Pennettaová má nové trenéry i deblovou partnerku - Kuzněcovovou

9. 12. 2012, 21:54
Aktuality 5
S novými trenéry i novou deblovou partnerkou vstoupí do sezony 2013 Flavia Pennettaová. Třicetiletá Italka, bývalá nejlepší deblistka světa, bude hrát čtyřhru s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou.
Flavia Pennettaová

Flavia Pennettaová v uplynulé sezoně laborovala se zraněným zápěstím, které ji zlobilo už od loňska. Letos v srpnu odehrála poslední zápas a zbytek roku věnovala léčbě. Začátek sezony by ale již měla stihnout a připravuje se na ni pod vedením nových trenérů. 

Jak oznámila v rozhovoru pro list La Gazzetta dello Sport, ukončila dlouholetou spolupráci s Gabrielem Urpim a začne trénovat s Karimem Peronou a Lavou Navarrou, kteří vedli například Španěly Juana Carlose Ferrera či Tommyho Robreda. 

Bývalá hráčka Top 10 a deblová světová jednička také řekla, že v příštím roce bude nastupovat ve čtyřhře s novou partnerkou. Po úspěšné spolupráci s Argentinkou Giselou Dulkovou, se kterou v roce 2010 vyhrály Turnaj mistryň a o pár týdnů později také Australian Open, a letošních turnajích se Schiavoneovou, se domluvila s Světlanou Kuzněcovovou. 

Také sedmadvacetiletá Ruska se na kurty vrátí po zranění. Letos sice s krajankou Věrou Zvonarevovou vyhrála čtyřhru na Australian Open, kvůli problémům se zády, kolenem a kotníkem však od Wimbledonu nehrála.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kuznětsova Světlana pro mě už není tenistkou, stojí za prd už, nic víc, nic míň!
Reagovat
tommr
zrovna nedávno jsem si říkal co s nima je a jestli budou vůbec ještě hrát ... :)
Snad se příští sezonu vrátí v plný síle i Zvonarevová o který taky nebylo dlouho slyšet ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
taky doufam :)) se zvonkem je vzdycky sranda
Reagovat
tommr
jj Zvonarevový by byla škoda - podle mě je to zajímavější hráčka než Sharapovová ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
chybi mi jeji atletickost ala kim clijsters :) ale 1 dychem dodavam, ze ta bude brzo chybet mi taky. verky mi bylo temer vzdycky tak trochu lito, protoze na vitezstvi grandslamu urcite tenisove vlohy mela, jen ta hlava horka ji zrazela dolu.... a taky mela mirnu smulu na souperky ve finale :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist