Petkovicová po 2 měsících vzala do ruky už i raketu

14. 3. 2012, 19:52
Aktuality 5
Němka Andrea Petkovicová, jež od poloviny ledna kvůli únavové zlomenině v bederní části zad nehrála a musela být v absolutním klidu, už po rehabilitacích a nabírání fyzické kondice začíná i s přípravou na kurtech. První turnaj by chtěla absolvovat na začátku dubna, až začne antuková sezona v Evropě.
Profily hráčů
Andrea Petkovicová

Petkovicové zjistili lékaři ojedinělé zranění v bederní části zad v polovině ledna. Měla nařízený absolutní klid, kvůli kterému přišla o Australian Open nebo o fedcupový duel proti českým tenistkám. Po 6 týdnech mohla začít rehabilitovat, neboť se uzdravovala podle plánu. 

"Jsem opravdu moc ráda, že se moje malá dovolená vyplácí a kost už téměř úplně srostla," řekla desátá hráčka světa koncem února. 

A včera už prý poprvé po dvou měsících vzala do ruky i raketu. "Poprvé po dvou měsících jsem si zahrála a nebyla to úplná katastrofa. Vypadá to, že mi alespoň 5 procent talentu zůstalo," napsala Petkovicová na svém Twitteru. 

K turnajům by se čtyřiadvacetiletá Němka chtěla vrátit do měsíce. Ráda by stihla ještě antukovou část sezony v Evropě, nejpozději by si ráda zahrála od 23. dubna domácí turnaj ve Stuttgartu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Heather_Fedex
jeste by to chtelo oslavni verse:

andreo,andreo,
co pak te to jen postihlo?
ale ted se na kurt tesit muzes,
a pro vitezstvi hezky zatancujes!
;) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tancovat uz nebude, pry pripravuje nejakou zmenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá zpráva! Už se těším na tanečky a snad i opět na čtyřhru s Anou. :)
Reagovat
gigin
Přesně tak Monty. Já se těším na všechno :-))) Prostě ať už je zpět :-)
Reagovat
rib
Oceňuju vtip a mnohosmyslnost v titulku :-))))))))))))))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist