Poslední letošní antukový titul získal v Bukurešti Montaňes

27. 9. 2009, 21:45
Aktuality 1
ATP BUKUREŠŤ - Poslední letošní antukový turnaj na okruhu ATP vyhrál v Bukurešti španělský tenista Albert Montaňés. V dnešním finále v rumunské metropoli porazil dalšího antukového specialistu Juana Monaka z Argentiny po setech 7-6 7-6 a získal třetí titul v kariéře.
Profily hráčů
Albert Montaňes

Finále přineslo podle očekávání souboj tenistů, kteří na oranžovém povrchu dosahují svých nejlepších výsledků. Montaňés si zahrál o titul na ATP Tour posedmé, Monaco dokonce podeváté, přičemž všechna tato finále se odehrála na antuce.

Po více než dvou hodinách byl úspěšnější Montaňés, jenž sice ve druhém tie-breaku čelil setbolu, ale nakonec ho získal 8-6. Monaco nevyhrál ani své třetí letošní finále. Španěl naopak uspěl stejně jako na jaře v portugalském Estorilu.

Čtyřhru vyhráli Čermák s Mertiňákem
Český tenista František Čermák získal spolu se Slovákem Michalem Mertiňákem v Bukurešti titul ve čtyřhře. Ve finále porazili Švéda Johana Brunströma a Jeana-Juliena Rojera z Nizozemských Antil po setech 6:2 a 6:4.

Čermák získal na okruhu svůj jubilejní dvacátý titul ve čtyřhře. Letos s Mertiňákem vyhráli již čtvrtý turnaj, když předtím triumfovali v Umagu, Stuttgartu a Acapulku.

Český tenista, který loni dostal desetitýdenní distanc a pokutu 9450 eur za sázení na cizí zápasy, si spolu s Mertiňákem za titul z Bukurešti rozdělí prémii 22.750 eur.

- ATP 250 BUKUREŠŤ (Rumunsko, antuka, 450.000 eur) -
finálové výsledky

Dvouhra - finále:
Montaňés (5-Šp.) - Monaco (3-Arg.) 7-6(2) 7-6(6)

Čtyřhra - finále:
Čermák/Mertiňák (2-ČR/SR) - Brunström/Rojer (3-Švéd./Niz. Antily) 6-2 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist