více významný, v porovnání světových špiček :D

Prostě to tak Nova má no :D
Reagovat
tommr
co na tom nechápeš? Nova Sport je přece kanál určenej primárně pro český diváky. A zas tak moc český hráče neupřednostnujou. Vždyt dávají jenom Tomáše a Petru což jsou koneckonců světový šestky a zápasy našich ostatních zatím ignorujou ...
Reagovat
PetaM
Vždyť nikdo z našich jinak na televizním kurtu nehraje! :D A mimochodem, nedávají jenom Petru s Tomášem, ale i Andreu ... :D :D I když uznávám, to je vedlejší produkt toho, že hraje s Petrou :D :D

No, jako já to chápu, to tam bylo prostě jen tak, že se na české hráče chtějí podívat všichni a ne jen VIP, kteří mají Nova Sport ... :D Nebudu si platit kanál, když jediný zajímavý sport, který tam dávají, je Wimbledon na přelomu června a července :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
moc se tady nezmiňujte, že jste odkázaní na Fandu. Někdo (Broz) se dívá :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
PetaM
No, toho se bojím nejvíc :D
Reagovat
PetaM
https://www.facebook.com/CeskeSrdceTenisoveSrdce/photos/a.250000751688276.60469.247405601947791/766859516669061/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Já tohle teda viděl jako outfit Mashy! :D
Reagovat
PetaM
Mě to taky přijde jako hloupost :D Právě jsem to tady dal, aby mi někdo poradil, či je to pravda, nebo ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja myslim taky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to by slo ;) ja totiz cekala, ze bude mit uplne stejny pyzamko, jako doted, ale v bile barve.....
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že nakonec bude mít tu čelenku. Kšilt znamená pohromu.
Ona čelenku často odkládá.. v poslední době víc než často. S kšiltem snad nikdy nedokázala odehrát jediný zápas. Je to něco, co je pro ni nepřirozené a necítí se s tím na hlavě úpně komfortně :-)
Reagovat
PetaM
Čelenku měla v Montrealu, který pak vyhrála ... :D :D
Reagovat
PetaM
Soráč, kšilt :D
Reagovat
Denis92
ten napravo je Petry, tie saty v strede su pre Mashu
Reagovat
PetaM
Takže styl "Miami"? :D
Reagovat
Denis92
Co mala v Miami si nepamatam :) Ale je to taky tradicny styl Petry cize tricko/tielko a sukna.
Teraz pocas antukovej sezony mala taky cudny top ale vratila sa ku svojej klasike.
Reagovat
PetaM
No, já nevím, jestli si zrovna Petra může vybírat, co bude nosit a co ne :D
Reagovat
Denis92
Ako to myslis? Kvitova je pre NIKE lukrativna hracka a urcite si vybera outfita..ak narazas na postavu tak to je ine, ale to je jej vec :)
Hoci mozno by mohla nosit saty ako Serena, ale dolezite je pohodlie pri hre a v com sa citi dobre a nie ako to vyzera.
Nemyslim si, ze Petra by sa mala hanbit za svoju postavu.
Reagovat
PetaM
No, myslím to tak, že hráčky typu Serena, Vika, Máša a tak mají outfity na míru a nikdo jiný je nemá. Ale Petra má většinou oblečení, které nosí i ostatní ...
Reagovat
smazaný uživatel
jj souhlas s Petou, Petra si vybirat opravdu nemuze, resp. nema nic originalniho....pry snad, az serena skonci, tak ji vystrida, ale ta nez skonci...
Reagovat
smazaný uživatel
jn, ten uprostřed je typický Sharapova style. S tím Petra hrát asi nebude.
Reagovat
PetaM
Mě přišlo, že je to moc úzké v pase .. :D
Reagovat
Denis92
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154213671610332.1073741874.10150107266525332&type=1

tu su aj ostatne outfity od NIKE
Rafa,Roger,Vika,Grigor,Maria/Petra a Serena
Reagovat
Karl
http://www.nike.com/us/en_us/c/tennis/womens-pro-athlete-collections.html

http://www.nike.com/us/en_us/c/tennis/mens-pro-athlete-collections.html

Tak to, co je na tom obrázku, Peťa rozhodně nosit nebude. Nemá tak lukrativní smlouvu, aby měla svůj vlastní outfit, stejné nosívají např. i Lucka Hradecká nebo Shuai Zhang. Na obrázku pro Mášu jsou typy dva, protože některé hráčky, jako Hlaváčková, Bouchard atp., nosívají speciální kolekci, která je často podobná té Mášiné. Takže ty šaty jsou pro Šarapku a to tílko se sukní pro její gang.
Reagovat
Denis92
Aku ma zmluvu Petra? Vzhladom nato, ze je GS vitazka a byvala svetova dvojka urcite nema nejaku priemernu ako hracky druhej vlny..najma financne urcite nie.

Nasiel som este toto :
http://www.womenstennisblog.com/wp-content/uploads/2014/06/Nike-London-2014-Group.jpg

To nalavo vypada podobne ako mala na RG len v bielej farbe..
A ten zvysok je ako v tej kolekcii Sharapovej a myslim si, ze pravo to bude nosit Petra.
Reagovat
PetaM
Petra je hráčka druhého sledu ... Aspoň podle smluv.

A tohle bohužel nebude její. Existuje to samé, co měla Petra, akorát to bylo bez rukávů, to měly některé holky.

Vika taky, akorát ta jediná to měla v růžovém provedení. Tohle je s největší pravděpodobností Viky :) A to dole? To je pro hráčky typu Šafářová ... :)
Reagovat
Denis92
Uz sa zamotavam :D
Ved to napravo a dole je to iste co je v tej kolekcii Sharapovej a podla mna to bude nosti aj Kvitova.
Vika ma toto a to je trocha ine :
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10495396_10154213676200332_2283606439242570218_o.jpg
Reagovat
PetaM
No, bude nejlepší si počkat na zítřek :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
NOVA Sport od 12:30

Victor Hanescu (Rum) - Tomáš Berdych (6-ČR), kurt č. 2
Grigor Dimitrov (11-Bul) - Ryan Harrison (USA), kurt č. 1
Jurgen Melzer (Rak.) - Jo-Wilfried Tsonga (14-Fr.), kurt č. 1
Petra Kvitová (6-ČR) - Andrea Hlaváčková (ČR), kurt č. 3

FANDA od 14:00

Andy Murray (3-Brit.) - David Goffin (Bel.), centrální dvorec
Paula Kaniová (Pol.) - Na Li (2-Čína), centrální dvorec
Novak Djokovič (1-Srb) - Andrey Golubjov (Kaz.), centrální dvorec
Reagovat
Frick
Kolik těch kurtů má pokrytí (a kolik nemá)?
Reagovat
smazaný uživatel
Kamery jsou na centru a kurtech 1, 2, 3, 10, 12, 14, 16, 17 a 18.
Reagovat
tommr
s tím C10 se mi to moc nezdá. Opravdu má kamerový pokrytí? Proč teda do vysílání nezařadili i vysoce atraktivní zápas Lucky s Goergesovou?
Reagovat
PetaM
Myslím, že není :)
Reagovat
PetaM
Show Courts

Centre Court, No.1 Court, No.2 Court, No.3 Court and Courts 12 & 18 are defined as the 'Show Courts'
Reagovat
PetaM
No jistě, takže Petra na streamu, paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že si říkal, že to bude naopak, že Češi budou i na Fandovi. Zatím to tak nevypadá no.. :( Naštěstí je tu stream a někdy bývá anglický komentář lepší než ten český. Aspoň procvičím AJ.. :DD
Reagovat
PetaM
No, minulý rok celkem byli :D :D Nesnáším Nova Sport :D :D
Reagovat
gigin
Ale tak zase NS je i HD, Fandina ne.
Reagovat
PetaM
Platiti si Nova Sport nebudu, když zrovna já nevidím rozdíl mezi Fandou a Nova Sportem ... :D :D

Jako věřím, že rozdíl tady je, ale to nevidím :D Nejsem puntičkář :D
Reagovat
PetaM
Ježiši, co jsem to napsal ... :D Platiti :D :D Samozřejmě jsem měl na mysli: "Platit" :D :D
Reagovat
gigin
:DDD Ty ty ty, ty ty ty, ty to budeš platiti :DDD
Reagovat
PetaM
Dal bych ti Like, ale není tady :D :D
Reagovat
tommr
dobrá zpráva: uvidíme Tomáše a Petru ... :)
špatná zpráva: neuvidíme Lucku ... :(
Reagovat
slacker
spatna zprava neuvidime ani Tomase ani Petru. Placene kanaly smrdi
Reagovat
smazaný uživatel
Areál se rozšíří na na pozemky přilehlého golfového klubu. V budoucnu už se kvalifikace na kriketovém hřišti hrát nebude https://www.facebook.com/photo.php?fbid=752778431452905&set=a.188526497878104.51345.185199214877499&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je opravdu dobra zprava;)
Reagovat
smazaný uživatel
říkal jsem si, že tebe to určitě potěší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
aby ne...;) To byla pred tim kvalifikacni loterie...a ne tenis...
V tomhle ohledu bych rekl ze Boris Becker je absolutni spicka spicek travy;) Tohle dat jako celek i z kvaldou...je fakt neskutecne;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to rozhodně, dodneška si na tu jeho jízdu pamatuju
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2664602/New-Wimbledon-All-England-Club-reveals-plan-massive-expansion-include-new-court-hotel-statue-Andy-Murray-rejecting-new-lease-golf-course-used-Ant-Dec.html
Reagovat
smazaný uživatel
v 2011 měla Petra taky neco s nohou, ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Měla a poslední kola hrála pod práškama..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a jaky ji to prineslo stesti ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konečně vrchol sezony je tady. :) Nejotevřenější Grand Slam sezony.
Očekávání: finále Murray:Nadal, přání Federer: Djokovič.
Černý kůň: Feliciano Lopez
Jak to máte vy?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne ze vyhraje Spaniel;)
Reagovat
Mayo
Prianie na finále: Nadal vs Murray
Môj tip na finále: Federer vs Murray
čierny kôň: Dustin Brown
Reagovat
smazaný uživatel
Pekny tip;) Celkem by se mne i libil;)
Cerny kun turnaje take pekny... ale ja si myslim, ze opet bude zlobit Janowicz, ikdyz na to moc nevypada...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Cus riskere ;)))
Hele vsichni s RG jsou tam porad videt;)))
Je tam i tvuj stary ucet na Hayde... co se stalo?
Chces letet na dvou uctech?

Hod info k nam do chatu...;) abysme to tu fakt za chvili nezaflakali;)
Reagovat
smazaný uživatel
divocaku, precti si vzkaz:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://instagram.com/p/pjJfwQO7qy/#
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/Bqv6h2hIcAAMjxD.jpg
Reagovat
Frick
Se tam nějak povalujou.....
Reagovat
Frick
A nejsou zase sólo? Obě. Jsem nějak toho Troye moc neviděl, poslední dobou.

Beztak si myslim, že Lucy není na to, aby měla cizince....
Reagovat
smazaný uživatel
Troy? To jsem ani nepostrehla, ze chodila s nejakym Troyem ;) Kdo to byl?

Ja ji spis tipovala na toho jejiho trenera ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Já toho Troye neviděl snad nikdy :-)
Reagovat
Frick
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/t1.0-9/1003532_208759879303763_173035088_n.jpg

Úplně vpravo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no trochu mi pripomina toho borce, co si s Petrou ted hazi balonem....nemuzu ho nejak identifikovat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude Šafář (psycholog). Kotyza se zmiňoval, že dělají nějaké mentální cvičení, tak to bude asi ono :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi jo...jen neni ten Safar moc k poznani ;) je to mala fotka no ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tohle bude asi ten Troy, že?
http://instagram.com/p/f0WXMRO7l_/#
Reagovat
Frick
Jo. Ale není to tak zlý. Nemá bobek jako Steckley, tak je to cajk.
Reagovat
smazaný uživatel
Dohady kolem Petry jsou podle mne zbytec... stejne na trave s tim svym stylem moc nebeha;))) Pro volej si chodila nekdy v roce 2011 naposled...neni co resit...
Max. bych navrhoval upgrejdovat jeji styl na verzi Muguruza II... lajna, lajna a zase lajna, mozna jeste dat nejaky to quatro upgrejd;) Lajna, lajna, lajna a zase lajna;)))
Reagovat
Titan
Není problém, akorát se změnilo umístění míčků z lajna-in na lajna-out. Ono se to vrátí, ale chce to pár let - jak jsem psal o Ivanovič...
Reagovat
smazaný uživatel
;) U Petry nikdy nevis, kdy to prijde...:)
Ja bych spis byl pro Iznerizaci na trave;)
Reagovat
gigin
Tomorrow third match after 11 am against Luke Saville. We are scheduled to play on court 11, which is a small court without cameras unfortunately. It's the Wimbledon-premiere for both of us as pros. I feel well prepared after the many hours we practised and sparred in the last few days. On thursday when I played Jack Sock at The Boodles a lot of things already worked out quite okay. And we made use of the time since thursday. So I definitely have my chances to win that match tomorrow, if I manage to play like yesterday or the day before during practice. I'd say it's a 50-50-match. So maybe your crossed fingers will make the difference tomorrow!
Reagovat
J.M.
Podle mě jsou pořadatelé hloupí, že ho dali na tak zapadlý kurt bez kamer. Chápu, že je tradice dávat tam hráče od padesátého místa níž, u kterých se automaticky předpokládá, že nejsou tak divácky atraktivní, ale je to už zastaralá tradice, která nereflektuje současný stav. To, že jsou dnes mladší hráči, o kterých se hodně mluví, hodně píše, jsou fanoušky tenisu velmi sledováni, a i ATP je (až křečovitě) propaguje, protože zoufale potřebuje nové hvězdy. Jenom žebříčkově a výsledkově nejsou tak vysoko, protože tak to dnes je, na rozdíl od minulosti. Třeba Grigora takhle až celkem donedávna na turnajích vytrvale několik let televizně ignorovali, přestože už byl dlouho hvězda, která diváky zajímala, a myslím, že totéž se začíná dít s Dominicem. Který podle mě není nějakým nudným dělníkem šedého podprůměru, který nikoho nezajímá, byť by tomu žebříček odpovídal. Podle mě by si konzervativní pořadatelé turnajů měli aktualizovat svoji "politiku".

No, ale doufám, že Dominicovi to skutečně začalo jít tak jak píše. Dost rád bych viděl 2. kolo s Grigorem. To by určitě bylo na televizním kurtu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslim, ze je to hlavne za zasluhy, ani vyssi kola juniorek se nedostanou na velke kurty, max. finale.... Proste musi si to odzit na tech mensich kurtech a ty vetsi jsou proste za odmenu za uspechy a postup v tommrzebricku ;).
Ale uznavam, ze by to bylo hodne zajimava podivana a je to skoda no ;).
Reagovat
J.M.
Tady nejde o velké kurty, o žádné pocty. Ve Wimbledonu mají těch televizních kurtů hodně, i ty malé zapadlé kurty jsou televizní. Když na těch největších světových turnajích, grandslamech, někoho dají na ten nejzastrčenější kurt, kde nejsou kamery, tak to už musí být pro pořadatele opravdu někdo úplně okrajový. A v tomto myslím (nejen) ve Wimbledonu zaspali dobu.
Reagovat
smazaný uživatel
no to asi jo, ale porad kdyz nemaji zebricek je to prirozene no ;) prece tam nedaji na ukor nejakych dvou kolem 90. mista (placla jsem poradi, nemyslim ted nikoho konkretniho, abyste me netahali za slovicko, ze ten a ten ma jiny umisteni) a nejakyho z top20 a 50.nedali na nejakej zastrcenej davno proslapanej kurt no...
Jako chapu te, jak to myslis, ale kdyz by to udelali pro ne, tak zase na ukor nekoho jinyho, leda kdyby to uz jinak neslo v pozdejsich kolech, ale to by se tam proste museli nejdriv dostat....me treba dost stve, ze nesjou dost casto 4hry i ve vyssich kolech na televiznich kurtech :( mam 4hry rada.....
Reagovat
gigin
Gulbu mi dali na kurt č. 19. Je tam ten kurt vůbec? Není to nějaké hřiště v parku tam kdesi?
Reagovat
smazaný uživatel
neni ;) nekdo tu psal seznam televiznich kurtu, myslim, ze to je televizni, zkusim pohledat ;) pochybuju ze by ho nedali na kamery ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak pry 1,2,3,10,12,14,16,17 a 18
Reagovat
J.M.
U Gulbise je to tak absurdní, až by se dalo uvažovat o přívlastku skandální. Hráč první desítky, a na tom nejposlednějším kurtu, který mají. Jak tady anajma psala, že to musí být někdo na úkor někoho, tak to je přesné. Každý si může prohlédnout, jací hráči a hráčky místo něj dostali přednost. Tam už omluva neexistuje. Tam už v tom snad musí být nějaké osobní zaujetí organizátorů (třeba je odrazuje svými výroky a povahou, kdo ví).
Reagovat
gigin
Tak Gulbis je póvl, spaniel by ti mohl povykládat....
Nicméně v úterý tam letím a udělám tam bordel jak sviňa.
Reagovat
Cico93
;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
no, musim uznat, ze bych neverila, ze daji Gulbu mimo kamery....ale tak oni to vzdycky vysvetluji vicero duvody a potrebami atd. apod. bla bla...nejlepsi to neresit....zrovna Gulba by mel byt k videni i pozdeji ;)
Reagovat
J.M.
Právě, že striktní řízení se žebříčkem je přežitek, který prostě do dnešní doby už nelze přebírat. Oni pořád žijí v době Beckera a Changa, kdy bylo automatické, že pokud je mladý (často náctiletý) hráč dobrý a atraktivní, tak je v první desítce. Jenže tak to už řadu let nechodí. Prostě si neuvědomují realitu posledních let. neuvědomují si, že řada mladších talentů spoustu fanoušků zajímá víc než mnozí zavedení hráči šedého podprůměru, kteří jsou na tom žebříčkově podobně, ale u kterých je celkem jisté, že už nikdy z nezajímavého podprůměru nevyjdou.

Čtyřhra už je čím dál víc trpěná povinná záležitost, kterou se snaží aspoň zkrátit (supertiebreaky, gemboly při shodě), aby už nezacláněla tak dlouho, když nikoho nezajímá (viz prázdné tribuny). Je to hlavně tím, že už ji nehrají špičkoví singlisté. Dřív ji hráli, proto byla divácky zajímavá a v TV vysílaná. Ale při dnešní turnajové zátěži už se to asi nevrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
ja vas fakt chapu, ze je chcete videt, ja zase chci videt hry no ;)

Snad jedine s tema mladsima pockat na normalni turnaje, kde se dostanou spis na kamery no....
Reagovat
gigin
Mi je to jedno na kterém kurtu vyfičí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem napsal na Twitter: JE TO TAAAAAM!!! Po zlaté Praze je zlatý i Berlín! :)

Jinak si musím trochu zamachrovat, že mě holky hned po finále retweetly... :)
Reagovat
PetaM
A co to znamená? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To znamená, že otiskly můj tweet na jejich profil. Když si najdeš jejich Twitter, tak to uvidíš... :)
Reagovat
PetaM
Nemám Twitter a nevím, jak se tam hledá :D Sorry :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na twitter můžeš i bez účtu..

https://mobile.twitter.com/kikiamakicz
Reagovat
PetaM
Jednou jsem to zkusil a nikam mě to nepustilo, tak jsem to vzdal :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak tady máš rovnou odkaz, abys nemusel hledat... :D
https://twitter.com/kikiamakicz
Reagovat
PetaM
Tak že ď :D To ti muselo stoupnout EGO co? :D Paráda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě mě to potěšilo, to je jasné. :) Ale zase mě to tolik nepřekvapilo, protože se s holkama na Twitteru vzájemně sledujeme, čehož si vážím ze všeho nejvíc. :)
Reagovat
PetaM
Holky nejsou vůbec namyšlené a hodně si fanoušků váží. Ne jako někteří ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tenkrát jim stačilo napsat jeden vzkaz a hned si mě přidali. :) Jsem u nich ve sledovaných mezi samýma celebritama. :D
Reagovat
Frick
Třeba je čase budeš moct plácnout po zadku. :-)))

No ale říká si, zda třeba při různym fotografování s fans nemaj občas problémy - kdy je jakože fanoušek mezi nima "akceptovatelně" chytne za záda / bok, přičemž nenápadně jde rukou trochu více dolu....

Ty ses s nima někdy fotil?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš na mysli někoho konkrétního? :-)
Reagovat
PetaM
Ne, myslím takové ty namyšlené sportovce, kteří ti nedají ani podpis, pokud jim za to nezaplatíš :D - neboj, nemluvím o Petře, té se teda rozhodně nedivím, že nereaguje na FB :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Noha Petry je prý den ode dne lepší, tak snad.. :-)

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/207524/kouc-kvitove-david-kotyza-stehno-se-lepsi-petra-zase-muze-uspet.html
Reagovat
smazaný uživatel
no, moc me to neuklidnilo...zatim nechodi na plnou zatez..
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň něco. Pořád lepší, než kdyby nemohla ani chodit..
Reagovat
smazaný uživatel
to urcite lepsi je, jen bych byla mnohem radsi, kdyby hlasili, ze uz nohu neciti...ach jo, to si nezaslouzi zrovna pred wimbledonem.....
Reagovat
PetaM
No, celkem strašák ta noha ... Aspoň, že je to GS a hraje se co dva dny ... Navíc, pokud se dostane až k pátku a tam uspěje, bude mít dokonce 2 dny volna. Myslím, že Andrea je ideální soupeřka na rozehrání a na ne moc namáhání se ... Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, snad nebude mit s andreou zadny slitovani a rychle to ukonci, tj. zadny krize v druhym setu a vlnky dolu ;)
Reagovat
tommr
takže se ukazuje, že nešlo o žádnou prevenci ale o zranění a že to zranění není zdaleka vyléčený ... :(
Potvrdilo se taky to co jsem tady psal už před Petřiným deblem v Eastbourne - že hrát debla krátce po vyčerpávajícím zápase v singlu je naprosto nesmyslný rozhodnutí a že to Petře jen uškodí. Nakonec to skončilo ještě hůř než jsem se obával ... :(
Kotyza je jako trenér naprosto k ničemu a jen Petru stahuje dolů. Pod jeho vedením se už Petra nikdy nezlepší ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
a jak se jeste sebeuspokojujes vetami typu "ja to rikal"

A koho navrhujes za novyho trenera? uz ses prihlasil??
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. Potvrdilo se jenom to, že jsi absolutní mimoň.
Reagovat
tommr
a nebyl jsi to právě ty kdo se tu se mnou do krve hádal, že hrát debla s Kerberovou je dobrý rozhodnutí? Vím jen, že to byl nějakej zasloužilej člen FFK, ale nechce se mi to hledat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se s tebou do krve hádám furt, ale rozhodně jsem nikde netvrdil, že hrát debla je a priori dobré rozhodnutí, ale ani nemyslím, že to bylo vysloveně špatné rozhodnutí. Jestli si tu nohu poranila v zápase, tak to bylo v tom maratonu s Luckou, ne v té deblové rychlovce.
Reagovat
tommr
a čet si vůbec ten článek? Sám Kotyza tam jasně říká, že jí dorazil ten debl ...
Reagovat
smazaný uživatel
najednou vzyvas Kotyzu a jeho slova??? :P
Reagovat
smazaný uživatel
Četl. A používáš ty někdy tu bouli, co máš na krku? Samozřejmě, že pokud si tu nohu zranila už v singlu, debl tomu nepomohl, ale myslím, že ta třičtvrtěhodina navíc už to nijak zásadně nezhoršila.
Reagovat
smazaný uživatel
a i kdyby, Petra tam neni pro srandu kralikum, nemuze si odstupovat kdykoli se ji zachce, navic ma zodpovednost vuci partnerce...mozna ji to po zapase s luckou nebolelo a chytlo ji to malinko az po 4hre....to uz ted nevyresime....kazdopadne i oni to chteli tak, ze se nejdriv rozehraje ve 4hre a az druhy den bude mit singla, bohuzel to tak nevyslo.....
Mozna bych dopriste neriskovala a na 4hru se vykaslala uplne, ale tohle vi nejlip ona, co ji pomaha a co ne....nechme to na ni ;). Je to nakonec jeji stehno a jeji talir, tak co ;).
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně si myslím, že po (úspěšném) singlu byla natolik zaplavena endorfinama, že necítila vůbec nic - kdyby ano, tak by podle mě z debla odstoupila, ostatně by to nebylo poprvé - což je ale podle mě situace, kterou starý morous tommr asi nezná, nezná pocit úspěchu, takže mi je ho chudáka vlastně trochu líto..
Reagovat
tommr
já na rozdíl od tebe hlavu používám k myšlení - ty jen k fanatickýmu fandění. Jinak by si přece musel pochopit co tam Kotyza jasně říká - že Petru dorazila ta kombinace dvou vyčerpávajících zápasů. O zranění ze singlu tam nepadlo ani slovo - to si zase jen něco cucáš z prstu. A Kotyza to určitě nemá ze svý hlavy jen opakuje to co mu řekli doktoři ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to pochopil, dokonce jsem s tím ve svém předchozím příspěvku i souhlasil, to jenom ty tam zase hledáš něco, co tam není.
Reagovat
smazaný uživatel
ja myslela, ze kotyzovi vubec neveris uz ;) ale ted se ti to hodi, co rekl, vid? :P
Tak si ji tu klidne az do konce turnaje a jeste 14 dni po, kritizuj za tu 4hru a budes se citit jako king, vid?

Pan Katastrofa a pan JaToRikal ;)
Reagovat
PetaM
Doufám, že už se Petra nikdy nezlepší. Těžko bych si zvykal na tvoje další navážení se do jiných trenérů ... Schválně, jak moc by u tebe klesla Martina, kdyby jí taky nikam neposunula ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, je jasný, že s tou nohou něco měla, když odstoupila. Ale určitě v odstoupení sehrála velkou roli prevence kvůli nadcházejícímu GS, kdy nechtěla nic riskovat. To hráči běžně dělají, je to logické. A je i logické, že chce nohu šetřit do poslední chvíle a zbytečně se ji nepokouší zatěžovat naplno.

Jak tu včera psal VIS - kdyby to bylo opravdu tak vážné, jela by z Eastbourne za Kolářem na vyšetření. Nejela za ním ani na preventivní poradu. Určitě to není tak hrozný, uvidíš.:) Myslím, že se to zbytečně nafukuje - novináři se ptají, tak něco odpovídá, ale myslím, že to tak horké nebude....
Reagovat
tommr
no já se naopak bojím, aby to nebylo ještě horší než se ted prezentuje. Lidem okolo Petry moc nedůvěřuju. Petra by mohla ještě skončit s vleklým zraněním jako se to stalo třeba Azarenkový ...
Reagovat
smazaný uživatel
ty proste nicemu a nikomu neveris, vseho se bojis, strasnej pesimista....nechapu jak ses dozil dnesnich dnu, ja s takovou povajou bych uz spachala sebevrazdu ;)

trochu nadeje a optimismu do tech tvych ostudnych katastrof ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, určitě to není tak vážné, jak myslíš.:)
Taková zranění se občas sportovcům prostě nevyhnou. Uvidíme, jak to bude vypadat v 1. zápase. Já si myslím, že tým kolem Petry je natolik kompetentní, aby si s takovými věcmi poradili a vhodně je řešili.:)

Vika to měla něco jiného.
Reagovat
tommr
já vím, že Azarenka měla nějakej zánět a ne natažený svaly. Mě šlo v tom porovnání o to, že Azarenka to svoje zranění podcenila, nedoléčila a zkoušela dál hrát až se jí to nakonec ještě víc zhoršilo. Snad to u Petry nebude tak strašný, ale jistotu budeme mít teprve až uvidíme jak si povede ve Wimbledonu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty víš, jak se Azarenková cítila?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, chápu, žes tu Viku použil jen jako příklad. Je jasný, že jsou obavy, dokud se neuvidí, jak na tom Petra opravdu je. Ale neboj, určitě to nebude tak strašné.:)

I kdyby to nějak poznamenalo Wimbledon, což by bylo nemilé (osobně si to ale nemyslím), tak nějaké chronické zranění by z toho být nemělo. Nakonec, uvidíme už zítra.:)
Reagovat
smazaný uživatel
A má ta tvoje nedůvěra racionálnější důvod než že ti někdo z nich kdysi ve školce nechtěl půjčit kyblíček s lopatičkou?
Reagovat
tommr
že je něco špatně naznačuje už tvoje vyšinutý chování - obvykle ti tečou nervy až když Petra prohraje zatímco ted začínáš sprostě urážet už před začátkem turnaje ...
Reagovat
smazaný uživatel
a ty nikoho neurazis vid? Po zapase debla LuckuH s Misou, Petru jak byla trapna apod. ted queshe....
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný, kdo tady kdy někoho urážel, jsi ty - pravidelně urážíš Petru a její tým, když se s tebou pokouším rozumně mluvit, začneš urážet i mě, poslední dobou ses tu začal navážet do Anajmy a dalších, co s tebou nesouhlasí.. Zameť si laskavě nejdříve před vlastním prahem, než někoho začneš obviňovat z urážení.
Reagovat
tommr
dneska jsi to byl ty kdo začal s urážkama. Počínaje s "jsi absolutní mimoň", přes "používáš ty někdy tu bouli, co máš na krku?" až po "A má ta tvoje nedůvěra racionálnější důvod než že ti někdo z nich kdysi ve školce nechtěl půjčit kyblíček s lopatičkou?". S člověkem, kterej používá takový obraty se slušně diskutovat prostě nedá ...
Co se týče anajmy tak s tou primitivní krávou se já vůbec nebavím. Nemůžu za to, že se na mě přilepila a pořád se vnucuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
primitivni krava neni urazka??? :P

tobe se uz musim jen smat :D :D
Reagovat
tommr
nevím jak jinak bych ti už naznačil, že o tvoje slaboduchý reakce na moje příspěvky nestojím ...
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz ja porad doufam, ze te predelam, ze se stanes vic objektivni a trochu optimistictejsi, ze ti to jendou dojde, jak zbytecne vidis vse cerne

a taky me vytaci, jak Petru urazis, moc neverim tomu, ze ji mas opravdu rad....to jako vylitnu vzdycky,to sorry
Reagovat
tommr
ty chceš někoho předělávat? Vždyt ty sama potřebuješ odbornou lékařskou pomoc. Jedinej efekt kterej ty tvoje hysterický kydy mají je to, že jsem tebou začal hluboce opovrhovat a myslím, že nejsem sám ...
Reagovat
gigin
Klid, tvl... nenech se stáhnout k jejich žumpárnám...
Reagovat
smazaný uživatel
On tady žumpárny předvádí už dlouho.
Reagovat
tommr
máš pravdu - člověk dohadováním s takovejma tvorama jen klesá na jejich úroven. Někdy je ale prostě těžký zachovat nadhled a nenechat se vytočit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no tvoji uroven a pohled na svet bych fakt mit nechtela, poplacejte si po rameni jaky jste borci ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje sebevědomí mít Petra, tak už dávno vyhrála čistej grandslam :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
to, ze s tebou nesouhlasim jeste neznamena, ze ty mas pravdu.
nesneses kritiku ale sam kritizujes az se lesy zelenaji ;)
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz uz nevis kudy kam, tak urazis :P je mi te lito....
Reagovat
smazaný uživatel
Ono nejde o dnešek, ty se do Petry a jejího týmu navážíš, co tě znám, akorát v poslední době je to s tebou čím dál horší. Lidi, co s tebou nesouhlasí, označuješ za FFPK, na jejich argumenty absolutně nereaguješ a jako kolovrátek do zblbnutí opakuješ pořád to samé bez ohledu na to, jaká je skutečnost. A když se ti to - tak, jako dneska - vrátí jako bumerang, tak kolem sebe kopeš jako splašená kobyla.

Nejsem svatej a není to se mnou vždycky k vydržení, ale snažím se s tím bojovat. Zkus to taky, třeba se někdy vrátíme k rozumné debatě.

P.S.: Anajmu přede mnou laskavě neurážej. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
vika mela nerv v noze, Petra ma sval
Reagovat
smazaný uživatel
Mas vzkaz...;)
Reagovat
gigin
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10462486_574402569345076_1907152517661408318_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki a Maki vyhrály GS v Berlíně..!!!
Reagovat
PetaM
Jooooooooo, úplně super!!! Krásný zápas a nervy až do konce! :D
Reagovat
PetaM
Doufám, že za dva týdny taky "někdo" od nás vyhraje GS :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj taky doufam a co se tyka fandeni, tak udelam pro talir uplne maximum ;)
Reagovat
Frick
Úspěch!!!

Ve srovnání s Prahou, kde byl vy vyřazovací části (OF, ČF, SF, F) akumulovanej kurz cca 6,00, tak tady to bylo cca 21,00.
Reagovat
smazaný uživatel
Odklikl jsem jeste nejake zadosti, tedy 2. ;) magerce a mufikovi...

Jen pro upresneni:

HISTORIE II. Ligy (aby bylo vse jasne...a nekdo se nechopil nejakych vymyslu, ktere se kolem toho zacinaji tvorit... nejake plnohodnotne verze, a takove blbosti...)

Pro ty, kteri to nejak nechapou, proc bez Top 9 atd...neni v tom nic komplikovaneho...

Idea hrat bez nej Top hracu prisla jednoho vecera behem AO, kdyz jsem si povidal s Titem o tom, ze celkem nas nebavi odklikavat ty nej. hrace, ktere stejne odklikne vice mene kazdy...

A tak jsem mu rekl, ze si muzem klidne spolu na RG zahrat bez top hracu, nebot on se uz ani do AO neprihlasil...ja mu tam neco rekl, ze mne je celkem sumak, kdyz budem jen dva...a ze to klidne zalozim...diskusi si precetl Gigin, a nekde mne napsal, ze sme cypi, ale ma nas rad;))) a ze se klidne take zucastni... tito se tu uz vubec neobjevoval...a ja ani o to nemel zajem...potom asi dva dny pred RG jsem si precet jeho vzkaz...ze chce hrat;))) A tak jsem to stvoril, aby mel radost...a rikal si, ze gigin asi bude mit take radost...jenze ono melo radost i vice lidi...coz jsme proste necekali....

Tim chci rict, ze to takhle fakt nemusite proboha hrat;D)))

A muzete hrat normalne v lize, kterou zalozil Denis;)

Tak doufam, ze ted uz to je jasny...
Reagovat
dadaft
a jestli jsem to pochopil, tak se budou tipovat i jednotlivé zápasy (bez ohledu jestli je máš v teamu).

takže vítěz by měl být ten, kdo nejlépe dokáže odhadnout úspěch hráčů mimo nejužší špičku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a zároveň bude úspěšný v tipování jednotlivých zápasů bez ohledu na složení, tak, jak je turnaj přinese.

ano?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, musíš hrát jen se svým týmem!

Takže pokud ve dvojicích, které se budou od 4. kola tipovat, nebudeš mít zastoupeného koně ze svého týmu, nemůžeš tipovat a nepřičtou se ti žádné body.

Ne, sranduju.:D)))

Od 4. kola probíhá tipování jednotlivých zápasů. A tam si můžeš tipnout, koho uznáš za vhodného. Je jedno, že to bude třeba Máša a Nole. Jo, máš naprostou pravdu ve všem, jak to popisuješ.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen doplnim....
...ano je to nezvyk, ale ta nase liga ma tzv. moderatory;)))

Tito se stara o drobnosti, ktere si nikdo ani nevsimne, nebo neni na ne cas..
Janekda bude hodnotit jednotlive dny a kola, vybery a tak...;)
Gigin dodava slivovicu...
A je tam jedno pako, ktere se jmenuje VLK, ktery pise INFA, ktere pomahaji hracum...
....Ano, ten nas chat je i funkcni a hodne se z neho hrac i dovi, staci ho jen cist;DDD))))
Reagovat
vrabejka
Vlku potvrd pls mou žádost. Příglasil jsem se do teto lgiy az ted. Ted du rychle poskladat tym. Tak mě pls vezmi. Jmenuju se hayde.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězem se stane někdo z kvarteta Federer, Nadal, Djokovič, Murray, moc nevěřím v triumf hráče "druhého sledu" - Wawrinkovi to na trávě moc nejde, Ferrer je na antuku a beton, del Potro nehraje a Berdych na grandslamový titul nemá hlavně psychicky. Možná nás překvapí Dimitrov s Raoničem, ale jejich letošním maximem je podle mě SF.
Ale ani kvarteto to nemá tak jisté - Federer stárne, Nadal v posledních dvou ročnících vybuchl v počátečních kolech, Djokovičovi se na GS nedaří tak jak na 1000 nebo na TM a Murray naposledy hrál finále turnaje ATP před rokem právě ve Wimbledonu.
Ze všech variant finále se mi jako nejpravděpodobnější jeví Djokovič-Federer. Toto finále by mělo o to větší náboj, že oba jsou trénováni dalšími tenisovými legendami a wimbledonskými šampiony - Beckerem a Edbergem. Osobně bych si toto finále přál ze všech nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepis se laskave bezduche 1000 x zname fraze a sr.acky. Je to trapne a krecovite.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že tvé komenty jsou hlubokomyslné, vtipné a bez frází :-)
Reagovat
Frick
Jinak zajímavý, že nemůžou hrát mezinárodní páry...
Reagovat
tommr
rozpis na zítřek:
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/index.html
už první den bude k vidění spousta zajímavejch zápasů takže bude opravdu těžký z tý záplavy vybírat ...
Z našich mužů se představí Tomáš Berdych, Radek Štěpánek a Honza Hernych ...
Z našich žen se představí Petra Kvitová proti Andree Hlaváčkový, Lucka Šafářová, Bára Strýcová a Tereza Smitková ...
Zápasy Tomáše (první zápas na C2) a Petry (poslední zápas na C3) by měly bejt v televizi ...
Reagovat
Denis92
Finale muži : Murray - Federer/Nadal (vitaz Roger alebo Rafa)
Finale ženy : Serena - Radwanska (vitaz Serena)
Reagovat
Frick
To jsem tedy dlouho neviděl :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Za největší favoritky turnaje jsou sice považovány Serena s Mashou, ale já to vidím otevřeněji. Šanci mají (společně se Serenou a Mashou) Halepová, Ivanovičová, v menší míře Radwańská a Li Na. Co se týče ostatních - Kvitová má letos na okruhu a hlavně na GS mizerné výsledky a odhaduji, že vypadne v ČF, Lisické se od loňského Wimbledonu v singlu vůbec nedaří a dojde max. do 3. kola. Azarenková se vrací po zranění a daleko taky nedojde.
Vrátím se k Sereně - už 2x se jí letos předpovídal zisk 18. GS titulu, skutek však utek a ona je stále na 17. Hlavně v Melbourne se považovalo takřka za jisté, že vyhraje (do turnaje vstupovala se sérií víc jak 20 vyhraných utkání v řadě). Jak se jí povede ve Wimbledonu? Z favoritek má nejtěžší los - v OF Bouchardová (která si letos zahrála 2x SF na GS), v ČF Šarapovová a v SF Halepová/Ivanovičová.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by byla Serena nějakou superfavoritkou, se říct nedá.
Nejraději bych viděl finále Šarapovová - Li Na.
Reagovat
smazaný uživatel
to Petře celkem věříš. Můj tip je 4. kolo. Po těžkém 3. kole s Venus, který vyhraje, ji vyřadí Stephens ve čtvrtém.
Lisicki musí zvládnout první kolo. Hodně velký tlak na ni bude na centru. Pokud to zvládne, tak nezávidím ostatním hráčkám, které s ní budou muset hrát. Vlastně ani nevím v jaké části pavouka je, tak nevim, jaké sou její další případné soupeřky. Taky bude záležet na zdraví, to je jasný.
Na zdraví bude záležet i u Halep, pokud bude vše OK, vyhraje Wimbledon.. ale pouze za předpokladu, že nebude hrát proti Sereně... a asi i proti Marii.
Reagovat
tommr
stejně jako blbec taky nevěřím, že to Petra dotáhne až do čtvrtfinále. Na rozdíl od něho si ale myslím, že vypadne už s Venus ...
Co se týče Sereny tak u ní by mě naopak velice překvapilo kdyby Wimbledon nevyhrála. Myslím si, že třetí selhání na GS v řadě prostě nedopustí ...
Reagovat
smazaný uživatel
nj, tak si lepsi a drsnejsi, tipujes to uz s Venus, ale porad lepsi, nez pred par dny, kdy si tvrdil ze tam ani nenastoupi nebo vypadne v prvnich dvou kolech....nejaky ten progres tam u tebe je no ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ona není nesmrtelná, letos jí bude 33 let. Se zvyšujícím věkem přijde úbytek sil atd. Navíc nepíšu, že není favoritkou, ale není monofavoritkou, spíš je první v prvním sledu (kde je i Masha, Simona, Aga nebo Ana).
A to tvoje ponižování Petry už začíná být trapné. Na ČF má, ale dál určitě ne!
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim s tim ponizovanim od tommra, ale na co ma nebo nema ze stejne ukaze az na kurtech ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš tu Venus, která kromě Dubaje letos nic kloudnýho nezahrála?
Reagovat
tommr
a co kloudnýho letos uhrála Petra? Pokud vím tak vůbec nic ...
Reagovat
smazaný uživatel
no rozhodne uhrala vic nez venus :P
Reagovat
smazaný uživatel
Race:
16. Petra: 1343 bodů
24. Venus: 1025 bodů

Ale překvapuje mě, že to ty jako žebříčkový expert nevíš..
Reagovat
dadaft
na druhou stranu Petra letos dokázala jen 2x vyhrát víc než dva zápasy v řadě - jednou tři a jednou čtyři.
Venus už letos zvládla i pět v kuse, i čtyři.
Reagovat
smazaný uživatel
Hned na začátku roku vyhrála dokonce 5 zápasů v řadě.
Reagovat
dadaft
letos?
Reagovat
smazaný uživatel
quesh myslí ten hopman cup asi..
Reagovat
dadaft
možná.
ale na turnajích je to jak píšu - a to měla ještě Petra deset pokusů, Venus osm.
Reagovat
smazaný uživatel
však jasný. quesh se snaží vždycky diskutující o Petře, nějak "doběhnout", jakože nemají pravdu a jejich dedukce sou neopodstatněné a tak podobně.. a já mu to nezazlívám, když ho to hádání baví, tak proč ne :-) No já ten případný zápas vidím tak 55:45 pro Petru.. pokud bude stehno ok.
Reagovat
dadaft
a největší sranda bude, když to třetí kolo bude Barthel - Nara.
Reagovat
smazaný uživatel
no Mona je super, mám ji moc rád.. ale doufám že ne-e :-))
Reagovat
smazaný uživatel
no, ale pri scitani zajicu je jasne, ze Petra toho odehrala a vyhrala vic nez Venus a o to tady slo.....jestli chcete rozebirat jine detaily, ze jako Venus vic najednou a petra min a tak se navzajem chytat za slovicka.....
Reagovat
smazaný uživatel
Hopman Cup. A nechoďte za mnou s tím, že je to exhibice. Kdyby to byla exhibice, tak se to nebude započítávat do statistik ITF.
Reagovat
tommr
o jakejch statistikách to zase blábolíš? Ty existujou jen ve tvý chorý fantazii. Za HC se neudělujou žádný body a výhry/porážky v něm se nikam nezapočítávají ...
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, jak to nema body, pro tommra to neexistuje :)

misto abys priznal, ze venus toho vyhrala min nez petra tak se tu budete zase dve hodiny tahat za fusekli...
Reagovat
smazaný uživatel
Blábolíš tady ty, do statistik ITF se ty zápasy samozřejmě počítají, i když nejsou bodované.

http://www.itftennis.com/procircuit/players/player/profile.aspx?PlayerID=100075246
Reagovat
tommr
Petra letos nedokázala vyhrát víc než tři zápasy v řadě. Tři zápasy za sebou vyhrála dvakrát - jednou se jí to povedlo v Miami a jednou v Madridu. Odstoupení Sereny v Madridu přece nemůžeš brát jako výhru Petry ...
Reagovat
dadaft
no jo, vlastně se Serenou ani nehrála.
takže na 8 turnajích max. 2 zápasy, na dvou tři v řadě.
mno, moc to nevypadá,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
jj aby Petra došla aspon do toho čtvrtfinále jako loni tak by musela překonat svoje vlastní letošní maximum. Moc nevěřím, že toho bude schopná když není úplně fit ...
Reagovat
smazaný uživatel
jenze ted bude hrat na trave vis??? Od roku 2010 vzdycky uhrala 4finale a nebyt loni s horeckou, tak i to ctvrtfinale mozna vyhrala....
trava chapes???

a v jakym je stavu uvidime zitra po vyhranym zapase....na tvoje soudy fakt nedam ;)
Reagovat
dadaft
a tak vytahovat trávu jako nějakou výhodu při případném zápase proti 5-ti násobné wimbledonské vítězce,,,,,,,,,,, no nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
boze, ale kdy ta Venus mela takovou formu?? Pred vice roky nez ji mela a castecne ma i doted Petra... Kdy naposled vyhrala Venus a kdy naposled Petra? Proboha, to jste vsichni ztommrovateli? :D

nikde jsem nenapsala, ze to nebude tezky zapas (to bude - tak jako vsechny posledni spolecne zapasy), ale proste verim, ze Pokud bude Petra zdrava, tak vyhraje.....
Reagovat
smazaný uživatel
Když podle tvých měřítek neuhrála nic kloudného Venus, neuhrála tudíž nic kloudného ani Petra.
Pokud bude Venus zdravá a pokud mohla pořádně trénovat, tak vidím v jejich souboji šance vyrovnané. Mírně se přikláním k Petře, ale jenom mírně.

Jsou to zatím ale jen nepodstatné spekulace, protože jsme neviděli ještě ani jednu z nich hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš. A přesto Petra letos Venus porazila a má o 300 bodů víc než Venus. Ostatně Venus do toho třetího kola ani nemusí postoupit (to sice ani Petra, ale tu by muselo vyřadit zranění).
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže zdravá a ve formě hrající Venus na trávě, je trochu jiná hráčka od té, kterou porazila Petra na jiném povrchu.

Aha, takže Venus nemusí do 3. kola ani dojít, Petra rovněž - ta ale jen za předpokladu, že ji vyřadí zranění, jinak s prstem v nose - chápu správně?

Ale jak píšu, jsou to jenom spekulace. Třeba se vůbec nepotkají, třeba Petra vyhraje úplně v pohodě, a nebo taky prohraje....

Jen nechápu ty tvé výroky ohledně Venus a to, že nezohledňuješ vůbec povrch, na kterém se hraje. A ano, Petra je dobrá travařka, ale to i Venus - i když už má svůj věk a nemoci. Proto v případném zápase mírně favorizuji Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
nereagujte tak podrazdene na toho queshe.... Proste Petra ji po sobe porazila pokazy posledni dobou, uhrala toho letos vic nez venus...tecka.

A venus bohuzel na ty trave zdaleka neni to, co byvala, loni nehrala, tak uvidime jak letos... Pokud Petra bude zdrava, mela by ji dat.....
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže kdy byla Venus naprosto zdravá a ve formě.. Pokud si srovnám jejich poslední výsledky na trávě, tak tam je Petra poměrně jednoznačně lepší.

Mimochodem, pokud se pamatuju, Venus poslední zápas na trávě hrála před dvěma roky..
Reagovat
smazaný uživatel
Mě jen přišlo úsměvné to tvrzení, že by Petru muselo zabrzdit pouze zranění, aby neprošla do 3. kola. Ale jo, je to pravda, ona má lehký los.;)
Reagovat
smazaný uživatel
*Mně
Reagovat
smazaný uživatel
A co ta Venus??? To nic???
Reagovat
smazaný uživatel
Co Venus nic? Nechápu nějak?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a jestli myslíš, že Venus není lehký los, tak mi se právě bavíme zatím jen o postupu do 3. kola....
Reagovat
smazaný uživatel
ahaaa ;D)
Ja ale myslel, ze Petra ma na vic nez jen 2.kola:)
Ale ja to nad Tebou moc necetl...tedy skoro vubec;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
prej vubec nic :D :D :D

nezlob se, ale ty uz jsi totalne mimo....
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze vyraz "vubec nic" lze pouzit max. tak u Andrejky a to jeste opatrne....
Reagovat
smazaný uživatel
ještě k fantasy :D až se budou tipovat vítězové zápasů, tak už můžu tipovat zakázaný hráče? :D
Reagovat
PetaM
Nemůžeš :D Můžeš tam dát jen ty hráče, co máš v základním výběru :D
Reagovat
gigin
Jasně, že můžeš :)
Reagovat
PetaM
Jako tahleee :D Ahá, jsem to špatně pochopil, omlouvám se :D
Reagovat
smazaný uživatel
ok, ihned namet na nove INFO;) spis moderatori tehle ligy dekuji;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelne tipovat je muzes;)
Ani si nedokazi predstavit, jak potom celou soutez moderovat...

Pravidlo funguje jen u skladani tymu...;)
Reagovat
smazaný uživatel
jasne, behem tipovacky jsi dokonce prinuceny tipovat to, co system nabizi..;D)))) Zakazani hraci nesmi byt jen v tvem ulozenem tymu....

Tvou zadost jsem potvrdil...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Po čistě nezávislé analýze je můj osobní tip na finále

Federer - Murray

Nadal vypadne pravděpodobně tak do třetího kola, tráva prostě není jeho povrch. Djokovicovi vystaví konečnou Federer tak jako už párkrát na trávě.
Kdo vyhraje si tipovat nedovolím. Ale je tady pár ale.

1) Federer se do finále dostane tehdy, když projde první kola.
2) Murray musí být v tempu, uvidíme co s novou trenérkou
3) Pokud bude v klíčových zápasech zatažená střecha, tak je Roger favorit. On je ostatně favorit vždycky, celý rok se soustředil na tenhle turnaj, tak jsem zvědavý.

Něchť nejlepší tenisový turnaj světa začne !
Reagovat
Frick
No neříkej. Von fakt musí hráč projít první kola, aby se dostal do finále?!! To za mých mladých let nebylo!!!!
Reagovat
Mayo
Djokoviča asi len ťažko vyradí Federer :D
Reagovat
Davor1
Nemá náhodou v pavúku Djokovič Andyho v prípadnom semifinále? Myslím, že hej a v tom prípade by mu Fedex vystavil stopku jedine vo finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, nevím proč žiju v domnění, že se potkají v semi. :)

Ty první kola jsem myslel tak, že ho nesundá nějaký druhý Stachowski
Reagovat
Davor1
Tak to sa stáva ;)
A Roger snáď tento rok aspoň do semi dôjde, vyzerá byť vo väčšej pohode ako pred rokom...
Reagovat
dadaft
http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/2014-06-22_161126.jpg?ver=2
----------- parádní tričko Sabine, zelená je tráva i Union Jack. ))

http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/2014-06-22_161226.jpg?ver=2
---------- a tohle snad nepotřebuje komentář - čistá krása, které se nemůže vyrovnat nic - Wimbledon je Král.
Reagovat
Mayo
ona je celá parádna :)
Reagovat
Davor1
V mužskej časti A. Murray- R. Federer
V ženskej časti A. Radwanska- S. Halep
ak bude vo finále aspoň niekto z tejto štvorky, budem spokojný ;)
Reagovat
dadaft
tak jsem to tam dneska nasázel - jako vždy jsem vybíral hráčky blízké svému srdci a momentálnímu rozpoložení, nicméně jsem tentokrát přece jen přihlédnul k rozlosování a momentální formě, takže třeba Verka Zvonarevů či Tara Moore se v mém seznamu nevyskytují. ))

tím chci říct - letos jedu na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
No...uvidime chlapce;))). Mame tam v lize celkem silne hrace a fajnsmekry:), bych rekl.;)
Zatim hovori za nas silne vysledky...z RG 2014 v kategorii WTA...tve oblibene...

- JacekJost i s tim nasim handicapem sejmul vsechny hrace a byl nej z 530 hracu na WTA na celem serveru;) Spaniel skoncil 12. celkove na serveru a to jel jen ze 7dmi hrackama ;D)))

No uvidime;) Jak to zmaknes bez Jamie;))) a byt konkurenceschopny;)))

Muj tip na viteze je bud Oskar, Mutademus nebo Tito
Uvidime, co na nas vytahne Davor;) celkem strasi Paddy...no Jacek chce opet titul taky;) Ale neverim, ze to znovu da...v tehle verzi musis hodne maknout...zadna ulejvarna;)

Jinak cernych konu tam je hafo...a podle mne to bude o dost drsnejsi nez minule...

Koho se urcite nemusis obavat je Janekda a Vlk...nebot u holek mohu hrat i bez top17;D) takze se tym priblizil slusne k cvokhausenu...kde predpokladam opet spis esteticky vyber, nez prakticky;)))
Reagovat
Davor1
Ja si veľké nádeje nerobím, lebo ani tentokrát som si nepozeral pavúk a nahádzal som tam hráčov len tak, od buka ;) Hlavne dúfam, ze sa mi nestane to, čo na FO, kde som bol druhý týždeň úplne odpojený od internetu a tak som netipoval výsledky. Ale tak zmestiť sa aspoň do desiatky by nebolo zlé :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja rozhodne taky jedu na titul, kdyz spise asi teoretiky nez prakticky. Dokonce se mi ten server ptal, jestli si chci zvolit tu hracku, kdyz muzu i nenasezenou vybirat z prvni stovky a ne druhe :-D Mno vsak ona tomu serveru jeste ukaze :-)

Tak ja jsem vybiral kazdou a kazdeho trochu jinak. Trocha srdce, povrchu, trocha losu, pocitu atd. Proste trosku taky takova vsehochut...
Reagovat
smazaný uživatel
my jedem s PetkouC taky na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo se chce dívat na finále grandslamu v Berlíně, tak už za necelou hodinu (16:20) na tomto streamu... :)
http://www.laola1.tv/en-int/live/berlin-final-w-antonelli-juliana-bra-kolocova-slukova-cze/194096.html
Reagovat
PetaM
Díky moc, konečně holky zase uvidím. I když ... Zase další nervy .. Takhle při neděli ... No, aspoň nějaká příprava na Wimbledon :D
Reagovat
Frick
Dobře holky. Hezky v plavkách na rozdíl od těch brazilskejch potápěček :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha co to je za modu? :(
Reagovat
PetaM
Asi je jim zima :D
Reagovat
Frick
Řekl, že atraktivita beache v chladnějších teplotách povážlivě klesá :-D
Reagovat
smazaný uživatel
to teda!!! ;)
Reagovat
PetaM
Ty kráso, holky teda jedou! :D
Reagovat
PetaM
Joooooooooooooooo, výhra!!!! :D
Reagovat
Frick
No, celkovej kurz na postup všech našich hráček (mimo Andy) je kolem 30,00....

Tak jak by to mohlo bejt?

Petra K. - Není co řešit, prohrát s Andrejkou by byla ostuda jak Brno (Pokud by to nešlo s nohou, tak tedy skreč)

Lucka - Tak asi lehký to nebude, no. Tráva jí nesedí, ale v zápase s Petrou dokázala, že to tak zlý bejt nemusí. Na druhou stranu - zase ta písnička. Když už nemá co ztratit, zázračně zavelí k obratu, načež pak to zas nedotáhne. Plusem samozřejmě to, že Julča nemá dobrou sezónu. Snad to dá, ale bohužel, případný konec pro mne překvapením nebude.

Bára - Ač kurzově je to podobné jako u Lucie (cca 1,45), tak Báře bych věřil mnohem více. Tý Rusce se nedaří, nějaká trávařka to taky nebude. Jen snad riziko, že bude trochu rozehraná z kvaldy. Nicméně, Bára určitě taky ví, co tráva obnáší. Bára by rozhodně měla postoupit a kurz 1,90 na Bářinu výhru 2:0 se mi zdá velmi dobrý.

Terezka - Není favoritkou (kurz kolem 2,80), ale Hsieh se letos nedaří, jen dvě výhry v hl. soutěži WTA turnaje, jediný zajímavý výsledek byl skalp Flavie v Dohá. Snad i šance, že singl nebude nějak "lámat přes koleno", když je primárně deblistka. Terka může být naprosto uvolněná, když to nevyjde, nic se nestane, když jo, tak to bude super. Snad jen by mohlo být nebezpečí ze situace, kdy by přpadná výhra byla blízko a ona dostala "strach z výhry". Pokud se tomuto vyhne, kliďánko může jít dál.

Petr C. - měla by být jasnou favoritkou (kurz kolem 1,20), Jaksic hrála letos zejména jen ITF-ka, na druhou stranu, v Monterrey na 500k WTA překvapila postupem do finále. Tak pozor na to. Ale i tak věřím v postup Petry.
Reagovat
dadaft
no, Hsieh na trávě zas taková pohodička není, ale je pravda, že se jí letos v singlu nedaří a asi i proto, že je pro ni momentálně debl na prvním místě, když je součástí tak dobrého deblového páru.
Reagovat
Frick
Klárka - Kurzem favoritka jako Bára či Lucka (cca 1,45). No, světlá, štíhlá a stará proti černé, tlusté a mladé. To máme protiklady, že? To, že porazila na antuce Alize je samozřejmě varující, ale jedna vlaštovka jaro nedělá. Ani snad dvě, když bysme připočetli skalp K. Knapp v IW. Na trávě snad nic nehrála, to Klára dala teď semifinále o zkušenostech který má celkově, nemluvě. Věřim v pěknou zabíjačku. :-) Nechápu, co takový prase dělá na kurtech.

Karolína - V pořadí již 4. Češka, jenž je favoritkou s kurzem okolo 1,45. No a tedy nevim, nevim. Letos se Knapp sice celkově nedaří, nicméně v Norimberku před RG udělala SF, a hlavě loni došla ve Wimblu až do 8F. Navíc Karolína v Bir. a Eastbourne byla nepřesvědčivá. Pokud by ch to měl vzít součtu, tak čtyři skoro stejný kurzy, ale zatímco Báře a Kláře skutečně věřim hodně, tak Luckou a Karolínou si už tak jist nejsem.

Kristýna - Proti Jarce favoritkou není (kurz cca 2,30) a to oprávněně. Letos výsledky sice nic moc (ale ne úplný krach), nicméně na trávě to umí. Kristýna to bude mít těžké, byť výhra v Nottinghamu je určitě fajn. Nicméně (mimo Andrejky) ji věřím ze všech Češek nejméně.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Klára tu černou hrošici s OTP rozběhá, tak má vyhrané. Ale pokud do toho Taylorka flákne, tak jí to tam padá a to že se jí OTP třepe, to jí nevadí :DD
Reagovat
Frick
Co je to OTP? Opravdu Tlustá Pneumatika?
Reagovat
smazaný uživatel
Okrasný tukový prstenec :D
Reagovat
Frick
Budu optimista a řeknu, že do 2. kola se nepodívá jen Kristýna a Andrea.
Reagovat
Davor1
Tak vaše vychytali neskutočne priaznivý los, až na tú Andreu :-D
Verím skoro všetkým, Smitková môže len prekvapiť, podobne aj Kristýna Plíšková. Nečudoval by som sa prehre Kláry, tá je strašne labilná a Townsend, keď jej tam budú padať tie jej bomby, tak ju môže poriadne znechutiť, už skoro vidím slzičky na Klárinej tváričke :D
Karolína P. to bude mať tiež veľmi ťažké, videl som jej zápas s Razzano a hrala hrozne, bude musieť poriadne pridať...
Reagovat
tommr
s výjímkou obou Peter není žádná z našich jasnou favoritkou. Jejich soupeřky jsou sice nenasazený, ale velice nebezpečný ...
Sestry Plíškovy to budou mít strašně těžký a moc nevěřím ani Báře a Kláře. Kudryavtseva má sice výsledky spíš v deblu, ale hrát umí a Townsendová může labilní Kláru zaskočit podobně jako jí zaskočila Vandeweghová v Hertogenboschi ...
Co se týče zápasu Terky Smitkový proti Hsieh tak tam tápu v temnotách. Vůbec nevím co mám od obou hráček očekávat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. Pokud, jak už to ve Wimbledonu bývá, se Serena překlepe přes první 2 kola, bude asi titul její. Se Sharapovou je to vždy na ostří nože, ale Maria se Sereny prostě bojí a nevěří si na ni.
Simona bude patřit rozhodně k velkým kandidátkám na titul, ale nevíme jak je na tom momentálně zdravotně...
Aga je ve Wimblu opravdu nebezpečná. Obhajuje však semifinále a to jí bude budit k velkým výkonům. Osobně moje největší favoritka.
Petra, teda si to alespoň myslím, si je vědoma, že musí ve Wimbledonu něco dokázat. Čekám, že čtvrtfinále může být a na Na Li určitě má.
Na Li a její hra na trávě se mi moc nelíbí. Na Li určitě bude bojovat o každé kolo a čtvrtfinále bude její úspěch.
Jelena a Angie jsou hodně nevyzpytatelné a můžou jen překvapit.
Ana a její momentální forma je vražedná kombinace. Tady bude dost těžké ji porazit.
No a ještě Carla. Ta na trávě umí taky hrát dobře, ale zase zdravotní stav!!
Reagovat
smazaný uživatel
A nebudeme taky podceňovat Venus. Ta už letos ukázala, že pořád má co ukázat a konkurovat nejlepším hráčkám!!!!
Reagovat
Titan
Venus na trávě? Od finále v roce 2009 hrála maximálně čtvrtfinále a poslední start (2012) se rovnal padákovi v prvním kole...
Reagovat
smazaný uživatel
A letos co? čtvrtfinále by bylo úžasné.
Reagovat
Titan
Úžasné by bylo, kdyby se dala na dráhu matky a vychovávala svých 4-6 dětí...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ona má 4-6 dětí? Ne, na dráhu matky ne. Ještě patří do první 50ky
Reagovat
dadaft
s tou Venus souhlas - poslední dobou to není ta Venus po návratu, vypadá silně po kondiční i herní stránce.
budu ji držet pařát. ))
Jelena podle mě nic moc neuhraje.

a rozhodně jsou tu mlaďošky - Bouchard, Muguruza, Keys a možná i Vandenweghe.
Reagovat
Titan
Tenistky, které prohrály své první finále a pak dokázaly získat titul(y):
Bartoli, Novotná, Garafová (rok před golden GS) a Evertová
Nikdo jiný už nedokázal z prvního prohraného finále vyhrát Wimbledon. Legendy jako Hingisová a Amelie Mauresmo hrály finále jen jednou v životě a zvítězily, Justine Henin dvakrát finále prohrála.
Všechny ostatní finalistky vyhrály Wimbledon při svém prvním startu ve finále - Navrátilová, Venus, Serena, Máša a Davenport. Zbytek jen poprvé a naposled.
Ergo věštím, že Lisicki nemá šanci, Serena je otázka kondice, Máša bude spíše přemotivovaná.
Tipuji, že zase dojde k překvapení, ale strašně bych to přál Simoně, a ne jen sprosté finále, ale titul...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
enbo vyhraje Agnieszka ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Aga vždy tiše proplouvá a pak udeří. Moc bych jí to přál.
Reagovat
Titan
Vůbec bych nebyl proti a přál bych jí to. Ať vyhraje Aga nebo Simona, budu šťastný...:-)
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. před začátkem turnaje ve Wimbledonu. Všem hráčům už byly v žebříčku odečteny body za lonskej Wimbledon a přičteno 10 bodů za účast v letošním prvním kole.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.

1. Nadal 12500 (+8170)
2. Djokovic 11140 (+6810)
3. Wawrinka 5420 (+1090)
4. Federer 4910 (+580)
----------------------------------
5. Berdych 4330
----------------------------------
6. Ferrer 3840 (-490)
7. Del Potro 3360 (-970)
8. Raonic 3210 (-1120)
9. Murray 2690 (-1640)
10. Isner 2655 (-1675)
11. Gulbis 2645 (-1685)
12. Nishikori 2610 (-1720)
13. Dimitrov 2560 (-1770)
14. Gasquet 2335 (-1995)
15. Fognini 2155 (-2175)
16. Tsonga 1740 (-2590)
17. Anderson 1665 (-2665)
18. Monfils 1625 (-2705)
19. Youzhny 1620 (-2710)
20. Dolgopolov 1600 (-2730)
...

Tomáš Berdych se v žebříčku posunul na pátý místo a má poměrně slušnou šanci si ho udržet. Reálně ohrozit Tomáše může v podstatě jen Ferrer, kterej ale k tomu potřebuje dojít minimálně do semifinále; Raonic by Tomáše moh předstihnout jen pokud by došel až do finále a hráči na 9.-13.místě by mohli Tomáše předstihnout jen pokud by získali titul. To vše platí pro případ, že Tomáš vypadne už v prvním kole. S každým dalším kolem, který Tomáš udělá se jeho pozice bude samozřejmě dál zlepšovat ...

Nadal si na čele žebříčku opět navýšil náskok a pokud ve Wimbledonu vyloženě neselže bude zřejmě i nadále první ...
O udržení v první desítce bude muset tvrdě bojovat lonskej vítěz Murray ...
Reagovat
Frick
Tomáš je takovej dělník TOP 10. Je úžasný, jak se tam drží, ale prostě bez třešničky. :-(
Reagovat
Mayo
to je divné vidieť Murrayho 9. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Robí sa nejaká liga?..Robí sa nejaká liga?..Pripnite pls. linky, rád sa zapojím..Dik..
Reagovat
smazaný uživatel
Robi. dokonce jsi v ni. Staci, kdyz si do pondeli do 9:00 jen urobis tym bez 9 nejlepe nasazenych.

http://www.grandslamfantasytennis.com/
Reagovat
tommr
je tu i normální (neokleštěná) verze Fantasy kterou založil už před AO Denis 92 a která je stále v provozu. Cituju z jeho nabídky:

Coskoro nam zacina treti GS roka a je tu znova FANTASY. Vacsina hracov ktori uz hrali AO alebo FO by mali byt v tej lige. Pozrite sa na stranke ci v nej ste a ak nie postupujte podla pokynov nizsie.
Myslim, ze pravidla vsetci poznate a netreba sa k tomu nejak detailnejsie vyjadrovat.. ak by nieco tak sa kludne spytajte :)
Vytvorte si timy tak ako uznate za najlepsie. Vela stastia!

Ak by sa chcel este niekto pridat,dole su pokyny.
http://www.grandslamfantasytennis.com

Vytvoril som na tejto stranke fantasy league este pre AO 2014 a ta stale funguje aj pre W14.
Nazov ligy : "TenisPortal"
treba sa zaregistrovat (pokial ste tak neurobili uz v minulosti)
date LEAGUES, potom BROWSE LEAGUES a tam napisete "TenisPortal"

za sebe můžu jen doporučit - vše tam funguje bez jakýchkoli komplikací. Já osobně dávám týhle plnohodnotný verzi přednost před tou co stvořil Vlk, protože v ní můžu hrát i s mejma oblíbenejma hráčema - Tomášem a Petrou ... :)
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. před začátkem turnaje ve Wimbledonu. Všem hráčkám už byly v žebříčku odečteny body za lonskej Wimbledon a přičteno 10 bodů za účast v letošním prvním kole.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.

1. Williams, S. 9390 (+5310)
2. Li 6840 (+2760)
3. Halep 6015 (+1935)
4. Radwanska, A. 5100 (+1020)
5. Sharapova 4651 (+571)
---------------------------------------
6. Kvitová 4080
---------------------------------------
7. Kerber 3945 (-135)
8. Jankovic 3900 (-180)
9. Azarenka 3752 (-328)
10. Ivanovic 3540 (-540)
11. Cibulkova 3516 (-564)
12. Bouchard 3170 (-910)
13. Errani 3125 (-955)
14. Pennetta 3108 (-972)
15. Suarez Navarro 2635 (-1445)
16. Wozniacki 2595 (-1485)
17. Stosur 2415 (-1665)
18. Petkovic 2115 (-1965)
19. Stephens 2050 (-2030)
20. Makarova 2015 (-2065)
21. Šafářová 1905 (-2175)
22. Pavlyuchenkova 1890 (-2190)
23. Vinci 1880 (-2200)
24. Cornet 1845 (-2235)
25. Kuznetsova 1645 (-2435)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová zůstává i nadále na šestým místě, ale její náskok na její nejbližší pronásledovatelky se výrazně ztenčil. Největší nebezpečí Petře hrozí od Kerberový a Jankovicový; Azarenková by Petru mohla předstihnout jen pokud by došla aspon do čtvrtfinále; Ivanovicová a Cibulková by k tomu musely dojít minimálně do semifinále; hráčky na 12.-14.místě by Petru mohly předstihnout jen pokud by došly aspon do finále; hráčky na 15.-18.místě by Petru mohly předstihnout jen pokud by získaly titul. To vše platí pro případ, že Petra vypadne už v prvním kole. S každým dalším kolem, který Petra udělá se její pozice bude samozřejmě dál zlepšovat ...
Dobrou pozici před Wimbledonem má i naše druhá nejlepší hráčka Lucka Šafářová, který chybí na první dvacítku pouhých 110 bodů. Lucka se ale může v žebříčku i propadnout, protože její náskok na Pavlyuchenkovou, Vinciovou a Cornetovou je jen minimální ...

Pozice Sereny jako jedničky je i nadále neotřesitelná ...
Azarenkový hrozí pád z první desítky, ale myslím si, že pokud bude zdravá tak se v ní udrží podobně jako to už zvládla Sharapova ...
Reagovat
Frick
Nesmí to Lucina s tou Julčou pos.rat, i když je tedy Julča hezzzzzká. :-) To prostě na útěchu nestačí.
Reagovat
tommr
no snad to Lucce do třetice vyjde a Goergesovou porazí. Byla by ostuda kdyby prohrála i letošní třetí utkání na trávě. Hratelný soupeřky má Lucka i v dalších kolech a na Petru může narazit až v semifinále. Tak doufám, že toho náležitě využije ... :)
Reagovat
Frick
Tak, já myslim, že cibuli by voloupala, ani by slza nestačila ukápnout. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist