Prasečí chřipka už i mezi tenisty: onemocněl Němec Haas

2. 11. 2009, 21:43
Aktuality 1
Německý tenista Tommy Haas onemocněl prasečí chřipkou. Bývalý druhý hráč světa naposledy startoval na turnaji ve Stockholmu, kde kvůli nemoci nenastoupil k utkání druhého kola proti Finovi Jarkku Nieminenovi.
Profily hráčů
Tommy Haas

"Nechal jsem si udělat test, protože jsem tušil, že mám prasečí chřipku. Samozřejmě to pro mě byl šok. Teď už jsem ale klidný, protože vím, že je to sice drsná forma chřipky, ale člověk v dobré kondici ji může relativně snadno překonat," řekl Haas listu Bild.

Jednatřicetiletý rodák z Hamburku, který žije na Floridě, se letos po více než dvou letech opět dočkal turnajového triumfu na trávě v Halle. Na kontě má celkem dvanáct titulů ve dvouhře.

"Dnes půjdu na testy znovu a dufám, že už v mém těle příznaky téhle chřipky nebudou. Rád bych zase začal pomalu s tréninkem," plánuje nemocný Němec.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
dalo se to čekat že se to i u tenistů objeví, když cestují z kontinentu na kontinent, přeju brzké uzdravení
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist