Pennettaová je v Acapulku opět ve finále, čeká ji krajanka Erraniová

3. 3. 2012, 07:28
Aktuality 1
WTA ACAPULCO - Flavia Pennettaová proměnila svůj osmý start na antukovém turnaji v Acapulku už v sedmé finále. Italské tenistce se v oblíbené turistické destinace daří i po dvou letech neúčasti a s krajankou Sarou Erraniovou si zahraje o svůj jubilejní 10. titul.
Flavia Pennettaová

Flavia Pennettaová si v semifinále poradila dvakrát 6-2 se čtvrtou nasazenou Rumunkou Irinou Camelií Beguovou za hodinu a 28 minut, i když dvakrát přišla o své podání.

Třicetiletá Pennettaová postoupila do svého 22. finále, z toho již sedmého na antuce v Acapulku. O titul v Mexiku hrála nepřetržitě v letech 2004 až 2009, na dalších dvou ročnících chyběla a letos je tak ve finále posedmé v řadě.

Na tituly z let 2005 a 2008 se vítězka 9 turnajů ATP pokusí navázat v souboji s krajankou Sarou Erraniovou, se kterou má bilanci vzájemných zápasů 3 výhry a jedinou porážku.

Čtyřiadvacetiletá Erraniová bude hrát v 6. finále a o 3. titul po výhře nad další Italkou - kamardákou a deblovou partnerkou Robertou Vinciovou, kterou porazila hladce 6-4 6-1 a ve třetím vzájemném zápase v řadě tak neztratila ani set. Erraniová si letos zahrála ve čtvrtfinále Australian Open, kde byla právě po boku Vinciové ve finále čtyřhry.

Mimochodem italské tenisky přiletí koncem dubna k semifinále Fed Cupu do Ostravy, kde vyzvou české obhájkyně titulu.

- WTA INTERNATIONAL ACAPULCO -
(Mexiko, antuka, 220.000 dolarů)
páteční výsledky (02. 03. 2012)

Dvouhra - finále:
Erraniová (3-It.) - Vinciová (1-It.) - 6-4 6-1
Pennettaová (2-It.) - Beguová (4-Rum.) 6-2 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 8
Supertennis, frekvence 12245 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

od 1:30
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist