Petkovicová je po operaci kolena, mimo bude 2 měsíce

5. 1. 2013, 02:03
Aktuality 3
Andrea Petkovicová je již po operaci prasklého menisku pravého kolena. Pětadvacetiletá Němka bude mimo hru minimálně dva měsíce
Profily hráčů
Andrea Petkovicová

Andrea Petkovicová má za sebou nešťastný rok. Kvůli únavové zlomemině v oblasti bederní pátěře v úvodu sezony tři měsíce nehrála a přišla o Australian Open. Krátce po svém návratu si podvrtla kotník, který ji připravil o French Open, Wimbledon či olympiádu.

Závěr sezony ještě stihla a v jejím závěru udělala semifinále v Lucemburku a na podniku ITF v Pune. Jenže když už se pomalu rozjížděla nová sezona 2013, Petkovicová se ještě v závěru minulého roku stihla znovu nepříjemně zranit: z úvodního utkání Hopman Cupu odstoupila kvůli zranění kolena a testy odhalily prasklý meniskus.

Pětadvacetiletá Němka, bývalá hráčka Top 10, se tak hned vydala zpět do Německa, kde se už včera podrobila operaci. První zpráva od lékařů jí nařídila minimálně dva měsíce bez tenisu, Petkovicová ale smysl pro humor neztrácí.

"Jím dorty a sleduju koncert v televizi. Nemocnice není tak špatná. Liposukce a vyhlazení vrásek dopadlo slušně," napsala Petkovicová z nemocnice na svůj Twitter. 

Kvůli zranění kolena přijde rodačka z bosenské Tuzly o Australian Open či 1. kolo Fed Cupu.

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že jí všichni přejou brzký návrat... Brzy se uzdrav, Petko! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ta holka ma fakt pech. Snad ma vetsi stesti v lasce? Na okruhu mi chybi, je mi sympaticka jak ona sama, tak jeji tenis. Tak snad jen ji prat uz to staci. Doufam, ze se v jejim pripade nesplni rceni co na Novy rok to po cely rok:-]
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist