Policie zatkla zamilovaného stalkera Sereny Williamsové

4. 5. 2011, 11:57
Aktuality 1
Floridská policie zadržela muže, který pronásledoval bývalou světovou jedničku Serenu Williamsovou. Čtyřicetiletý Patenema Ouderaogo se pokoušel dostat do střeženého sídla bývalé první hráčky světa v Palm Beach Gardens.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Muž Williamsovou pronásleduje již delší dobu. V říjnu ji obtěžoval v Los Angeles a poté dostal soudní zákaz se k tenistce přibližovat. Přesto nedávno v Tampě pronikl do její šatny v sídle televizní stanice Home Shopping Network, kde přesvědčil ostrahu, že je asistent Williamsové. V dubnu ji zase sledoval při cestě do rozhlasové stanice v Jižní Floridě a domáhal se setkání.

Tentokrát se Ouderaogo rozhodl navštívit Serenu Williamsovou v jejím domě, o němž věděl díky příspěvkům bývalé světové jedničky na Twitteru. Na pozemek tenistky, která už téměř rok nehraje kvůli zraněné noze, dorazil krátce poté, co přijela Serenina sestra Venus. Ostraha objektu, jež měla jeho popis, ho zadržela a přivolala policii.

Muž při zatčení uvedl, že devětadvacetiletou tenistku "miluje a ví, že jejich city jsou vzájemné". Také prohlásil, že pro setkání s třináctinásobnou grandslamovou šampionkou by "udělal cokoliv, protože je to jeho spřízněná duše".

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
vendulkabendulka
Za trest bych mu sebrala tu bilou hul a vodiciho psa.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist