Pražský challenger: Haas dostal divokou kartu, Robredo zřejmě nepřijede

2. 5. 2012, 10:56
Aktuality 8
Bývalý druhý tenista světa Tommy Haas bude k vidění na pražském challengeru, který začne v pondělí na Štvanici. Německý hráč dostal pro turnaj CNG Vitall s dotací 100.000 dolarů divokou kartu.
Profily hráčů
Tommy Haas

"Haas si sám řekl o divokou kartu, kterou jsme mu dali. Nebylo to z naší iniciativy, ale určitě ho do turnaje vítáme," řekl ředitel turnaje Vladislav Šavrda.

Čtyřiatřicetiletý Haas hraje tento týden v Mnichově, kde se vrací k tenisu po měsíční pauze. Začátkem dubna odstoupil kvůli zranění kolena z kvalifikace v Houstonu. Vítěz dvanácti turnajů ATP se poprvé dostal na druhé místo světa přesně před deseti lety.

Jednu volnou kartu mají pořadatelé připravenou pro Španěla Tommyho Robreda, bývalý pátý hráč světa ale do Prahy nakonec nejspíše nedorazí. "Pokud mám zprávy, tak ještě není po zranění fit, a na devadesát procent nebude," řekl Šavrda.

Kvalifikace začne na Štvanici o víkendu, hlavní soutěže se rozjede v pondělí. Nejvýše nasazeným hráčem bude Bulhar Grigor Dimitrov, titul obhajuje Lukáš Rosol a z českých hráčů se přímo do hlavní soutěže vešel už jen Jan Hájek. Finále se uskuteční v neděli a jeho čas organizátoři přizpůsobí programu MS v ledním hokeji.

Zajímavostí je, že hrát budou tři přemožitelé české jedničky Tomáše Berdycha. Dimitrov sedmého hráče světa zdolal letos v Miami, Kazach Andrej Golubjov loni při Davis Cupu a Francouz Stephan Robert v 1. kole Roland Garros.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tommy se divým že ti ten trapný turnaj za to stojí.
Reagovat
tito
Tommy!!! Gratulace !!!
Reagovat
smazaný uživatel
pripojuju se rada s gratulaci - prekvapivy vysledek, tedy chci spise rict prekvapivy Tsonga, ale nesleduji ho, OVSEM hlavne pripominam clenum B.R.R. greccuv blog, zahada vyresena, diky, grecco!!! :-)) Radeji jeste jednou:
http://tennisdale.blogspot.com/2012/05/stredecni-webovinky-nocni-mura-ryana.html
Reagovat
tito
No toto ?!!! Já si říkal, že to nebude jen tak. Zpropadené Delta Airlines! Tak po takové cestě by se nechytil ani Guga v nejlepších letech. Ale zapomeňme na to, hurá do Madridu :-))).
Reagovat
smazaný uživatel
jasnacka, vzhuru na tu modrou hruzu - viz anketa... :-))
Reagovat
tito
No Ryanovi to jako jednomu z mála asi vadit nebude. A ještě se bude moci klouzat :-))).
Reagovat
smazaný uživatel
to bude parada;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ako môže byť Dimitrov najvyššie nasadeným hráčom, keď pred ním tam sú ešte Sela, Lacko, Kamke, Rosol a Jaziri ?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist