Pennettaová: 5. finále v Acapulku bylo podruhé úspěšné

2. 3. 2008, 08:06
Aktuality 0
Dobrou formou se na turnajích v Jižní Americe prezentuje čerstvě šestadvacetiletá Italka Flavia Pennettaová. Ve finále turnaje WTA v mexickém Acapulku porazila Alize Cornetovou 6-0 4-6 6-1 a vyhrála druhý titul za poslední tři týdny.
Profily hráčů
Flavia Pennettaová

Flavia Pennettaová si ve finálovém souboji s Francouzskou soupeřkou vedla v úvodním a třetím setu suverénně. Byla stoprocentní na servisu a vyhrála hladce 6-0 6-1. Pouze v druhé sadě lehce zaváhala, když nejvýše nasazená Pennettaová ztratila celkem čtyřikrát vlastní podání a prohrála 4-6.

Italka vyhrála už svůj šestý titul, druhý letos - před 14 dny triumfovala ve Viňa del Mar.Flavia Pennettaová se v Acapulku dostala do finále už v pátém ročníku po sobě - podruhé byla úspěšná. "Miluji Acapulco, je to jeden z mých nejoblíbenjších turnajů, vždycky jsem tady hrála svůj nejlepší tenis," svěřila se.

WTA Acapulko - finálové výsledky:

Dvouhra - finále:
Pennettaová (1-Itá) - Cornetová (2-Fra) 6-0 4-6 6-1

Čtyřhra - finále:
Llagosteraová/Martinezová-Sanchezová (Špa) - Benešová/Cetkovská (ČR) 6-2 6-4

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist