Petkovicová obnovila spolupráci se svým otcem

24. 12. 2014, 09:22
Aktuality 5
Andrea Petkovicová se po rozchodu s Ericem Van Harpenem domluvila na obnovení trenérské spolupráce se svým otcem. Ten ji v příští sezoně bude pomáhat na několika vybraných turnajích.
Profily hráčů
Andrea Petkovicová

Andrea Pekovicová se v listopadu rozešla se zkušeným nizozemským trenérem Ericem van Harpenem, který ji během devíti měsíců pomohl vrátit se zpátky na dostřel Top 10 či do semifinále Roland Garros.

Nového kouče sedmadvacetiletá Němka zatím stále hledá, ale dohodla se alespoň na obnovení spolupráce se svým otcem, který ji vypiplal v tenistku světové elity.

"Nebude se mnou jezdit celý rok 40 týdnů po turnajích. Ale dobře mě zná a já vím, co potřebuju dělat, abych hrála svůj nejlepší tenis," uvedla třináctá hráčka světa Petkovicová.

Bývalá světová devítka zakončila letošní rok triumfem na Turnaji šampionek v Sofii a neúspěchem ve finále Fed Cupu proti českým tenistkám. Sezonu 2015 Petkovicová odstartuje na turnaji v Brisbane, generálku na Australian Open si naplánovala do Sydney.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Frick
Andrea, Ekaterina, Jelena, Lucka, Garbine, Sara, Vika....

Tolik hráček by tam chtěla a míst bude tak 1-3 (Domča... Genie? Angie?)...

WTA by se měla nad sebou zamyslet na rozšířit světovou desítku aspoň o 5 míst...
Reagovat
blixa
Já bych netroškařil. Rovnou na dvacet ! :D
Reagovat
VlS
A co přidat rovnou jednu nulu, ať netroškaříme ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Pokud se nebude výsledkově hojit na Petře ;-), přeji co nejúspěšnější rok 2015.
Reagovat
Bob
Hodně štěstí Andrejko :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist