Po Štěpánkovi se dočkal i Berdych, má limitovanou edici hodinek

25. 11. 2013, 21:53
Aktuality 11
Když loni pomohl vyhrát poprvé v historii České republiky Davis Cup, podílel se Radek Štěpánek na speciální edici hodinek. Letos na něj navázal Tomáš Berdych, s jehož jménem bylo po obhajobě "salátové mísy" vyrobeno 32 kusů hodinek. V obou případech jde část výtěžku z prodeje do nadací.
Profily hráčů
Tomáš Berdych (© DIC)

Tomáš Berdych hodinkám nepropůjčil jen své jméno, podílel se také na jejich návrhu. "Nikdy jsem netušil, že se dostanu až tak blízko k navrhování vlastních hodinek. Výsledek je skvělý a barevná kombinace české trikolóry je excelentní detail," uvedl tenista v tiskové zprávě společnosti DIC.

Část výtěžku z prodeje hodinek limitované edice Štěpánek, která čítala 50 kusů, získala Nadace Pohyb bez pomoci profesora Pavla Koláře. Z nové edice půjdou finance Nadačnímu fondu Tomáše Berdycha.

Štěpánkovy i Berdychovy hodinky jsou v duchu české trikolóry, se symbolem Davisova poháru a s gravírovaným podpisem hráče na diamanty značeném číselníku. U Štěpánka je na rubu pláště vyznačen 100. ročník soutěže. Berdychova série se liší provedením pásku typu modrý aligátor s červeným prošitím.

Češi letos porazili ve finále soutěže družstev Srbsko v Bělehradu 3:2 na zápasy a obhájili loňský titul, který získali po výhře nad Španělskem v Praze.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://2i.cz/6fab7a5083
Reagovat
Fandina
Super!
Reagovat
smazaný uživatel
Na fotke vyzerá, akoby bol stále "pod zákonom"..
Reagovat
darek.vrana
To snad ani není on?!
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D hodně vyretušovaný? :D
Reagovat
Nola
bez šiltovky vyzerá niekedy ako tínedžér, má jemné ženské črty... šiltovka ho dosť špatí
Reagovat
Fandina
Sluší mu to. Super fotka.
Reagovat
rychlej
výborná zpráva a jak tedy vypadají?
Reagovat
smazaný uživatel
http://zen.e15.cz/krasohled/tenista-berdych-ma-vedlejsak-je-designerem-hodinek-997034
Reagovat
rychlej
Dík sojko :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jiste predevsim za zdroj.. ;-) "To ne ja, to moje centrum.cz!"... "Vy za to stojite!"... :-)) Kazdopadne je trochu skoda, ze ty hodinky nikomu nestoji za glosku. Jsou totiz vyvedene ve velmi ciste linii a opravdu krasne.. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist