Petkovicová má přetržené vazy, přijde o další tři měsíce

27. 4. 2012, 18:18
Aktuality 3
Pořádná smůla provází v letošní sezoně německou tenistku Andreu Petkovicovou. Minulý týden se po tříměsíční pauze vrátila k tenisu, ale ne nadlouho. Jak ukázalo vyšetření, ze včerejšího zápasu ve Stuttgartu proti Viktorii Azarenkové si odnesla přetržené vazy, kvůli kterým si nezahraje další tři měsíce.
Profily hráčů
Andrea Petkovicová

Petkovicová si ve svém druhém turnajovém zápase od lednového zranění zad úraz způsobila ve chvíli, kdy se natahovala za returnem světové jedničky Viktorie Azarenkové. Z kurtu odkulhala s pomocí běloruské soupeřky, se kterou se minimálně do července určitě neutká. Podle lékařů potřebuje Němka tři měsíce klidu; pokud se jejich prognózy ukážou jako správné, přijde Petkovicové nejen o French Open, ale také o červnový Wimbledon.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Ta má holka fakt smůlu, chudák...
Reagovat
Heather_Fedex
to snad neni mozny- jak muze nekdo jako je andrea mit takovouhle smulu????
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák PETKA :( .. Je to moje oblíbenkyně, ona se tak těšila na návrat a teď tohle :( ..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist