Plíškové v nedělním dvojboji došel dech, ve finále podlehla domácí obhájkyni titulu

16. 6., 14:41
Aktuality 189
WTA NOTTINGHAM - Karolína Plíšková (32) v Nottinghamu dva nedělní třísetové zápasy nevyhrála a triumf ze svého jediného předchozího startu v roce 2016 nezopakovala. Česká tenistka sice odpoledne otočila souboj s Francouzkou Diane Parryovou (21), ale večer v prvním travnatém finále od Wimbledonu 2021 naopak neudržela vedení proti domácí obhájkyni titulu Katie Boulterové (27) a druhou letošní trofej nezískala.
Karolína Plíšková (© Profimedia)

Plíšková – Parryová 6:7, 6:1, 6:4

Program turnaje v Nottinghamu v průběhu týdne komplikoval déšť a na tenistky tak čekalo náročné nedělní vyvrcholení celé soutěže. Jako první na kurt nastoupila Karolína Plíšková, která po sobotní čtvrtfinálové bitvě se světovou desítkou Ons Jabeurovou zvládla odpoledne další třísetový duel proti Francouzce Diane Parryové.

Dvaatřicetiletá Češka zvítězila po obratu, přitom byla blízko zisku i úvodní sady. Jenže za stavu 5:4 i kvůli druhé dvojchybě poprvé neudržela podání a v tie-breaku neproměnila dva setboly. Další vývoj ovšem dostala pod svou kontrolu. Až na malé zaváhání na začátku třetího setu, kdy podruhé přišla o servis a prohrávala 0:2, těžila z velkého množství chyb soupeřky a navzdory 10 dvojchybám vyhrála 6:7, 6:1, 6:4.

Statistiky zápasu Karolína Plíšková – Diane ParryováStatistiky zápasu Karolína Plíšková – Diane Parryová (@ Livesport)

"Bylo to zase velmi těsné. Měla jsem šance v prvním setu, ale bohužel jsem je nevyužila. Dál jsem věřila, že v dalším průběhu se zlepším a jsem moc šťastná, že jsem postoupila do finále," řekla Plíšková v pozápasovém rozhovoru na kurtu.

Plíšková – Boulterová 6:4, 3:6, 2:6

Po čtyřech hodinách odpočinku Plíšková nastoupila k finálovému duelu, své snažení až triumfu ale nedotáhla. Proti domácí vítězce loňského ročníku Katie Boulterové sice začala lépe a po obratu z 2:4 na 6:4 získala první set, pak se ale přestala prosazovat na returnu, pětkrát neudržela podání a prohrála 6:4, 3:6, 2:6.

Česká tenistka se s o pět let starší Britkou utkala popáté a potřetí s ní prohrála. Všechny porážky utrpěla na trávě navzdory vedení 1:0 na sety, předloni ztratila dobře rozehrané zápasy také v Eastbourne a Wimbledonu.

"Samozřejmě, že jsem dnes chtěla vyhrát. Ale Katie hrála velmi dobře. Zasloužila si to. Byl to těžký týden. Mám za sebou několik zápasů a jsem spokojená, jak jsem hrála. Až na to finále," řekla Plíšková v rozhovoru na kurtu.

"Bylo těžké hrát dva náročné zápasy v jeden den. Myslím, že jsme to ale všichni zvládli. Užila jsem si to tady a pokusím se vrátit. Je to skvělý vstup do travnaté části sezony a snad si obě dvě povedeme dobře i ve Wimbledonu," dodala lounská rodačka.

Plíšková do Nottinghamu dorazila bez formy, když během uplynulých tří měsíců možná i vinou problémů s kotníkem prohrála šest ze sedmi utkání. Na první letošní akci na trávě černé období utnula sérií čtyř vítězství, parádní vítěznou šňůru ze začátku sezony ovšem nezopakuje - když v únoru v rumunské Kluži přerušila dokonce sérii 14 turnajů, na nichž neporazila víc jak jednu soupeřku, nakonec ukončila čtyřleté čekání na titul a neprohrála 11 zápasů v řadě.

Bilanci ve finálových zápasech má nyní bývalá světová jednička Plíšková vyrovnanou 17:17, z toho 3:4 na trávě. Finalistka dvou grandslamů si zahrála teprve třetí finále od Wimbledonu 2021, v Nottinghaumu ale na triumf z jediného předchozího startu v roce 2016 nenavázala a neukončila pětileté čekání na zisk dvou titulů během jedné sezony.

Boulterová – Raducanuová 6:7, 6:3, 6:4

Sedmadvacetiletá Boulterová před finálovým duelem proti Plíškové nastoupila k semifinále proti krajance Emmě Raducanuové za stavu 0:1 na sety poté, co v sobotu prohrála úvodní sadu v tie-breaku 13:15. V neděli vývoj dokázala otočit a zvítězit 6:7, 6:3, 6:4.

Ve finále pak britská tenistka udržela neporazitelnost, přičemž navázala na dva tituly z Nottinghamu 2023 a San Diega 2024. "Bylo to trochu déjà vu. Nejsem si jistá, jestli sním, nebo se to fakt stalo. Je to neuvěřitelné a tohle místo bude mít v mém srdci vždy zvláštní místo. Dneska to bylo fakt brutální. Karolína je hráčka, kterou je těžké porazit. Ale dnes to byl můj den," řekla Boulterová.

Již podruhé triumfovala ve stejném týdnu jako její australský přítel Alex de Minaur, jenž dnes dobyl trávu v Hertogenboschi a v únoru v Acapulcu slavil pouhý den před triumfem své milé v San Diegu. V Kalifornii ji dokonce po bleskovém přeletu podporoval z publika.

Častými zdravotními problémy limitovaná Raducanuová hrála semifinále na hlavním okruhu teprve potřetí v kariéře. Jediné finále si zahrála na US Open 2021, na němž slavila senzační triumf.

Výsledky turnaje WTA 250 v Nottinghamu


Článek původně publikován pro
Livesport Zprávy.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

189
Přidat komentář
turista
Škoda prohraného finále.
Reagovat
lars
Spis skoda prohraneho 1. setu v SF
Reagovat
com
skoda, ze nad Boulterkou nevyhrala Emička
Reagovat
Kandinsky1
Boulter Zvládnout takhle dva tříseťáky prakticky za sebou, to tedy klobouk dolu.
Reagovat
lvicek
Ten prvni byl ale jen dvousetak dneska.
Reagovat
Alien
Tak hlavně aby se už co nejdříve na okruh vrátila naše nejlepší, nejhezčí a nejsympatičtější hráčka posledních dekád, dvojnásobná vítězka Wimbledonu, TM a dalších 28 preztižních turnajů, rozená šampionka Lvice Petra Kvitová! Pevně věřím, že většina zdejších respondentů si chce opět užívat tenisových vavřínů! Snad se už brzy dočkáme. Peťo pojď!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dočkáš se tak možná plínek
Reagovat
Blondie
Peťa se nevrátí :D maximálně na nějaký symbolický rozlučkový turnaj ve stylu "chci říci čau podle sebe a díky tomu se dostat do formy" :)
Reagovat
tommr
Tak slaboučký a nezáživný finále jsem už dlouho neviděl. Karolína byla viditelně zdravotně indisponovaná a Boulter je jen průměrná hráčka která měla co dělat aby indisponovanou soupeřku přehrála ...
Karolína měla na dosah titul č.18 a podobnou příležitost už s ohledem na její věk asi jen těžko kdy bude mít. Strašná škoda že nemohla hrát naplno ...
Předpokládám že se teď Karolína odhlásí z Birminghamu protože ať už má s tou nohou cokoli bylo by nerozumný zhoršit si to ještě víc před Wimbledonem ...
Reagovat
hanz
Mně ty finále už rozházet nemůžou, letos už jich naše projeli tolikrát, že tohle se tam ztratí...
Reagovat
Kandinsky1
Letos? Kolik finále hrály letos české tenistky?
Reagovat
hanz
6 prohranejch u ženskejch a 3 u chlapů --- takže solidně negativní bilance...
Reagovat
Kandinsky1
Jo ty to bereš i se čtyřhrou.
Reagovat
Orgasmator
Je to hater českých hráčů i hráček
Reagovat
Petr_Fisk
Není.
Jen si rád zabrblá.
Reagovat
lars
je , protoze casto pise o jejich labilnosti a dalsich " spatnostech"
Reagovat
sojka1
casto? Snad jenom, ne? :-))
Reagovat
Petr_Fisk
Možná tedy je.
Já to vnímám tak, že je Čech soustředí se proto hodně na Čechy a očekává od nich naprostou dokonalost, která se nekoná a pak zklamaně mrčí.
Reagovat
alcaraz.dva
Vidím ho jako vlastence, který na Čechy sází
Reagovat
Petr_Fisk
Je to přesně jak píšeš snad jen s tím, že nějaký ten titul třeba z 250 ještě přidat může.
Prostě škoda, bylo to hodně blízko.
Reagovat
lars
K titulu by mozna stacilo vyhrat SF 2:0 na sety
Reagovat
Sinuhet1
Me se to docela libilo - az na ten vysledek, ale vidim, ze jsem v mensine
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mně se líbil první set, druhý už míň a třetí jsem naštěstí neviděl.
Reagovat
com
cuza jedna Boulterovska
Reagovat
PTP
Jestli si ho nevyhoníš, tak tě budou bolet koule
Reagovat
hanz
Reagovat
Blondie
Finále furt dobrý! Letos zatím finále a titul z čudly a jedno velké semi - to je milionkrát lepší než loňská sezóna, tak buď happy.
Navíc je 24. v Race, to taky není mizérie.
Reagovat
Petr_Fisk
Vítej, už jsme Tě skoro pohřbili.
Reagovat
Otmar
Přiznejme, že Katie byla lepší hráčkou a vyhrála zaslouženě. Ale finále Karo je chvályhodné a kdo ví, kdy se dočkáme dalšího. Na finále tenis poněkud mdlý, ale obě toho měly za sebou dost, Karo šest setů, Katie pět. Ale stejně si myslím, že finále na trávě by mělo vypadat jinak!
Reagovat
PTP
Škoda no, ale bylo to daný, Kája to statečně chtěla zlomit, ale anglická kočička si to nenechala vzít
Reagovat
EllNino
Katie a Alex spolu letos už podruhé vyhráli turnaj ve stejný týden, zajímavá kuriozita :)

Karolína bojovala velice dobře, ale 9 setů za 2 dny je v jejím věku už opravdu hodně, nicméně pěkný skalp Jabeur na trávě a Parry byla taky nebezpečná ... Bohužel dneska 4 naše holky prohrály po zisku 1. setu (Bejlek, Martincová, Fruhvirtová, Plíšková)

Finále dobré, nicméně ta meta 20 titulů je blízko a nevím, jestli tohle nebyla zbytečná ztráta
Reagovat
NOLE_unvaccinated_GOAT
20 titulů může vyhrát. Stará Plechová už ale má jen na to vyhrát ty nejmenší turnaje s prize money 100k.
Reagovat
Alien
Takže vše při starém. 17 - 31! Oslava 18 byla jaksi předčasná!
Reagovat
frenkie57
A je po ptákách. Tentokrát to nevyšlo, Katie byla prostě o něco lepší, Kája hořela hlavně na servis gamech, bylo znát, že není 100% ok. Takže katie obhájila loňský titul a já ji k tomu gratujuji.
Reagovat
Petr_Fisk
Reagovat
hanz
Kde je com?
Reagovat
frenkie57
Šel spát, přeci...
Reagovat
Petr_Fisk
Připravuje se na zapíjení žalu.
Reagovat
hanz
se vždycky zdekuje, když prohrává...
Reagovat
Petr_Fisk
Je to citlivá bytost, trpí v soukromí.
Reagovat
hanz
by potřeboval ukonejšit .... třeba se mu bude zdát, jak Plíšková vyhrála Wimbl...
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
paddy
pere prostěradlo a suší matraci smile
Reagovat
hanz
ten je dobrej ....
Reagovat
hanz
Přijde mi, ža ani jednu to nebaví a už se vidí v pelechu... každopádně Plíškovic už dlouho vzdorovat nebude... hraje pasivně a servis je slabej...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Neprší, tak co jim chybí?
Reagovat
PTP
Síly dochází
Reagovat
hanz
Penízky přichází ...
Reagovat
frenkie57
Už je to v kelu, 1:4 už nedotáhne.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jak mBoule dělá ty returny, to je k neuvěření. Navíc na trávě...

Kája až na ty nepochopitelný dva DF na SB hrála skvěle a ani nedělala moc UE. Ale Boule je na trávě strašně nepříjemná...
Reagovat
hanz
Plíškovic jak spící panna...
Reagovat
Petr_Fisk
Přesně.
A teď z ničeho nic má set Boulter.
Vzhledem k tomu, že je to finále, tak je to celkem oboustranná slabota.
Reagovat
EllNino
hrály obě dneska semifinále, jestli sis nevšiml :)))
Reagovat
hanz
Finále má být drajv..
Reagovat
Blondie
Teď zas...?
Reagovat
Blondie
huh, nečekala jsem
Reagovat
frenkie57
Dobrá haluz na 2:3
Reagovat
tommr
Karolína vyhrála první set ale ani nevím jestli se mám radovat. Dneska totiž platí že v třísetovejch bitvách ten kdo vyhraje první set nakonec prohraje zápas. Sára Bejlek, Linda Fruhvirtová, Tereza Martincová i Diane Parry sice vyhrály první set ale nebylo jim to nic platný ...
Reagovat
PTP
Tak do pětice už se to musí zlomit
Reagovat
fujtajblick
Navíc Kája to má s Boulter vyrovnané. 2:2. Kdo vyhrál první set, ten prohrál celý zápas. Na trávě už dvakrát vyhrála Britka.
Reagovat
Petr_Fisk
Z ničeho nic má Karolína první set.
A Boulter se nestačí divit.
Reagovat
frenkie57
Ale druhý set začala Kája zase blbě. Kromě toho je limitovaná v pohybu, čehož si Kejtý všimla a posílá jí tam dropšoty, na které Karo vůbec nereaguje. Mám o ní trochu strach.
Reagovat
Petr_Fisk
jj
Karo potřebuje málo kazit, držet si podání a hrát rychlé údery.
Jinak ji bude Boulter honit po kurtu jak zdutou kozu.
Reagovat
frenkie57
Kája se mě nějak nezdá, podání hraje skoro z ruky, moc se do toho neopírá, ta noha jí asi trochu tahá. Moje obavy se stupňují.
Reagovat
Petr_Fisk
Už jsem to psal na začátku zápasu, že se hůř pohybuje. Nedostává se k úderům včas a často to "střílí od boku".
Přesto věřím. Katie nepředvádí nic oslnivého.
Reagovat
frenkie57
Já už ne.
Reagovat
Petr_Fisk
Teď už je to špatné.
Reagovat
hanz
Kdo tu psal, že ten, kdo vyhraje první set, další dva projede?
Reagovat
Krisboy
Paddy? TomasSmidfan? Každopádně měl pravdu.
Reagovat
paddy
com
on ji totiž zná nejlíp smile
Reagovat
Petr_Fisk
Reagovat
PTP
Ty vole Kájo, já z tebe teču, nádhera, jen tak dál a přidávat!
Reagovat
Blondie
Teď bude break pro KP :D
Reagovat
frenkie57
Kája poprvé v zápase vede. Ale Boule jde podávat.
Reagovat
frenkie57
No vida a půl je hotovo.
Reagovat
PTP
Ta bába, co tam sedí vedle Hrdličky a trenéra, patří k nim do týmu?
Reagovat
Petr_Fisk
Není to ta těžkotonážnice vedle Krajana?
Reagovat
PTP
To je jeho stará?
Reagovat
Sinuhet1
ja vim ze uz jste to psali, ale Karoline to v tech zlutych satech sekne
Reagovat
PTP
To nevadí, to se může psát opakovaně
Reagovat
Petr_Fisk
Reagovat
fujtajblick
Nějaký stream na Káju, prosim. JokerStreamlive mi nejede..
Reagovat
Sinuhet1
https://freestreams-live.ga/tennis-channel-5/
Reagovat
fujtajblick
Diky
Reagovat
lars
neseka se to ??
Reagovat
Sinuhet1
https://cdn.livetv791.me/webplayer2.php?t=alieztv&c=223609&lang=en&eid=212519387&lid=2404470&ci=3808&si=4
Reagovat
PTP
Zafačovaná nožička snad jen preventivně?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A jestřáb jim asi z kurtu taky někam odletěl
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kájo?
Reagovat
Petr_Fisk
Má problém s pohybem. S Parry to vidět nebylo.
Reagovat
frenkie57
Terka M. vede 4:1 ve třetím, tak snad to už doklepne a zahraje si zase jednou WTA turnaj.
Reagovat
tommr
snad nedopadne jako Linda a Sára který taky vyhrály první set ale zápas prohrály ...
Reagovat
PTP
Touhle větou jsi ten postup Terce posichroval
Reagovat
frenkie57
Tereza projela pět gemů v řadě a končí.
Reagovat
tommr
strašnej kolaps z 4:1 na 4:6. Sice jsem to čekal ale přesto mě to zase jednou naštvalo ...
Reagovat
Petr_Fisk
Mám pocit, že už se z toho Terka nevyhrabe.
Vrchol má za sebou a bylo to asi maximum možného.
Reagovat
tommr
jj i když je výjímečně pár týdnů zdravá tak už na to nemá ani fyzicky ani psychicky ...
Reagovat
paddy
na finále nemá smysl koukat
tak jako si Kristýna na trávě vodila sestru jako slepého koně (3:0), tak Boulter je něco podobného (2:0)
kdo chce snít o výhře, pak ať vypije litr čúča a jde si lehnout, ve snu je možné všechno smile

radši se dívejte na fotbal, Poláci dnes prohráli s Nizozemci, takže Swiatek bude pořádně naštvaná smile
Reagovat
Blondie
Když já na fotbal dokážu koukat, jen když hraje repre... :D
Reagovat
PTP
Tam na tom mistrovství Evropy je to teď samá repre
Reagovat
com
tak ja si du teda lehnout.. Snad budu mit o Karoline zase mokry sny jak nad hlavu zveda pohar z Nottinghamu, Wimbledonu, US Open a TM
Reagovat
Blondie
Reagovat
paddy
doufám, že máš gumové prostěradlo smile smile smile
Reagovat
paddy
jinak tipuji, že budeš týden sušit matraci smile
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
Tomas_Smid_fan
na TM jako dostane divošku nebo jí tam propašuješ?
Reagovat
frenkie57
A tobě se při tom bude zdvíhat něco jiného.
Reagovat
lars
slepy kun by nevyhral ani set v tenis. zapasu
Reagovat
frenkie57
Já myslím, že by ho nevyhrál ani kdyby slepý nebyl.
Reagovat
turista
Poláci měli smůlu, že nemohl hrát Lewandovski. Ten by mohl zařídit pro ně lepší výsledek. Nizozemsko je na rozdíl od Německa nebo Španělska na EURO 2024 zatím nepřesvědčivé.
Reagovat
Petr_Fisk
Ta začátek bude "shortly" za hodinu.
18:30 našeho času.
Reagovat
Petr_Fisk
Tak
Reagovat
com
a pak se spolecne muzou obe vydat smer Birmingham, kde se zas muzou potkat uz ve CF
Reagovat
tommr
obávám se že tam ani jedna z nich do čtvrtfinále nedojde ...
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
že by Katie vypadla s Kalininou případně Burel/Putinsevou? Na trávě?
Reagovat
Petr_Fisk
No jo no, Karolina tam má Wozejk nebo Elise, a Katie možná Putincevu.
Reagovat
Yonaash
A teď koukám, jaktoze Parry dala 11 es a Kája jen 4? To je nějaká haluz
Reagovat
frenkie57
4 esa a 10DF. Dneska se Kája na servu spíše trápila.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
S Boulí se trápit nemůže, jinak to bude rychlý.
Reagovat
Yonaash
Katka v Berlíně bude hrát zase s Navarro. S tou hraje letos pořád mi přijde... akorát vždycky prohraje. Tady by mohla sázet snad jen na nezkušenost Navarro na trávě
Reagovat
hanz
Navarro je otravná vracečka bez nějaký tenisový inteligence... na její tenis se opravdu nedá dívat... nuda, nuda, nuda...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Věřme v magii trávy.
Reagovat
Petr_Fisk
Je tu cítit marihuana, stěžují si tenisté na US Open...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a v Nottinghamu nic?
Reagovat
Yonaash
To přesně na Katku platí, ta se z ní zblázní.
Ale zase nemůžeš Navarro upřít, že hraje i aktivně. Souhlasím, že nuda je to tak jako tak.
Reagovat
Krisboy
Finále? Formalita pouhá.
Reagovat
Petr_Fisk
Na Tennis channelu teď běžel profil Katie Boulter,
byla samý humor...... to ještě nevěděla, co ji čeká.
Reagovat
Krisboy
Reagovat
Petr_Fisk
Teď tam byla pár minut i Emma, mám pro ni slabost (těžkou)...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Na kurtu je taky samý úsměv, až jsem si říkal, jestli pořád tak dobře naložená nebo to je z větší části ironie.
Reagovat
tommr
Zajímavostí je že se ve finále utkají dvě šampionky z Nottinghamu. Karolína turnaj vyhrála v roce 2016 a Boulter loni ...
Reagovat
PTP
To je ale náhodička ...
Reagovat
Krisboy
Jsou věci mezi nebem a zemí
Reagovat
frenkie57
Linda F. je out. Škoda. po prvním setu to vypadalo nadějně, ale Linda pořád moc chybuje a Golubič je otravná slajzbába. tak zase příště.
Reagovat
PTP
Slajzy jí učil sám velký Roger
Reagovat
frenkie57
Takže Boulter. Hmm...doufám, že britští diváci budou fandit Karolíně.
Reagovat
PTP
Jedině, že se rychle přejmenuje na Caroline Littletinny
Reagovat
Otmar
Tak nakonec Katie....no, nevím. Na nohách to Karo neuhraje, tak ji musí zkusit přestřílet. Nicméně tipovat bych si netroufl, i když to Karo přeju!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak Boule to ubojovala. Hodně nepříjemná, houževnatá hráčka a nebezpečná hlavně na trávě.
Statistika to teď potvrdila: W/UE 54/53, wow! Víc než dvakrát víc winnerů než Emma a na rozdíl od ní se udržela těsně v plusu.

Teď v zákulisí proběhne válečná porada, jestli to Boule vezme z jedné vody, jen s pauzou na WC, dokud je v ráži nebo přijde na řadu avizovaný odstřel mraků.
Reagovat
Blondie
To té soupeřce dali na odpočinek hodinu? O_o
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Next match will commence shortly.smile

Takže Boule zvolila variantu 1 (viz můj příspěvek výše)
Reagovat
Petr_Fisk
Shortly je hodně relativní pojem obzvlášť v Británii.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ani maňana není o moc určitější.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Teď bude čas na čaj o páté, pak whísky se sodou, doutníček, šlofíček a pak už by ruka to dálkové ovládání k TV mohla nahmatat .
Reagovat
PTP
Whisky po rybízáku - to nedopadne dobře !
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to ne já, ale gentemani
Reagovat
Petr_Fisk
Z toho už se nevykroutíš.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
I když bych rád, nemůžu Jinak dávám přednost rumu, přeci jen mi je bližší slunný Karibik než deštivá Británie, jako třeba Nottingham

Teď se ale v lepším případě musím spokojit s lahvinkou červeného, což je sice fajn, ale veder se moc nehodí...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale do veder...
Reagovat
Petr_Fisk
Pro mě prosím jednou Old Nick Piňa Colada.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Piňa colada klidně, ale jedině z čerstvých surovin, žádné odporné sirupy.
Reagovat
Petr_Fisk
Krutý život tenisového fanouška, plný odříkání...
Reagovat
com
Zajimavost:

Karolina hrala s Boulterkou 4x, pricemz pokazdy se slo do trech setu..

Ta, ktera vyhrala prvni set, nasledne prohrala zapas
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kájísek vždycky prohrával druhé sety jak na běžícím páse. Jakou má statistiku 3.setů netuším.
Reagovat
Kandinsky1
Potvrdilo se.
Reagovat
Petr_Fisk
Golubič MTO.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Britové už připravují odstřel dešťových mraků, aby se finále odsunulo na zítra.
Reagovat
Petr_Fisk
I kdyby to odsunuli o týden, tak jim to bude houby platný.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To doufám, ale myslím si, že Boule je teď hodně nabuzená.
Reagovat
Petr_Fisk
Chudák. O to to bude horší.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
studená sprcha? Nebo spíš hadičky do tenisek.
Reagovat
Petr_Fisk
...a nebyla schopna se zbavit pocitu, že jí teče do bot.
Reagovat
frenkie57
Herdek, kde to bylo? Rozpuštěný a vypuštěný?
Reagovat
PTP
Šrapnel
Reagovat
Petr_Fisk
Vražda v salonním coupé.
Reagovat
frenkie57
Ano, Rozpuštěný a vypuštěný je v podstatě filmový přepis této hry. Takže jsem si to pamatoval správně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile Tak Hlaváčku, Vaše nacionále už bychom měli, teď nám povězte něco o Vilmě
Reagovat
Petr_Fisk
Ona mi Vilma vzala tužku a hodila si ji do výstřihu.
Trachta: "A co pak ještě říkala?"
Hlaváček: "Říkala:Hledej, šmudlo..."
Reagovat
PTP
Už se holíš, Jindro?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vidim, že jste se s Vilmou sblížili.
To bylo hned, pane inspektore...


Teď mě něco napadlo! Mohlo to být takhle:

com hodil Kvítí tužku do výstřihu, jenže ona nic... Neopětovaná láska, a proto se com upjal na rivalku
Reagovat
com
Ja ve finale nechci Boulterku
Reagovat
SpacialRecognition
Obě hrají tak o třídu hůr než hrála Parry.
Reagovat
com
no ale i tak.. Boulter na Karolinu umi.. Pred dvema lety ji sejmula na trave jak v Eastbourne, tak i ve Wimbledonu
Reagovat
Petr_Fisk
Nechtěl jsi Parry a víš jak to dopadlo.
Možná zkus tommrovat...
Reagovat
hanz
Ale bude a víš, jaký na ní má Kájísek vzpomínky...
Reagovat
tommr
nevím proč by se měla Karolína Boulterový nějak zvlášt bát. Mají spolu vyrovnanou bilanci 2:2 a poslední zápas Karolína vyhrála ...
Reagovat
com
ale na trave je to 2:0 pro Boulterku
Reagovat
hanz
Správně... com si to pamatuje...
Reagovat
PTP
De Minaur vyhrál v Holandsku, tak v Anglii musí vyhrát jeho přítelkyně Boulter, jak už to jednou letos bylo. Kájo máš to marný, je to vyšší moc, ani ty zatraceně sexy žlutý šatičky asi nepomůžou. Ale budu fandit
Reagovat
hanz
Tipuju, že Minotaur už bude v hledišti ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdyby Seb udělal, co udělat měl, Démon by teď zpytoval svědomí někde na hotelu.
Reagovat
frenkie57
Taky myslím, z Holandska to není žádný lán světa. Vezme si aerotaxi a je tam cobydup.
Reagovat
tommr
otázka ale je jestli to bude pro Boulterovou přínos. Katka Siniaková například hraje svůj nejhorší tenis právě když jí z hlediště podporuje Macháč ...
Reagovat
frenkie57
Asi se před ním stydí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Už tam mohla být, kdyby to Emma zázračně neuhaluzila na 4:5. A je tu MB
Reagovat
Dobry-den
Gratulace naší DF Queen.
Reagovat
bardunek666
Parry je fakt hrozný typ tenistky, humus tenis jako kdysi Flipkens.
Gratuluji Karolíně, druhé finále v sezóně je super. Snad jsou nějaké síly i na finále, doufám, že se Britky trochu potrápí.
Reagovat
com


18 titul ceka
Reagovat
Krisboy
Ano.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist