Preview: Kuzněcovová - Vaidišová

29. 3. 2009, 11:30
Previews 12
Nicole Vaidišová je na počátku návratu mezi elitu. Nyní ji ve 3. kole turnaje v Miami česká Světlana Kuzněcovová, s níž prohrála všechny čtyři vzájemné duely. Nicméně Ruska je letos zranitelná více než kdy předtím. Potvrdí česká tenistka svou vzrůstající formu?
Světlana Kuzněcovová - Nicole Vaidišová

Vítězka turnaje v Miami z roku 2006 a loňská semifinalistka Světlana Kuzněcovová měla letos problémy už v prvním kole, když se na postup přes Rakušanku Paszekovou trápila ve třech setech. Jenom tak navázala na nevýrazné výkony z předešlých turnajů, na nichž v úvodních zápasech nestačila na Vesninovou a Urszulu Radwaňskou. Ruská tenistka má v poslední době problémy s podáním a sebevědomím rozhodně také neoplývá.

To Nicole Vaidišová se v krizi topila rok. Až návrat k nevlastnímu otci Aleši Kodatovi znamenal obrat o 180 stupňů. Po pár týdnech tréninkového drilu se objevila v Indian Wells a po devíti měsích vyhrála dva zápasy v řadě. Vše není ještě zcela ideální a tak ve třetím kole podlehla Craybasové. Že výsledek z Kalifornie nebyl náhodný svědčí výkony devatenáctileté Češky v Miami. Nejdříve si poradila s Rakušankou Mayrovou a v pátek deklasovala nasazenou Aljonu Bondarenkovou 6-1 6-0.

Resumé: Vaidišová je v žebříčku sice až na 71. místě, ale její aktuální forma ji řadí minimálně do Top 20. Naopak Kuzněcovová v takové formě není a marně se hledá. Vše tak nasvědčuje tomu, že by si Češka po dlouhé době mohla zahrát v osmifinále. Jsou tu však vzájemné zápasy: Kuzněcovová - Vaidišová 4-0. Česká tenistka Rusku ještě neporazila, neznamená to ale, že by na ní neuměla zahrát. Všechny duely byly vyrovnané a dnes jsou šance Vaidišové mnohem vyšší, než napovídá kurs 2.41 od bwin.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
co za ptaka louskutaka to psalo tu analyzu-je to k...t nech si chatuje s k.....i radsej
Reagovat
smazaný uživatel
WTA a ATP zavedli tennisTV, takže chtěj přinutit lidi k placení, neboť tam dávaj všechno...
www.tenisforum.cz
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Eurosport 1 a 2, Nova Sport, Sport 1.. to jsou všechno placené kanály. Pokud toho na tennisTV bude více, pak budu platit méně za kabelovku/satelit (omezím nabídku) a zaplatím si za tennisTV... v čem je problém?
Reagovat
smazaný uživatel
Eh... No nic, omluva - právě jsem zřel ceny:
24hod - 8euro
turnaj - 16euro
sezona - 65euro
Reagovat
smazaný uživatel
1-6 2-0
Reagovat
smazaný uživatel
hraje dobre ale na kuznu to zatím stačit nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Netušíte náhodou někdo, proč se teď vysílá (na Eurosportu i na internetu - atdhe/betfair/myp2p...atd.) tak málo zápasů WTA? Indian Wells i Miami jsou už NĚJAKÉ turnaje a do éteru z nich jde velké prd.. zato Auckland na začátku sezony, to byla k vidění (na betfair i jinde) snad všechna kola, a přitom důležitost tohoto podniku zdaleka nepředčí ty aktuálně hrané.. a mám pocit, že minulý rok jsem na internetu sledoval i úvodní kola ATP z Masters(ů), teď to k dispozici nebylo ani z IW, ani z Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to moc nechapu.. Mozna je to tim, ze o to vysilani z prvnich kol nema nikdo zajem.. eurosport vzdycky jenom par zapasu.. ale zas se mi nechce verit, ze za morem to nikde nevysilaj,kdyz to maj doma.. ale to by zas bylo na atdhe atd ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Vies, kedysi bol len eurosport a videli sme vseky turnaje od prveho kola az po finale. Cim viac je moznosti na prenos, tym je viac majitelov a tito chcu na prenosoch zarabat, takze pamaly uz nebudeme vidiet nic a budu to vidiet iba ludia na stadionoch. Je to smutne, ale zacina to byt holy fakt. Kazdy rok je to horsie a horsie.
Reagovat
smazaný uživatel
Ked si kliknes na oficialnustranku turnaja a potom TV schedule, tam mas presne, kto to vysiela. Ale su to vseko platene kanaly, takze pomaly pozeranie na internete bude drahsie ako listok na stadion. Smutny fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyby mi nevadilo, že se jedná o placenou tv: Doporučil by mi někdo z vás nějakou? Nejlépe takovou, která pokrývá převážnou část turnajů...
Reagovat
smazaný uživatel
jj tak doufam ze to nicole víde...myslim ze ma velkou sanci,tak doufam ze jí vyuzije:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist