Peerová se po čtyřech letech dočkala titulu

20. 9. 2009, 10:57
Aktuality 4
Izraelská tenistka Šahar Peerová vyhrála turnaj v Guangzhou. Ve finále podniku s dotací 220.000 dolarů porazila po setech 6-3 6-4 Italku Albertu Briantiovou, pro niž to byla finálová premiéra.
Profily hráčů
Šahar Peerová

Peerová čekala na svůj čtvrtý titul z okruhu WTA tři roky. Po skvělé sezoně 2006, kdy kralovala v Istanbulu, Praze a Pattayi, se dostala do finále ještě předloni v Memphisu, ale neuspěla. Letos dvaadvacetiletá Izraelka došla nejdál do semifinále turnajů v Pattayi a Estorilu.

Díky triumfu na turnaji, na kterém neztratila ani set, se vrátí do první světové padesátky.Briantiové před turnajem v Guangzhou patřila 85. příčka.

- WTA GUANGZHOU (Čína, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky (20. 09. 2009)

Dvouhra - finále:
Peerová (5-Izr.) - Briantiová (8-It.) 6-3 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
Taky ji fandím, a říkám si , že byla tak skvělá, co se stalo, ale ona snad byla nějaká zraněná minulý rok, tak hodně úspěchů!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hrozně sympatická tenistka.. přáljsem jí to...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, přesně tak, taky jí strašně fandím, za to, že je z Izraele, nemůže a nikdo by ji neměl v tenise omezovat...tím narážím však víte, na co...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist