Po 19 letech se bude konat antukové finále dvou Američanů

9. 5. 2010, 11:46
Aktuality 9
ATP BĚLEHRAD - Turnaj v Bělehradu uvidí první americké finále okruhu ATP na antuce od roku 1991. O titul si zahrají spoluhráči z daviscupové reprezentace John Isner a Sam Querrey.
Sam Querrey

Druhý nasazený John Isner porazil v semifinále Švýcara Stanislase Wawrinku, který byl po odstoupení Djokoviče největším favoritem na vítězství, dvakrát 7-5 a letos postoupil do finále již potřetí.

"Je skvělé, že jsem vyhrál ve dvou setech. A bylo dobré, že to nedošlo do tie-breaků. Dobře a chytře jsem podával, to myslím rozdholo," řekl pětadvacetiletý Isner.

Ve finále může navázat na svůj premiérový titul, který získal letos v Aucklandu. O druhý ho o pár týdnů později v Memphisu připravil právě Querrey. "Tohle je můj nejlepší rok. Tohle je už moje třetí finále a to je teprve květen."

Wawrinka letos na antukových turnajích prohrál ze 14 zápasů teprve třetí utkání, předchozí dvě prohry mu však připravili Djokovič a Nadal.

Turnajová trojka Sam Querrey si poradil s domácím Filipem Krajinovičem 6-1 6-2 a ve třetím letošním finále bude rovněž bojovat o druhý titul, celkově čtvrtý.

Americké finále na antuce bylo na okruhu ATP naposledy k vidění před 19 lety. Jim Courier v něm na Roland Garros porazil Andreho Agassiho.

- ATP 250 BĚLEHRAD (Srbsko, antuka, 424.950 eur) -
sobotní výsledky (08. 05. 2010)

Dvouhra - semifinále:
Isner (2-USA) - Wawrinka (4-Švýc.) 7-5 7-5
Querrey (3-USA) - Krajinovič (Srb.) 6-1 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Isel servirovat na vitazstvo v zapase a on sa necha breaknut a potom totalne poondil tie-break. V kazdom pripade chlapci so svojimi servismi by mohli urobit par kol aj v Madride. Obaja hraju prve zapasy s dakym z kvalifikacie a dalsie kolo potom Isner proti Kohlschreiberovi asi to som zvedavy ci si vystriela postup a Querreyy dalsie kolo by hral s Hanescom alebo zase Andrejevom cize uvidime.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby si napsal souboj jedné konské a druhé vepřové hlavy tak by to šlo , at žijí kolohnáti !!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:))))))))))))heheheheh
Reagovat
smazaný uživatel
Uz dakde som o tom cital ze ked odide Roddick Amici nikoho nemaju. Boli tu hraci ako Fish, ci Blake ale to bolo docasne a vypadli z top 10 top 20 a nic. Sledujem ich nejaky ten cas a Isner so svojou vyskou je po Karlovicoviy 2. najvyssi na okruhu cize vyborny servis, razantny forehand a vie sa chlapec aj slusne hybat na tu vysku a co je podstatne vie trafit prvy servis v klucovych momentoch, psychicky je na tom dost dobre. Urcite na harde patri momentalne medzi hracov ktori mozu si prestrielat cestu daleko na hocijakom turnaji plus doma na US harde su obaja velmi silny. Co sa tyka Querreyho tak ten ma taktiez vyborny servis a slusny forehand a o nom Amici dost pisali ze je to buduci ich velky talent. Obaja v DC prave v Belehrade si myslim nesklamali a do buducna ich oboch vidim ako stalych clenov top 20. Vlastne uz teraz sa obaja posunu do top 20 od pondelka. Taktiez spolu v 4hre su vyborni a ked sa este zohraju a herne zlepsie, zakomponuju nove prvky do hry takmozu robit riadne problemy Braynovcov, ci Nestor/Zimonjic.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakryš Šafářka mi vyřadila Marušku, já se na ní tak těšil .. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Oba dva typický antukaři:)))))) By mě zajimalo jak vypada jejich hra na antuce:) Přeju to Johnovi!
Reagovat
smazaný uživatel
Querreyho hra na antuke vyzera tak docela normalne ale ako ziadna slava..a isnerova neviem
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuji Isnera. Potom, co jsem ho viděl hrát DC v Srbsku mu nějak věřím.
Reagovat
Mercury
ja tipuju tri sety s nejistym koncem a minimalne jeden tiebreak...mozna si i zkusim hodit na tiket over 23.5g
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist